Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Πριν από λίγο καβάλα στην κινέζικη αποβολή του μπουζό.
Κασσάνδρας 8, η Μαρίνα και η Αλεξάνδρα. Γνωστές και οι δύο, περιττή κάθε περιγραφή.
Τιμήθηκαν από μπουζό η Μαρίνα και από την αφεντιά μου η Αλεξάνδρα, με τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα ακολοθουθήσουν κριτικές.
τυπε μου συγνωμη αλλα απο μενα εχεις κιτρινη καρτα...πετυχες αυτο το διδυμο και δεν το εκανες ...διδυμο;; :s&m_3:
να μην ξαναγινει σε παρακαλω...
Υ.Γ.ρε αλανια αυτη η ''καινουρια'' ινα στους γερμανους ειναι η παλια απο αριστοτελους - τατοιου και ''ενισχυθηκε'' η μοιαζει; :think:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
τυπε μου συγνωμη αλλα απο μενα εχεις κιτρινη καρτα...πετυχες αυτο το διδυμο και δεν το εκανες ...διδυμο;; :s&m_3:
Υ.Γ.ρε αλανια αυτη η ''καινουρια'' ινα στους γερμανους ειναι η παλια απο αριστοτελους - τατοιου και ''ενισχυθηκε'' η μοιαζει; :think:

για το δίδυμο πήγε ο κακομοίρης αλλα αργούσα και επειδή βιαζόμασταν αναγκάστηκε να πάει στο plan B

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

για το υγ όχι δεν είναι άλλη είναι

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
άστο δεν βγάζεις άκρη, εδώ δεν βγάζουν οι ίδιοι με πόσα διαφορετικά άτομα γράφουνε  :think:
Αντισθένη κάνε μια παρέμβαση να του πεις του έξυπνου ότι εδω και τόσο καιρό απο την αρχή  ο γραφών δεν έχει αλλάξει ποτέ, αντε γιατί θα μας τρελάνει με τις θεωρίες του, ξεκίνησε πάλι το παλιό μπουζούκι του :headbang:.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Απογευματινή χθεσινή τσάρκα με τα αναποφάσιστα σύννεφα, για το αν θα ρίξουν βροχή ή όχι, συντροφιά, είδα και άκουσα τα εξής:

Φυλής 104: Dream Team βραδια η σημερινή και οι αξιόλογες παρουσίες ήταν οι εξής: Άντζελα: Ξανθιά με μακριά μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, στήθος ενισχυμένο 3άρι, κορμί που "σκοτώνει", γυμνασμένο και καλλίγραμμο. Δέσποινα: Μελαχροινή, με μακριά μαλλιά, μεσαίου αναστήματος, ωραίο φυσικό στήθος και ωραίο κορμί με αξιόλογη περιφέρεια. Πρέπει να ομολογήσω ότι πραγματικά σήμερα ήταν ΚΟΥΚΛΑ και ΓΛΥΚΑ πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Τζούλι: Ψηλή, καστανόξανθη γυναικάρα, με ατελείωτα πόδια, ωραίο πρόσωπο και σώμα. Μπέττυ: Μελαχροινή με τα ασιατικά χαρακτηριστικά έντονα πάνω της, ωραίο κορμί με καμπύλες και καλλίγραμμα πόδια. Αλίκη: H γνωστή ξανθιά Ελληνίδα, με το ωραίο κορμί, φυσικό στήθος, ωραία περιφέρεια και γλυκό πρόσωπο. Δεν μπόρεσα να επιδείξω χαρακτήρα και την...επίδειξα.... :knockinb: :knockinb: Σούπερ κατάθεση για μια ακόμη φορά, με άνεση χρόνου. Υπηρεσία το...Αριστούργημα Κέλλυ....

Σπ. Πάτση40: Ρούλα: Η γνωστή και ως Μίκυ από Κασσάνδρας, καστανόξανθη, με ωραίο πρόστυχο πρόσωπο, φυσικό στήθος 2.5άρι, ωραίο κορμί και καλλίγραμμα πόδια και περιφέρεια. Τρελλή καυλάντα στο σαλόνι για να μου κάνει κάτι "καινούρια κόλπα που έμαθε"... :free-indifferent-smileys-746: Δεν ήθελα να ξαναπεράσ τόσο σύντομα μαζί της, μιας και τιμήθηκε την Τρίτη, οπότε της υποσχέθηκα στο μέλλον. Μαζί της η Άντζελα: Μελαχροινή με φουντωτά μαλλιά, καθημερινό πρόσωπο, φυσικό στήθος, μέτριο και αδύνατο κορμί χωρίς κάτι να θυμάμαι ιδιαίτερο.

Σπ. Πάτση27: Τζούλια: Ψηλή, αδύνατη κοπέλα, με καστανοκόκκινα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο και ωραίο κορμί,εμφανίσθηκε με ροζ fishnet με έβαλε σε σκέψεις αλλά μου φάνηκε κάπως απόμακρη. Μαζί της η Ντινάρα. Ένα αξιοπρεπές μελαχοινό μιλφ, με έντονα τα ασιατικά χαρακτηριστικά , με λίγα περιττά κιλά αλλά πολύ πρόσχαρη και ευδιάθετη.

Κροκεών6: Αλεξάνδρα:Μελαχροινή, με μακριά μαλλιά, ωραίο κορμί και καλλίγραμμη περιφέρεια, φυσικό στήθος και απλό πρόσωπο. Στο μέσο όρο...

Λ. Αθηνών318:Νικόλ: Μελαχροινή, με μαλλιά στο ύψος των ώμων,αδύνατο κορμί και γυμνασμένο, με ωραία πόδια και κωλαράκο, χαμογελαστή και ευδιάθετη προσπάθησε να με πείσει για τα...περαιτέρω. Μαζί της η Αναστασία: Στρουμπουλή, με γλυκό πρόσωπο, φυσικό στήθος και τσουπωτή περιφέρεια.

Λ.Αθηνών373: Αλίσια: Αδιαφισβήτητα η πιο εντυπωσιακή παρουσία της τσάρκας μου. Ξανθιά, με πλαστικόσ τήθος, με φοβερό μούτρο και κορμί με τέλειες αναλογίες, περιφέρεια αψεγάδιαστη και σώμα γενικά ΣΟΥΠΕΡΡΡΡ!!! στοχοθετήθηκε... Μαζί της η Εβελύνα: Kαθημερινή κοπέλα, με αρκετά παραπανίσια κιλά, γλυκό πρόσωπο. Δύσκολα να δώσω 50 ευρώ....

Κασσάνδρας 8γ: Αλεξάνδρα(Σερκόφ): Mε θητεία και στο Φ104,  ενώ εμφανίζεται παράλληλα και στο Κηφισού30. Ξανθιά με πολύ γλυκό πρόσωπο, ωραίο φυσικό στήθος 3.5άρι, σώμα "γεμάτο" αλλά ομοιόμορφα κατανεμημένα τα κιλά, με καμπύλες και πολύ αισθησιασμό. Κουβεντιάσαμε αρκετά...

Κασσάνδρας8: η Μόνικα η οποία είχε 2 δωμάτια οπότε δεν έκατσα να την περιμένω...

Κων/πόλεως80: Μιχαέλλα: Μια από τις μεγάλες μου συμπάθειες και με άριστες αναμνήσεις από τις συναντήσεις μου μαζί της. Αδύνατη κοπέλα, με κόκκινα ίσια μαλλιά πλέον, με φυσικό 3άρι στήθος που είναι και το μεγάλο της ατού, ωραίο κορμί και ωραία περιφέρεια καμπυλωτή. Ένα από τα εξόριστα κορίτσια του Amnezia που λέει και ο ινδιάνος....

Κων/πόλεως92Α: Φαίη: Σε μεγάλα κέφια σήμερα, χωρίς σουτιέν, με το υπέροχο φυσικό της στήθος να με κολάζει, όπως και το αψεγάδιαστο κορμί της. άλλη φορά το ρεπετέ κούκλα...

Τριγγέτα3: Tζούλια: Άλλη μια αξιοσημείωτη παρουσία. Μελαχροινή με μακριά μαλλιά, πρόστυχη φάτσα, ενισχυμένο στήθος 3άρι, κορμί λαμπάδα και με τις σωστές καμπύλες....Μαζί της η Μπιάνκα: Γλυκήτατη και ευγενέστατη κοπέλα, καστανόξανθη, με ωραίο πρόσωπο, και κορμί καθημερινό ωραίο νεανικό...Το σκέφτομαι...

Αριστοτέλους6: Λίλλυ: Γνωστή και από την παράλληλη θητεία της στο Αθανασίας3, Κηφισού60. Πολύ όμορφη, ξανθιά κοπέλα, με γλυκό πρόσωπο, ενισχυμένο τούμπανο πλέον στήθος, ωραίο κορμί και με σούπερ περιφέρεια. Πολλά τατουάζ κοσμούν το κορμί της, με πιο αξιοπρόσεκτα τις πεταλούδες στο στήθος της.

Αθανασίας3: Λένα: Ψηλή, αριστοκρατική γυναίκα, με κοντό a ala garcon μαλλί και με κορμί που θα ζήλευαν πολλές....Ωραίο φυσικό στήθος, καλλίγραμμα πόδια και περιφέρεια

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απογευματινή τσάρκα με τα αναποφάσιστα σύννεφα, για το αν θα ρίξουν βροχή ή όχι, συντροφιά, είδα και άκουσα τα εξής:

Φυλής 104: Dream Team βραδια η σημερινή και οι αξιόλογες παρουσίες ήταν οι εξής: Άντζελα: Ξανθιά με μακριά μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, στήθος ενισχυμένο 3άρι, κορμί που "σκοτώνει", γυμνασμένο και καλλίγραμμο. Δέσποινα: Μελαχροινή, με μακριά μαλλιά, μεσαίου αναστήματος, ωραίο φυσικό στήθος και ωραίο κορμί με αξιόλογη περιφέρεια. Πρέπει να ομολογήσω ότι πραγματικά σήμερα ήταν ΚΟΥΚΛΑ και ΓΛΥΚΑ πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Τζούλι: Ψηλή, καστανόξανθη γυναικάρα, με ατελείωτα πόδια, ωραίο πρόσωπο και σώμα. Μπέττυ: Μελαχροινή με τα ασιατικά χαρακτηριστικά έντονα πάνω της, ωραίο κορμί με καμπύλες και καλλίγραμμα πόδια. Αλίκη: H γνωστή ξανθιά Ελληνίδα, με το ωραίο κορμί, φυσικό στήθος, ωραία περιφέρεια και γλυκό πρόσωπο. Δεν μπόρεσα να επιδείξω χαρακτήρα και την....επίδειξα... :knockinb: :knockinb: Σούπερ κατάθεση για μια ακόμη φορά, με άνεση χρόνου. Υπηρεσία το...Αριστούργημα Κέλλυ....

Λαγέ το'πες και το έκανες.....τσάρκαρες μόνος σου... :rockon: :rockon: :rockon:

Κων/πόλεως92Α: Φαίη: Σε μεγάλα κέφια σήμερα, χωρίς σουτιέν, με το υπέροχο φυσικό της στήθος να με κολάζει, όπως και το αψεγάδιαστο κορμί της. άλλη φορά το ρεπετέ κούκλα...

Πολύ σωματάρα η Φαίη................ :cum: :cum: :cum:

Βριλησσού 36....το βράδυ.....πρέπει να πάω αφού λείπει το Αλίσα........δεν την παλεύω..... :kissass:

Τότε που πήγαμε Βριλησσού.....μια αυτή....μια η Αλίσα... :grin: :grin: :grin:....πολύ σώμα η τύπισσα......είχε κάτσει στα πόδια μου και καύλωσα άσχημα...... :zfuck:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Λαγέ το'πες και το έκανες.....τσάρκαρες μόνος σου... :rockon: :rockon: :rockon:

Πολύ σωματάρα η Φαίη................ :cum: :cum: :cum:

Βριλησσού 36....το βράδυ.....πρέπει να πάω αφού λείπει το Αλίσα........δεν την παλεύω..... :kissass:

Τότε που πήγαμε Βριλησσού.....μια αυτή....μια η Αλίσα... :grin: :grin: :grin:....πολύ σώμα η τύπισσα......είχε κάτσει στα πόδια μου και καύλωσα άσχημα...... :zfuck:
τύπε μου έχει και ωραίο φυσικό στήθος το Φαίη...απλά ετοιμάσου για ροκ καταστάσεις.... :knockinb: :knockinb: :s&m_1: :fuck1: :fuck1:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πριν από λίγο καβάλα στην κινέζικη αποβολή του μπουζό.
Κασσάνδρας 8, η Μαρίνα και η Αλεξάνδρα. Γνωστές και οι δύο, περιττή κάθε περιγραφή.
Τιμήθηκαν από μπουζό η Μαρίνα και από την αφεντιά μου η Αλεξάνδρα, με τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα ακολοθουθήσουν κριτικές.

Άξιος απλά respects  :thumbsup: :thumbsup: !!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τύπε μου έχει και ωραίο φυσικό στήθος το Φαίη...απλά ετοιμάσου για ροκ καταστάσεις.... :knockinb: :knockinb: :s&m_1: :fuck1: :fuck1:

Λες να μην το κατάλαβα......μέσα στα μούτρα μου το είχε βάλει... :tits2:.....εκείνη τη μέρα στην Βριλησσού.........άσε που είναι σούπερ σφιχτή,σωματικά.... :boobies:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Απογευματινή χθεσινή τσάρκα με τα αναποφάσιστα σύννεφα, για το αν θα ρίξουν βροχή ή όχι, συντροφιά, είδα και άκουσα τα εξής:

Αλίκη:[/color] H γνωστή ξανθιά Ελληνίδα, με το ωραίο κορμί, φυσικό στήθος, ωραία περιφέρεια και γλυκό πρόσωπο. Δεν μπόρεσα να επιδείξω χαρακτήρα και την...επίδειξα.... :knockinb: :knockinb: Σούπερ κατάθεση για μια ακόμη φορά, με άνεση χρόνου.

Aδυναμίες που δεν κρύβωνται brother  :2funny: :2funny: !!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470

Αλίκη:[/color] H γνωστή ξανθιά Ελληνίδα, με το ωραίο κορμί, φυσικό στήθος, ωραία περιφέρεια και γλυκό πρόσωπο. Δεν μπόρεσα να επιδείξω χαρακτήρα και την...επίδειξα.... :knockinb: :knockinb: Σούπερ κατάθεση για μια ακόμη φορά, με άνεση χρόνου.

Aδυναμίες που δεν κρύβωνται brother  :2funny: :2funny: !!
ούτε που κατάλαβα πως μου συνέβη... :grin: :grin:

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ίνα από Τριγγέτα, καλό τεμάχιο-οι φωτογτραφίες ανταποκρίνονται στην πραγρματικότητα αλλά μεγάλη κοσμοσυρροή, μην εμφανιστεί κανένα καινούργιο τεμαχιο.....χαμός :2funny: :2funny: :2funny:

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Ίνα από Τριγγέτα, καλό τεμάχιο-οι φωτογτραφίες ανταποκρίνονται στην πραγρματικότητα αλλά μεγάλη κοσμοσυρροή, μην εμφανιστεί κανένα καινούργιο τεμαχιο.....χαμός :2funny: :2funny: :2funny:
Σε ευχαριστουμε για την αντικειμενικη σου ενημερωση αυτες τις ημερες θα είναι και στα άλλα στουντιο μας μακάρι να μείνει ο κόσμος ευχαριστημένος γιατί ακολοθούν και άλλες νέες αφίξεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έγιναν 2 καταθέσεις........1 στην Φαίη (Βριλλησού κτλ) και 1 με Βέρα (104).........αύριο οι κριτικές,πέρασα σούπερ και με τις 2......... :-* :-* :-*

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
χτεσινη μεταμεσονυχτια τσαρκα μετα απο μπυροποσια
κων/πωλεως 92α αχ λιζα μαζι  της η ινα πρωτη φορα την εβλεπα μινιον κορμι μικρο στηθος ωραιο κωλαρακι
απ τη σερβια κατα δηλωση της  αχαχαχαχ ειδα κ μια υπηρεσια που ειχα να την δω καιρο
και θα δουλευει πρωινα απ οτι μου ειπε

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!  :smitten: :smitten: :smitten:           
PROGRAMMA GIA KIRIAKI 24.11.2013.

*KATEXAKI 8
10:00-20:00 JANNET  20:00-06:00 JULIA

THISEOS 35
10:00-20:00 PARIS      20:00-06:00 ISABELLA

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    287,1 KB · Εμφανίσεις: 37
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom