Χτεσινοβραδυνή τσάρκα με το Mpouzoklido συνεπιβάτη, επάνω στον τρισμέγιστο πορνοτυφώνα. Ξεκινήσαμε περί της 10.30, τερματίσαμε στις 3 σπίτια μας και χωρίς βρώμικο παρακαλώ. Ακούσαμε, είδαμε, σχολιάσαμε τα εξής και τις εξής κοπέλες:
Κηφισού 30: Μόλις ξεκίναγε η βάρδια για Έμιλυ καστανόξανθη κοπέλα κοντούλα, πρόσφατη εμπειρία του μπουζό μαζί της, όχι και η καλύτερη. Αφροδίτη, μόλις εμφανίστηκε, πολύ όμορφη μελαχρινή σγουρό μαλλί και βυζάρες, μας χαιρέτησε στο σαλόνι, αν δεν ήταν το πρώτο στούντιο, θα πέρναγα, μαζί της.
Λεωφ. Αθηνών 318: Νικόλ και Άννα, 2 κοπέλες πιπινάκια, πολύ όμορφες μελεχρινές με ωραία κορμιά, πανομοιότυπες σε εμφάνιση.
Λεωφ. Αθηνών 373: Σαμπρίνα, η ξανθιά 2μετρη γυναικάρα, φοβερό σώμα και ποδάρες χιλιόμετρο. Αλίσια: μελαχρινή κοντούλα αλλά κορμάρα γυμνασμένη, φοβερό κώλο μήλο, με εντυπωσίασε ταμάλα. Λίγα λόγια για τον χώρο όπου έχει ανανεωθεί, με μεγάλο σαλόνι και μπαρ μέσα και τα δωμάτια λογικά επάνω.
Κροκεών 6: Επάνω η Ράνια ξανθιά κοπέλα όμορφη με κανονικό σώμα χωρίς περιτά. Κάτω νέος χώρος με 2 κοπέλες. Η αδερφή του μασίστα Σάντυ με σώμα γυμνασμένο αλλά κάπως, και η Βίκυ με πλαδαρό κώλο και βυζάρες. Η υπηρεσία μας είπε να τους κάνουμε σεφτέ, αλλά μόλις πήγε κουζινάκι είπα στον μπουζό, ότι στο σεφτέ κερνάνε κιόλας. Η ρουφιάνα το άκουσε και βγήκε έξω και μου είπε, "έ όχι να κεράσουμε". Με τις κοπέλες βέβαια που είδαμε, ούτε με κέρασμα δεν μπαίναμε.
Σπύρου Πάτση 40: Η Ελπίδα, μελαχρινή πλέον με μαλλιά μέχρι τους ώμους και όπλο της το 3+ στήθος. Από 50 το απλό το οποίο έγινε 40 στο φεύγα μας
Πειραιώς 193: Μόνικα: μελαχρινή κοπέλα με στήθος 3+ και κωλάρα. Αμαρυλλίς ο κώλος ποίημα και τα λόγια περιτά.
Θησέως 35: Κατερίνα kinky: μελαχρινή νταρντάνα με στήθος 3+ ψηλή όμορφη, άριστες οι πρόσφατες εντυπώσεις μου μαζί της. Πάολα μελαχρινή και αυτή αδιάφορη κατεμε, τουλάχιστον δίπλα στην Κατερίνα.
Αριστοτέλους 5: 3 κοπέλες, η Ντιάννα μελαχρινή μαυριδερή από Ισπανία κατά τα λεγόμενα της υπηρεσίας, με κωλάρα, αδιάφορη για τα γούστα μου, Μπέλα η Αγγλίδα, όσο πάει και ομορφαίνει κοντούλα συμπαθέστατη όλο και και σκέφτομαι να περάσω στα ενδότερα μαζί της. Αλεξάνδρα μελαχρινή ρουμούνα κοντόύλα με ωραίο σωματάκι.
Αριστοτέλους 6: Λίλυ με τα τατού, ξανθιά με ενισχυμένο στήθος.
Τριγγετα 3: Ζανέτ κορμάρα μελαχρινή ψηλή κοπέλα, και Ίνα πιο μινιόν με ωραίο σώμα και κωλαράκι, συμφωνήσαμε με μπουζό ότι οι φωτογραφίες της την αδικούν.
Μελαντίας 50: Αντζελίνα, ξανθιά πανέμορφη κοπέλα όμορφο σώμα μέσα σε άσπρα εσώρουχα, και η Τζένη μελαχρινή αδιάφορη κατεμέ.
Μπουζιάνη 2: Τζούλια, κοντά μαλλιά περίεργο κούρεμα, αδιάφορη για τα γούστα μου.
Ισμήνης 2: 4 κοπέλες ίδιες μεταξύ τους, Ισαββέλα Σιμόνα Άννια Ρεβέκα, ένα επίπεδο επάνω η Ισαββέλα ξανθιά με ωραίο σώμα, οι άλλες και αυτές όμορφες με ωραία κορμιά. Και τώρα το ευτράπελο. Ωραίος χώρος με σαλόνι και μπαρ. Οι κοπέλες ήταν στο μπαρ, μόλις μπήκαμε εμφανίστηκαν όλες η μία πίσω από την άλλη, γυρίσαν με τη μία προς το μέρος μας, αφού μας τις παρουσίασε η ευγενέστατη υπηρεσία, ακίνητες αυτές, και είπαμε "οκ ευχαριστούμε για σας" τότε οσαν στρατιωτάκια μεταβολή και τους ζυγούς λύσατε, όλες μαζί ταυτόχρονα, γρήγορα εξαφανιστήκανε.
Αγαπητέ xbar, ας μου επιτραπεί μια παρατήρηση και αν θες την ακούς αλλιώς προσπέρασέ το. Έχεις τόσο ωραίες κοπέλες (για υπηρεσίες δεν αναφέρω) τόσο ωραίο μαγαζί με μπαρ μέσα, σαλονάρα, και δεν κάνουν το αυτονόητο, να κερδίσουν το πελάτη στο σαλόνι.
Βούρβαχη 19: Πήγαινα καρφωτός για δωμάτιο με Χριστιάνα, μιας και είχα ακούσει τα καλύτερα εντός. Εντάξει θα το πω όσο πιο κόσμια γίνεται. Από εμφάνιση για μένα κάτω του μέσου όρου και όχι για 50€ Οι φωτογραφίες της καμία σχέση, τουλάχιστον με το τώρα. Εκεί ξενέρωσα και την έκανα με ελαφρά.
Συγγρού 108: Η Μπάρμπυ ξανθιά όμορφη κοπέλα με ωραίο σωμα φοβερό κώλο και μικρό στήθος. Μαριάννα, το ίδιο σε μελαχρινή έκδοση
Και τέλος Κασσάνδρας 8γ, εδώ σταμάτησε ο χρόνος, τιμήθηκε η Μαρίννα ξανά. Τι να πω για αυτό το κορίτσι, πραγματικά δεν ξέρω, σέρβις όσο λίγες, χρόνος παραμονής 30λεπτά, άψογη για ακόμα μια φορά, με πολλές εναλλαγές στάσεων, στοματικό από τα καλύτερα, ισπανική αξέχαστη, τελείωσα και τα πόδια μου είχαν πιαστεί. Εξελίσσεται σε στανταράκι μου. Κριτική υπάρχει πρόσφατα σχετικά οπότε δεν χρειάζεται άλλη. Μαρίνα thanks
Αυτά τα ολίγα από εμάς, καλό Σ/Κ να έχετε