Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Χτεσινοβραδυνή τσάρκα με το Mpouzoklido συνεπιβάτη, επάνω στον τρισμέγιστο πορνοτυφώνα. Ξεκινήσαμε περί της 10.30, τερματίσαμε στις 3 σπίτια μας και χωρίς βρώμικο παρακαλώ. Ακούσαμε, είδαμε, σχολιάσαμε τα εξής και τις εξής κοπέλες:

Κηφισού 30: Μόλις ξεκίναγε η βάρδια για Έμιλυ καστανόξανθη κοπέλα κοντούλα, πρόσφατη εμπειρία του μπουζό μαζί της, όχι και η καλύτερη. Αφροδίτη, μόλις εμφανίστηκε, πολύ όμορφη μελαχρινή σγουρό μαλλί και βυζάρες, μας χαιρέτησε στο σαλόνι, αν δεν ήταν το πρώτο στούντιο, θα πέρναγα, μαζί της.

Λεωφ. Αθηνών 318: Νικόλ και Άννα, 2 κοπέλες πιπινάκια, πολύ όμορφες μελεχρινές με ωραία κορμιά, πανομοιότυπες σε εμφάνιση.

Λεωφ. Αθηνών 373: Σαμπρίνα, η ξανθιά 2μετρη γυναικάρα, φοβερό σώμα και ποδάρες χιλιόμετρο. Αλίσια: μελαχρινή κοντούλα αλλά κορμάρα γυμνασμένη, φοβερό κώλο μήλο, με εντυπωσίασε ταμάλα. Λίγα λόγια για τον χώρο όπου έχει ανανεωθεί, με μεγάλο σαλόνι και μπαρ μέσα και τα δωμάτια λογικά επάνω.

Κροκεών 6:
Επάνω η Ράνια ξανθιά κοπέλα όμορφη με κανονικό σώμα χωρίς περιτά. Κάτω νέος χώρος με 2 κοπέλες. Η αδερφή του μασίστα Σάντυ με σώμα γυμνασμένο αλλά κάπως, και η Βίκυ με πλαδαρό κώλο και βυζάρες. Η υπηρεσία μας είπε να τους κάνουμε σεφτέ, αλλά μόλις πήγε κουζινάκι είπα στον μπουζό, ότι στο σεφτέ κερνάνε κιόλας. Η ρουφιάνα το άκουσε και βγήκε έξω και μου είπε, "έ όχι να κεράσουμε". Με τις κοπέλες βέβαια που είδαμε, ούτε με κέρασμα δεν μπαίναμε.

Σπύρου Πάτση 40: Η Ελπίδα, μελαχρινή πλέον με μαλλιά μέχρι τους ώμους και όπλο της το 3+ στήθος. Από 50 το απλό το οποίο έγινε 40 στο φεύγα μας

Πειραιώς 193: Μόνικα: μελαχρινή κοπέλα με στήθος 3+ και κωλάρα. Αμαρυλλίς ο κώλος ποίημα και τα λόγια περιτά.

Θησέως 35: Κατερίνα kinky: μελαχρινή νταρντάνα με στήθος 3+ ψηλή όμορφη, άριστες οι πρόσφατες εντυπώσεις μου μαζί της. Πάολα μελαχρινή και αυτή αδιάφορη κατεμε, τουλάχιστον δίπλα στην Κατερίνα.

Αριστοτέλους 5: 3 κοπέλες, η Ντιάννα μελαχρινή μαυριδερή από Ισπανία κατά τα λεγόμενα της υπηρεσίας, με κωλάρα, αδιάφορη για τα γούστα μου, Μπέλα η Αγγλίδα, όσο πάει και ομορφαίνει κοντούλα συμπαθέστατη όλο και και σκέφτομαι να περάσω στα ενδότερα μαζί της. Αλεξάνδρα μελαχρινή ρουμούνα κοντόύλα με ωραίο σωματάκι.

Αριστοτέλους 6: Λίλυ με τα τατού, ξανθιά με ενισχυμένο στήθος.

Τριγγετα 3: Ζανέτ κορμάρα μελαχρινή ψηλή κοπέλα, και Ίνα πιο μινιόν με ωραίο σώμα και κωλαράκι, συμφωνήσαμε με μπουζό ότι οι φωτογραφίες της την αδικούν.

Μελαντίας 50: Αντζελίνα, ξανθιά πανέμορφη κοπέλα όμορφο σώμα μέσα σε άσπρα εσώρουχα, και η Τζένη μελαχρινή αδιάφορη κατεμέ.

Μπουζιάνη 2: Τζούλια, κοντά μαλλιά περίεργο κούρεμα, αδιάφορη για τα γούστα μου.

Ισμήνης 2: 4 κοπέλες ίδιες μεταξύ τους, Ισαββέλα Σιμόνα Άννια Ρεβέκα, ένα επίπεδο επάνω η Ισαββέλα ξανθιά με ωραίο σώμα, οι άλλες και αυτές όμορφες με ωραία κορμιά. Και τώρα το ευτράπελο. Ωραίος χώρος με σαλόνι και μπαρ. Οι κοπέλες ήταν στο μπαρ, μόλις μπήκαμε εμφανίστηκαν όλες η μία πίσω από την άλλη, γυρίσαν με τη μία προς το μέρος μας, αφού μας τις παρουσίασε η ευγενέστατη υπηρεσία, ακίνητες αυτές, και είπαμε "οκ ευχαριστούμε για σας" τότε οσαν στρατιωτάκια μεταβολή και τους ζυγούς λύσατε, όλες μαζί ταυτόχρονα, γρήγορα εξαφανιστήκανε.
Αγαπητέ xbar, ας μου επιτραπεί μια παρατήρηση και αν θες την ακούς αλλιώς προσπέρασέ το. Έχεις τόσο ωραίες κοπέλες (για υπηρεσίες δεν αναφέρω) τόσο ωραίο μαγαζί με μπαρ μέσα, σαλονάρα, και δεν κάνουν το αυτονόητο, να κερδίσουν το πελάτη στο σαλόνι.

Βούρβαχη 19: Πήγαινα καρφωτός για δωμάτιο με Χριστιάνα, μιας και είχα ακούσει τα καλύτερα εντός. Εντάξει θα το πω όσο πιο κόσμια γίνεται. Από εμφάνιση για μένα κάτω του μέσου όρου και όχι για 50€ Οι φωτογραφίες της καμία σχέση, τουλάχιστον με το τώρα. Εκεί ξενέρωσα και την έκανα με ελαφρά.

Συγγρού 108: Η Μπάρμπυ ξανθιά όμορφη κοπέλα με ωραίο σωμα φοβερό κώλο και μικρό στήθος. Μαριάννα, το ίδιο σε μελαχρινή έκδοση

Και τέλος Κασσάνδρας 8γ, εδώ σταμάτησε ο χρόνος, τιμήθηκε η Μαρίννα ξανά. Τι να πω για αυτό το κορίτσι, πραγματικά δεν ξέρω, σέρβις όσο λίγες, χρόνος παραμονής 30λεπτά, άψογη για ακόμα μια φορά, με πολλές εναλλαγές στάσεων, στοματικό από τα καλύτερα, ισπανική αξέχαστη, τελείωσα και τα πόδια μου είχαν πιαστεί. Εξελίσσεται σε στανταράκι μου. Κριτική υπάρχει πρόσφατα σχετικά οπότε δεν χρειάζεται άλλη. Μαρίνα thanks

Αυτά τα ολίγα από εμάς, καλό Σ/Κ να έχετε
kervera σε ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση σου, είναι απο τις φορές που πραγματικά η συμπεριφορά σου είναι άψογη, θα το κοιτάξουμε στο υπόσχομαι και εύχομαι απο εδώ και στο εξής οι μεταξύ μας επικοινωνίες να κινηθούν σε αυτό το κόσμιο επίπεδο, καλό σαββατοκύριακο να έχεις

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
kervera σε ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση σου, είναι απο τις φορές που πραγματικά η συμπεριφορά σου είναι άψογη, θα το κοιτάξουμε στο υπόσχομαι και εύχομαι απο εδώ και στο εξής οι μεταξύ μας επικοινωνίες να κινηθούν σε αυτό το κόσμιο επίπεδο, καλό σαββατοκύριακο να έχεις

:rockon: Άντε να δούμε τι θα γίνει...!

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Ενα ακομα studio προκειται να ανοιξει συντομα τις πυλες του συμφωνα με τις "κυριες"

Λ. Αθηνων 204, λοιπον studio "De Paris"

Οι πρωτες πληροφοριες αναφερουν οτι ειναι παραρτημα της Γερμαικης αλυσιδας, οπως και το εν αναμονη studio Fever στην Λ. Φυλης 10 στο Καματερο.

Εν αναμονη.
Είναι που με την κρίση... "πολλά θα κλείσουν επειδή δεν χαμηλώνουν τις τιμές"

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
:thumbsup: :thumbsup:
δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, εσείς με το τρόπο σας, σεβαστός.
εγώ με τις δικές μου επιλογές. Τα καλά θα λέγονται όπως και τα στραβά. Άλλωστε αν έχεις διαβάσει πρόσφατα τίμησα την Κατερίνα με τις καλύτερες εντυπώσεις, και ανέβηκε και κριτική.

Μακάρι να ήταν όλες σαν την Κατερίνα, τότε θα ήμουν από τους καλύτερους πελάτες σας...  :grin:

stinkytime

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
Χτεσινοβραδυνή τσάρκα με το Mpouzoklido συνεπιβάτη, επάνω στον τρισμέγιστο πορνοτυφώνα. Ξεκινήσαμε περί της 10.30, τερματίσαμε στις 3 σπίτια μας και χωρίς βρώμικο παρακαλώ. Ακούσαμε, είδαμε, σχολιάσαμε τα εξής και τις εξής κοπέλες:

Κηφισού 30: Μόλις ξεκίναγε η βάρδια για Έμιλυ καστανόξανθη κοπέλα κοντούλα, πρόσφατη εμπειρία του μπουζό μαζί της, όχι και η καλύτερη. Αφροδίτη, μόλις εμφανίστηκε, πολύ όμορφη μελαχρινή σγουρό μαλλί και βυζάρες, μας χαιρέτησε στο σαλόνι, αν δεν ήταν το πρώτο στούντιο, θα πέρναγα, μαζί της.

Λεωφ. Αθηνών 318: Νικόλ και Άννα, 2 κοπέλες πιπινάκια, πολύ όμορφες μελεχρινές με ωραία κορμιά, πανομοιότυπες σε εμφάνιση.

Λεωφ. Αθηνών 373: Σαμπρίνα, η ξανθιά 2μετρη γυναικάρα, φοβερό σώμα και ποδάρες χιλιόμετρο. Αλίσια: μελαχρινή κοντούλα αλλά κορμάρα γυμνασμένη, φοβερό κώλο μήλο, με εντυπωσίασε ταμάλα. Λίγα λόγια για τον χώρο όπου έχει ανανεωθεί, με μεγάλο σαλόνι και μπαρ μέσα και τα δωμάτια λογικά επάνω.

Κροκεών 6:
Επάνω η Ράνια ξανθιά κοπέλα όμορφη με κανονικό σώμα χωρίς περιτά. Κάτω νέος χώρος με 2 κοπέλες. Η αδερφή του μασίστα Σάντυ με σώμα γυμνασμένο αλλά κάπως, και η Βίκυ με πλαδαρό κώλο και βυζάρες. Η υπηρεσία μας είπε να τους κάνουμε σεφτέ, αλλά μόλις πήγε κουζινάκι είπα στον μπουζό, ότι στο σεφτέ κερνάνε κιόλας. Η ρουφιάνα το άκουσε και βγήκε έξω και μου είπε, "έ όχι να κεράσουμε". Με τις κοπέλες βέβαια που είδαμε, ούτε με κέρασμα δεν μπαίναμε.

Σπύρου Πάτση 40: Η Ελπίδα, μελαχρινή πλέον με μαλλιά μέχρι τους ώμους και όπλο της το 3+ στήθος. Από 50 το απλό το οποίο έγινε 40 στο φεύγα μας

Πειραιώς 193: Μόνικα: μελαχρινή κοπέλα με στήθος 3+ και κωλάρα. Αμαρυλλίς ο κώλος ποίημα και τα λόγια περιτά.

Θησέως 35: Κατερίνα kinky: μελαχρινή νταρντάνα με στήθος 3+ ψηλή όμορφη, άριστες οι πρόσφατες εντυπώσεις μου μαζί της. Πάολα μελαχρινή και αυτή αδιάφορη κατεμε, τουλάχιστον δίπλα στην Κατερίνα.

Αριστοτέλους 5: 3 κοπέλες, η Ντιάννα μελαχρινή μαυριδερή από Ισπανία κατά τα λεγόμενα της υπηρεσίας, με κωλάρα, αδιάφορη για τα γούστα μου, Μπέλα η Αγγλίδα, όσο πάει και ομορφαίνει κοντούλα συμπαθέστατη όλο και και σκέφτομαι να περάσω στα ενδότερα μαζί της. Αλεξάνδρα μελαχρινή ρουμούνα κοντόύλα με ωραίο σωματάκι.

Αριστοτέλους 6: Λίλυ με τα τατού, ξανθιά με ενισχυμένο στήθος.

Τριγγετα 3: Ζανέτ κορμάρα μελαχρινή ψηλή κοπέλα, και Ίνα πιο μινιόν με ωραίο σώμα και κωλαράκι, συμφωνήσαμε με μπουζό ότι οι φωτογραφίες της την αδικούν.

Μελαντίας 50: Αντζελίνα, ξανθιά πανέμορφη κοπέλα όμορφο σώμα μέσα σε άσπρα εσώρουχα, και η Τζένη μελαχρινή αδιάφορη κατεμέ.

Μπουζιάνη 2: Τζούλια, κοντά μαλλιά περίεργο κούρεμα, αδιάφορη για τα γούστα μου.

Ισμήνης 2: 4 κοπέλες ίδιες μεταξύ τους, Ισαββέλα Σιμόνα Άννια Ρεβέκα, ένα επίπεδο επάνω η Ισαββέλα ξανθιά με ωραίο σώμα, οι άλλες και αυτές όμορφες με ωραία κορμιά. Και τώρα το ευτράπελο. Ωραίος χώρος με σαλόνι και μπαρ. Οι κοπέλες ήταν στο μπαρ, μόλις μπήκαμε εμφανίστηκαν όλες η μία πίσω από την άλλη, γυρίσαν με τη μία προς το μέρος μας, αφού μας τις παρουσίασε η ευγενέστατη υπηρεσία, ακίνητες αυτές, και είπαμε "οκ ευχαριστούμε για σας" τότε οσαν στρατιωτάκια μεταβολή και τους ζυγούς λύσατε, όλες μαζί ταυτόχρονα, γρήγορα εξαφανιστήκανε.
Αγαπητέ xbar, ας μου επιτραπεί μια παρατήρηση και αν θες την ακούς αλλιώς προσπέρασέ το. Έχεις τόσο ωραίες κοπέλες (για υπηρεσίες δεν αναφέρω) τόσο ωραίο μαγαζί με μπαρ μέσα, σαλονάρα, και δεν κάνουν το αυτονόητο, να κερδίσουν το πελάτη στο σαλόνι.

Βούρβαχη 19: Πήγαινα καρφωτός για δωμάτιο με Χριστιάνα, μιας και είχα ακούσει τα καλύτερα εντός. Εντάξει θα το πω όσο πιο κόσμια γίνεται. Από εμφάνιση για μένα κάτω του μέσου όρου και όχι για 50€ Οι φωτογραφίες της καμία σχέση, τουλάχιστον με το τώρα. Εκεί ξενέρωσα και την έκανα με ελαφρά.

Συγγρού 108: Η Μπάρμπυ ξανθιά όμορφη κοπέλα με ωραίο σωμα φοβερό κώλο και μικρό στήθος. Μαριάννα, το ίδιο σε μελαχρινή έκδοση

Και τέλος Κασσάνδρας 8γ, εδώ σταμάτησε ο χρόνος, τιμήθηκε η Μαρίννα ξανά. Τι να πω για αυτό το κορίτσι, πραγματικά δεν ξέρω, σέρβις όσο λίγες, χρόνος παραμονής 30λεπτά, άψογη για ακόμα μια φορά, με πολλές εναλλαγές στάσεων, στοματικό από τα καλύτερα, ισπανική αξέχαστη, τελείωσα και τα πόδια μου είχαν πιαστεί. Εξελίσσεται σε στανταράκι μου. Κριτική υπάρχει πρόσφατα σχετικά οπότε δεν χρειάζεται άλλη. Μαρίνα thanks

Αυτά τα ολίγα από εμάς, καλό Σ/Κ να έχετε
η μπαρμπι απο συγγρου 108 ειναι η ιδια απο στουντιο 12?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.007
Πόντοι
46.232
μετά τον billy13 βλέπω να "χαλάς" κ συ.... :grin: :grin: καλά η μπάρμπορα/μάγια μιλάμε είναι πολλά κιλά χαζή...γιατί απαρνείται το παρελθόν της??? λες και δεν ξέρουμε ότι ξεκίνησε από Φυλής... :jerking: :jerking: μας το παίζει χαιλίκι και σταριλίκι...άντε μωρέ... :jerking: :jerking:
δεν το νομίζω λαγέ....εγώ άλλωστε έχω χαραμίσει 13 χρόνια σε στα στούντιο
δεν έχει σημασία από που ξεκίνησες αλλά οι υπηρεσίες...ξέρεις πόσες από στούντιο έχουν δουλέψει πεζοδρόμιο...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.007
Πόντοι
46.232
αυτό δεν έχει ξαναματαγίνει, να συμπληρώσω το post του smirni...  :dancing:
1. την Αλεξάνδρα λες
2. Η Ντιάννα και καλά ισπανίδα και σε μας το είπε
3. από 40 το απλό, χρόνια τώρα

πως δεν πέσαμε μούρη με μούρη αφού εκεί ήμασταν με μπουζό τέτοια ώρα

αυτό το ποστ είναι ιστορικό smirni, αν δε σε πειράζει θα το κρατήσω  :2funny: :2funny:
δεν είναι ιστορικό έχω ξαναγράψει για στούντιο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.007
Πόντοι
46.232
Τι έλεγε το μωράκι μου η Βέρα...την πήρα το Σάββατο που μας πέρασε....διάφοροι πυρφόροι είχαν πάθει παράκρουση στο μπαρ...από αυτούς που κάνουν λάικ στο Facebook...? Σας είπε "Τι κάνετε αγόρια".....? :-* :-* :-* :-*
Μαζί πρέπει να πάμε Μπάρμπαρα-Λάουρα-Μάγια-λόρδωση-ίχχχχχχαααααααααααααα.........να τρελαθεί εντελώς το καυλάκι...την έχω μεγάλη ανάγκη.... :rockon:

Απλά ντρέπεται ρε....είναι καλό κοριτσάκι......αν πάμε μαζί θα δεις...απλά της λένε μαλακίες συνεχώς διάφοροι καμένοι εγκεφαλικά....ηλίθιοι πυρφόροι... :-* :-* :-*
όχι ήταν αγενέσταστη , είπε ένα γεία και πήγε στο κουζηνάκι , μετά περίμενε και  μιλούσε με ένα θείο στο μπάρ που την είχε πάρει και ήταν τσαντισμένος μαζί της....

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Κατά τις 21:00 στο Κατεχάκη 8...

Εργαζόμενες δύο κοπέλες:

Μπιάνκα:Μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,αδύνατο σώμα με ωραία περιφέρεια και γλυκό καθημερινό πρόσωπο.Εμφανίστηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη ντυμένη με φωσφοριζέ πράσινα εσώρουχα και γκέτες...Να πω πως οι φώτος που έχει στο site πλησιάζουν αρκετά.

Ίνα:H νέα κοπέλα της αλυσίδας!Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους κάτι που δεν φαίνεται καλά στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί...Καλλίγραμμο σώμα,μπορείς να το πεις και μοντελέ,έκφυλο κάπως πρόσωπο και μικρό στήθος.Καμία από τις παραπάνω όμως δεν με έψησε για περαιτέρω γνωριμία...

Αυτά!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.007
Πόντοι
46.232
αύριο μάλλον θα θέλεις και βάρκα...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΣΥΝΤΟMA ΘΑ ΑΝΟΥΞΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΥΝΤΙΟ  ΦΤΙΑΥΜΕΝΟ  ΥΙΑ ΥΟΥΣΤΑ ΣΑΣ .
ΦΙΛΙΣ ΚΑΙ ΓΟΥΝΑΡH  ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΓΟΥΝΑΡΗ 
    :smitten: :smitten: :smitten:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΣΥΝΤΟMA ΘΑ ΑΝΟΥΞΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΥΝΤΙΟ  ΦΤΙΑΥΜΕΝΟ  ΥΙΑ ΥΟΥΣΤΑ ΣΑΣ .
ΦΙΛΙΣ ΚΑΙ ΓΟΥΝΑΡH  ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΓΟΥΝΑΡΗ 
    :smitten: :smitten: :smitten:

συγχαρητήρια, συνεισφέρετε με τον τρόπο σας στην ανάπτυξη του τόπου, του success story του πρωθυπουργού μας, η Ελλάς έχει ανάγκη από νέα μπουρδέλα !!! :rockon: :rockon: :rockon:

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Καυλο μήνα αγόρια  :-*

Σήμερα μέχρι τις 08:00!!!

Κασσανδρασ 8Γουστάρω   ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :*

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

kisses by marina

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    167,2 KB · Εμφανίσεις: 80

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[size=14pt]Τεράστια τσάρκα billy13 με λαγό........ινδιάνο....και μετά προστέθηκε ο womanholic.......συνεχίζεται! Θα γίνει ενημέρωση από τον λαγό...Να προσθέσω ότι πήγαμε και X-BAR....όπου για κάποιο λόγο δεν ήταν εκεί η Μάγια....ούτε την είχε δει κάποιος......κρίμα και ήθελα να περάσω μαζί της.......φίλε X-BAR περιμένω απάντηση σου για την απουσία της,είχα την εντύπωση πως θα ήταν εκεί.....[/size]

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδες μηπως ξερετε ποιες δουλευουν αυριο βραδυ βριλησσου 36 κ 36α επειδη δε τ βρισκω πουθενα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom