Σε επίσκεψή μου στο deluxe σήμερα, αφού με θερμομέτρησαν, μου ζήτησαν το πιστοποιητικό εμβολιασμού να το ελέγξουν! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Η φάση έχει ως εξής.
Ε (εγώ) - Τ (τσα2)
Τ - Αγάπη έχεις το πιστοποιητικό μαζί σου;
Ε - Ναι το έχω.
Τ - Να το δω (ανοίγοντας την εφαρμογή στο κινητό).
Ε - Πρέπει;
Τ - Ναι γιατί τι θα σου κάνουμε.
Σιωπή, απλά την κοιτάζω.
Ε - Έχω κάνει το εμβόλιο, αλλά δεν νομίζω ότι απαιτείται να σας το δείξω.
Τ - Αν έρθει έλεγχος, θα το πληρώσεις; Είναι σαν αυτό που κάναμε με τα χαρτάκια που γράφατε τηλέφωνο και όνομα.
Σπάζομαι εκεί.
Ε - Ξέρετε κάτι, ας το αφήσουμε.
Και σηκώνομαι και φεύγω. Σιγά μην τους δείξω και την ταυτότητά μου μετά.
Η απόλυτη παράνοια. Αρχικά σε χαρτάκι σε στούντιο και μπουρδέλα που κάποια ζητάνε, γράφεις ό,τι πίπα θέλεις. Αν νομίζουν ότι θα τους δώσει κάποιος τα πραγματικά του στοιχεία, δεν θα είμαι εγώ από αυτούς. Να ζητήσουν λοιπόν και διεύθυνση οικίας. Αν δεν καλύπτονται από ανωνυμία τέτοια νταλαβέρια, μακριά για μένα. Δεν χρειάζεται κανένα στούντιο και μπουρδέλο να ξέρει ποιοι είμαστε. Αν κάποιος βάζει την κάβλα του πάνω από τα στοιχεία του, κάπου το χει χάσει.
Να μου δείξει και η πουτάνα τα πραγματικά της στοιχεία και το πιστοποιητικό εμβολιασμού;
Ο νόμος τους μάρανε. Μου αρέσει που έχουν ταμπέλα δεν έχουμε ακόμα POS. Γιατί υπάρχει περίπτωση ποτέ να βάλουν; Θα μας κόψουν και ΑΠΥ (Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών); Φορολογούνται; Πόσες τέτοιες επιχειρήσεις στην Αθήνα είναι νόμιμες;
Ρε πούλο ρε.
Η φάση έχει ως εξής.
Ε (εγώ) - Τ (τσα2)
Τ - Αγάπη έχεις το πιστοποιητικό μαζί σου;
Ε - Ναι το έχω.
Τ - Να το δω (ανοίγοντας την εφαρμογή στο κινητό).
Ε - Πρέπει;
Τ - Ναι γιατί τι θα σου κάνουμε.
Σιωπή, απλά την κοιτάζω.
Ε - Έχω κάνει το εμβόλιο, αλλά δεν νομίζω ότι απαιτείται να σας το δείξω.
Τ - Αν έρθει έλεγχος, θα το πληρώσεις; Είναι σαν αυτό που κάναμε με τα χαρτάκια που γράφατε τηλέφωνο και όνομα.
Σπάζομαι εκεί.
Ε - Ξέρετε κάτι, ας το αφήσουμε.
Και σηκώνομαι και φεύγω. Σιγά μην τους δείξω και την ταυτότητά μου μετά.
Η απόλυτη παράνοια. Αρχικά σε χαρτάκι σε στούντιο και μπουρδέλα που κάποια ζητάνε, γράφεις ό,τι πίπα θέλεις. Αν νομίζουν ότι θα τους δώσει κάποιος τα πραγματικά του στοιχεία, δεν θα είμαι εγώ από αυτούς. Να ζητήσουν λοιπόν και διεύθυνση οικίας. Αν δεν καλύπτονται από ανωνυμία τέτοια νταλαβέρια, μακριά για μένα. Δεν χρειάζεται κανένα στούντιο και μπουρδέλο να ξέρει ποιοι είμαστε. Αν κάποιος βάζει την κάβλα του πάνω από τα στοιχεία του, κάπου το χει χάσει.
Να μου δείξει και η πουτάνα τα πραγματικά της στοιχεία και το πιστοποιητικό εμβολιασμού;
Ο νόμος τους μάρανε. Μου αρέσει που έχουν ταμπέλα δεν έχουμε ακόμα POS. Γιατί υπάρχει περίπτωση ποτέ να βάλουν; Θα μας κόψουν και ΑΠΥ (Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών); Φορολογούνται; Πόσες τέτοιες επιχειρήσεις στην Αθήνα είναι νόμιμες;
Ρε πούλο ρε.