Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Καλά ρε τι είσαι εσύ? ψυχολόγος? μέντορας? φιλόσοφος? πλάκα πάθαμε με σένα  ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ :2funny: άσε το παγωτό εδώ ;), γεια σου φίλε giorgio  :2funny: συγνώμη tonino σε μπέρδεψα με τον h-armani :2funny:.
Ρε μεγαλε, 3 γραμμες μονο μου αφιερωσες;  Θα παθω καταθλιψη. Γραψε ενα Α4 παπαριες να στανιαρουμε.....
Οσο για το "ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ", προσωπικα το εχω κανει. Χανω που δε μπορω να συναντησω τη Βικτωρια και την Αντρεα, αλλα θα επιβιωσω!!!!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Ρε μεγαλε, 3 γραμμες μονο μου αφιερωσες;  Θα παθω καταθλιψη. Γραψε ενα Α4 παπαριες να στανιαρουμε.....
Οσο για το "ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ", προσωπικα το εχω κανει. Χανω που δε μπορω να συναντησω τη Βικτωρια και την Αντρεα, αλλα θα επιβιωσω!!!!
Τις παπαριές τις αφήνω για σένα όσο για το να φύγετε να πάτε αλλού είναι απο την διαφήμιση αν θέλεις να βρεθείς με την βικτώρια και την αντρέα ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα δεν σε εμποδίζει κανείς να έρθεις θα βοηθηθείς και θα χαλαρώσεις φίλε giorgio :2funny: συγνώμη tonino ήθελα να γράψω.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Απογευματινή επίσκεψη στο Φραντζή 47 στην μελαχροινή καλλονή την Άννα, που αποτελεί ένα από τα στανταράκια μου. Κόκκκινα εσώρουχα, καλλίγραμμο κορμί, 2.5άρι στήθος, πολύ απαλό και αποτριχωμένο κορμί και αιδοίο, χωρίς ίχνος τρίχας, φανταστικό άρωμα παντού...Ερωτόλογα, δεν έχει σημασιά τι έλεγε, αλλά πως το έλεγε, ωραία προκαταρτικά, με σάλιωμα αρχιδιών, ωραίο στοματικό με προφύλαξη, πολύ παιχνίδι με πόδια, κόκκινα δαχτυλάκια και υπέροχα πατουσάκια, ίσως τα καλύτερα που κυκλοφορούν στο χώρο και μια στάση αυτή του ιεραποστολικού ήταν αρκετή για να αφήσω στην κοιλιά της μετά από 20 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα ότι πολυτιμότερο έχω... :free-sexy-smileys-947:
Κάθε φορά που φεύγω από την Άννα, φεύγω ταυτόχρονα γεμάτος αλλά και ανυπόμονος για την επόμενη συνάντησή μας....Έχει τον τρόπο να σε κάνει να νιώθεις μοναδικός και ας μην είσαι...και παρόλο που το ξέρεις "αφήνεσαι"...

ΥΓ: Μαζί της και η Αντριάννα, που δουλεύει παράλληλα στο Φυλής 104 και παλιότερα ως Κλαούντια στο Μπουζιάνη2. Ξανθό στυλιάρι, τρομερά αδύνατη, ειδικά στην κοιλιά της οι κοιλιακοί της πετάγονταν και τα κόκαλα φαίνονταν, γλυκό πρόσωπο και στρογγυλή και ωραία περιφέρεια. Ευγενική και ομιλιτική μου κράτησε λίγη παρέα μέχρι να εμφανιστεί η Άννα....

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Το απόγευμα στα εξής...

Κηφισού 60:Λίλυ,αρκετές συζητήσεις έχουν γίνει το τελευταίο καιρό για την εν λόγω δεσποινίς...Ο λόγος ποίος άλλος από το ότι το στήθος της μεγάλωσε...Ξανθιά παρουσία με μπόλικα τατουάζ να διακοσμούν το σώμα της.Έκφυλο πρόσωπο,καλλίγραμμο σώμα με ωραία περιφέρεια.Ντυμένη με ένα σέξυ εσώρουχο σε αποχρώσεις κόκκινου και μαύρου αφήνοντας τα :big-boobs: να φαίνονται αρκετά και καλύπτοντας μόνο τις ρόγες...Στην συνάντησή μας στο τέλος του καλοκαιριού ομολογώ πως πέρασα πολύ καλά.

Σπ.Πάτση 40:Πήγα για τη Ρούλα πρώην Μίκυ από Κασσάνδρας...Αλλά τζίφος...!
Στη θέση της η Δανάη μία αδιάφορη μελαχρινή παρουσία....Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω στη περιγραφή της...
Όσο για τη Ρούλα-Μίκυ θα βρίσκεται αύριο στη θέση της  ή μεθαύριο καθώς είχαμε επιχείρηση ΣΚΟΥΠΑ... :police:

Κασσάνδρας 3 κάτω:Δεν μου άνοιξαν...  :dunno:

Κασσάνδρας 6:Μόλις αποχωρούσε η Μαντόνα,όπου και χαιρετηθήκαμε...Μάλιστα κάποιοι περαστικοί με ρώτησαν που την γνωρίζω...Μετά μπήκαν και αυτοί μαζί μου για να δούμε πως τη θέση της Μαντόνα πήρε η Ζέτα...Έχω αναφερθεί για τη Ζέτα παλαιότερα...Βγήκαμε μαζί με τους "περαστικούς" όπου και διαπίστωσα πως ήταν εργαζόμενοι σε γραφείο τελετών...  :priest: :priest: :priest: Μακρυά από εμάς... :2funny:

Κασσάνδρας 4Γ:Έλενα,μελαχρινή παρουσία με όμορφο σώμα και γλυκό πρόσωπο.Μακρυά όμως από τα γούστα μου...

Κασσάνδρας 4Β:Ιρένα,πραγματικά έχει γίνει πολύ εντυπωσιακή.Μελαχρινή με πλούσιο στήθος,καλλίγραμμο σώμα και αρκετά σέξυ...Ντυμένη με ένα μαύρο σετ εσωρούχων με ροζ λεπτομέρειες!Στο τσακ ήμουν να περάσω αλλά συγκρατήθηκα...

Μεγ.Αλεξάνδρου 133:Λολίτα,μία κοπέλα που συναντώ πρώτη φορά σε τσάρκα μου.Ξανθιά με μαλλιά μέχρι τους ώμους,όμορφο σώμα και γλυκό πρόσωπο.Το σαλόνι της αρκετά προκλητικό ώστε να σε πείσει για τα ενδότερα...Μπήκε στα υπ'όψιν...!

Πιπίνου 118:Βίκυ,μία κοπέλα που συνάντησα για πρώτη φορά το περασμένο φθινόπωρο στο "αδερφάκι" του καταστήματος Στούντιο 12 με άριστες εντυπώσεις.Ξανθιά πολωνέζα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,καλλίγραμμο σώμα με ωραίο φυσικό στήθος και άψογη περιφέρεια...Έτσι και σήμερα πέρασα στα ενδότερα...Λεπτομέρειες στη κριτική που ακολουθεί...  :rockon:

Αυτά!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το απόγευμα στα εξής...

Κηφισού 60:Λίλυ,αρκετές συζητήσεις έχουν γίνει το τελευταίο καιρό για την εν λόγω δεσποινίς...Ο λόγος ποίος άλλος από το ότι το στήθος της μεγάλωσε...Ξανθιά παρουσία με μπόλικα τατουάζ να διακοσμούν το σώμα της.Έκφυλο πρόσωπο,καλλίγραμμο σώμα με ωραία περιφέρεια.Ντυμένη με ένα σέξυ εσώρουχο σε αποχρώσεις κόκκινου και μαύρου αφήνοντας τα :big-boobs: να φαίνονται αρκετά και καλύπτοντας μόνο τις ρόγες...Στην συνάντησή μας στο τέλος του καλοκαιριού ομολογώ πως πέρασα πολύ καλά.

Στη θέση της η Δανάη μία αδιάφορη μελαχρινή παρουσία....Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω στη περιγραφή της...
Όσο για τη Ρούλα-Μίκυ θα βρίσκεται αύριο στη θέση της  ή μεθαύριο καθώς είχαμε επιχείρηση ΣΚΟΥΠΑ... :police:

Κασσάνδρας 6:Μόλις αποχωρούσε η Μαντόνα,όπου και χαιρετηθήκαμε...Μάλιστα κάποιοι περαστικοί με ρώτησαν που την γνωρίζω...Μετά μπήκαν και αυτοί μαζί μου για να δούμε πως τη θέση της Μαντόνα πήρε η Ζέτα...Έχω αναφερθεί για τη Ζέτα παλαιότερα...Βγήκαμε μαζί με τους "περαστικούς" όπου και διαπίστωσα πως ήταν εργαζόμενοι σε γραφείο τελετών...  :priest: :priest: :priest: Μακρυά από εμάς... :2funny:

Κασσάνδρας 4Γ:Έλενα,μελαχρινή παρουσία με όμορφο σώμα και γλυκό πρόσωπο.Μακρυά όμως από τα γούστα μου...

Κασσάνδρας 4Β:Ιρένα,πραγματικά έχει γίνει πολύ εντυπωσιακή.Μελαχρινή με πλούσιο στήθος,καλλίγραμμο σώμα και αρκετά σέξυ...Ντυμένη με ένα μαύρο σετ εσωρούχων με ροζ λεπτομέρειες!Στο τσακ ήμουν να περάσω αλλά συγκρατήθηκα...

Μεγ.Αλεξάνδρου 133:Λολίτα,μία κοπέλα που συναντώ πρώτη φορά σε τσάρκα μου.Ξανθιά με μαλλιά μέχρι τους ώμους,όμορφο σώμα και γλυκό πρόσωπο.Το σαλόνι της αρκετά προκλητικό ώστε να σε πείσει για τα ενδότερα...Μπήκε στα υπ'όψιν...!

Πιπίνου 118:Βίκυ,μία κοπέλα που συνάντησα για πρώτη φορά το περασμένο φθινόπωρο στο "αδερφάκι" του καταστήματος Στούντιο 12 με άριστες εντυπώσεις.Ξανθιά πολωνέζα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,καλλίγραμμο σώμα με ωραίο φυσικό στήθος και άψογη περιφέρεια...Έτσι και σήμερα πέρασα στα ενδότερα...Λεπτομέρειες στη κριτική που ακολουθεί...  :rockon:

Αυτά!

Ωραίος Βασίλειε... :rockon:

Απογευματινή επίσκεψη στο Φραντζή 47 στην μελαχροινή καλλονή την Άννα, που αποτελεί ένα από τα στανταράκια μου. Κόκκκινα εσώρουχα, καλλίγραμμο κορμί, 2.5άρι στήθος, πολύ απαλό και αποτριχωμένο κορμί και αιδοίο, χωρίς ίχνος τρίχας, φανταστικό άρωμα παντού...Ερωτόλογα, δεν έχει σημασιά τι έλεγε, αλλά πως το έλεγε, ωραία προκαταρτικά, με σάλιωμα αρχιδιών, ωραίο στοματικό με προφύλαξη, πολύ παιχνίδι με πόδια, κόκκινα δαχτυλάκια και υπέροχα πατουσάκια, ίσως τα καλύτερα που κυκλοφορούν στο χώρο και μια στάση αυτή του ιεραποστολικού ήταν αρκετή για να αφήσω στην κοιλιά της μετά από 20 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα ότι πολυτιμότερο έχω...  :cum:
Κάθε φορά που φεύγω από την Άννα, φεύγω ταυτόχρονα γεμάτος αλλά και ανυπόμονος για την επόμενη συνάντησή μας....Έχει τον τρόπο να σε κάνει να νιώθεις μοναδικός και ας μην είσαι...και παρόλο που το ξέρεις "αφήνεσαι"...

[size=14pt]ΥΓ: Μαζί της και η Αντριάννα, που δουλεύει παράλληλα στο Φυλής 104 και παλιότερα ως Κλαούντια στο Μπουζιάνη2. Ξανθό στυλιάρι, τρομερά αδύνατη, ειδικά στην κοιλιά της οι κοιλιακοί της πετάγονταν και τα κόκαλα φαίνονταν, γλυκό πρόσωπο και στρογγυλή και ωραία περιφέρεια. Ευγενική και ομιλιτική μου κράτησε λίγη παρέα μέχρι να εμφανιστεί η Άννα....[/size]

Ρε μλκ.........με καύλωσες με το στυλιάρι............... :cum:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Το απόγευμα στα εξής...

Αυτά!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ωραια ενημερωση βασιλη.μηπως τα παιδια απ το γραφειο τελετων ηταν ο απολυτος με τα φιλαρακια του;

margaritis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος φίλος να επιβεβαιώσει αν η Πάολα που αναφέρεται στις βάρδιες του Κηφισού 60,
είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε πριν περίπου 1,5 χρόνο στo ίδιο studio και στην συνέχεια στο
Αθανασίας 3 στο Παγκράτι; Θυμίζω ότι ήταν Ολλανδέζα (πραγματική όχι από τα Τίρανα).

manolkrit

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Πιπίνου 118:Βίκυ,μία κοπέλα που συνάντησα για πρώτη φορά το περασμένο φθινόπωρο στο "αδερφάκι" του καταστήματος Στούντιο 12 με άριστες εντυπώσεις.Ξανθιά πολωνέζα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,καλλίγραμμο σώμα με ωραίο φυσικό στήθος και άψογη περιφέρεια...Έτσι και σήμερα πέρασα στα ενδότερα...Λεπτομέρειες στη κριτική που ακολουθεί...  :rockon:

Αυτά!
Η Βικυ ειναι σκετη καυλα!!! Εγραψα και εγω κριτικη φιλε και εκανα αυτο που νμου ειπες να κανω στην  τελευταια σου κριτικη στο στουντιο 12 δηλαδη να δω πως θα παει η συναντηση και... Ε ! Λοιπον ναι ειχες δικιο δινει γλωσσοφιλα και αυτη την φορα που αποφασισα να γραψω κριτικη για αυτην το βαζω στις υπηρεσιες της! Χωρις να σημαινει οτι δινει σε ολους! Εξαρταται απο πολλα :)

tas33

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
15
Like
5
Πόντοι
11
Εχει κανεις  καμια εμπειρια απο την σαμπρινα των γερμανων φωτο στο τριγγετα και ηρρωων πολυτεχνειου

manolkrit

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Η Βικυ ειναι σκετη καυλα!!! Εγραψα και εγω κριτικη φιλε και εκανα αυτο που νμου ειπες να κανω στην  τελευταια σου κριτικη στο στουντιο 12 δηλαδη να δω πως θα παει η. συναντηση και... Ε ! Λοιπον ναι ειχες δικιο δινει γλωσσοφιλα και αυτη την φορα που αποφασισα να γραψω κριτικη για αυτην το βαζω στις υπηρεσιες της! Χωρις να σημαινει οτι δινει σε ολους! Εξαρταται απο πολλα :)
Για να μην μπερδευεται ο κοσμος ειναι η πρωτη της κριτικη στο Πιππινου αυτη που ανεβασα!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τις παπαριές τις αφήνω για σένα όσο για το να φύγετε να πάτε αλλού είναι απο την διαφήμιση αν θέλεις να βρεθείς με την βικτώρια και την αντρέα ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα δεν σε εμποδίζει κανείς να έρθεις θα βοηθηθείς και θα χαλαρώσεις φίλε giorgio :2funny: συγνώμη tonino ήθελα να γράψω.
Τύπε siggrou144......δεν απάντησες, η Μάγια είναι σε εσάς πάλι? Την έχω τεράστια ανάγκη,ευχαριστώ.......... :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom