Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Άντε το 'ξεφτιλίσαμε' με τα βυζιά σήμερα Πάμε στις ενημερώσεις πάλι γιατί βγήκαμε εκτός θέματος.
Αγ. Μελετίου...τι παίζει από πάρκινγκ;;
Αν αδειασει θεση οποιος προλαβει παρκαρει αλλιως σε παρκινγκ.Αγ. Μελετίου...τι παίζει από πάρκινγκ;;
Εγώ ηλικιωμένους δεν έχω πετύχει αλλά έχω ρίξει μαύρο εδώ και καιρό γιατί μου σπάει τα νεύρα η υπηρεσία που ενώ πάω για 2 συγκεκριμένες και εάν δε τις βρω την κάνω αρχίζει τις παπαριές λες και το 50άρικο θα το δώσει εκείνη.Στη Τριγγέτα έχω δει και εγώ ηλικιομένους κατά καιρούς γιατί πήγαινα τακτικά (και λογω Ισαβέλλας ) .Ο ένας ήταν καλοβαλμένος αλλά είχα δεί και έναν χοντρό βρωμικοατιμέλητο ο οποίος πρέπει να ήταν γνωστός της τσατσουπηρεσίας γιατί τον έβλεπα και έμπαινε στη κουζίνα και τα λέγανε αλλά μου έδινε την εντύπωση ότι έριχνε και κανά βόλι. !Στην Τριγγέτα έχω ρίξει μαύρο τελευταία γιατί δεν ακούω καλά σχόλια παρόλο που είναι καλός σαν χώρος και σε διακριτικό στενάκι.
Εάν εννοείς την Πολωνέζα αδερφέ χάθηκε απο τα στούντιο εδώ και πολύ καιρό.η ισσαβελα που ειναι σημερα?
Εάν εννοείς την Πολωνέζα αδερφέ χάθηκε απο τα στούντιο εδώ και πολύ καιρό.
Σημερα νηχτα στην Φραντζη 47ενα μεγαλο E Y X A R I S T Ω στην απιστευτη ΒΕΡΑ αχαρνων 85
μολις γυρισα , η γυναικα δεν παιζεται , βιζυ ...... απιστευτω , και το ποιο σημαντικο σε αφηνη να το παιζεις με της ωρες , κορμη με πιασιματα , οχι κοκαλιαρες , αλλα ολα τα λεφτα ειναι το πισωκολιτο , τι κολαρα ειναι αυτη , την χτυπας και τιν αισθαναισε
ατσι πρεπει να ειναι τα πραγματικα MILF , και ξανα μπραβο στην ΒΕΡΑ , διοτι το σεβεται το 60 ευρω που της δεινεις
Ωραίος. Και έψαχνα καιρό τα συγκεκριμένα βυζιά...ε κοπέλα ήθελα να πω. Αν και προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένος από τη συμμετοχή της, καιρούς δύσκολους για άλλους συμπολεμιστές.Μάντυ, Γερμανίδα, με καινούργια σιλικονάτα στήθη και εκ βάθρων αναβαθμισμένη κατά ορισμένους συμμετοχή, σήμερα και μέχρι την δωδεκάτη ωυχτερινή στην Ιπποκράτους 144.
εννοεις για την αλινα που ρωταω?Σημερα νηχτα στην Φραντζη 47
εννοω ΚαρΑλιναεννοεις για την αλινα που ρωταω?
ξερεις,η καυλιαρα αλινα.