You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
που λέτε τρελιαριδες εγώ ψες πάω λελας όπου δουλευε μόνο το πάνω και βρισκω τη Λιντα .... αν δεν ειναι τραβελάκι (εγχειρισμένο) εγώ ειμαι ο τρυποκαρυδος...!!!
εψαχνα για μικαελα αλλα από τεταρτη λεει η τσα2!!
και ετσι κατεβηκα φυλης (βλεπε ενημερωση μπουρδε!!)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δεν την έχω δεί ποτέ και δεν έχω ιδίαν άποψη...αλλά φίλος μου που την έχει πάρει ουκ ολίγες φορές είναι σίγουρος πως είναι 100% τρανς.....που λέτε τρελιαριδες εγώ ψες πάω λελας όπου δουλευε μόνο το πάνω και βρισκω τη Λιντα .... αν δεν ειναι τραβελάκι (εγχειρισμένο) εγώ ειμαι ο τρυποκαρυδος...!!!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Oύτε τρυποκάρυδος είσαι αλλά ούτε και η Λίντα είναι τραβέλι.Το έχουμε αναλύσει το θέμα της Λίντας πολλές φορές στο παρών thread και έχει Σλαβική καταγωγή.10 χρόνια που πηγαίνω στο στούντιο της Λέλας Καραγιάννη 35 σαν πελάτης δεν πέτυχα ποτέ τραβεστί/τρανσέξουαλ και γενικότερα όλα αυτά τα είδη που παίζουν στην μετάλλαξή τους.που λέτε τρελιαριδες εγώ ψες πάω λελας όπου δουλευε μόνο το πάνω και βρισκω τη Λιντα .... αν δεν ειναι τραβελάκι (εγχειρισμένο) εγώ ειμαι ο τρυποκαρυδος...!!!
Κεφαλληνίας 75 Κατερίνα
Αγ.Μελετίου 37 Αγάπη
Ρωσίδες και οι δυό τους.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δεν φταίνε τα κορίτσια Κοκό για τα λάθος κιλά.Οι Admins που αλληθώρισαν κατα την διάρκεια της φωτογράφισης φταίνεκαλη η κινηση του στουντιο της αγιου μελετιου αλλα τα κοριτσια δεν ειναι 45 κιλα,οπως λεει στην περιγραφη, ουτε αν της βρασεις στο καζανι 5 μερες να φυγουν τα λιπη.
+10 κιλα και ισως κατι ακομα.
μη μας νομιζουν και για μαλακες
Δεν φταίνε τα κορίτσια Κοκό για τα λάθος κιλά.Οι Admins που αλληθώρισαν κατα την διάρκεια της φωτογράφισης φταίνε
Επισκέπτης
και με το δικιο τους αλληθωρισαν
Για Συγγρού 144 έχουμε καμιά ενημέρωση; Από προχθές που έγγραψα πως είναι κλειστά έγινε τίποτα;
Επερνα τηλέφωνο την Κυριακή όλη μέρα και την δευτέρα πρωί αλλά είχαν τηλεφωνητή.
και με το δικιο τους αλληθωρισαν
ρε γμτ ο στουντιογυρισμένος νικ
δεν έχει δοκιμάσει καμία από τις δύο εικονιζόμενες
κορασίδες.. :o
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Δεν φταίνε τα κορίτσια Κοκό για τα λάθος κιλά.Οι Admins που αλληθώρισαν κατα την διάρκεια της φωτογράφισης φταίνε
δυσκολο το εργο τους...θεαρεστο μεν αλλα δυσκολο.
θα τους συγχωρησουμε
Η αγαπη μεχρι τι ωρα ειναι εκει πανο...
μου ηρθε ορεξη για πιπινακι
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Την έχασες Κοκό την Αγάπη γιατί τέλειωσε η βάρδια της.Τώρα είναι η Άντρεα.Η αγαπη μεχρι τι ωρα ειναι εκει πανο...
μου ηρθε ορεξη για πιπινακι
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αυτό είναι κάτι που διορθώνεταιρε γμτ ο στουντιογυρισμένος νικ
δεν έχει δοκιμάσει καμία από τις δύο εικονιζόμενες
κορασίδες.. :o
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
Πέστα ρε μέγιστε Πάνο που βγάλαν τη Λιντάρα τραβέλι αν είναι δυνατόν.Oύτε τρυποκάρυδος είσαι αλλά ούτε και η Λίντα είναι τραβέλι.Το έχουμε αναλύσει το θέμα της Λίντας πολλές φορές στο παρών thread και έχει Σλαβική καταγωγή.10 χρόνια που πηγαίνω στο στούντιο της Λέλας Καραγιάννη 35 σαν πελάτης δεν πέτυχα ποτέ τραβεστί/τρανσέξουαλ και γενικότερα όλα αυτά τα είδη που παίζουν στην μετάλλαξή τους.
Ok. Ευχαριστώ. Κοίτα να δείς τώρα που έβαλε νέα η Μάντυ μας άφησαν στη .Επερνα τηλέφωνο την Κυριακή όλη μέρα και την δευτέρα πρωί αλλά είχαν τηλεφωνητή.
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
έγραψα στον κατάλογο για την κατερίνα την ρωσίδα που κατέθεσα στην Κεφαληνίας 75 και δεν βλέπω ακόμα την κριτική μου.Γιατί?
Κύριε Πάνο χτές υποσχεθήκατε ότι σήμερα θα μου βγάζατε το γαμημένο πράσινο σημάδι warn που έχω.περιμένω να υλοποιήσετε την υπόσχεσή σας.
Κύριε Πάνο χτές υποσχεθήκατε ότι σήμερα θα μου βγάζατε το γαμημένο πράσινο σημάδι warn που έχω.περιμένω να υλοποιήσετε την υπόσχεσή σας.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τώρα μπαίνει ρε poutanoleon.Σε λίγο θα την δεις κάνε λίγο υπομονή.έγραψα στον κατάλογο για την κατερίνα την ρωσίδα που κατέθεσα στην Κεφαληνίας 75 και δεν βλέπω ακόμα την κριτική μου.Γιατί?
Στο έβγαλα και απο δω και πέρα να είσαι ευγενικός με τους συνομιλητές σου στο forum.Κύριε Πάνο χτές υποσχεθήκατε ότι σήμερα θα μου βγάζατε το γαμημένο πράσινο σημάδι warn που έχω.περιμένω να υλοποιήσετε την υπόσχεσή σας.
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
ευγενέστατος είμαι κύριε Mod και με πολύ καλούς τρόπους.Η κατερίνα σήμερα με έφτιαξε στην Κεφαλληνίας 75 μουνάρα.Αλλά εγώ θέλω τη μουνάρα την Μισέλ στην Αγίου Μελετίου 37.πήρα σήμερα τηλέφωνο την αγίου μελετίου και δεν ήταν η μισέλ :- :- :- αλλά είναι στη λίστα μου να την τιμήσω την θεάΣτο έβγαλα και απο δω και πέρα να είσαι ευγενικός με τους συνομιλητές σου στο forum.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
ευγενέστατος είμαι κύριε Mod και με πολύ καλούς τρόπους.
εχω πεθανει στα γελια
εισαι τρομερος λεον.
ο ορισμος της ευγενειας
φιλικα παντα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις