radiohead72
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Παίδες καλημέρα,
ξέρετε αύριο βράδυ (σάββατο) αν παίζει πουθενά η ΠΑΟΛΑ;;;;
Παολα απο ΔευτεραΠαίδες καλημέρα,
τριάρι χλωμότατο τουλάχιστον πεντάρι + η Καριολίνα την πιτσίλισα και το διαπίστωσα και με τον πουλίνο μουΗ Καρολίνα είναι απόψε μετά τις 11 στην Αγ Μελετίου 37.
Πάντως συναγωνιστές θα γράψω κι εγω κριτική για την Καρολίνα τις οποίας τα βυζιά ειναι 3αρια πολύ γεμάτα απλά .Ουτε κατά διάνοια 5άρια οπότε χαλαρώστε όσοι ψάχνετε για πολύ μεγάλα.
μόλις τώρα πήρα αφεντικό και δε λειτουργεί.Το τηλ σίγουρα δεν δουλεύει?
τριάρι χλωμότατο τουλάχιστον πεντάρι + η Καριολίνα την πιτσίλισα και το διαπίστωσα και με τον πουλίνο μου
χλωμο να κανει λαθος ο zaras..θα συμφωνήσω και γω με τους προλαλήσαντες για την Καρολίνα ότι έχει στήθος τουλάχιστον νούμερο πέντε και είναι πλουσιότατο.
πεντάρι είναι δέσποτα δεν είναι έτσι τα τριάρια πήγαινε να τα δεις με το άγιο μάτι σου και ρίχτης της παστρικιάς και καμιά δοξολογία΄χλωμο να κανει λαθος ο zaras..
μπα δεν ψηνομαι για εκει, αλλα κατι μου λεει οτι 5άρι θα ειναι γι αυτους που πιανουν λεμονι και το βλεπουν για 2,5άρι..πεντάρι είναι δέσποτα δεν είναι έτσι τα τριάρια πήγαινε να τα δεις με το άγιο μάτι σου και ρίχτης της παστρικιάς και καμιά δοξολογία΄
1 είναι το μέγεθος το θέμα της ημέρας τα βυζιά της Καρολίνας.μπα δεν ψηνομαι για εκει, αλλα κατι μου λεει οτι 5άρι θα ειναι γι αυτους που πιανουν λεμονι και το βλεπουν για 2,5άρι..
πεντάρι δαγκωτό πάτερ είναι εγώ πιάνω καρπούζια και τα λέω πεπόνια με την αφή μουμπα δεν ψηνομαι για εκει, αλλα κατι μου λεει οτι 5άρι θα ειναι γι αυτους που πιανουν λεμονι και το βλεπουν για 2,5άρι..
πεντάρι δαγκωτό πάτερ είναι εγώ πιάνω καρπούζια και τα λέω πεπόνια με την αφή μου
1 είναι το μέγεθος το θέμα της ημέρας τα βυζιά της Καρολίνας.
πεντάρι είναι δέσποτα δεν είναι έτσι τα τριάρια πήγαινε να τα δεις με το άγιο μάτι σου και ρίχτης της παστρικιάς και καμιά δοξολογία΄
πού? στα μεγέθη?τσα !!!! σας επιασα..