vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Και εγω οταν ειμουνα μικρος εκανα τρυπες στην αμμουδια και καθομουνα απο πανω με τις ωρες.
απο μικρος φαινοταν οτι θα μεινεις μωρος για παντα..!
Και εγω οταν ειμουνα μικρος εκανα τρυπες στην αμμουδια και καθομουνα απο πανω με τις ωρες.
Ειπα να μπω το απογευμα για πρωτη φορα στο Αχαρνων 106 κ μου βγηκε ενα θωρηκτο ονοματι Ελλη για την οποια μαλιστα η τσατσα μου εκανε κ τρελη διαφημιση!!!Εννοειται οτι εφυγα τρεχωντας.Γυρω στα 100 κιλα το σιχαμα που μαλιστα ειχε κ υφακι κ φευγοντας μου ευχηθηκε καλα ψωνια απαντωντας της επισης..Περασα απεναντι στο σιγουρο 85 οπου κ ηταν ξανα η Παολα,την ειχα ξαναπαρει πριν 15 μερες αλλα απο το να ψαχνομαι για αλλου κατεθεσα εκει.Καλο σχετικα προγραμματακι με καλη συμμετοχη κ υπομονετικη.Για τους βυζους της εχω αναφερει ξανα τον θαυμασμο μου.Το κακο οτι ακομα κ σε αυτο το ησυχο συνηθως στουντιο τελαυταια υπαρχει αρκετη πελατεια κ αυτο κανει τις κοπελες λιγο αγχωμενες..
Πριν λίγο που πέρασα από Αχαρνών 106, αράζω στο σαλονάκι και περιμένω να δω ποιά κοπέλλα δουλεύει...μετά από λίγο σκάει η τσατσά παρουσιάζοντας την Αγνή, από Πολωνία, με καρέ μελαχρινή κόμη και άσπρες μπότες μέχρι το γόνατο, που δεν έβγαλε(κύριε μποτόφιλε) κατά τη διάρκεια της ιερουργίας
Δυνατό μπουκιτσί, με αριστοτεχνικά γλωσσίδια στο πουτσοκέφαλο, και μετά καβάλημα από πάνω με δυνατό κούνημα στο "στύλο"...
Ακολούθησε πισωκολλητάκι, με άψογο στήσιμο του μωρού, στάση που επέφερε και το τελείωμα, μια και είχα πιάσει τρελές ταχύτητες με τέτοιο στήσιμο...
τρελλο μωρο ..σκετο κουκλι και οχι αγγαρεια!προτεινεται ανεπιφυλακτα...το ειχα παρει το καλοκαιρι στο στουντιο της θησεως 35 και ηταν ολα τα λεφτα!
συμφωνω φιλε μου για την γιαννα την τσεχα που ειναι υπομονετικη και καλο πορνιδιο οπου ψιλοτιμαει το 50ηρικο.για την ιστορια την εχω πετυχει και στη τριγγετα πριν παει για φουντο το πουταναδικο καθως ειχε κανει και ενα περασματακι απο αριστοτελους.τωρα γι'αυτο που ειπε οτι δεν γουσταρει την ελλαδα, επειδη ειμαι σιγουρος οτι βλεπει το thread η τελοσπαντων θα τις το μεταβιβασουν τιποτα νταβαδες οι πουτανοκαψουρηδες τις ευχομαι να γαμιεται απο δω και περα μονο σε χωρες της αρεσκειας της και να μην μας ζαλιζει τον πουτσο οτι δεν της αρεσει η ελλαδα η ελληνες.ηρθε εδω η καθε ελεεινη πατσαβουρα και δεν τιμανε ουτε και το ψωμι που τρωνε οι ξεφτυλισμενες.αν γουσταρε να ηταν τιμια να επιανε δουλεια κανονικη στην μπουρδελοχωρα της και να μην εβγαινε στη γυρα να γλυφει και να τρωει πουτσες για να μαζεψει λεφτα σε μια αλλη ξενη χωρα.οσο για την δικη μας γνωμη για το ατομο της μια πατσαβουρα λιγοτερη δεν θα μας κανει να 'χαλαστουμε' και στο 144 η Ιζαμπελα ειναι σταθερη αξια μεχρι στιγμης.Σημερα Συγγρου 144 η Γιαννα η Τσεχα καλο και υπομονετικο κοριτσι μονο που τελος του μηνα την κανει και δεν ξαναρχετε οπως μου ειπε γιατι δεν γουσταρει το Ελλαδα.
συμφωνω φιλε μου για την γιαννα την τσεχα που ειναι υπομονετικη και καλο πορνιδιο οπου ψιλοτιμαει το 50ηρικο.για την ιστορια την εχω πετυχει και στη τριγγετα πριν παει για φουντο το πουταναδικο καθως ειχε κανει και ενα περασματακι απο αριστοτελους.τωρα γι'αυτο που ειπε οτι δεν γουσταρει την ελλαδα, επειδη ειμαι σιγουρος οτι βλεπει το thread η τελοσπαντων θα τις το μεταβιβασουν τιποτα νταβαδες οι πουτανοκαψουρηδες τις ευχομαι να γαμιεται απο δω και περα μονο σε χωρες της αρεσκειας της και να μην μας ζαλιζει τον πουτσο οτι δεν της αρεσει η ελλαδα η ελληνες.ηρθε εδω η καθε ελεεινη πατσαβουρα και δεν τιμανε ουτε και το ψωμι που τρωνε οι ξεφτυλισμενες.αν γουσταρε να ηταν τιμια να επιανε δουλεια κανονικη στην μπουρδελοχωρα της και να μην εβγαινε στη γυρα να γλυφει και να τρωει πουτσες για να μαζεψει λεφτα σε μια αλλη ξενη χωρα.οσο για την δικη μας γνωμη για το ατομο της μια πατσαβουρα λιγοτερη δεν θα μας κανει να 'χαλαστουμε' και στο 144 η Ιζαμπελα ειναι σταθερη αξια μεχρι στιγμης.
διαβασε καλα το ποστ μου μαν.ηρεμος ειμαι. αλλο οι υπηρεσιες που προσφερει και αλλο η γνωμη της.εγω εκανα κριτικη για την αποψη της τιποτα αλλο.τωρα αν θες να την γαμησεις κανει καλες υπηρεσιες και δεν θα το κλαψεις το 50ηρικο. αυτα και να διαβαζεις καλυτερα τα ποστ αλλη φορα.ΛΟΟΟΟΛ ελα ρε μαν ηρεμησε...Στην αρχη λες οτι ειναι καλο πορνιδιο και στο τελος καταληγεις οτι ειναι πατσαβουρα το κερατα?Και ελεγα να πηγαινα να την επισκεφτω πριν φυγει.Και ενταξει την Ελλαδα για πολλους λογους μπορει να μην την γουσταρει οχι μονο λογω των ανθρωπων.Εδω εμεις (οι περισσοτεροι ) δεν γουσταρουμε πολλα πραγματα στην Ελλαδα και δυσανασχετουμε.
Στο Συγγρού 248 μεταφέρθηκε το 245. Δουλεύει η Κλαούντια από Δευκαλίωνος, η Νάταλι και η Λουίζα. Καλό βόλιξερει κανεις τι παιζει λ.συγγρου 248?
Γεια σου ωρέ συνάδελφε τακουνάκια....
Αχ αυτό το γοτθικό βάψιμο....
καύλααα λέμεεεε.....
Που είναι η Κεφαλληνίας ωρέ κοπέλια;;
Φιλαρακο μηπως πηγες στο Αχαρνων 104 κ οχι 106. Γιατι εκει ειναι η Προεδρος ονοματι Ελλη η οποια ειναι θωρηκτο 100 κιλα.Ειπα να μπω το απογευμα για πρωτη φορα στο Αχαρνων 106 κ μου βγηκε ενα θωρηκτο ονοματι Ελλη για την οποια μαλιστα η τσατσα μου εκανε κ τρελη διαφημιση!!!Εννοειται οτι εφυγα τρεχωντας.Γυρω στα 100 κιλα το σιχαμα που μαλιστα ειχε κ υφακι κ φευγοντας μου ευχηθηκε καλα ψωνια απαντωντας της επισης..
Παιζει φιλε να ηταν το 104 οντως.Αφου λες ετσι τοτε εκει ηταν το γομαρι..Φιλαρακο μηπως πηγες στο Αχαρνων 104 κ οχι 106. Γιατι εκει ειναι η Προεδρος ονοματι Ελλη η οποια ειναι θωρηκτο 100 κιλα.