Ρε μαγκες αφηστε προσωπικους χαρακτηρισμους , περιγραψτε τις κοπελες που βλεπετε και ο καθενας θα κρινει με βαση τα γουστα του . Αλλος του αρεσει το μιλφειγ , αλλος το τιραμισου και παει λεγοντας , μη τσακωνεστε ανευ λογου για πληροφοριες ειμαστε εδω και ο καθενας να πει την εμπειρια του .
Φιλε
@Αρίστιππος κατ αρχας να σαι καλα που εδωσες πληροφορια για τη κοπελα , ασχετα αν ειναι του γουστου μου γιατι δε την εχω δει . Ειπες και για gfe και τo λαμβανω υποψιν . Προσωπικα εχω τοσα πμ που εχω απαντησει σε ολα και επισης εχω ανοιξει 11 καρτελες κοριτσιων που δεν ειχαν μεχρι τοτε καμια κριτικη . Ακομα και για σαλοναρισμα αν δω καποια ( ειχα παει ενα μεσημερι με 39 βαθμους και ειδα την Εμιλυ , πηρα το αυτοκινητο απο Αλιμο και πηγα Θεσσαλιας ) , θα μπω μετα και θα γραψω τις εντυπωσεις μου .
Εγω μαγκες θελω να διαβαζω ολες τις κριτικες καλες και κακες . Οποιος εχει κατι να μοιραστει εδω ειμαστε να το πει . Χτες ειπα σε ενα παλικαρι σε πμ να βγει να πει για καποια κοπελα που εγραψε οτι την αποθεωνουν στις κριτικες και ειχε αρνητικη εμπειρια μαζι της οπως εγραψε σε αλλο νημα ( προσωπικα δε την εχω δει αυτη τη κοπελα και ηθελα να μαθω ) . Ολα να καταγραφονται πρεπει θεωρω .
Ειχα λογαριασμο με 67 reviews απο συναντησεις με εσκορτς σε χωρα της βορειας ευρωπης που ζουσα ενα μεγαλο διαστημα και αν καπου ειχα παραπονο δε χαριζομουν . Με ωραιο τροπο χωρις να προσβαλλω θα κατεγραφα αυτο που εζησα . Σε αυτο που συμφωνω οτι πρεπει εμεις σα πελατες να ειμαστε αψογοι πρωτιστως ( καθαροι , ευγενικοι ) περαν του αντιτιμου που δινουμε .
Κοφτε τους τσακωμους λοιπον και γραψτε εμπειριες και γνωμες να τα λεμε ωραια ασχετα αν διαφωνουμε ή συμφωνουμε
Παιζω με μια ομαδα 8 επι 8 μπαλα και εγω ειμαι 35αρης μαζι με δυο φιλους ενω οι υπολοιποι 20αρηδες μεχρι 22 . Μας φωναζουν παππουδες τα κωλοπαιδα αλλα παντα εμεις ξελασπωνουμε την ομαδα