Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Penisraketee

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2017
Like
102
Πόντοι
0
τι εστι Καταλεγια ρε παιδες? εχει περασει κανενας μαζι της να μας πει?
Υπάρχουν μερικές κριτικές εδώ και σε παρόμοιο σάιτ. Από εμφάνιση σκίζει, αλλά μέτριες υπηρεσίες

Edit: Μετά από επικοινωνία με τα στούντιο που (υποτίθεται) δουλεύει Παρασκευή και Σάββατο, με ενημέρωσαν ότι το προγράμμα της ισχύει κανονικά, αλλά καλό θα ήταν να επικοινωνήσω ξανά την ημέρα που θέλω να την επισκεφτώ καθώς «ποτέ δεν ξέρεις». Οπότε καλά κρασιά.

Τελευταία τροποποίηση:

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.916
Πόντοι
2.476
Δεν θα έλεγα πως παίζει πολύ φώτοσοπ στην συγκεκριμένη αλυσίδα, ίσα ίσα ανεβάζουν καλές φώτο. Το θέμα είναι πως τις κοπέλες θα τις δεις μόνο στα προγράμματα και αν καταφέρεις και πετύχεις αυτή που είδες και σου άρεσε πιθανότατα θα φας την φόλα σου όπως έπαθα και εγώ με την Λέττυ. Σχεδόν μόνο αρνητικές κριτικές διαβάζω για τα μαγαζιά τους και τις πουτάνες τους.
εμενα παντως η Λεττυ με καυλωσε πολύ! και το κορμι της ειναι πετρα! δεν εχω ξαναδει τετοια πραγμα. ΟΚ δεν ειναι τοπ επιλογη, αλλα δεν κλαις τα λεφτα σου θεωρω

konstantin2015

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Like
192
Πόντοι
1
Μια καρμεν που δουλεύε περσυ πριν το λοκ νταου Νοεμβρίου στο caroline μελαντίας κλπ την έχει δει κανείς πουθενά, κορμαρα με πολλά τατου
δίπλα γράφτηκε ότι σου δουλεύει στα στούντιο Κηφισού 30 και 60 με το όνομα κιαρα

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.290
Πόντοι
2.420
εμενα παντως η Λεττυ με καυλωσε πολύ! και το κορμι της ειναι πετρα! δεν εχω ξαναδει τετοια πραγμα. ΟΚ δεν ειναι τοπ επιλογη, αλλα δεν κλαις τα λεφτα σου θεωρω
Συμφωνώ απολύτως για αυτό που γράφεις για το κορμί της, είναι γυναικάρα αλλά δυστυχώς πολύ κρύα.

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.916
Πόντοι
2.476
Καλά κρασιά και αέρα στα πανιά τους. Εδώ και μια βδομάδα τη γράφουν κάθε μέρα στο πρόγραμμα και δεν δουλεύει.
Τουλαχιστον αυτη υπαρχει. Την εχουμε δει την εχουμε γαμησει. Υπαρχουν ποσες αλλες που βαζουν φωτο και δεν υπαρχουν καν, δεν τις εχει δει κανεις!

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.916
Πόντοι
2.476
Βλεπω στο προγραμμα στο αλλο site οτι δουλευει η Jovava. Οι φωτογραφίες μου θυμίζουν την παλιά τζοβανα απο μελαντιας 50 κλπ. (πριν κατα 3 χρονο δουλευε). Εχει κανενας πληρoφοριες; Την εχει δει κανεις;

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.290
Πόντοι
2.420
Τουλαχιστον αυτη υπαρχει. Την εχουμε δει την εχουμε γαμησει. Υπαρχουν ποσες αλλες που βαζουν φωτο και δεν υπαρχουν καν, δεν τις εχει
Ναι, απαράδεκτοι οι τύποι, λες και είναι βαλτοί να μας σπάνε τα αρχίδια!

Giorgos88

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
1
Παιδιά συγνώμη αν κάνω κατάχρηση του νήματος για μια προσωπική ερώτηση, αλλά δεν βρήκα άλλο καταλληλότερο νήμα για να ρωτήσω αυτό που θέλω. Με ενδιαφέρει να επισκέπτομαι οίκους οι οποίοι τηρούν όλα τα μέτρα για την προστασία από ΣΜΝ και κυρίως να υποβάλλουν τις εργαζόμενες τους στις προβλεπόμενες περιοδικές εξετάσεις. Γνωρίζετε αν αυτό τηρείται; Γνωρίζετε ποια στούντιο είναι τυπικά και σέβονται τις διαδικασίες; Ευπρόσδεκτες και οι απαντήσεις των ίδιων των στούντιο.
ΥΓ: Αν υπάρχει άλλο καταλληλότερο νήμα παρακαλώ υποδείξτε το μου να μεταφέρω εκεί την ερώτηση. Ευχαριστώ.

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
τι εστι Καταλεγια ρε παιδες? εχει περασει κανενας μαζι της να μας πει?
Αρκετοι και δεν έχουν πει και τα καλύτερα αντιθέτως.Προσωπικα με τις κριτικές που έχω διαβάσει ούτε που θα το επιχειρούσα

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.916
Πόντοι
2.476
Αρκετοι και δεν έχουν πει και τα καλύτερα αντιθέτως.Προσωπικα με τις κριτικές που έχω διαβάσει ούτε που θα το επιχειρούσα
Δεν ειναι φοβερη στο προγραμμα αλλα ειναι τοσο ωραιο μουνι που μια φορα πρεπει να την εχεις παρει!

Greekfreakk

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
69
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα! ξέρει κανείς τίποτα για μια Νικολ ρωσίδα και μια Αριάνα με κάτι βυζάρες (απο Καζακσταν?)? νομίζω κασσάνδρας 6 πρέπει να δούλεουν.. τις έχει πάρει κανένας ??

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Παίδες καλησπέρα! ξέρει κανείς τίποτα για μια Νικολ ρωσίδα και μια Αριάνα με κάτι βυζάρες (απο Καζακσταν?)? νομίζω κασσάνδρας 6 πρέπει να δούλεουν.. τις έχει πάρει κανένας ??
αν ψαξεις θα βρεις κριτικες και για τις 2

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Καλησπέρα στους συναγωνιστές, είχα καιρό να μπω.. Όντως Καταλεγια πηγε Βέλγιο από ότι έλεγε εκεί μένει, τώρα αλήθεια ή ψέματα δε ξέρω.. Πάντως κλασικά στην αλυσίδα 2-3 τεμαχια βλέπεις στο διπλανό σαιτ στο πρόγραμμα άλλες φορές έχει μόνο 1 τεμάχια άλλες φορές μόνο η τσα στο μαγαζι, απορώ γιατί τα κρατάνε ανοικτά χωρίς γυναίκα μέσα.. Η πλειοψηφία κομοδινα τελείως και οι άλλες μισές ξεπετες φωλες, την αλυσίδα αυτή ποτέ δε τη συμπάθησα πως μεγάλωσε και τόσο αδυνατώ να καταλάβω, χεστηκαμε αλλά λέμε τώρα... Εγώ αυτές τις μέρες τιμησα Ζανεταρα από Γερμανό αλυσίδα , Λιλυ από 136 και χθες πέρασμα από αθηνων 318 στη Τζενη νέο κορίτσι, που από τη χθεσινή εμπειρία θα γίνει στανταρακι, μου είπε θα δουλεύει 3-4 φορές την εβδομάδα.. Είχε αγγελία σαν Κάρολ, αφεντρα κ έτσι και αν θυμάμαι καλά δουλευε και Γερμανοαλυσίδα πιο παλιά αλλά δε τη θυμάμαι καλά.. Σώμα λαμπάδα βυζι τούμπανο κωλος τούμπανο,προσωπαρα.. Αξίζει το κορίτσι είναι τίμιο.. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα και με Dasha από κροκεων 6 πανω, συμπαθέστατο θα έλεγα, τουλάχιστον για τα γούστα μου.. Ωραίο προσωπο, το σπαστό μαλλί με τρελαίνει, κορμί λαμπάδα.. Έχει περάσει κάνεις με Λανα από κασανδρας 3? Φαίνεται ενδιαφέρον.. Καλές βόλτες αδέρφια..

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είστε καλά και να τον έχετε όρθιο!
Μια κοπέλα με όνομα Malvina που εμφανίζεται συχνά στη σελίδα ενός της Βριλησσού, είναι υπαρκτή; Έχει δοκιμάσει κανείς ή και αυτή είναι κόλπο marketing?

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Για διακοπές πηγε και θα γυρίσει ή τη χασαμε;

Αυτή η Τζένη που ανέφερες το βυζι πλαστικό φαίνεται στις φωτογραφίες.

Είχε πει ότι είχε μεγαλώσει και δούλευε Βέλγιο, τώρα χωρίς να ξέρω, δική μου άποψη είναι δε θα ξανάρθει, εκεί έχει μεγαλώσει μου ειπε, αλβανιδα είναι μεγαλωμενη Βέλγιο.. Και λέω δε θα ξανάρθει γιατί άμα δουλέψει εκεί όπως έκανε προφανώς θα βγάζει σε 2 ωρες όσα έβγαζε εδώ σε δύο μέρες.. Τεσπα μακάρι να ξανάρθει το κορίτσι να πηγαίνουμε για το παλμαρε, γιατί στα του αγώνα ήταν λίγο κομοδίνο, εμφανίζει ήταν τοπ δε το συζητώ..

Ναι πλαστικό βυζι η Τζένη αλλά ωραία δουλειά.. Εξίσου βασικό είναι ότι τιμάει τη φανέλα, δε πας έτσι επειδή είναι μουναρος. Θέλει να ξαναπάς και το παλεύει.. Θα πάω πάλι μέσα στην εβδομάδα και θα έχω πιο καλή αποψη

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Παιδιά συγνώμη αν κάνω κατάχρηση του νήματος για μια προσωπική ερώτηση, αλλά δεν βρήκα άλλο καταλληλότερο νήμα για να ρωτήσω αυτό που θέλω. Με ενδιαφέρει να επισκέπτομαι οίκους οι οποίοι τηρούν όλα τα μέτρα για την προστασία από ΣΜΝ και κυρίως να υποβάλλουν τις εργαζόμενες τους στις προβλεπόμενες περιοδικές εξετάσεις. Γνωρίζετε αν αυτό τηρείται; Γνωρίζετε ποια στούντιο είναι τυπικά και σέβονται τις διαδικασίες; Ευπρόσδεκτες και οι απαντήσεις των ίδιων των στούντιο.
ΥΓ: Αν υπάρχει άλλο καταλληλότερο νήμα παρακαλώ υποδείξτε το μου να μεταφέρω εκεί την ερώτηση. Ευχαριστώ.
Τύπε Γιώργο 88 από όσο θυμάμαι παλιά, στο Φυλής 104 είχαν ειδική μνεία στο site τους γι αυτό που ζητάς. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται, έχω να πάω πολλά χρόνια. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα που αν ζητήσεις εξετάσεις των κοριτσιών σου τις δείχνουν. Γεγονός είναι πως τα studio ακολουθούν μια πτωτική πορεία (προσωπική άποψη) οπότε δεν αποκλείεται να κάνουν εκπτώσεις σε αυτό το κομμάτι γιατί στις τιμές ΔΕΝ κάνουν ?

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.916
Πόντοι
2.476
Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είστε καλά και να τον έχετε όρθιο!
Μια κοπέλα με όνομα Malvina που εμφανίζεται συχνά στη σελίδα ενός της Βριλησσού, είναι υπαρκτή; Έχει δοκιμάσει κανείς ή και αυτή είναι κόλπο marketing?
Ναι φίλε υπάρχει. Πιτσιρικα ωραίο καυλακι και πάρα πολύ χαζή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom