Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Η σημερινή έκτακτη τσάρκα λόγω ανείπωτων καυλών έχει τίτλο "Δεν έχω χρόνο να περιμένω"

Μπουζιάνη2: Μαζί με cheyenne,makis85, mpouzoklidos, επισκεφθήκαμε την Αλεξία να τη δω επιτέλους μιας και ο mpouzoklidos μου είχε πει τα καλύτερα. Ξανθιά, με μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο αδύνατο σώμα και καλοσχηματισμένη πεταχτή περιφέρεια. 2 δωμάτια αναμονή, 3 εν αναμονή...οπότε..."δεν έχω χρόνο να περιμένω"....

Αποχώρησή μου για να πάω Φραντζή 47: Άννα: Τα λόγια περιττά, η μελαχροινή κούκλα, που δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα στα θέλγητρά της. 2 δωμάτια γεμάτα οπότε δυστυχώς "δεν έχω χρόνο να περιμένω"...

Κηφισού60: Aντριάννα: Είχα μπει στον πειρασμό ακούγοντας τον συναγωνιστή tenten να την εκθειάζει, οπότε έκανα τον κόπο να τη δω...Ξανθό μίλφ, με λίγο "σπασμένο" πρόσωπο", ευγενέστατη και χαμογελαστή αν και σε λίγο σχόλαγε, με ωραίο κορμί και με αξιοσημείωτη περιφέρεια. Συναγωνιστής περίμενε στο δωμάτιο οπότε..."δεν έχω χρόνο να περιμένω"...

Κηφισού30: Συνάντηση ξανά με τους συναγωνιστές όπου και είδαμε την Έμιλυ: Σγουρομάλλα, καστανόξανθη, με ωραίο κορμί και στρογγυλή περιφέρεια μέσα σε μαύρο fishnet. Αφροδίτη: H μελαχροινή σέξυ Ελληνίδα, με κατσαρά φουντωτά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος 4άρι, αδυνατισμένη και γυμνασμένη, ωραία πόδια και περιφέρεια. Πρώτος πελάτης στη βάρδια πέρασα κατευθείαν δωμάτιο όπου και για δεύτερη φορά μετά από την πρώτη μας συνάντηση μου έδωσε αυτό απου αποζητούσα εναγωνίως....Σούπερ υπηρεσίες, με πάθος και χρονική άνεση...Λεπτομέρειες στην κριτική...

Αυτό που μου κανε απίστευτη εντύπωση, ήταν ο απίστευτος κόσμος σε όσα μαγαζιά επισκεφθηκα και όχι σαλόνι, αλλά δωμάτια...και ήταν κ Κυριακή...τελικά...Λεφτά υπάρχουν...  :uglystupid: :uglystupid:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Η σημερινή έκτακτη τσάρκα λόγω ανείπωτων καυλών έχει τίτλο "Δεν έχω χρόνο να περιμένω"

Μπουζιάνη2: Μαζί με cheyenne,makis85, mpouzoklidos, επισκεφθήκαμε την Αλεξία να τη δω επιτέλους μιας και ο mpouzoklidos μου είχε πει τα καλύτερα. Ξανθιά, με μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο αδύνατο σώμα και καλοσχηματισμένη πεταχτή περιφέρεια. 2 δωμάτια αναμονή, 3 εν αναμονή...οπότε..."δεν έχω χρόνο να περιμένω"....

Αποχώρησή μου για να πάω Φραντζή 47: Άννα: Τα λόγια περιττά, η μελαχροινή κούκλα, που δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα στα θέλγητρά της. 2 δωμάτια γεμάτα οπότε δυστυχώς "δεν έχω χρόνο να περιμένω"...

Κηφισού60: Aντριάννα: Είχα μπει στον πειρασμό ακούγοντας τον συναγωνιστή tenten να την εκθειάζει, οπότε έκανα τον κόπο να τη δω...Ξανθό μίλφ, με λίγο "σπασμένο" πρόσωπο", ευγενέστατη και χαμογελαστή αν και σε λίγο σχόλαγε, με ωραίο κορμί και με αξιοσημείωτη περιφέρεια. Συναγωνιστής περίμενε στο δωμάτιο οπότε..."δεν έχω χρόνο να περιμένω"...

Κηφισού30: Συνάντηση ξανά με τους συναγωνιστές όπου και είδαμε την Έμιλυ: Σγουρομάλλα, καστανόξανθη, με ωραίο κορμί και στρογγυλή περιφέρεια μέσα σε μαύρο fishnet. Αφροδίτη: H μελαχροινή σέξυ Ελληνίδα, με κατσαρά φουντωτά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος 4άρι, αδυνατισμένη και γυμνασμένη, ωραία πόδια και περιφέρεια. Πρώτος πελάτης στη βάρδια πέρασα κατευθείαν δωμάτιο όπου και για δεύτερη φορά μετά από την πρώτη μας συνάντηση μου έδωσε αυτό απου αποζητούσα εναγωνίως....Σούπερ υπηρεσίες, με πάθος και χρονική άνεση...Λεπτομέρειες στην κριτική...

Αυτό που μου κανε απίστευτη εντύπωση, ήταν ο απίστευτος κόσμος σε όσα μαγαζιά επισκεφθηκα και όχι σαλόνι, αλλά δωμάτια...και ήταν κ Κυριακή...τελικά...Λεφτά υπάρχουν...  :uglystupid: :uglystupid:
Ωραίος,λαγέ μου....αλλά η κορασίδα που πήρες....δεν είναι αυτό που θα άρεσε σε εμένα....είδα φωτό! :tits:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
ΛΟΙΠΟΝ καλημέρα σε όλους, αγαπητέ τεν τεν, θα θέλαμε να σε πληροφορήσουμε ότι η πλειοψηφία των πελατών μας εδω και χρόνια είναι μέσα απο το διαδίκτυο ,οπότε αυτό που λες είναι out. Επίσης η πολιτική μας ουδέποτε ήταν τέτοια, όπως εσυ υποστηρίζεις και απόδειξη ενω αλλα στουντιο συρρικνώνονονται εμείς επεκτεινόμαστε, απο που αντλούμαι αυτήν την δύναμη?
Μα φυσικά απο την σταθερή και συνεχώς αυξανόμενη πελατεία μας και να σου πουμε και κάτι αλλο είναι δυνατόν τόσος κόσμος που έρχεται και στο xbar και στα στούντιο  τόσα χρόνια να  είναι κορόιδα και να γουστάρουν να την πατάνε συνέχεια όπως εσυ το θέτεις?
Θα σου αποκαλύψουμε κάτι γιατί μετράμε πάνω απο 20 χρόνια σε αυτήν την δουλειά και σαν αλυσίδα που λες και εσυ είμαστε στα 11, αν δεν εχεις κότσια και δεν σέβεσαι τον πελάτη θα αντεξεις ενα χρόνο,δυο,τρία το πολύ μετά το σύστημα θα σε ξεράσει απο μόνο του και ειδικά τώρα με τέτοια κρίση δεν σηκώνει για τέτοια, απο εκει και πέρα η άποψη σου είναι άποψη σου αλλλα μέσα σε 11 χρόνια αν είμασταν τόσο φαιδροί όπως εσυ υποστηρίζεις θα είχαμε εξαφανιστεί. Όσο για το όσο μας πληγώνετε τόσο μας πορώνεται τι άλλο να πούμε όταν βλέπουμε ότι ορισμένοι-ευτυχώς σιγά σιγά ελαχιστοποιούνται- επιμένουν σε απόψεις και ταμπελάκια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Επίσης τέλος εβδομάδας και αρχές της επόμενης αναμένονται καινούργιες αφίξεις απο κοπέλες κατευθείαν απο εξωτερικό όπως επισης και μέσα στον δεκέμβρη ετοιμάζονται κάποια πράγματα που θα στας ανακοινώσουμε εν ευθέτω χρόνο εως τότε να περνάτε όλοι καλά.

Χαιρομαι που έχεις τόσο μεγάλη εμπειρία και σου εύχομαι υγεία να μείνεις άλλα τόσα χρόνια!! Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά επειδή και εγω έχω τα χρόνια μου σε αυτούς τους χώρους θα μου επιτρέψεις να μην την "αγοράσω"....
Εσυ έδωσες μια εξήγηση της πελατείας, και της επαγγελματικής σας δεινότητας εγω μια άλλη. Θα μείνω στην άποψή μου. Αλλωστε δεν αμφισβήτησα ποτέ το πόσο δυνατοί επιχειρηματίες είστε ουτε καν το πόσες άκρες έχετε!!! Αυτα είναι προφανή!!
Αν οι κοπέλες σας είχαν σταθερό κοινό δεν θα χρειαζόταν να φέρνετε μια καραβιά νέες κάθε τόσο...
Δεν σημαίνει οτι δεν έχετε και καλές (Αντρέα, Βικτώρια κλπ) αλλά έχετε και πληθώρα απο ξεπέτες που αποδεδειγμένα δεν μπορείτε να ελέγξετε!! Ισως και να μην θέλετε. Δικό σας θέμα και δική σας τσέπη.
Εγω έχω περάσει καλά στις σταθερές σας αξίες και έχω φάει και φόλες.
Εχω άποψη και τη λέω. Απο υπηρεσίες υπάρχουν πολύ καλύτερες αλλού. Απο εμφάνιση ειστε στην κορυφή. Απο επίπεδο μαγαζιών είστε κάτω απο το μέσο όρο με εξαίρεση το Βουλιαγμένης. Γεγονότα!!!

Να είστε καλά!!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Απο υπηρεσίες υπάρχουν πολύ καλύτερες αλλού. Απο εμφάνιση ειστε στην κορυφή. Απο επίπεδο μαγαζιών είστε κάτω απο το μέσο όρο με εξαίρεση το Βουλιαγμένης. Γεγονότα!!!

Να είστε καλά!!
+1000

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Χαιρομαι που έχεις τόσο μεγάλη εμπειρία και σου εύχομαι υγεία να μείνεις άλλα τόσα χρόνια!! Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά επειδή και εγω έχω τα χρόνια μου σε αυτούς τους χώρους θα μου επιτρέψεις να μην την "αγοράσω"....
Εσυ έδωσες μια εξήγηση της πελατείας, και της επαγγελματικής σας δεινότητας εγω μια άλλη. Θα μείνω στην άποψή μου. Αλλωστε δεν αμφισβήτησα ποτέ το πόσο δυνατοί επιχειρηματίες είστε ουτε καν το πόσες άκρες έχετε!!! Αυτα είναι προφανή!!
Αν οι κοπέλες σας είχαν σταθερό κοινό δεν θα χρειαζόταν να φέρνετε μια καραβιά νέες κάθε τόσο...
Δεν σημαίνει οτι δεν έχετε και καλές (Αντρέα, Βικτώρια κλπ) αλλά έχετε και πληθώρα απο ξεπέτες που αποδεδειγμένα δεν μπορείτε να ελέγξετε!! Ισως και να μην θέλετε. Δικό σας θέμα και δική σας τσέπη.
Εχω άποψη και τη λέω. Απο υπηρεσίες υπάρχουν πολύ καλύτερες αλλού. Απο εμφάνιση ειστε στην κορυφή. Απο επίπεδο μαγαζιών είστε κάτω απο το μέσο όρο με εξαίρεση το Βουλιαγμένης. Γεγονότα!!!

Να είστε καλά!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους, δεν θα αντικρούσω τα επειχηρήματα σου, όχι γιατί δεν αντικρούονται αλλα γιατί έχουμε κουραστεί να προσπαθούμε να αποδείξουμε τα αυτονόητα.
Το να λες ότι το επίπεδο των μαγαζιών μας είναι κάτω απο το μέσο όρο μας αδικείς κατάφορα αλλά τι να κάνουμε άποψη σου όσο για τις καραβιές που έρχονται απο νέες κοπέλες αυτό σημαίνει απλά ότι ψαχνόμαστε στην δουλειά μας και επειδη γνωρίζουμε ότι οι πελάτες πάντα ψάχνουν το καινούργιο αλλιώς θα μένανε στο σπίτι με τις γυναίκες η τις γκόμενες τους, έχουμε συνεχώς ροή τόσο απο την εγχώρια αγορά -απο την οποία πολλές κοπέλες εγκαταλείπουν τα στούντιο που εργάζονταν και έρχονται σε εμας- όσο και κατευθείαν απο το εξωτερικό.
Προσπαθούμε να είναι όμορφες τώρα αν είναι καλές στο δωμάτιο αυτό θα μας το πείτε εσείς γιατί εμείς δεν μπορόυμε να το ξέρουμε εκ των προτέρων αυτό.
  Φέρνουμε καραβιές αλλα και καμμία απο τις παλιές κοπέλες δεν φεύγει οπότε αυτό δείχνει ΌΤΙ είναι ευχαριστημένες απο την συνεργασία μαζί μας. Σε ευχαριστούμε για την άποψη σου και για την συμμετοχή σου και εμείς με την σειρά μας σου ευχόμαστε να είσαι πάντα καλά και υγιής και τι να κάνουμε δεν μπορουμε να αρέσουμε και σε όλους, καλέ μας φίλε.

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Σε ευχαριστουμε για την αντικειμενικη σου ενημερωση αυτες τις ημερες θα είναι και στα άλλα στουντιο μας μακάρι να μείνει ο κόσμος ευχαριστημένος γιατί ακολοθούν και άλλες νέες αφίξεις.
Σας το υποσχέθηκαμε και το πραγματοποιήσαμε,εκτός απο την  Ινα που εργάζεται σήμερα στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37  ήρθαν απο ισπανία Σίντυ, Καρίνα, Σόνια και Σιμόν ενώ την ΤΕΤΑΡΤΗ αναμένεται και άλλη μια καυτή παρουσία για το πρόγραμμμα τους μείνετε συντόνισμένοι στο bourdela σας ευχαριστούμε πολύ όλους.

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
Σας το υποσχέθηκαμε και το πραγματοποιήσαμε,εκτός απο την  Ινα που εργάζεται σήμερα στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37  ήρθαν απο ισπανία Σίντυ, Καρίνα, Σόνια και Σιμόν ενώ την ΤΕΤΑΡΤΗ αναμένεται και άλλη μια καυτή παρουσία για το πρόγραμμμα τους μείνετε συντόνισμένοι στο bourdela σας ευχαριστούμε πολύ όλους.
Tην Κιμπερλη απο Ουγγαρια που είχατε φέρει μέσα στο καλοκαίρι , υπαρχει περίπτωση να ξαναερθει ???

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Λίγες πινελιές και από εμένα...!

Αντιόχειας 64:Katie ή Κάτια.όπως τα είπατε βιαστικό σαλονάρισμα...Ίσα ίσα που την είδα να περνάει... :free-indifferent-smileys-746:

Θησέως 40:Τάνια,μία κοπέλα με κοντό μαλλί και γλυκό πρόσωπο.Εμφανίστηκε με κόκκινο φόρεμα και αρκετό αέρα.Μαζί της η Έλενα,μελαχρινή,ψηλή κοπέλα με ενισχυμένο στήθος και συμπαθητικό πρόσωπο.Επίσης κοντά τους και η Έφη,ξανθιά κοπέλα με ωραίο σώμα και καθημερινό πρόσωπο.

Κασσάνδρας 8:Μαρίνα,η γνωστή από Φυλής 104 πιο παλιά.Μελαχρινή,εντυπωσιακή παρουσία με αέρα στο σαλονάρισμά της.Το σώμα της το τελευταίο καιρό καλύτερο από ποτέ...Θα πραγματοποιήσω επίσκεψη το συντομότερο...Μαζί της η Βάλια,εντυπωσιακή και αυτή με μαλλιά μέχρι τους ώμους,γλυκό πρόσωπο και ωραία εσώρουχα.

Κασσάνδρας 4,4Β,4Γ:Κλειστά!

Κασσάνδρας 3 πάνω:Μελίνα,κάθε περιγραφή θα θεωρηθεί κουραστική.Η ξανθιά κούκλα του ομίλου!  :-*

Κασσάνδρας 3 κάτω:Λουίζα,ξανθιά όμορφη κοπέλα με ωραίο πρόσωπο και σώμα.Καιρό τώρα ήθελα μία συνεύρεση μαζί της αλλά όλο κάτι γινόταν και το ακύρωνα...Μέχρι χθες!Ακολουθεί κριτική! ;)

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Σημερα απογευμα στο Βριλησσου 42 - Παολα και βραδυ - Μαργκω  :-* :-* :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506

Συνημμένα

• PA150036.JPG
    PA150036.JPG
    63,7 KB · Εμφανίσεις: 40

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
αυτην την πεμπτη 28 του μηνα η dream team θα κανει μια guest εμφανιση στην πρωινη μας βαρδια για πρωτη φορα θα παρεχουμε ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.........φρεσκο γαλλικο καφε,κρουασανακια,γλυκα καιως και πολλα αλλα....... :-*

Η βαρδια αυτη θα αρχισει στις 10 το πρωι!!!!!! :boobies:

Τα κοριτσια μας σας περιμενουν για να σας ομορφυνουν την ημερα..... :-* :-*

Θα χαρουμε να σας δουμε και να σας εξυπηρετησουμε!!!! ;)

screen capture windows 7

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
αυτην την πεμπτη 28 του μηνα η dream team θα κανει μια guest εμφανιση στην πρωινη μας βαρδια για πρωτη φορα θα παρεχουμε ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.........φρεσκο γαλλικο καφε,κρουασανακια,γλυκα καιως και πολλα αλλα....... :-*

Η βαρδια αυτη θα αρχισει στις 10 το πρωι!!!!!! :boobies:

Τα κοριτσια μας σας περιμενουν για να σας ομορφυνουν την ημερα..... :-* :-*

Θα χαρουμε να σας δουμε και να σας εξυπηρετησουμε!!!! ;)
Δηλαδή σε ποιούς άλλους θα μπορούσατε να παρέχετε τα ενδέσματα τούτα?  :think:  :grin: :grin:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.829
Πόντοι
3.715
Προσπαθούμε να είναι όμορφες τώρα αν είναι καλές στο δωμάτιο αυτό θα μας το πείτε εσείς γιατί εμείς δεν μπορόυμε να το ξέρουμε εκ των προτέρων αυτό.

Πάντως αν συμφωνείτε μπορούμε μερικοί από εδώ να τις δοκιμάζουμε σαν test drive πριν να της βάλετε βιτρίνα κι έτσι αντικειμενικά να ξέρετε εκ των προτέρων για τις επιδόσεις τους.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Πάντως αν συμφωνείτε μπορούμε μερικοί από εδώ να τις δοκιμάζουμε σαν test drive πριν να της βάλετε βιτρίνα κι έτσι αντικειμενικά να ξέρετε εκ των προτέρων για τις επιδόσεις τους.

Οι περισσότερες της εν λόγω αλυσίδας είναι όμορφες.Τώρα από υπηρεσίες άλλες αξίζουν άλλες όχι!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δηλαδή σε ποιούς άλλους θα μπορούσατε να παρέχετε τα ενδέσματα τούτα?  :think:  :grin: :grin:

Μάλλον εννοούν ότι αν σκάσουν μύτη λιγούρια και άσχετοι - που δεν γ@μ@νε -  ;) ,θα πάρουν πούλο......... :grin:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Δεν σημαίνει οτι δεν έχετε και καλές (Αντρέα, Βικτώρια κλπ) αλλά έχετε και [size=10pt][size=10pt]πληθώρα απο ξεπέτες[/size][/size] που αποδεδειγμένα [size=10pt][size=10pt]δεν μπορείτε να ελέγξετε[/size][/size]!! Ισως και να μην θέλετε. Δικό σας θέμα και δική σας τσέπη.
Εχω άποψη και τη λέω. Απο υπηρεσίες υπάρχουν πολύ καλύτερες αλλού. Απο [size=10pt][size=10pt]εμφάνιση ειστε στην κορυφή[/size][/size]. Απο επίπεδο μαγαζιών είστε κάτω απο το μέσο όρο με εξαίρεση το Βουλιαγμένης. Γεγονότα!!!

Να είστε καλά!!
Ρε φιλε χαρα στο κουραγιο σου που ασχλησαι. Επι της ουσιας:
Ποιος σου ειπε οτι "η ξεπετα" ειναι κακο πραμα για τον επιχ/τια; Καλο πραμα ειναι, δεδομενου οτι ο χρονος ειναι χρημα. Οσοι πιο πολλοι μπουν στο δωματιο τοσο πιο πολλα 50ρικα στο ταμειο. Δεν τιθεται θεμα μονιμοτητας της πελατειας. Δεν το επιδιωκουν. Εχουν τον τροπο να βγαζουν "καινουργια προϊοντα" στην αγορα καθε μηνα. Σαν το ZARA ενα πραμα το μαρκετινγκ! Δε σου αρεσε το μπλουζακι που ειχαν το προηγουμενο μηνα; No problem θα εχουν καινουργιο σε λιγες μερες, μολις ξαναπληρωθεις να εχεις θεμα να ξοδεψεις...

Ασε λοιπον τους ανθρωπους στην ησυχια τους να κανουν τη δουλεια τους οπως ξερουν και εσυ (κι' εγω) παμε αλλου. Υπαρχει πελατεια και για Zara και για Armani (το τι εχει να μου σουρει ο εκπροσωπος της αλυσιδας, δε λεγεται)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Τρίτη 26/11 και η Dream Team στην απογευματινη μας βαρδια θα εμφανιστεί με την ακόλουθη σύνθεση

στο studio η 5αδα Αντζελα + Μπέτυ + Δέσποινα + Πωλίνα + Βέρα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

www.imagebam.com/image/61caed291141048] [/URL] www.imagebam.com/image/5f5b1a291141057] [/URL] www.imagebam.com/image/65c746291141070] [/URL] www.imagebam.com/image/11acda291141092] [/URL] www.imagebam.com/image/bde50c291141111] [/URL]

pr εισοδου η Kέλλυ  :smitten:

www.imagebam.com/image/4edd07291141167] [/URL]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom