magicgim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 1.549
- Πόντοι
- 201
Έχοντας πάει για ένα ποτό Μεταξουργείο και έχοντας χάσει το οβερ 1.5 εβερτον τσελσι, λέω ας πάω μια καταδρομη στο γύρνα. Κάμω ένα γρήγορο τσεκ στα πιο κοντινά, δεν μου έκανε κάτι τρελό κλικ. Αποφασίζω να πάω θ35 να δω από κοντά την ειρήνη που την είχα αναφέρει και σε προηγούμενη σελίδα. Πάω, δύο κοπέλες, ειρηνη (πετιτ Ελληνίδα???? Μπααα) και Εμμανουέλα νομίζω (μαυρουλα με μεγάλα οπίσθια [φωνή Ευαγγελάτου "να μου πεις τι πιο συνηθες"]). Είχα πάει με σκοπό την ειρήνη όπως προείπα, αλλά στο σαλοναρισμα χτύπησε το πρώτο καμπανάκι. Κρύα, ούτε χαμόγελο ούτε τίποτα, σε αντίθεση με την εμμα που ήταν πιο φιλική. Επειδή έχω μια αδυναμία στα πετιτ και επειδή δεν έχω πάρει ποτέ μαύρη με τέτοια σωματοδομη, παίρνω ειρήνη. Να μην τα πολυλογώ, έπρεπε να ακούσω το ένστικτο μου. Η πιο αδιάφορη επίσκεψη εβερ, την έχω ξεχάσει ήδη. Αδιάφορη πιπα, μετά ιεραποστολικο καθόταν ακίνητη και με κοίταζε (κριντζαρα). Την γυρνάω 4 , πιο σιγά, άλλαζε στάσεις λες και είμαι ο μαντινγκο (ένα 15αρι κουβαλω). Φουλ ξενερωνενος λέω τουλάχιστον ας χυσω και με δυσκολία τα κατάφερα.
Δεν θυμάμαι χειρότερη φορά. Ουτε η πρώτη φορά που είχα πάει στουντιακι δεν ήταν έτσι (Αλεξία αρ6 το μακρινό 15). Κάποιος συναγωνιστής μπορεί να είχε καλή εμπειρία με την κοπέλα, αναφέρω μόνο την δικιά μου, την συγκεκριμένη μέρα. Το πιο αδιάφορο γαμησι της ζωής μου.
ΥΓ Έπρεπε να πάω για Ζενια
Δεν θυμάμαι χειρότερη φορά. Ουτε η πρώτη φορά που είχα πάει στουντιακι δεν ήταν έτσι (Αλεξία αρ6 το μακρινό 15). Κάποιος συναγωνιστής μπορεί να είχε καλή εμπειρία με την κοπέλα, αναφέρω μόνο την δικιά μου, την συγκεκριμένη μέρα. Το πιο αδιάφορο γαμησι της ζωής μου.
ΥΓ Έπρεπε να πάω για Ζενια
Τελευταία τροποποίηση: