Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
[size=12pt]Η Έλενα από Κασσάνδρας4β,τιμήθηκε τελικά με πολύ καλές εντυπώσεις......κριτική το βράδυ...... :-* :-* :-*
Η Kλαούντια.....είναι ωραίο πιπίνι......και στα γούστα μου όπως έχει πει ο Biker.......θα τιμηθεί στο μέλλον..... :fuck2:
Όσο για το χοτ-ντογκ.......το είχα ανάγκη....διότι η πείνα....είχε κάνει την εμφάνιση της... :grin:

Πάμε τώρα στην ενότητα X-BAR..........
Ο χώρος είναι καλός......και τα θετικά σταματούν εκεί........ Ο dj.......ήταν άθλιος (συμφωνώ με λαγό ως πρώην dj που είμαι,έχω περάσει από όλα τα πόστα των CLUB....εργαζόμενος 10 χρόνια σε αυτά).....οι αλλαγές του ήταν χάλια....το ένα κομμάτι "καβάλαγε" το άλλο........και δεν λέω άλλα.......
Από κοπέλες μου έσκασε μύτη ένα πολύ ωραίο μωράκι.............η Αλεξάνδρα.....δεν ήξερε καλά Ελληνικά,έτσι μιλήσαμε Αγγλικά......την έστειλα με τον τρόπο μου! Και γαμώ τα καυλάκια η τύπισσα,εύκολα έπαιζα μπαλίτσα μαζί της....αλλά με τους περιορισμούς στην ώρα....δεν το ρίσκαρα........ Πάντως ήταν το πιο καύλα μωρό.........όπως ήταν φυσικό,ήθελε να παίξει μαζί μου............ :grin: :grin: :grin:
Ακόμα ξεχώρισα άλλες 2-3 ψιλοκαλές.......
Τελευταία παρατήρηση είναι οι τιμές.......8€ η μπύρα είναι υπερβολή.......όπως και το παλικάρι του σέρβις το οποίο στα 14 δευτερόλεπτα από την στιγμή που μπήκαμε,ήρθε για παραγγελία.....ούτε το δερμάτινο δεν πρόλαβα να βγάλω...ηρεμία ρε παιδιά δεν θα φεύγαμε.... :S
(Αυτά τα γράφω ως παρατηρήσεις,μην στραβώσεις φίλε XBAR).......θέλει πολύ δουλειά το μαγαζί.....SORRY.....μοιάζει παρατημένο....για εσάς το λέω.... :thumbsup:
:thumbsup:

Τέλος η Νατάσσα από Κασσάνδρας4β,είναι σούπερ μωρό........με καύλωσε πολύ...αλλά ήταν κασκαντεριλίκι.......χώρια ότι είχα υποσχεθεί στην Έλενα ότι θα περάσω μαζί της........κάποια επόμενη φορά σίγουρα θα το πάρω αυτό το στυλιάρι/μωρό........... :cool2:
ΦΊΛΕ μπίλυ, κανένα πρόβλημα, τα σχόλια σου καλοδεχούμενα, το xbar είναι ενα μαγαζί που προσφέρει εξυπηρετήση γρήγορη για αυτό ο σερβιτόρος ηρθε  στα 14 δεύτερα απο εκεί και περα όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα όσο για την μάγια την παρασκευή εργαζόταν κανονικά σε εμας το σαββατο δεν εθεάθη αν πήγε στην φωκαίας τι μπορούμε να κάνουμε? Κάθε κοπέλα είναι ελεύθερη να κάνει την επιλογή της και να κοιτάει την τσέπη της όπως αυτή κρίνει και νομίζει απο εκεί και πέρα το μοναστήρι να είναι καλά...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΦΊΛΕ μπίλυ, κανένα πρόβλημα, τα σχόλια σου καλοδεχούμενα, το xbar είναι ενα μαγαζί που προσφέρει εξυπηρετήση γρήγορη για αυτό ο σερβιτόρος ηρθε  στα 14 δεύτερα απο εκεί και περα όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα όσο για την μάγια την παρασκευή εργαζόταν κανονικά σε εμας το σαββατο δεν εθεάθη αν πήγε στην φωκαίας τι μπορούμε να κάνουμε? Κάθε κοπέλα είναι ελεύθερη να κάνει την επιλογή της και να κοιτάει την τσέπη της όπως αυτή κρίνει και νομίζει απο εκεί και πέρα το μοναστήρι να είναι καλά...

Ωραίος......γιατί τα σχόλια μου ήταν στοχευμένα σε θέματα που είδα...... Πάντως το θέμα του σερβιτόρου δες το λίγο καλύτερα,γιατί εκνευρίζεται ο άλλος.....ας βγάζει το μπουφάν ο πελάτης τουλάχιστον.....
Όσο για Μάγια.....κτλ....δεν ήξερα ότι είναι ελεύθερες οι κοπέλες....να έρθουν ή όχι!
Πάντως η Αλεξάνδρα...που ήρθε στο τραπέζι μας ήταν σούπερ μωρό...επιφυλάσσομαι για νέα επίσκεψη...... :lheel:
Ελπίζω να δεις τις παρατηρήσεις μου θετικά και να κάνεις το καλύτερο για τον χώρο σας.........

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Ωραίος......γιατί τα σχόλια μου ήταν στοχευμένα σε θέματα που είδα...... Πάντως το θέμα του σερβιτόρου δες το λίγο καλύτερα,γιατί εκνευρίζεται ο άλλος.....ας βγάζει το μπουφάν ο πελάτης τουλάχιστον.....
Όσο για Μάγια.....κτλ....δεν ήξερα ότι είναι ελεύθερες οι κοπέλες....να έρθουν ή όχι!
Πάντως η Αλεξάνδρα...που ήρθε στο τραπέζι μας ήταν σούπερ μωρό...επιφυλάσσομαι για νέα επίσκεψη...... :lheel:
Ελπίζω να δεις τις παρατηρήσεις μου θετικά και να κάνεις το καλύτερο για τον χώρο σας.........
δικε μου ενα βραδυ να παμε μαζι

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
δεν παίζεσαι με τίποτα... :2funny: :2funny: τι πρέεπι να γίνει?? σεισμός και καταποντισμός για να πεις ότι ναι πραάγματι γινόταν της τρελλής?? :2funny: :2funny:
Ετσι ειναι ¨της τρελλης" ρε λαγε?  :grin:

Τοτε πριν 2 χρονια περιπου που ανοιξε το studio 12 στην Λυκοβρυση και πηγαμε ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ (ή αλλοιως F16) με τον σμηναρχο Μαθιου,  Ιανουαριο μηνα με ψοφοκρυο και ψιλοβροχο τι να πουμε ? ? ?

;) ;) ;) ;) ;)

Μια χαρα ηταν χθες, ψιλοπραγματα........

:knockinb: :knockinb: :knockinb:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ετσι ειναι ¨της τρελλης" ρε λαγε?  :grin:

Τοτε πριν 2 χρονια περιπου που ανοιξε το studio 12 στην Λυκοβρυση και πηγαμε ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ (ή αλλοιως F16) με τον σμηναρχο Μαθιου,  Ιανουαριο μηνα με ψοφοκρυο και ψιλοβροχο τι να πουμε ? ? ?

;) ;) ;) ;) ;)

Μια χαρα ηταν χθες, ψιλοπραγματα........

:knockinb: :knockinb: :knockinb:
είσαι πορνο-κομμάντο!!! :grin: :grin: τι ώρα πήγες σπίτι?

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Σήμερα και αύριο 18:00 με 06:00!!!
Τρίτη ξεκούραση !!!

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :-*

Κασσανδρασ 8Γουστάρω  ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ    :tits2:    ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

kisses by marina

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    190,9 KB · Εμφανίσεις: 51

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αξιος λαγε    :thumbsup:
Μονο ενα λαθακι σου βρηκα.   :grin:
Η Δαφνη πιο ξανθια δεν γινεται, οχι καστανοξανθη.  ;)
Αριστη στα ενδοτερα, μπορω να πω, μετα την προ ημερων εμπειρια μου μαζι της.

Και σ΄ανωτερα.

Μερικα απο τα κοριτσια που συναντησαμε στο Χ-ΒAR.

Η Κατεριναρα ή κατα κοσμον Kinky Κατερινα. Ευδιαθετη, φιλικη μιλησαμε πολυ ωρα.
Μελισα. η "φιλεναδα μου" απο το Αμνεζια.
Νταλία. ενα ακομα απο τα κοριτσια τυ Αμνεζια που εχουν βρει "στεγη" στο X-Bar
Μπετυ, Ρουμανα με μακρια μαλλια καυτι σόρτς, ωραια ποδια αποτ ις καλες παρουσιες,
Αλεσαντρα. νεαρη ενττυπωσιακη σγουρομαλλα, προσεγκισε τον billy13 χωρις αποτελεσματα.
Συλβια. Κορασιδα εμ πολυ κοτα μαλλάι με χτένισμα ala garcon, μικρο στηθος,καμπλυλωτη περιφερεια, μιλησε μαζι μου αρκετα, "συγκινησε" και τον Woman
Μορενα. Ψηλη εντυπωσιακη μελαχρινη.

Αυτό δεν ήταν το μωρό................?  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

www.siggrou144.com/alessandra]http://www.siggrou144.com/alessandra[/url]

URL]]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ακριβως αυτη Billy μου

;) ;) ;) ;) ;)

;)

Πρέπει να είναι ΟΚ.....από ότι κατάλαβα,στο λίγο που μιλήσαμε...όταν είπα ότι ψάχνω τη Μάγια δεν στράβωσε...μάλιστα κοίταξε στο μπαρ να δει αν είναι εκεί.....και η ομιλία της δεν έδειξε ότι ενοχλήθηκε......της είπα "Next time,thanks"....και έφυγε η καύλα......... 50-50 είναι...... :cum:

sexpistol13

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα και αύριο 18:00 με 06:00!!!
Τρίτη ξεκούραση !!!

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :-*

Κασσανδρασ 8Γουστάρω   ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ    :tits2:    ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

kisses by marina
Γεια σου Μαρινα με τις τορπιλες σου!!! :smitten: :smitten: :smitten:

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
;)

Πρέπει να είναι ΟΚ.....από ότι κατάλαβα,στο λίγο που μιλήσαμε...όταν είπα ότι ψάχνω τη Μάγια δεν στράβωσε...μάλιστα κοίταξε στο μπαρ να δει αν είναι εκεί.....και η ομιλία της δεν έδειξε ότι ενοχλήθηκε......της είπα "Next time,thanks"....και έφυγε η καύλα......... 50-50 είναι...... :cum:
ειναι φιλες τα κοριτσια

www.imagebam.com/image/c1b00a264646703] [/URL]

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577
Την ''Φουρειρα'' απο τα Κασσανδρας γνωριζει κανεις που θα την βρω τωρα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom