Το απόγευμα στα εξής...
Κηφισού 60:Λίλυ,αρκετές συζητήσεις έχουν γίνει το τελευταίο καιρό για την εν λόγω δεσποινίς...Ο λόγος ποίος άλλος από το ότι το στήθος της μεγάλωσε...Ξανθιά παρουσία με μπόλικα τατουάζ να διακοσμούν το σώμα της.Έκφυλο πρόσωπο,καλλίγραμμο σώμα με ωραία περιφέρεια.Ντυμένη με ένα σέξυ εσώρουχο σε αποχρώσεις κόκκινου και μαύρου αφήνοντας τα :big-boobs: να φαίνονται αρκετά και καλύπτοντας μόνο τις ρόγες...Στην συνάντησή μας στο τέλος του καλοκαιριού ομολογώ πως πέρασα πολύ καλά.
Σπ.Πάτση 40:Πήγα για τη Ρούλα πρώην Μίκυ από Κασσάνδρας...Αλλά τζίφος...!
Στη θέση της η Δανάη μία αδιάφορη μελαχρινή παρουσία....Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω στη περιγραφή της...
Όσο για τη Ρούλα-Μίκυ θα βρίσκεται αύριο στη θέση της ή μεθαύριο καθώς είχαμε επιχείρηση ΣΚΟΥΠΑ...
Κασσάνδρας 3 κάτω:Δεν μου άνοιξαν...
Κασσάνδρας 6:Μόλις αποχωρούσε η Μαντόνα,όπου και χαιρετηθήκαμε...Μάλιστα κάποιοι περαστικοί με ρώτησαν που την γνωρίζω...Μετά μπήκαν και αυτοί μαζί μου για να δούμε πως τη θέση της Μαντόνα πήρε η Ζέτα...Έχω αναφερθεί για τη Ζέτα παλαιότερα...Βγήκαμε μαζί με τους "περαστικούς" όπου και διαπίστωσα πως ήταν εργαζόμενοι σε γραφείο τελετών...
Μακρυά από εμάς...
Κασσάνδρας 4Γ:Έλενα,μελαχρινή παρουσία με όμορφο σώμα και γλυκό πρόσωπο.Μακρυά όμως από τα γούστα μου...
Κασσάνδρας 4Β:Ιρένα,πραγματικά έχει γίνει πολύ εντυπωσιακή.Μελαχρινή με πλούσιο στήθος,καλλίγραμμο σώμα και αρκετά σέξυ...Ντυμένη με ένα μαύρο σετ εσωρούχων με ροζ λεπτομέρειες!Στο τσακ ήμουν να περάσω αλλά συγκρατήθηκα...
Μεγ.Αλεξάνδρου 133:Λολίτα,μία κοπέλα που συναντώ πρώτη φορά σε τσάρκα μου.Ξανθιά με μαλλιά μέχρι τους ώμους,όμορφο σώμα και γλυκό πρόσωπο.Το σαλόνι της αρκετά προκλητικό ώστε να σε πείσει για τα ενδότερα...Μπήκε στα υπ'όψιν...!
Πιπίνου 118:Βίκυ,μία κοπέλα που συνάντησα για πρώτη φορά το περασμένο φθινόπωρο στο "αδερφάκι" του καταστήματος Στούντιο 12 με άριστες εντυπώσεις.Ξανθιά πολωνέζα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,καλλίγραμμο σώμα με ωραίο φυσικό στήθος και άψογη περιφέρεια...Έτσι και σήμερα πέρασα στα ενδότερα...Λεπτομέρειες στη κριτική που ακολουθεί...
Αυτά!