[size=12pt]Η
Έλενα από Κασσάνδρας4β,τιμήθηκε τελικά με πολύ καλές εντυπώσεις......κριτική το βράδυ...... :-* :-* :-*
Η Kλαούντια.....είναι ωραίο πιπίνι......και στα γούστα μου όπως έχει πει ο Biker.......θα τιμηθεί στο μέλλον.....
Όσο για το χοτ-ντογκ.......το είχα ανάγκη....διότι η πείνα....είχε κάνει την εμφάνιση της...
Πάμε τώρα στην ενότητα
X-BAR..........
Ο χώρος είναι καλός......και τα θετικά σταματούν εκεί........ Ο dj.......ήταν άθλιος (συμφωνώ με λαγό ως πρώην dj που είμαι,έχω περάσει από όλα τα πόστα των CLUB....εργαζόμενος 10 χρόνια σε αυτά).....οι αλλαγές του ήταν χάλια....το ένα κομμάτι "καβάλαγε" το άλλο........και δεν λέω άλλα.......
Από κοπέλες μου έσκασε μύτη ένα πολύ ωραίο μωράκι.............η
Αλεξάνδρα.....δεν ήξερε καλά Ελληνικά,έτσι μιλήσαμε Αγγλικά......την έστειλα με τον τρόπο μου! Και γαμώ τα καυλάκια η τύπισσα,εύκολα έπαιζα μπαλίτσα μαζί της....αλλά με τους περιορισμούς στην ώρα....δεν το ρίσκαρα........ Πάντως ήταν το πιο καύλα μωρό.........όπως ήταν φυσικό,ήθελε να παίξει μαζί μου............
Ακόμα ξεχώρισα άλλες 2-3 ψιλοκαλές.......
Τελευταία παρατήρηση είναι οι τιμές.......8€ η μπύρα είναι υπερβολή.......όπως και το παλικάρι του σέρβις το οποίο στα 14 δευτερόλεπτα από την στιγμή που μπήκαμε,ήρθε για παραγγελία.....ούτε το δερμάτινο δεν πρόλαβα να βγάλω...ηρεμία ρε παιδιά δεν θα φεύγαμε.... :S
(Αυτά τα γράφω ως παρατηρήσεις,μην στραβώσεις φίλε XBAR).......θέλει πολύ δουλειά το μαγαζί.....SORRY.....μοιάζει παρατημένο....για εσάς το λέω....
Τέλος η
Νατάσσα από Κασσάνδρας4β,είναι σούπερ μωρό........με καύλωσε πολύ...αλλά ήταν κασκαντεριλίκι.......χώρια ότι είχα υποσχεθεί στην Έλενα ότι θα περάσω μαζί της........κάποια επόμενη φορά σίγουρα θα το πάρω αυτό το στυλιάρι/μωρό...........