Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
[size=14pt]Τεράστια τσάρκα billy13 με λαγό........ινδιάνο....και μετά προστέθηκε ο womanholic.......συνεχίζεται! Θα γίνει ενημέρωση από τον λαγό...Να προσθέσω ότι πήγαμε και X-BAR....όπου για κάποιο λόγο δεν ήταν εκεί η Μάγια....ούτε την είχε δει κάποιος......κρίμα και ήθελα να περάσω μαζί της.......φίλε X-BAR περιμένω απάντηση σου για την απουσία της,είχα την εντύπωση πως θα ήταν εκεί.....[/size]

Φωκαιας 19 εθεαθη η Μαγια  κατα τις 5 και το πρωι

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Μάγκες καλημέρα σας.Πρώτη φορά και για μένα σήμερα στο X-Bar με ενα πέρασμα για λίγο. Προς τους γνώστες ή όποιους ήταν σήμερα.Υπήρχε ένα μωράκι ντυμένο με ένα λευκό φόρεμα αδύνατη μελαχρινή με piercing στη γλώσσα.Μήπως ξέρει κάποιος που πήγε σήμερα ποιά είναι γιατί δε συγκράτησα όνομα και έχω σκοπό να τη τιμήσω σε κάποιο στούντιο όταν δουλεύει

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Αργά το απόγευμα συνάντηση με cheyenne και billy13 και ενώ η βρόχα έπεφτε straight through ξεκινήσαμε να δούμε αν χρειάζονται τίποτα τα κορίτσια..

Κασσάνδρας4α: Κλειστό

Κασσάνδρας4β: Έλενα: Μελαχροινή με ίσια μαλλιά, μικρό στήθος, αδύνατη και γυμνασμένη κοιλιά, ωραία περιφέρεια. Ο billy13  :cum: και αργά το βράδυ είχαμε  :fuck1:

Κασσάνδρας4γ: Κλειστό.

Κασσάνδρας3κάτω: Σαμπρίνα: Η ξανθιά Βραζιλιάνα του ομίλου, με το κοντό μαλλί με τα καρφάκια, φυσικό 2.5άρι στήθος, καμπύλες αρκετές και ομιλητική στο σαλόνι με τον ινδιάνο μιας και υπάρχει οικειότητα.

Κασσάνδρας3 πάνω:Κλειστό.

Κασσάνδρας8γ: Mαρίνα: ό,τι και να π ω είναι λίγο. Έχει ομορφύνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, έχει αδυνατίσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και είναι στα πάνω της γενικώς. Ωραίο έκφυλο πρόσωπο, μελαχροινά μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος, ωραία πόδια και περιφέρεια.

Σπ.Πάτση40: Δανάη: Μελαχροινή μετριοπούλα(c@PIATSAS), με κατσαρά μαλλιά μέχρι τους ώμους, αδιάφορη φάτσα, χαλαρή περιφέρεια και μικρό στήθος.

Σπ. Πάτση27: Τζούλια: Δεύτερη φορά που τη βλέπω και μου άρεσε. Καφέ μαλλιά μακριά, ωραίο και γλυκό πρόσωπο, αδύνατο κορμί με φυσικό στήθος και ευγενική,ωραία περιφέρεια. Ντινάρα: Μελαχροινό μιλφ με έντονα τα ασιατικά χαρακτηριστικά, αρκετά αδυνατισμένη με ωραία πεταχτή περιφέρρεια και ευγενέστατη.

Κων/πόλεως94:Τζοάννα: Μελαχροοινή, ωραίο πρόσωπο, αξιοσημείωτη περιφέρεια και ενισχυμένο στήθος που ασφκτιούσε μέσα στο ροζζ φόρεμά της..

Κων/πόλεως92: Κλείστε το το ρημάδι άμα δε θέλετε να μας ανοίγετε....  :tickedoff:

Σερβιών26: Λάνα: Kαλοδιατηρημένο granny...ντρέπομαι να μιλήσω....ας το κάνει ο ινδιάνος....

Κων/πόλεως92α: Λίζα: Ξανθό στυλιάρι, μικρό στήθος, ωραίος κώλος, μέτρια φάτσα...πολύ καλύτερη από το παρελθόν. Ίνα: Μελαχροινή, αδύνατη, με ωραία περιφέρεια και μικρό στήθος, άγαρμπο σαλονάρισμα λόγω απειρίας....

Κων/πόλεως80: Kλαούντια: ένα από τα εξόριστα κορίτσια του μεγάρου, αδύνατη, με ωραίο κώλο και πόδια, μικρό στήθος, γυμνασμένη κοιλιά και συμπαθές πρόσωπο και γλυκό.

Μεγ. Αλεξάνδρου133: Ένα ακόμα κορίτσι στην "εξορία" από το Μέγαρο. Μιχαέλλα: μια αό τις μεγάλες μου συμπάθειες και αδυναμίες.Kόκκινα μακριά μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, μεγάλο φυσικό στήθος 3άρι που είναι και το όπλο της, ωραία πόδια και περιφέρεια καλοσχηματισμένη. Πολύ καλό σέρβις και ήδη σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω ρεπετέ...

Ευνειδών5: Κλαυδία: Δεν περίμενα να δω εδώ ένα τόσο όμορφο κορίτσι. Μελαχροινή, ωραίο κορμί καλλίγραμμο, μικρό στήθος και πεταχτή περιφέρεια και γλυκιά φατσούλα. από τις πιο ενδιαφέρουσες κοπέλες που έχει φέρει το ίδρυμα...

Διάλειμμα να "πάρει τα ίσα του" ο billy13 με σπέσιαλ χοτντογκ....

Ιεροφαντών9: Πέσαμε στην αλλαγή βάρδιας. Θα αναλάμβαναν η Στέλλα και η Άννα...

Κροκεών6κάτω: Ράνια: Ωραίος χώρος, φρέσκος με εργαζόμενη τη Ράνια. Next door girl, ξανθιά, μετρίου αναστήματος, φυσικό στήθος μικρό σε κοινή θέα, λίγα κιλάκια στην κοιλιά, πολύ γλυκό και εκφραστικό πρόσωπο...μπήκε στα υπόψην.

Κροκεών6πάνω: Δάφνη: Kαστανόξανθο μιλφ, μετρίου αναστήματος, από τις παλιές καραβάνες του χώρου, λίγο σπασμένο πρόσωπο, αλλά κορμί ΚΟΡΜΑΡΑ. Άψογη περιφέρεια, ενισχυμένο στήθος και ωραία πόδια.

Λ. Αθηνών318: Mόνικα: Εμφανίσθηκε σε μαύρο fishnet, ωραίο φυσικό μεγάλο στήθος3.5άρι, μελαχροινή και συμπαθητική γενικά. Κωνσταντίνα: Mελαχροινή, με ωραίο στήθος πιο μικρό 2.5άρι, ωραία περιφέρεια και κορμί, πολύ γελαστή και ευδιάθετη μας "¨πείραξε" αρκετά...

Λ.Αθηνών 373: Aντζελίνα: Aπό τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες της βραδιάς...Ξανθιά, με μακριά μαλλιά, γυμνασμένο κορμί, ωραία πόδια και αψεγάδιαστη περιφέρεια, ωραίο πρόσωπο....θέλω να μπω....αλλά κάτι με κρατάει...Σάσα:αδιάφορη εντελώς, με κοντό μαλλί και αρκετά κιλά, δεν εχω κάτι να προσθέσω...

Διάλειμμα στην τσάρκα και κατεύθυνση προς X BAR όπου στην παρέα προστέθηκε και ο Womanaholic. Έχει "πέσει" πολύ το μπαρ, ελάχιστος κόσμος, τα κορίτσια πολλά αλλά αμφίβολλης ποιότητας και ομορφιάς, η μουσική ικανοποιητική, αλλά ΑΛΛΑΞΤΕ DJ,κάνει άθλιες αλλαγές, ποιότητα ποτών καλή....24 ευρώ για 3 μπύρες...

Από κει συνέχεια για:

Θησέως40:Έλενα: Mελαχροινή κοπέλα, με μαλλιά μέχρι την ωμοπλάτη, χθες τα είχε φουντωτά, ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί αδύνατο, περιφέρεια που κολάζει και καλλίγραμμα πόδια, kinky φάτσα.. Έφη: Ξανθιά γλυκιά κοπέλα, με ωραίο σωματότυπο καθημερινό με ωραίο στήθος και περιφέρεια. Θέλω να την πάρω...και αυτήν....Τάνια: Nτροπή να δουλεύει σε στούντιο, ντροπή να αξιώνει 50 ευρώ...τίποτα άλλο...  :headbang:

Θησέως35: Tζούλια: Μελαχροινή γυναικάρα, με μεγάλο ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί και πόδια-περιφέρεια..Σόνια: όπως εύστοχα ανέφερε ο ινδιάνος "από τη νέα καραβιά των γερμανών"...άπειρη στο σαλονάρισμα και βιαστική, ξανθιά με σώμα με αρκετές ατέλειες και χαλάρωση για την ηλικία της....

Γύρισμα στο Γκάζι για να :the-missionary: :the-missionary: ο billy13 την Έλενα η οποία συνέχιζε και τρίτη βάρδια. Μαζί της είχε προστεθεί η Νατάσσα: Eνδιαφέρουσα παρουσία, με καστανά μαλλιά, κορμί τρομερά γυμνασμένο, μας έκανε και σπαγγάτο στο στύλλο, ωραία πόδια και καμπυλωτή περιφέρεια.

Κασσάνδρας4γ: Mιχαέλλα: Έκπληξη!! Δεν είναι άλλη από τη Νίνα που δούλευε παλιά στον όμιλο. Μελαχροινή, με ενισχυμένο τούμπανο στήθος, ωραία περιφέρεια και από τα πιο εκφρατικά και ""πονηρά" πρόσωπα που υπάρχουν στην πιάτσα. Έχει πάρει λίγα κιλάκια αλλά όπως μου είπε με το sex θα ξαναγίνει όπως πρώτα. Έλα να αναβαθμίζεται ο όμιλος πάλι σιγά σιγά... :headbaning3: :headbaning3:

Η ώρα είχε πάει ήδη 3, αποχώρηση billy13 καταευχαριστημένος και εμείς οι 3 αναχωρήσαμε για Ηλιούπολη στο Ηρώων πολυτεχνείου37 για να τιμήσω τη Ντιάνα αρχικά, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξα και (ξανα)πήρα την μελαχροινή καλλονή την Άντρεα. 4άρι στήθος ενισχυμένο, με πολύ καλή δουλειά, ωραίο κορμί, πρόσωπο πανέμορφο, καμπύλες όπου πρέπει και όπως πρέπει, πολύ καλές υπηρεσίες, γέλιο αρκετό και πέρασα για δεύτερη φορά μετά από εκείνη τη συνάντησή μας ένα πρωινό ξανά υπέροχα.Λεπτομέρειες στην κριτική... Η φίλη της η Ντιάνα και εκείνη ωραία παρουσία, μελαχροινή, με πιο στρογγυλό πρόσωπο, ωραίο κορμί, ενισχυμένο στήθος και καλλίγραμμο κορμί. Είναι από τις λίγες φορές που οι φωτός των γερμανών είναι αντιπροσωπευτικές και για τα 2 κορίτσια..

Με την ώρα ήδη 4 τα χαράματα, ο καθένας πήρε το δρόμο για να συναντήσει το κρεβάτι του..  :sleeping: :tired:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Μάγκες καλημέρα σας.Πρώτη φορά και για μένα σήμερα στο X-Bar με ενα πέρασμα για λίγο. Προς τους γνώστες ή όποιους ήταν σήμερα.Υπήρχε ένα μωράκι ντυμένο με ένα λευκό φόρεμα αδύνατη μελαχρινή με piercing στη γλώσσα.Μήπως ξέρει κάποιος που πήγε σήμερα ποιά είναι γιατί δε συγκράτησα όνομα και έχω σκοπό να τη τιμήσω σε κάποιο στούντιο όταν δουλεύει
μάλλον λες τη μελίσσα...πρόσεχε..

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
συγχαρητήρια, συνεισφέρετε με τον τρόπο σας στην ανάπτυξη του τόπου, του success story του πρωθυπουργού μας, η Ελλάς έχει ανάγκη από νέα μπουρδέλα !!! :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτή είναι η ανάπτυξη που περιμέναμε!!  :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αργά το απόγευμα συνάντηση με cheyenne και billy13 και ενώ η βρόχα έπεφτε straight through ξεκινήσαμε να δούμε αν χρειάζονται τίποτα τα κορίτσια..

Κασσάνδρας4α: Κλειστό

Κασσάνδρας4β: Έλενα: Μελαχροινή με ίσια μαλλιά, μικρό στήθος, αδύνατη και γυμνασμένη κοιλιά, ωραία περιφέρεια. Ο billy13  :cum: και αργά το βράδυ είχαμε   :fuck1:

Κασσάνδρας4γ: Κλειστό.

Κασσάνδρας3κάτω: Σαμπρίνα: Η ξανθιά Βραζιλιάνα του ομίλου, με το κοντό μαλλί με τα καρφάκια, φυσικό 2.5άρι στήθος, καμπύλες αρκετές και ομιλητική στο σαλόνι με τον ινδιάνο μιας και υπάρχει οικειότητα.

Κασσάνδρας3 πάνω:Κλειστό.

Κασσάνδρας8γ: Mαρίνα: ό,τι και να π ω είναι λίγο. Έχει ομορφύνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, έχει αδυνατίσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και είναι στα πάνω της γενικώς. Ωραίο έκφυλο πρόσωπο, μελαχροινά μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος, ωραία πόδια και περιφέρεια.

Σπ.Πάτση40: Δανάη: Μελαχροινή μετριοπούλα(c@PIATSAS), με κατσαρά μαλλιά μέχρι τους ώμους, αδιάφορη φάτσα, χαλαρή περιφέρεια και μικρό στήθος.

Σπ. Πάτση27: Τζούλια: Δεύτερη φορά που τη βλέπω και μου άρεσε. Καφέ μαλλιά μακριά, ωραίο και γλυκό πρόσωπο, αδύνατο κορμί με φυσικό στήθος και ευγενική,ωραία περιφέρεια. Ντινάρα: Μελαχροινό μιλφ με έντονα τα ασιατικά χαρακτηριστικά, αρκετά αδυνατισμένη με ωραία πεταχτή περιφέρρεια και ευγενέστατη.

Κων/πόλεως94:Τζοάννα: Μελαχροοινή, ωραίο πρόσωπο, αξιοσημείωτη περιφέρεια και ενισχυμένο στήθος που ασφκτιούσε μέσα στο ροζζ φόρεμά της..

Κων/πόλεως92: Κλείστε το το ρημάδι άμα δε θέλετε να μας ανοίγετε....  :tickedoff:

Σερβιών26: Λάνα: Kαλοδιατηρημένο granny...ντρέπομαι να μιλήσω....ας το κάνει ο ινδιάνος....

Κων/πόλεως92α: Λίζα: Ξανθό στυλιάρι, μικρό στήθος, ωραίος κώλος, μέτρια φάτσα...πολύ καλύτερη από το παρελθόν. Ίνα: Μελαχροινή, αδύνατη, με ωραία περιφέρεια και μικρό στήθος, άγαρμπο σαλονάρισμα λόγω απειρίας....

Κων/πόλεως80: Kλαούντια: ένα από τα εξόριστα κορίτσια του μεγάρου, αδύνατη, με ωραίο κώλο και πόδια, μικρό στήθος, γυμνασμένη κοιλιά και συμπαθές πρόσωπο και γλυκό.

Μεγ. Αλεξάνδρου133: Ένα ακόμα κορίτσι στην "εξορία" από το Μέγαρο. Μιχαέλλα: μια αό τις μεγάλες μου συμπάθειες και αδυναμίες.Kόκκινα μακριά μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, μεγάλο φυσικό στήθος 3άρι που είναι και το όπλο της, ωραία πόδια και περιφέρεια καλοσχηματισμένη. Πολύ καλό σέρβις και ήδη σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω ρεπετέ...

Ευνειδών5: Κλαυδία: Δεν περίμενα να δω εδώ ένα τόσο όμορφο κορίτσι. Μελαχροινή, ωραίο κορμί καλλίγραμμο, μικρό στήθος και πεταχτή περιφέρεια και γλυκιά φατσούλα. από τις πιο ενδιαφέρουσες κοπέλες που έχει φέρει το ίδρυμα...

Διάλειμμα να "πάρει τα ίσα του" ο billy13 με σπέσιαλ χοτντογκ....

Ιεροφαντών9: Πέσαμε στην αλλαγή βάρδιας. Θα αναλάμβαναν η Στέλλα και η Άννα...

Κροκεών6κάτω: Ράνια: Ωραίος χώρος, φρέσκος με εργαζόμενη τη Ράνια. Next door girl, ξανθιά, μετρίου αναστήματος, φυσικό στήθος μικρό σε κοινή θέα, λίγα κιλάκια στην κοιλιά, πολύ γλυκό και εκφραστικό πρόσωπο...μπήκε στα υπόψην.

Κροκεών6πάνω: Δάφνη: Kαστανόξανθο μιλφ, μετρίου αναστήματος, από τις παλιές καραβάνες του χώρου, λίγο σπασμένο πρόσωπο, αλλά κορμί ΚΟΡΜΑΡΑ. Άψογη περιφέρεια, ενισχυμένο στήθος και ωραία πόδια.

Λ. Αθηνών318: Mόνικα: Εμφανίσθηκε σε μαύρο fishnet, ωραίο φυσικό μεγάλο στήθος3.5άρι, μελαχροινή και συμπαθητική γενικά. Κωνσταντίνα: Mελαχροινή, με ωραίο στήθος πιο μικρό 2.5άρι, ωραία περιφέρεια και κορμί, πολύ γελαστή και ευδιάθετη μας "¨πείραξε" αρκετά...

Λ.Αθηνών 373: Aντζελίνα: Aπό τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες της βραδιάς...Ξανθιά, με μακριά μαλλιά, γυμνασμένο κορμί, ωραία πόδια και αψεγάδιαστη περιφέρεια, ωραίο πρόσωπο....θέλω να μπω....αλλά κάτι με κρατάει...Σάσα:αδιάφορη εντελώς, με κοντό μαλλί και αρκετά κιλά, δεν εχω κάτι να προσθέσω...

Διάλειμμα στην τσάρκα και κατεύθυνση προς X BAR όπου στην παρέα προστέθηκε και ο Womanaholic. Έχει "πέσει" πολύ το μπαρ, ελάχιστος κόσμος, τα κορίτσια πολλά αλλά αμφίβολλης ποιότητας και ομορφιάς, η μουσική ικανοποιητική, αλλά ΑΛΛΑΞΤΕ DJ,κάνει άθλιες αλλαγές, ποιότητα ποτών καλή....24 ευρώ για 3 μπύρες...

Από κει συνέχεια για:

Θησέως40:Έλενα: Mελαχροινή κοπέλα, με μαλλιά μέχρι την ωμοπλάτη, χθες τα είχε φουντωτά, ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί αδύνατο, περιφέρεια που κολάζει και καλλίγραμμα πόδια, kinky φάτσα.. Έφη: Ξανθιά γλυκιά κοπέλα, με ωραίο σωματότυπο καθημερινό με ωραίο στήθος και περιφέρεια. Θέλω να την πάρω...και αυτήν....Τάνια: Nτροπή να δουλεύει σε στούντιο, ντροπή να αξιώνει 50 ευρώ...τίποτα άλλο...  :headbang:

Θησέως35: Tζούλια: Μελαχροινή γυναικάρα, με μεγάλο ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί και πόδια-περιφέρεια..Σόνια: όπως εύστοχα ανέφερε ο ινδιάνος "από τη νέα καραβιά των γερμανών"...άπειρη στο σαλονάρισμα και βιαστική, ξανθιά με σώμα με αρκετές ατέλειες και χαλάρωση για την ηλικία της....

Γύρισμα στο Γκάζι για να :the-missionary: :the-missionary: ο billy13 την Έλενα η οποία συνέχιζε και τρίτη βάρδια. Μαζί της είχε προστεθεί η Νατάσσα: Eνδιαφέρουσα παρουσία, με καστανά μαλλιά, κορμί τρομερά γυμνασμένο, μας έκανε και σπαγγάτο στο στύλλο, ωραία πόδια και καμπυλωτή περιφέρεια.

Κασσάνδρας4γ: Mιχαέλλα: Έκπληξη!! Δεν είναι άλλη από τη Νίνα που δούλευε παλιά στον όμιλο. Μελαχροινή, με ενισχυμένο τούμπανο στήθος, ωραία περιφέρεια και από τα πιο εκφρατικά και ""πονηρά" πρόσωπα που υπάρχουν στην πιάτσα. Έχει πάρει λίγα κιλάκια αλλά όπως μου είπε με το sex θα ξαναγίνει όπως πρώτα. Έλα να αναβαθμίζεται ο όμιλος πάλι σιγά σιγά... :headbaning3: :headbaning3:

Η ώρα είχε πάει ήδη 3, αποχώρηση billy13 καταευχαριστημένος και εμείς οι 3 αναχωρήσαμε για Ηλιούπολη στο Ηρώων πολυτεχνείου37 για να τιμήσω τη Ντιάνα αρχικά, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξα και (ξανα)πήρα την μελαχροινή καλλονή την Άντρεα. 4άρι στήθος ενισχυμένο, με πολύ καλή δουλειά, ωραίο κορμί, πρόσωπο πανέμορφο, καμπύλες όπου πρέπει και όπως πρέπει, πολύ καλές υπηρεσίες, γέλιο αρκετό και πέρασα για δεύτερη φορά μετά από εκείνη τη συνάντησή μας ένα πρωινό ξανά υπέροχα.Λεπτομέρειες στην κριτική... Η φίλη της η Ντιάνα και εκείνη ωραία παρουσία, μελαχροινή, με πιο στρογγυλό πρόσωπο, ωραίο κορμί, ενισχυμένο στήθος και καλλίγραμμο κορμί. Είναι από τις λίγες φορές που οι φωτός των γερμανών είναι αντιπροσωπευτικές και για τα 2 κορίτσια..

Με την ώρα ήδη 4 τα χαράματα, ο καθένας πήρε το δρόμο για να συναντήσει το κρεβάτι του..  :sleeping: :tired:

[size=12pt]Η Έλενα από Κασσάνδρας4β,τιμήθηκε τελικά με πολύ καλές εντυπώσεις......κριτική το βράδυ...... :-* :-* :-*
Η Kλαούντια.....είναι ωραίο πιπίνι......και στα γούστα μου όπως έχει πει ο Biker.......θα τιμηθεί στο μέλλον..... :fuck2:
Όσο για το χοτ-ντογκ.......το είχα ανάγκη....διότι η πείνα....είχε κάνει την εμφάνιση της... :grin:

Πάμε τώρα στην ενότητα X-BAR..........
Ο χώρος είναι καλός......και τα θετικά σταματούν εκεί........ Ο dj.......ήταν άθλιος (συμφωνώ με λαγό ως πρώην dj που είμαι,έχω περάσει από όλα τα πόστα των CLUB....εργαζόμενος 10 χρόνια σε αυτά).....οι αλλαγές του ήταν χάλια....το ένα κομμάτι "καβάλαγε" το άλλο........και δεν λέω άλλα.......
Από κοπέλες μου έσκασε μύτη ένα πολύ ωραίο μωράκι.............η Αλεξάνδρα.....δεν ήξερε καλά Ελληνικά,έτσι μιλήσαμε Αγγλικά......την έστειλα με τον τρόπο μου! Και γαμώ τα καυλάκια η τύπισσα,εύκολα έπαιζα μπαλίτσα μαζί της....αλλά με τους περιορισμούς στην ώρα....δεν το ρίσκαρα........ Πάντως ήταν το πιο καύλα μωρό.........όπως ήταν φυσικό,ήθελε να παίξει μαζί μου............ :grin: :grin: :grin:
Ακόμα ξεχώρισα άλλες 2-3 ψιλοκαλές.......
Τελευταία παρατήρηση είναι οι τιμές.......8€ η μπύρα είναι υπερβολή.......όπως και το παλικάρι του σέρβις το οποίο στα 14 δευτερόλεπτα από την στιγμή που μπήκαμε,ήρθε για παραγγελία.....ούτε το δερμάτινο δεν πρόλαβα να βγάλω...ηρεμία ρε παιδιά δεν θα φεύγαμε.... :S
(Αυτά τα γράφω ως παρατηρήσεις,μην στραβώσεις φίλε XBAR).......θέλει πολύ δουλειά το μαγαζί.....SORRY.....μοιάζει παρατημένο....για εσάς το λέω.... :thumbsup:

[size=14pt]...Να προσθέσω ότι πήγαμε και X-BAR....όπου για κάποιο λόγο δεν ήταν εκεί η Μάγια....ούτε την είχε δει κάποιος......κρίμα και ήθελα να περάσω μαζί της.......φίλε X-BAR περιμένω απάντηση σου για την απουσία της,είχα την εντύπωση πως θα ήταν εκεί.....[/size]
:thumbsup:

Τέλος η Νατάσσα από Κασσάνδρας4β,είναι σούπερ μωρό........με καύλωσε πολύ...αλλά ήταν κασκαντεριλίκι.......χώρια ότι είχα υποσχεθεί στην Έλενα ότι θα περάσω μαζί της........κάποια επόμενη φορά σίγουρα θα το πάρω αυτό το στυλιάρι/μωρό........... :cool2:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Μελισα απο το Amnezia.
Λευκο μινι φόρεμα για χθες οπως λες,ισια μαυρα μακριά μαλλιά, αδυατη με τατουαζ.
Δεν δουλευει στα studio της αλυσιδας, αλλ μονο στο X-Bar.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Αξιος λαγε    :thumbsup:
Μονο ενα λαθακι σου βρηκα.  :grin:
Η Δαφνη πιο ξανθια δεν γινεται, οχι καστανοξανθη.  ;)
Αριστη στα ενδοτερα, μπορω να πω, μετα την προ ημερων εμπειρια μου μαζι της.

Και σ΄ανωτερα.

Μερικα απο τα κοριτσια που συναντησαμε στο Χ-ΒAR.

Η Κατεριναρα ή κατα κοσμον Kinky Κατερινα. Ευδιαθετη, φιλικη μιλησαμε πολυ ωρα.
Μελισα. η "φιλεναδα μου" απο το Αμνεζια.
Νταλία. ενα ακομα απο τα κοριτσια τυ Αμνεζια που εχουν βρει "στεγη" στο X-Bar
Μπετυ, Ρουμανα με μακρια μαλλια καυτι σόρτς, ωραια ποδια αποτ ις καλες παρουσιες,
Αλεσαντρα. νεαρη ενττυπωσιακη σγουρομαλλα, προσεγκισε τον billy13 χωρις αποτελεσματα.
Συλβια. Κορασιδα εμ πολυ κοτα μαλλάι με χτένισμα ala garcon, μικρο στηθος,καμπλυλωτη περιφερεια, μιλησε μαζι μου αρκετα, "συγκινησε" και τον Woman
Μορενα. Ψηλη εντυπωσιακη μελαχρινη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αξιος λαγε    :thumbsup:
Μονο ενα λαθακι σου βρηκα.   :grin:
Η Δαφνη πιο ξανθια δεν γινεται, οχι καστανοξανθη.  ;)
Αριστη στα ενδοτερα, μπορω να πω, μετα την προ ημερων εμπειρια μου μαζι της.

Και σ΄ανωτερα.

Μερικα απο τα κοριτσια που συναντησαμε στο Χ-ΒAR.

Η Κατεριναρα ή κατα κοσμον Kinky Κατερινα. Ευδιαθετη, φιλικη μιλησαμε πολυ ωρα.
Μελισα. η "φιλεναδα μου" απο το Αμνεζια.
Νταλία. ενα ακομα απο τα κοριτσια τυ Αμνεζια που εχουν βρει "στεγη" στο X-Bar
Μπετυ, Ρουμανα με μακρια μαλλια καυτι σόρτς, ωραια ποδια αποτ ις καλες παρουσιες,
Αλεσαντρα. νεαρη ενττυπωσιακη σγουρομαλλα, προσεγκισε τον billy13 χωρις αποτελεσματα.
Συλβια. Κορασιδα εμ πολυ κοτα μαλλάι με χτένισμα ala garcon, μικρο στηθος,καμπλυλωτη περιφερεια, μιλησε μαζι μου αρκετα, "συγκινησε" και τον Woman
Μορενα. Ψηλη εντυπωσιακη μελαχρινη.

Το καλύτερο μωρό ήταν η κοπελιά.......αλλά.....αυτό το αλλά......ήταν ανασταλτικός παράγοντας...(άνεση χρόνου και όχι 15 λεπτά όπως ακούω).... Κρίμα και φάνηκε και καλός χαρακτήρας.....την ρώτησα που είναι η Μάγια.......και προς τιμήν της,απάντησε: "I haven't seen her"...χωρίς να στραβώσει...και έφυγε απογοητευμένη...όχι κατευθείαν(κέρδισε πολλούς πόντους με αυτήν την κίνηση της)....κρίμα πάντως.....δεν παίζουν φράγκα αυτόν τον καιρό...(είχα επιλέξει να πάω σε στούντιο ήδη...εκτός αν δούλευε η Μάγια....που θα πέρναγα σίγουρα με αυτήν,λόγω του ότι την ξέρω)...αλλιώς θα την είχα πάει πάνω στα καπάκια... :cool2:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
[quote author=donald fuck  link=topic=7646.msg5032586#msg5032586 date=1385867742]
παιδες μηπως ξερετε ποιες δουλευουν αυριο βραδυ βριλησσου 36 κ 36α επειδη δε τ βρισκω πουθενα
[/quote]
αν μιλάς για Κυριακή

36 Κλαούντια

36 Α Νταίζυ

αν λες για Δευτερα περίμενε να βγει το πρόγραμμα

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

συχαρητήρια και στο παρεακι και για την ενημέρωση

παραλίγο να τρακάρουμε

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845

Κροκεών6κάτω: [size=10pt][size=10pt]Ράνια[/size][/size] Ωραίος χώρος, φρέσκος με εργαζόμενη τη Ράνια. Next door girl, ξανθιά, μετρίου αναστήματος, φυσικό στήθος μικρό σε κοινή θέα, λίγα κιλάκια στην κοιλιά, πολύ γλυκό και εκφραστικό πρόσωπο...μπήκε στα υπόψην.

Κροκεών6πάνω: [size=10pt][size=10pt]Δάφνη[/size][/size]: Kαστανόξανθο μιλφ, μετρίου αναστήματος, από τις παλιές καραβάνες του χώρου, λίγο σπασμένο πρόσωπο, αλλά κορμί ΚΟΡΜΑΡΑ. Άψογη περιφέρεια, ενισχυμένο στήθος και ωραία πόδια.

Αν ειναι η Ρανια που εμφανιζοταν στο Στουντιο 12 μεχρι προτινως(που μαλλον ειναι γιατι δεν τη βλεπω πια στις βαρδιες εκει), οτι βλεπεις στο σαλονι ειναι παραπλανητικο. Εντος, θα βρεις μια ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ γυναικα, που αν δεν εχεις την εμπειρια, θα σε ισοπεδωσει. Στο λεω για να προσεχεις.....

Δαφνη: Απο τα καλυτερα σωματα στη πιατσα. Δεν παιζεται. Υπηρεσιες πανω απο μια χαρα.....Τα αλλα τα ξεπερνας.

Χαρα στο κουραγιο σας με τετοιο κωλοκαιρο. Διαπλανητικη τσαρκα......

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Αν ειναι η Ρανια που εμφανιζοταν στο Στουντιο 12 μεχρι προτινως(που μαλλον ειναι γιατι δεν τη βλεπω πια στις βαρδιες εκει), οτι βλεπεις στο σαλονι ειναι παραπλανητικο. Εντος, θα βρεις μια ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ γυναικα, που αν δεν εχεις την εμπειρια, θα σε ισοπεδωσει. Στο λεω για να προσεχεις.....

Δαφνη: Απο τα καλυτερα σωματα στη πιατσα. Δεν παιζεται. Υπηρεσιες πανω απο μια χαρα.....Τα αλλα τα ξεπερνας.

που σαι αρχηγέ μου...είναι η ίδια Ράνια.... ;) μου άρεσε πολύ...και η Δάφνη...και ο ινδιάνος πέρασε μια χαρά....άσε πολύ βρόχα αλλά δεν κωλώνουμε πουθενά... :rockon:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
που σαι αρχηγέ μου...είναι η ίδια Ράνια.... ;) μου άρεσε πολύ...και η Δάφνη...και ο ινδιάνος πέρασε μια χαρά....άσε πολύ βρόχα αλλά δεν κωλώνουμε πουθενά... :rockon:
Κατεχει και γουσταρει ιδιαιτερα το φετιχ που σ' αρεσει, αλλα Handle with care γιατι δε θα βγεις ζωντανος...... :lheel: :lheel:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Κατεχει και γουσταρει ιδιαιτερα το φετιχ που σ' αρεσει, αλλα Handle with care γιατι δε θα βγεις ζωντανος...... :lheel: :lheel:
να σου θυμίσω ότι ήμουν πεζικάριος και μάλιστα μάγειρας...ξέρω από κακουχίες... :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Και χωρίς ομπρέλες,μεγάλε...... :P

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Oντως εντυπωσιακη παρουσια η Ρανια. Απο τις κοπελες που ξεχωρισα στην χθεσινη μας τσαρκα.Πολυ ενδιαφερουσα η πληροφορια σου. Στα προσεχως λοιπον.

Και για την Δαφνη οτι και να πω λιγα. Παρολοπου το σαλονι της δεν ειναι προκλητικο, τυπικο ισα ισα θα ελεγα και δενσε "ψηνει" , περασα θαυμασια μαζι της λιγες μερες πριν. Τα εχω αναφερει αλλωστε και στην κριτικη μου.

Μια χαρα καιρος ητανε..........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Oντως εντυπωσιακη παρουσια η Ρανια. Απο τις κοπελες που ξεχωρισα στην χθεσινη μας τσαρκα.Πολυ ενδιαφερουσα η πληροφορια σου. Στα προσεχως λοιπον.

Και για την Δαφνη οτι και να πω λιγα. Παρολοπου το σαλονι της δεν ειναι προκλητικο, τυπικο ισα ισα θα ελεγα και δενσε "ψηνει" , περασα θαυμασια μαζι της λιγες μερες πριν. Τα εχω αναφερει αλλωστε και στην κριτικη μου.

Μια χαρα καιρος ητανε..........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
δεν παίζεσαι με τίποτα... :2funny: :2funny: τι πρέεπι να γίνει?? σεισμός και καταποντισμός για να πεις ότι ναι πραάγματι γινόταν της τρελλής?? :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom