Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τις γαμάς καλά και μετά λένε σε όλα "ναι". Αυτό είναι το μυστικό παιδιά.
:boff::boff::boff:
Δεν υπαρχει μυστικο.
Εγω με οσες εχω κανει κατασταση και με πολλες στα 50 60 80 ευρο ολες τους ηθελαν extra χρηματα για παρτη τους και το θελανε και οταν βρισκοταν ενας τυπος που τις προσεγκιζε με τροπο δεχοντουσαν καλη ωρα σημερα.
Τα χρηματα ειναι οχι κατι αλλο.Το θεμα ειναι να βρεις με νορμαλ χρηματα οχι με 100 200 ευρα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
επειδη δε με ενδιαφερει να την παρω σπιτι δεν ειναι τοσο τουμπανο οσο θελω οποιος ομως θελει να ξερει με ενα 100ρικο εκανε τη δουλεια.Απλα να εχει ωραιο τροπο προσεγκισης και να μιλησει συνενοηθει με την ιδια.
Ελπιζω να βοηθησα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Οταν τελειωσει το ματς αφου εχω δει πρωτα και ψυχολογησει την κοπελα την ρωταω αν μπορω να εχω μια φωτογραφεια χωρις ομως προσωπο.
Απλώς κλασική φιλαρέσκεια για πόζα δλδ

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Δεν υπαρχει μυστικο.
Εγω με οσες εχω κανει κατασταση και με πολλες στα 50 60 80 ευρο ολες τους ηθελαν extra χρηματα για παρτη τους και το θελανε και οταν βρισκοταν ενας τυπος που τις προσεγκιζε με τροπο δεχοντουσαν καλη ωρα σημερα.
Τα χρηματα ειναι οχι κατι αλλο.Το θεμα ειναι να βρεις με νορμαλ χρηματα οχι με 100 200 ευρα.
Βρίσκεις, αρκεί να το ζητήσεις σωστά.

Ο @maradona7 ζητάει φωτογραφίες από τα κορίτσια, τάχα μου για προσωπική και μόνο χρήση :bigdick:

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Δεν υπαρχει μυστικο.
Μη τα λες αυτα στο χελ . Αν δωσει το αλανι στις πουτανες τη διευθυνση του σπιτιου του , θα νομιζεις πως ανοιξε κανα παραρτημα ο εφκα εκει απο την ουρα που θα δημιουργηθει:tooth:

Kεντησες με την ενημερωση σημερα αλανι μου , αναλυτικοτατος , ακριβεστατος και με φωτος . Ωραιος μαγκα μου

Βρίσκεις, αρκεί να το ζητήσεις σωστά.

Ο @maradona7 ζητάει φωτογραφίες από τα κορίτσια, τάχα μου για προσωπική και μόνο χρήση :bigdick:
Εισαι εσυ μια σουπια:tooth:

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.549
Πόντοι
201
επειδη δε με ενδιαφερει να την παρω σπιτι δεν ειναι τοσο τουμπανο οσο θελω οποιος ομως θελει να ξερει με ενα 100ρικο εκανε τη δουλεια.Απλα να εχει ωραιο τροπο προσεγκισης και να μιλησει συνενοηθει με την ιδια.
Ελπιζω να βοηθησα
Φιλαράκι μαγκιά σου. Σου βγαζω το καπελο. Εμένα δεν μου έχει βγει, να πω σε κάποια για ραντεβού έξω. Μόνο μία βυζαρου Αλεξάνδρα (κοκκινομάλλα μετά ξανθιά, είχε αλλάξει όλες τις αλυσιδες) ήθελα να πάρω για έξω. Δεν ξέρω τι σκόνη σνιφαρε ή αν ήταν γενικα έτσι, αλλά μου είχε κάνει φοβερό γαμησι.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ελα μωρε ολοι πανω κατω το ιδιο ειμαστε. Τρεις το λαδι τρεις το ξυδι δεν υπαρχει διαφορά.
Αυτο με το ξυδι παντα ηθελα να το πω

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εσύ βγάζεις γιατί τα δικά μου τα μούτρα μάλλον μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνεουν
Να τος ο Κουλουράκιας, κατέφθασε ευδιάθετος και ανανεωμένος μετά από έντονο γαμήσι με την -ξέρετε ποια-

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.738
Πόντοι
2.846
https://******.com/en/StudioWorker/9178-Nikol%20(Colombia)
αυτήν εδώ είδα πριν λίγο και με τρέλανε αλλά δεν ξέρω αν είναι καμία φολα! Έμπαινε σε δωμάτιο την ώρα που πήγα! Ξέρουμε κάτι;
κι εγώ την έχω δει μόνο στο σαλόνι. Χαρακτηριστικό κορμί λατίνας, πρόσωπο οκ θυμάμαι, γενικά μου έκανε καλή εντύπωση στο σαλόνι.
Στο δωμάτιο τώρα, κύριος οίδε. Σκέφτομαι πάντως να δοκιμάσω προσεχώς.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
λείπει τώρα. ας χαλαρώσομεν
Τοσα γαμησια που της εχεις ριξει και τοσο λεφτα που της εχεις δωσει θα επρεπε να εχει ολοκληρη βιντεοθηκη και μαλιστα με κατηγοριες blowjobs - come in mouth - Fuck classic - Doggy - maybe back holes
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ektος αν τα κρατας για παρτη σου οποτε παω πασο

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Την αναις θελω να παω να δω το σαββατο,Μου εχει ξεφυγει αυτη.Αμα τελικα ειναι καλο θα το βαλω στη λιστα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τη βλεπω πολυ μπαμπατσοκωλα δε μαρεσουν αυτα.θα τη δω ομως να μου φυγει ο καημος

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
θυμαμαι που μου ειχες πει πως ηταν αλλα δεν την ειδα τελικα ειχα παει αλλου.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
ναι ρε συ θυμηθηκα ναι ηταν στο θησεως στα μονα νουμερα και δε μου γεμιζε το ματι

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Το απολυτο στα γουστα μου ειναι η ΕΥΑ απο πειραιως. Μιλαμε τι κορμι τη φατσα τι καυλα.Πρεπει να εχουν κλαψει πολλοι αντρες με δαυτη.
Εμαθα σημερα εκει που πηγα απο τσατσα τη σχολασανε γιατι φολιαζε πελατες.
Ξερουν οτι εμεις εδω μιλαμε για τα στουντιο και για τις κοπελες οποτε αν καποια φολα μετα απο λιγες κριτικες τη σχολανε.Παλι καλα δε λες

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
δεν την πρόλαβα την κυρία.

το δικό μου το απόλυτο δεν χρειάζεται να το πω
κανε και συ μια αλλαγη ολο το ιδο. μουσακα μεχρι τελικης πτωσης.Ακομα να βαρεθεις? Να πω οτι δεν εχεις εναλακτικες παει στο καλο. Κανε μια προσπαθεια με μια απο τις τοσες που λεμε εδω περα και ξερεις οτι ετσι και ετσι θα ειναι.Θα πας με ασφαλεια στο τι θα δεις και τι θα παρεις

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Καλά θα δω . Είμαι σε σύγχυση τώρα.

Για τα λεφτά που πες ότι έδωσα αν συγκρίνεις με τα λεφτά που δίνει ο μπουρδελιαρης που πάει εμετουργειο είναι πολλά. και γι αυτόν που πάει στούντιο είναι πολλά. πες ότι έφαγα ένα μηχανάκι scrambler 125. Στα παπαρια μου το μηχανάκι.
ελα ρε αστειευομενος στο ειπα. Ο καθενας οτι τον ευχαριστει κανει, θα μπω εγω τσολιας στο μπουτσο του?
Οσο για μεταξουργειο τωρα τι να συγκρινω και τι να πω.Σιχαθηκα μονο που το ανεφερες.
Ειχα παει στην ανυ εχουμε πει γιαυτην ερχεται τελος του μηνα και για να περασω εβαλα την τσατσα να αλλαξει σεντονια μαξιλαρια , μονο τους τοιχους δεν την εβαλα να βαψει

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
έλα ρε τι λεφτά έχω δώσει. υπάρχουν αγαπούληδες με χοντρά λεφτά που πηγαίνουν συνέχεια ασχετα που δεν το λένε. εγώ ημιφτωχαδάκι είμαι πλεον
Π.χ. ο Κινέζος που έχει στασίδι στο σαλόνι:grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom