κοίτα, πιστεύω ο πρωτάρης πιο καλά θα περάσει με μέτρια εμφανισιακά αλλά θερμή παρά με κορμάρα αλλά ξεπέτα. Πρωτάρης είχα πάει με ξεπέτα και μου τον είχε κάνει τρεις πόντουςΔηλαδη μια κοπελα , μουνι να εχει και οτι ναναι απλα να κανει καλο γαμησι ας πουμε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)
Σημαδεμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 808
- Πόντοι
- 81
Αδερφε καλυτερα να πας Ιασονος για αρχη στα 10 η τιμη ,δεν θα τα κλαις αν σε φωλιασουν οπου υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες στο στουντιοΚαλησπέρα θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας ως πιο παλιό και έμπειροι εδώ μέσα
Είμαι 23 ετών και θέλω να κάνω το μεγάλο βήμα αλλά γιατί δεν ξέρω τι διαλέξω και φοβάμαι μην κάνω την λάθος επιλογή
Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί ή κοπέλα ότι πιστεύετε εσείς ότι είναι το σωστό για μην νέα αρχή
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
ναι βεβαια να παει μεταξουργειο και να σιχαθει τις πουτανες μετα το πρωτο γαμησι αν καταφερει να το κανει εκει περα.Αδερφε καλυτερα να πας Ιασονος για αρχη στα 10 η τιμη ,δεν θα τα κλαις αν σε φωλιασουν οπου υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες στο στουντιο
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Το μετάξι είναι για μύστες φίλε. Ας πάει καλύτερα φυλής κάπου δοκιμασμένα όμως. Στην Μαρία τη βυζαρού ας πούμεΑδερφε καλυτερα να πας Ιασονος για αρχη στα 10 η τιμη ,δεν θα τα κλαις αν σε φωλιασουν οπου υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες στο στουντιο
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Μπορω να φανταστω ποδολαγνεια στο μεταξουργειο χχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχχααχαχχ
Θα του γινει η πουτσα καταμαυρη + οτι αλλο ανθυγειινο
Σημαδεμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 808
- Πόντοι
- 81
Σωστα , η φυλης εχει μοντελακια που μπορουν ευκολα να σε ξεγελασουνΤο μετάξι είναι για μύστες φίλε. Ας πάει καλύτερα φυλής κάπου δοκιμασμένα όμως. Στην Μαρία τη βυζαρού ας πούμε
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Αφήστε τις ποδολαγνείες και τα φετίχ για αρχή, κάτσε να πάει 5-10 φορές να ρίξει κανα πούτσο και ύστερα πιάνει τα φετίχ.Μπορω να φανταστω ποδολαγνεια στο μεταξουργειο χχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχχααχαχχ
Υ.Γ που χάθηκε ο τζιμάκος που είχε πάει 23 ολόκληρες φορές στα μπουρδέλα; Θα μπορούσε να τον κατατοπίσει πιστεύω.
Σημαδεμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 808
- Πόντοι
- 81
καλα ρε αδερφε και εγω δεν θα εκανα κατι τετοιο εκει πλην ελαχιστων εξαιρεσεων , αυτα που πρεπει να πετυχει ειναι να μπει να τελειωσει και σιγα σιγα να ασχοληθει με τα φετιχ.Μπορω να φανταστω ποδολαγνεια στο μεταξουργειο χχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχχααχαχχ
Τελευταία τροποποίηση:
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.866
- Πόντοι
- 46.423
Κι εγω το χω βρει σπασμενο οπως ενας φιλος πιο πανω απεναντι απο το 60 προς τη κατηφορα . Καπου 1 το βραδυ πριν κανα 2μηνο περιπου , οταν ξαναπηγαινα βραδυ το παρκαρα πιο μακρια σε μερος με καλυτερο φωτισμο γτ τα σημεια γυρω απο τα στουντιο ειναι μαυρο σκοταδι . Εχει κοψει πολυ παντως η κινηση τα βραδια ειναι γεγονος
Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι κίνδυνος θάνατος το βράδυ.
Υπάρχουν ομάδες που ανοίγουν τα αυτοκίνητα εν ριπή οφθαλμού.
Μακριά ...
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
βριλησσου λες?Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι κίνδυνος θάνατος το βράδυ.
Υπάρχουν ομάδες που ανοίγουν τα αυτοκίνητα εν ριπή οφθαλμού.
Μακριά ...
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ναιβριλησσου λες?
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
οντος μου ειχε τυχει και εμενα , με το που παρκαρα σε ενα συνεργειο αυτοκινητων ειχα δει ενα τυπο απεναντι που εκοβε βολτες και κοιταγε επιμονα. Μπηκα στο στουντιο και το μυαλο μου ηταν στο εξω.Βγηκα στα 5 λεπτα χωρις να με δει σιγα σιγα και ειχε ερθει στην πλευρα που ηταν το αυτοκινητο και εκοβε εκει βολτες.Μαλιστα τον ρωτησα και καλα αν εχει δει κανα καλο κοριτσι και μου λεει εδω ποιο κατω εχει καλα να παω να δω.Παντος με το που του εμφανηστικα ξαφνικα τον ειδα να κολόνει δε το περιμενε
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.866
- Πόντοι
- 46.423
βριλησσου λες?
Ναι Βριλησσού.
Τυχερός αν δεν στο σπάσουν.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.866
- Πόντοι
- 46.423
Καλή είναι στα 50. Την φήμη της στα 50 την έχτισε. Γιατί έχει επαγγελματική αντίληψη παραπάνω από άλλες χαζοβιόλες της αρπαχτής. Για αυτό στέριωσε τόσα χρόνια. Απλώς μία φορά την είχα πάρει και στα 100 να δω τι γίνεται μιας και ήταν η ναυαρχίδα. Δεν με απαγοήτευσε. Δεν μεταμορφώνεται, απλά ξεδιπλώνεται. Η Μόνικα η Σέρβα η σνομπ μεταμορφωνόταν. Πάει καιρός που είχα πάρει στα 100 Ζανέτ, ελπίζω να μην έχουν αλλάξει τα στάνταρ, τότε ήταν και σε ιδανική αναλογία κιλών/καμπυλών.
Την Μόνικα την είχα συναντήσει γύρω στο 2015 ή και πιο νωρίς δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ακριβώς.
Παρουσιαζόταν ως Σέρβα αλλά ήταν Αλβανή.
Κατεχάκη 8.
Ωραία γυναίκα αλλά πολύ πληθωρική για τα γούστα μου.
Τώρα δυστυχώς έχει γίνει μπάζο.
Την ίδια εποχή υπήρχε και η πανέμορφη Ρεμπέκα.
Ρουμάνα.
Κόλλησα με τη Ρεμπέκα.
Πέρναγα ωραία μέχρι που κόντεψε να μου σπάσει το πουλί μία φορά σε cow position.
Την ξανασυνάντησα πριν από 3 χρόνια περίπου.
Το πρόσωπο και το φυσικό της στήθος παρέμειναν ωραία αλλά το σώμα χάλασε.
Την Βουλγάρα τη Ζανετ και όχι Ρωσίδα μια φορά την έχω συναντήσει.
Απίστευτα φιλική και πρόθυμη να σε ευχαριστήσει.
Τελευταία τροποποίηση:
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.300
- Πόντοι
- 4.546
Το έρωτά σου την Πάρις πότε τη γνώρισες?Την Μόνικα την είχα συναντήσει γύρω στο 2015 ή και πιο νωρίς δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ακριβώς.
Παρουσιαζόταν ως Σέρβα αλλά ήταν Αλβανή.
Κατεχάκη 8.
Ωραία γυναίκα αλλά πολύ πληθωρική για τα γούστα μου.
Τώρα δυστυχώς έχει γίνει μπάζο.
Την ίδια εποχή υπήρχε και η πανέμορφη Ρεμπέκα.
Ρουμάνα.
Κόλλησα με τη Ρεμπέκα.
Πέρναγα ωραία μέχρι που κόντεψε να μου σπάσει το πουλί μία φορά σε cow position.
Την ξανασυνάντησα πριν από 3 χρόνια περίπου.
Το πρόσωπο και το φυσικό της στήθος παρέμειναν ωραία αλλά το σώμα χάλασε.
Την Βουλγάρα τη Ζανετ και όχι Ρωσίδα μια φορά την έχω συναντήσει.
Απίστευτα φιλική και πρόθυμη να σε ευχαριστήσει.
Εμένα μου έχει μείνει ακόμα "απωθημένο" η Άννα Μαρία
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
https://*****/en/StudioWorker/9428-Tina
Ρε παιδια τι μουνακι η λεγαμενη καινουργια λεει ειναι.Δειχνει τουμπανιζε αν και στη μια φωτο δειχνει μεγαλο κωλο βενεζουελανικο που απεχθανομαι.Πρεπει ομως να το δουμε απο κοντα.Κασσανδρας ειναιHelluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
100% λατινοκατάσταση.Ρε παιδια τι μουνακι η λεγαμενη καινουργια λεει ειναι.Δειχνει τουμπανιζε αν και στη μια φωτο δειχνει μεγαλο κωλο βενεζουελανικο που απεχθανομαι.Πρεπει ομως να το δουμε απο κοντα.Κασσανδρας ειναι
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
οποτε αδικος ο κοπος να τραβιεμαι εκει κατω.100% λατινοκατάσταση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K