λοιπον εκανα και εγω (αν και δεν το συνηθιζω) μια στουντιοτσαρκα......ξεκινημα απο τριγγετα...κοπελα η αννετα....κοντη με βυζους μεγαλους και ολα τα ελεη...κωλαρα γεματη..κλπ...αλλα δεν μου αρεσε πολυ και την εκανα.......δευτερη σταση.....αριστοτελους 6 κοπελα τζεσικα στο ιδιο στυλ περιπου και την εκανα.......και τελος θησεως 35 μια ψηλη καλο σωμα και βυζα αλλα πολυ baby face...οποτε την ξαναεκανα....
ε....μαλλον δεν ειμαι και πολυ καλα...καθοτι εκανα σημερα και δευτερη στα δικαπακα(αν κανω και αυριο θα ειναι τρικαπακα) στουντιοτσαρκα και ευπειθως αναφερω τα ακολουθα......
1)ΚΑΡΕΑ 30......κατα τις 20.15 σκαω μυτη και με υποδεχεται ο σωσιας του λαμπρου κωνστανταρα στο πιο κοντο και στο πιο αδερφιστικο.....κανεις στο στουντιο και τσουπ....βγαινει ενα πολυ γλυκο τσεχακι η ΝΙΚΟΛ...αδυνατο με ωραιο κορμακι πρασινο ματακι μετριου αναστηματος και ταττο στο αριστερο μπρατσο ενα δελφινι.....σαν την γνωστη πορνοσταρ rumika powers ή αλλιως kelly....μολις παω να ανεβω πανω ξεχναω οτι πληρωνεις κατω(βλεπετε οταν δεν τριβεσαι με ενα πραγμα σε αφηνει...) και μου λεει η λουγκρα τσατσος...."αχ καλε μπορεις να με πληρωσεις?" και του λεω" ναι συγγνωμη νομιζα οτι θα πληρωνα πανω......"και μου απαντα οσο πιο λουγκρικα δεν παιρνει "στην κοπελα θα κανεις αλλα πραγματα και σε μενα αλλα" πληρωνω και ανεβαινω...πολυ καλο attitude το κοριτσι 23 ετων καλη πιπα....ποδομαλακια αναποδη.....πισωκολλητο(τα ειδε ολα) και τελειωμα πανω στην πλατη με μαλακια ενω ηταν μπρουμητα.....τελειο ή σχεδον τελειο για να μην υπερβαλλουμε κιολας...
2)ΦΡΑΝΤΖΗ 47........μια ξανθια κοπελα με ραστα μαλλι πολυ κουνιστη και σεξυ αλλα εγω ειχα ηδη καταθεσει 2 φορες(η πρωτη ηταν μια ωρα πιο πριν καπου αλλου-δεν σας νοιζει....χεχε) και απλως πηγα για να ενημερωσω το σαιτ και σας για το ποια ειναι.....ολα τα λεφτα η τσατσα με βαθυ γαλαζια περιβολη και τακουνακι prada.....και οταν ειδε οτι την κανω μου λεει"καλα αφου ηρθες για να αναψουν τα αιματα τί ηρθες και μετα φευγεις?και της λεω το θεικο"ηρθα για να αναψουν τα αιματα και τωρα παω για αυνανισταν και εμεινε.....
3)ΘΑΡΡΥΠΟΥ 10.....ενα μπαζο ρωσικο....γυρω στα 42-45(εκτος απο τις ληγμενες ρωσικες ρουκετες εχουν ξεμεινει και γυναικεια μπαζα απο εκει ληγμενα....εδω και καιρο.....αυτην επρεπε να την εβλεπε ο χρυσαργος και ειμαι σιγουρος οτι θα επαιρνε την εμπνευση που θα του αναζωογονουσε το σκατοανωμαλο διαστροφικο κυτταρολογικα νευροαιμοσπερματικο μυαλο του για καμια πενταετια ακομη) και φυσικα την εκανα και απο κει......
4)ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 6..........κοπελα η ΚΙΜ την ειχα παρει και το καλοκαιρι....πολυ μουναρα αλλα μεσα ξενερα.....οποτε την εκανα και απο κει.......και πηγα σπιτακι μου.....
Υ.Γ........Απο την ευρυτερη περιοχη αφησα ανεξερευνητα λογω τελους αντοχης και ενυδατωσης του οργανισμου τα παρακατω στουντιο....α)ΙΠΠΩΝΑΚΤΟΣ 14(αυτο ειχε πολυ κοσμο οταν περασα απεναντι την φραντζη και ειπα δε γαμιεται και εφυγα) β)ΒΟΥΡΒΑΧΗ 19 γ)Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 68-83 δ)ΘΗΣΕΩΣ 35 ε)ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3(σημερα παλι η αννετα)......στα 2 τελευταια πηγα εχθες και τζιφος οπως σας εγραψα....
τελικα μου φαινεται οτι παντου και παντα θυσιαζομαι για τους αλλους......