claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Αφου σου ειπα. Θησεως 40 καλλιθεαΜπορείς να στείλεις λινκ γιατί δν βρισκω π δουλεύει σημερα
Αφου σου ειπα. Θησεως 40 καλλιθεαΜπορείς να στείλεις λινκ γιατί δν βρισκω π δουλεύει σημερα
Μπορείς να στείλεις λινκ γιατί δν βρισκω π δουλεύει σημερα
Μα λέω κ εγώ τι διάολο κ δν είναι κ ξανθιάStudio Desire, Θησέως 40, Καλλιθέα
Sex Studio Desire, Θησέως 40, Καλλιθέα, Αθήνα. Κορίτσια στούντιο, πληροφορίες, φωτογραφίες.www.desiregr.com
Είναι Ντόρυ και όχι Ντόρα.
Ευτυχώς να λέμε που το δωμάτιο δεν ήταν τίγκα στους καθρέφτες και εκτός από τα κωλομάγουλα της Ντόρυ δεν είχαμε κέρασμα το παπάρι του @claimain και αυτή τη φορά.
Να πω πως φοβήθηκα σε αυτό το σημείο φίλε κλαιμ καθώς το ποστ τελείωνε και ερχόταν η φώτο πως το "Στην υγειά σας" θα περιείχε και το αριστερό σου αρχίδι κάπου στην άκρη της φώτο.Στην υγεια σας.
Ειχε καθρεπτη τεραστιο μπροστα απο το κρεβατι αλλα προσεξα για να κανουμε σωστη δουλεια.χαχαχααχStudio Desire, Θησέως 40, Καλλιθέα
Sex Studio Desire, Θησέως 40, Καλλιθέα, Αθήνα. Κορίτσια στούντιο, πληροφορίες, φωτογραφίες.www.desiregr.com
Είναι Ντόρυ και όχι Ντόρα.
Ευτυχώς να λέμε που το δωμάτιο δεν ήταν τίγκα στους καθρέφτες και εκτός από τα κωλομάγουλα της Ντόρυ δεν είχαμε κέρασμα το παπάρι του @claimain και αυτή τη φορά.
Εγω το ψιλιαστηκα αφου δεν ειπε εκπληξη αυτη τη φορα δεν θα χε παπαρι στο μενου ,Ειχε καθρεπτη τεραστιο μπροστα απο το κρεβατι αλλα προσεξα για να κανουμε σωστη δουλεια.χαχαχααχ
Ντορυ ναι σορρυ.
Βλεπετε τωρα τη διαφορα απο τις φωτο του siτe και απο τις πραγματικες? Μηπως ειμαι τρελος η γκαβος?
Του το αφιερωσα επειδη μας λεει οτι οι ενημερωσεις μας ειναι σκουπιδια.Εγω το ψιλιαστηκα αφου δεν ειπε εκπληξη αυτη τη φορα δεν θα χε παπαρι στο μενου ,
Μαλλον αυτη τη φορα θα παει συστημενη η φωτο με το παπαρι στο αριστιππο μονο με αφιερωση πανω
Φιλε Κων/νε ειχε αυτη δικτυωτο ολοσωμο που της το ψιλοεσκισα χωρις μα μου.Καλτσονάκια είχες μαζί σου κλαιμ;
Δυνατός!!! Πρέπει να λύσσαξες με το ολόσωμοΦιλε Κων/νε ειχε αυτη δικτυωτο ολοσωμο που της το ψιλοεσκισα χωρις μα μου.
Ειχε τρυπα ετοιμη αλλα καπου πανω στον αγωνα ψιλοσκιστηκε καπου και το εβγαλε να μη το κανω κουρελοπανο.χαχαχαχαχαχααχχααχαχαχχαχχααχΔυνατός!!! Πρέπει να λύσσαξες με το ολόσωμο
δεν μπορω να τη δω που ειναι?https://******.com/en/StudioWorker/9178-Nikol%20(Colombia)
αυτήν εδώ είδα πριν λίγο και με τρέλανε αλλά δεν ξέρω αν είναι καμία φολα! Έμπαινε σε δωμάτιο την ώρα που πήγα! Ξέρουμε κάτι;
Κασσάνδρας 3δεν μπορω να τη δω που ειναι?
Την ίδια απορία είχα και γω. Δίδαξε τους πανταγουαν δάσκαλεΤι τους λες και ποζάρουν για φωτό; Ότι ειναι για κριτική; Και ίσως σκέφτονται ΟΚ δεν βλάπτει, στη τελική είναι μια διαφήμιση.
Οταν τελειωσει το ματς αφου εχω δει πρωτα και ψυχολογησει την κοπελα την ρωταω αν μπορω να εχω μια φωτογραφεια χωρις ομως προσωπο.Στην συγκεκριμενη εχω με προσωπο απλα το εβγαλα για να μην εχνοχλησω η ακομα και να με τρεχουν στην ασφαλεια.Τι τους λες και ποζάρουν για φωτό; Ότι ειναι για κριτική; Και ίσως σκέφτονται ΟΚ δεν βλάπτει, στη τελική είναι μια διαφήμιση.
Τις γαμάς καλά και μετά λένε σε όλα "ναι". Αυτό είναι το μυστικό παιδιά.Οταν τελειωσει το ματς αφου εχω δει πρωτα και ψυχολογησει την κοπελα την ρωταω αν μπορω να εχω μια φωτογραφεια χωρις ομως προσωπο.Στην συγκεκριμενη εχω με προσωπο απλα το εβγαλα για να μην εχνοχλησω η ακομα και να με τρεχουν στην ασφαλεια.
Ρε παιδια δεν ειναι τιποτα ο καθενας μπορει να το κανει. Εγω ειμαι τυπος που καλος η κακως δυστηχως η ευτυχως βγαζω εμπιστοσυνη δηλαδη νιωθουν οτι δεν κινδυνευουν , το καλο παιδι πως να το πω. Ετσι ειμαι και ετσι συμβαινει και στη δουλεια μου.