Καλησπέρα στους συναγωνιστές, είχα καιρό να μπω.. Όντως Καταλεγια πηγε Βέλγιο από ότι έλεγε εκεί μένει, τώρα αλήθεια ή ψέματα δε ξέρω.. Πάντως κλασικά στην αλυσίδα 2-3 τεμαχια βλέπεις στο διπλανό σαιτ στο πρόγραμμα άλλες φορές έχει μόνο 1 τεμάχια άλλες φορές μόνο η τσα στο μαγαζι, απορώ γιατί τα κρατάνε ανοικτά χωρίς γυναίκα μέσα.. Η πλειοψηφία κομοδινα τελείως και οι άλλες μισές ξεπετες φωλες, την αλυσίδα αυτή ποτέ δε τη συμπάθησα πως μεγάλωσε και τόσο αδυνατώ να καταλάβω, χεστηκαμε αλλά λέμε τώρα... Εγώ αυτές τις μέρες τιμησα Ζανεταρα από Γερμανό αλυσίδα , Λιλυ από 136 και χθες πέρασμα από αθηνων 318 στη Τζενη νέο κορίτσι, που από τη χθεσινή εμπειρία θα γίνει στανταρακι, μου είπε θα δουλεύει 3-4 φορές την εβδομάδα.. Είχε αγγελία σαν Κάρολ, αφεντρα κ έτσι και αν θυμάμαι καλά δουλευε και Γερμανοαλυσίδα πιο παλιά αλλά δε τη θυμάμαι καλά.. Σώμα λαμπάδα βυζι τούμπανο κωλος τούμπανο,προσωπαρα.. Αξίζει το κορίτσι είναι τίμιο.. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα και με Dasha από κροκεων 6 πανω, συμπαθέστατο θα έλεγα, τουλάχιστον για τα γούστα μου.. Ωραίο προσωπο, το σπαστό μαλλί με τρελαίνει, κορμί λαμπάδα.. Έχει περάσει κάνεις με Λανα από κασανδρας 3? Φαίνεται ενδιαφέρον.. Καλές βόλτες αδέρφια..