Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ήταν μέχρι της 17:00 η Νάταλυ στην Αγ.Μελετίου 37.Τώρα είναι η Άντρεα.θα παίζει και σήμερα η ναταλυ ?
Ήταν μέχρι της 17:00 η Νάταλυ στην Αγ.Μελετίου 37.Τώρα είναι η Άντρεα.θα παίζει και σήμερα η ναταλυ ?
και αυτοί μετά απο διασκέδαση για να γαμήσουνε πάνε.έχω πετύχει εγώ στην καρέα 30 και εφτά αλβανούς μέσα και να περνάνε και οι εφτά.πάλι καλά που δεν είδες τίποτα πακιστάν με σαγινονάρες και λίγδα.ρε παιδια περιμενετε εκτος εαν ειμαι πολυ καχυποπτος..3.30 το πρωι ερημια στη βριλησου κ 4 αλβανοι εξω ακριβως απο το 57 κ το κοιταζανε...εσεις νομιζετε οτι την γαμησανε κ αντε οτι τα διναν οι αλβανοι τα 50 μετα δεν θα φευγανε
και αυτοί μετά απο διασκέδαση για να γαμήσουνε πάνε.έχω πετύχει εγώ στην καρέα 30 και εφτά αλβανούς μέσα και να περνάνε και οι εφτά.πάλι καλά που δεν είδες τίποτα πακιστάν με σαγινονάρες και λίγδα.
Και γιατί δεν περίμενες μέχρι να μπούνε; Μισες δουλειές κάνεις!ναι αλλα δεν μπηκαν μεσα εγω τους εβλεπα καμια ωρα που καθομουνα κ καθοντουσαν κ κοιταγανε...
Και γιατί δεν περίμενες μέχρι να μπούνε; Μισες δουλειές κάνεις!
θα ήταν τίποτα φίλοι τους μέσα και θα γαμάγανε το πιο πιθανό και αυτοί ήταν στο αραχτό και στο κουτσομπολιό.αν γινόταν ληστεία πάντως θα το μαθαίναμε επι τόπου.για ποτε πάνε τα κανάλια σε τέτοια άλλο τίποταναι αλλα δεν μπηκαν μεσα εγω τους εβλεπα καμια ωρα που καθομουνα κ καθοντουσαν κ κοιταγανε...
θα ήταν τίποτα φίλοι τους μέσα και θα γαμάγανε το πιο πιθανό και αυτοί ήταν στο αραχτό και στο κουτσομπολιό.αν γινόταν ληστεία πάντως θα το μαθαίναμε επι τόπου.για ποτε πάνε τα κανάλια σε τέτοια άλλο τίποτα