Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.585
Πόντοι
5.946
ξέρει κανείς τι απέγινε η Νατάσα των Γερμανών? στο δεύτερο λοκντάουν εξαφανίστηκε και άκουσα πως βρήκε γκόμενο στα βόρεια προάστια...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.585
Πόντοι
5.946
Είπα να ξαναρίξω χτες ένα μανίκι στην Αλέξα στο Κηφισού 60 αλλά γινόταν ο κακός χαμός. Την ανακαλύψατε συναγωνιστές, την καταγαμίσατε, την κλείσατε για ώρα και δίμπαλα αλλά κριτικές δεν ανεβάζετε μοναχοφάηδες.
και γώ την έχω κοζάρει...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
ξέρει κανείς τι απέγινε η Νατάσα των Γερμανών? στο δεύτερο λοκντάουν εξαφανίστηκε και άκουσα πως βρήκε γκόμενο στα βόρεια προάστια...
Μεχρι να του τα φαει ειναι ή να τη βαρεθει...
και γώ την έχω κοζάρει...
Ευτυχως που δεν εχουμε τα ιδια γουστα οπως ειπες.Καλα σοβαρα μιλατε?Ενα αγγουρωτο,αδυνατο,καμπουρωτο καζακστανο ειναι! Πως σκατα εχει περαση αυτη :headbang:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.585
Πόντοι
5.946
Μεχρι να του τα φαει ειναι ή να τη βαρεθει...

Ευτυχως που δεν εχουμε τα ιδια γουστα οπως ειπες.Καλα σοβαρα μιλατε?Ενα αγγουρωτο,αδυνατο,καμπουρωτο καζακστανο ειναι! Πως σκατα εχει περαση αυτη :headbang:
με τις Καζακστανές είναι θέμα δευτερολέπτων η διείσδυση στον κώλο...

maxd

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
can any one share list of best studio in thessaloniki .. Thanks in advanced

georgessth

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες Καλημερα. Την Εύα από την αλυσίδα μελλαντίας συγγρου λεωφόρος Αθηνών έχει δοκιμάσει κανεις; Παλιότερα ήταν και αλλού; Ξέρετε αν στα συγκεκριμένα ζητάνε σκανάρισμα πιστοποιητικού;

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836

Penisraketee

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2017
Like
102
Πόντοι
0

Penisraketee

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2017
Like
102
Πόντοι
0
Κάθε μέρα αλλάζει το πρόγραμμα και τελικά δεν δουλεύει. Σήμερα ήταν να δουλέψει στο Κασσάνδρας 6
Έχεις δίκιο, απλώς πρέπει να τσεκάρεις το προγράμμα την ίδια μέρα και να πάρεις τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσεις, καθώς τα αλλάζουν συνεχώς

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.293
Πόντοι
2.420
Έχεις δίκιο, απλώς πρέπει να τσεκάρεις το προγράμμα την ίδια μέρα και να πάρεις τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσεις, καθώς τα αλλάζουν συνεχώς
Δεν τα αλλάζουν, παπατζιλίκια κάνουν βγάζουν ψεύτικα προγράμματα με κοπέλες που λείπουν η έχουν φύγει, άμα προσέξετε τις έχουν διαθέσιμες κάθε μέρα εκτός από τη σημερινή.
Παρεπιπτώντος είχα πάρει και εγώ τη Λέττυ τη μαύρη για την οποία γράφτηκε αρνητική κριτική πρόσφατα και επιβεβαιώνω πως είναι φόλα. Είχα προσπαθήσει να ανεβάσω κριτική αλλά δεν τα κατάφερα αποσυνδεόμουν όταν έμπαινα στη σελίδα του στούντιο!

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
Δεν τα αλλάζουν, παπατζιλίκια κάνουν βγάζουν ψεύτικα προγράμματα με κοπέλες που λείπουν η έχουν φύγει, άμα προσέξετε τις έχουν διαθέσιμες κάθε μέρα εκτός από τη σημερινή.
Παρεπιπτώντος είχα πάρει και εγώ τη Λέττυ τη μαύρη για την οποία γράφτηκε αρνητική κριτική πρόσφατα και επιβεβαιώνω πως είναι φόλα. Είχα προσπαθήσει να ανεβάσω κριτική αλλά δεν τα κατάφερα αποσυνδεόμουν όταν έμπαινα στη σελίδα του στούντιο!
Γενικά το παρατηρώ αυτό ότι αλλά λένε σε προγράμματα και άλλες συναντάς πηγαίνοντας εκεί.Καλα με το θέμα φωτογραφιών εν τω μεταξύ έχουν ξεφύγει με το Photoshop ορισμένες

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.293
Πόντοι
2.420
Γενικά το παρατηρώ αυτό ότι αλλά λένε σε προγράμματα και άλλες συναντάς πηγαίνοντας εκεί.Καλα με το θέμα φωτογραφιών εν τω μεταξύ έχουν ξεφύγει με το Photoshop ορισμένες
Δεν θα έλεγα πως παίζει πολύ φώτοσοπ στην συγκεκριμένη αλυσίδα, ίσα ίσα ανεβάζουν καλές φώτο. Το θέμα είναι πως τις κοπέλες θα τις δεις μόνο στα προγράμματα και αν καταφέρεις και πετύχεις αυτή που είδες και σου άρεσε πιθανότατα θα φας την φόλα σου όπως έπαθα και εγώ με την Λέττυ. Σχεδόν μόνο αρνητικές κριτικές διαβάζω για τα μαγαζιά τους και τις πουτάνες τους.

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
Δεν θα έλεγα πως παίζει πολύ φώτοσοπ στην συγκεκριμένη αλυσίδα, ίσα ίσα ανεβάζουν καλές φώτο. Το θέμα είναι πως τις κοπέλες θα τις δεις μόνο στα προγράμματα και αν καταφέρεις και πετύχεις αυτή που είδες και σου άρεσε πιθανότατα θα φας την φόλα σου όπως έπαθα και εγώ με την Λέττυ. Σχεδόν μόνο αρνητικές κριτικές διαβάζω για τα μαγαζιά τους και τις πουτάνες τους.
Ναι Με συγχωρείς το θέμα φωτογραφιών ήταν γενικό έχω δει σε κάποιες αλυσίδες τρελό photoshop.Τωρα όσο για την αξιοπιστία στις ανακοινώσεις τους έχεις δίκιο.

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.951
Πόντοι
3.506
Μια καρμεν που δουλεύε περσυ πριν το λοκ νταου Νοεμβρίου στο caroline μελαντίας κλπ την έχει δει κανείς πουθενά, κορμαρα με πολλά τατου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom