Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
πήγαινέ μαζί της και έλα να μου το ξαναπείς.... ;)

Will do... reverting με κριτικη (οποτε καταφερω να παω). Διαβασα την δικη σου εμπειρια το καλοκαιρι. Κριμα που τετοιο κορμι ηταν τοσο ψυχρη.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Will do... reverting με κριτικη (οποτε καταφερω να παω). Διαβασα την δικη σου εμπειρια το καλοκαιρι. Κριμα που τετοιο κορμι ηταν τοσο ψυχρη.
Εγωα αντιθετα με τον λαγο στο Ισμηνης 2 περσα μαι χαρα μαζι της τον περασμενο Απριλιο.

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Καλησπέρα  :smitten: :smitten: :smitten:

Σήμερα μέχρι 06:30 το πρωι ...
Αύριο Πέμπτη 17:30 με 06:30 το πρωί
Παραςκευη 10:00 το πρωί με 17:00 μαζί μου η Αλεξάνδρα

Παρασκευή  00:00 με 08:00 το πρωί  μονη... Σαν το λεμόνι   :tickedoff:
και Σάββατο 00:00 μέχρι 08:00 το πρωι ...
Με σπέσιαλ φουλ προγραμμα και τις καλύτερες τιμές ... :dancing:

Κασσανδρασ 8Γουστάρω   ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :*

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

kisses by marina

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες ανοίγουν οι Γερμανοί νέο στούντιο στη Λ.Αθηνών πριν βγούμε Θηβών...τεράστιος χώρος και υπερπολυτελέστατος....αναμένουμε το opening 1/12....  :fuck2: :fuck2:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ωραίος Λαγέ....όντως έχω πάθει πλάκα με το χαμηλό επίπεδο.....κάποιων κορασίδων.....ελπίζω να πέρασες καλά......... 8)
Τι περίμενες φιλαράκι,ότι επειδή ζητάνε περισσότερα αξίζουν κ περισσότερα;

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Πεμπτη πρωι στο Βριλησσου 42  :-*  Παολα και Λαιμα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• PB150008.JPG
    PB150008.JPG
    76,6 KB · Εμφανίσεις: 39
  • z,fy.jpg
    z,fy.jpg
    44,3 KB · Εμφανίσεις: 29

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.819
Πόντοι
3.715
Αν εννοούμε την Μπάρμπαρα-Λάουρα/Μάγια από Φυλής - Φωκαίας,που επέστρεψε πάλι X-BAR.....διάβασε τις κριτικές της!
Εγώ έχω την καλύτερη άποψη...(έχω περάσει μαζί της 20+ φορές)...αλλά πολλοί έχουν φάει τρελή ξεπέτα..... :cum:

από τις φωτογραφίες της μου κάνει κλικ το ότι παρουσιάζει ελαστική μέση που τη σπάει. Ελπίζω να τη σπάει και στο κρεβάτι, όχι μόνο στις εικόνες χάριν διαφήμισης.
Αν την ξαναπετύχω, με τρώει να το δώσω το χαρτί, αν κι όπως ανέφερα, το ότι στράβομουτσούνιασε που διάλεξα τη νέα του ομίλου κι όχι εκείνη με κάνει λίγο ...κάπως...να το σκέφτομαι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
από τις φωτογραφίες της μου κάνει κλικ το ότι παρουσιάζει ελαστική μέση που τη σπάει. Ελπίζω να τη σπάει και στο κρεβάτι, όχι μόνο στις εικόνες χάριν διαφήμισης.
Αν την ξαναπετύχω, με τρώει να το δώσω το χαρτί, αν κι όπως ανέφερα, το ότι στράβομουτσούνιασε που διάλεξα τη νέα του ομίλου κι όχι εκείνη με κάνει λίγο ...κάπως...να το σκέφτομαι.

Εγώ δεν είμαι αντικειμενικός όταν πρόκειται για τη μικρή.............απλά αναφέρω δικές μου εμπειρίες.... :thumbsup: 

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.100
Πόντοι
4.130
Εγωα αντιθετα με τον λαγο στο Ισμηνης 2 περσα μαι χαρα μαζι της τον περασμενο Απριλιο.
Με εσένα ΄'εκανε μαλλον ένα διάλειμα να ....ξεκουραστεί, χαχαχα!!! και μετά επανήλθε στο φυσιολογικό της!!!
Σε κάθε περίπτωση η πολιτική της αλυσίδας δεν είναι η σταθερή πελατεία, αλλιώς δεν θα ήταν οι κοπέλες κάθε μέρα αλλού, μέρα ή νύχτα....
Βασίζεται στο πέρασμα. Μπαίνεις, βλέπεις, παθαίνεις....περνάς και μετά γίνεσαι ....κοψοχέρης....
Μέχρι να το ξανακάνεις γιατί κάποιες λίγες είναι εξαιρέσεις και γιατί κάποιες πάλι είναι θεογκόμενες και λές ....μπας και!!!!

Και απο οτι φαίνεται δουλεύει το σύστημα γιατί η Αθήνα είναι μεγάλη πόλη και δεν διαβάζουν όλοι κριτικές ή δεν τις πιστεύουν και όλες.....
Που και που πέφτει και κανένα προεκλογικό "Οσο μας πληγώνετε τόσο μας πορωνετε....." και παει λέγοντας!!! Ανοιγει και νέο μαγαζί!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Με εσένα ΄'εκανε μαλλον ένα διάλειμα να ....ξεκουραστεί, χαχαχα!!! και μετά επανήλθε στο φυσιολογικό της!!!
Σε κάθε περίπτωση η πολιτική της αλυσίδας δεν είναι η σταθερή πελατεία, αλλιώς δεν θα ήταν οι κοπέλες κάθε μέρα αλλού, μέρα ή νύχτα....
Βασίζεται στο πέρασμα. Μπαίνεις, βλέπεις, παθαίνεις....περνάς και μετά γίνεσαι ....κοψοχέρης....
Μέχρι να το ξανακάνεις γιατί κάποιες λίγες είναι εξαιρέσεις και γιατί κάποιες πάλι είναι θεογκόμενες και λές ....μπας και!!!!

Και απο οτι φαίνεται δουλεύει το σύστημα γιατί η Αθήνα είναι μεγάλη πόλη και δεν διαβάζουν όλοι κριτικές ή δεν τις πιστεύουν και όλες.....
Που και που πέφτει και κανένα προεκλογικό "Οσο μας πληγώνετε τόσο μας πορωνετε....." και παει λέγοντας!!! Ανοιγει και νέο μαγαζί!!
ακριβώς...στη Λεωφ. Αθηνών λίγο πριν τη συμβολή με τη Θηβών...από ότι μπόρεσα να παρατηρήσω πρόκειται για μεγάλο χώρο...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ούτε δωρεάν δεν περνάω με το 90%...από αυτά που είδα στις 2 τσάρκες που κάναμε.......... :boobies:
Δεν έχω κάνει πολλές τσάρκες αλλά από εμφάνιση σπάνια θα τρελλαθείς...

Ας αξίζουν στις υπηρεσίες,κ χαλάλι τους το 50αρικο αλλά πολλές δεν κάνουν ούτε αυτό οπότε άκυρο...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν έχω κάνει πολλές τσάρκες αλλά από εμφάνιση σπάνια θα τρελλαθείς...

Ας αξίζουν στις υπηρεσίες,κ χαλάλι τους το 50αρικο αλλά πολλές δεν κάνουν ούτε αυτό οπότε άκυρο...
:thumbsup:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

το ανεφερα και εγω πριν λιγες ημερες και ηταν κλειστο,γνωριζεις ποτε θα ανοιξει;

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0

ΛΟΙΠΟΝ καλημέρα σε όλους, αγαπητέ τεν τεν, θα θέλαμε να σε πληροφορήσουμε ότι η πλειοψηφία των πελατών μας εδω και χρόνια είναι μέσα απο το διαδίκτυο ,οπότε αυτό που λες είναι out. Επίσης η πολιτική μας ουδέποτε ήταν τέτοια, όπως εσυ υποστηρίζεις και απόδειξη ενω αλλα στουντιο συρρικνώνονονται εμείς επεκτεινόμαστε, απο που αντλούμαι αυτήν την δύναμη?
Μα φυσικά απο την σταθερή και συνεχώς αυξανόμενη πελατεία μας και να σου πουμε και κάτι αλλο είναι δυνατόν τόσος κόσμος που έρχεται και στο xbar και στα στούντιο  τόσα χρόνια να  είναι κορόιδα και να γουστάρουν να την πατάνε συνέχεια όπως εσυ το θέτεις?
Θα σου αποκαλύψουμε κάτι γιατί μετράμε πάνω απο 20 χρόνια σε αυτήν την δουλειά και σαν αλυσίδα που λες και εσυ είμαστε στα 11, αν δεν εχεις κότσια και δεν σέβεσαι τον πελάτη θα αντεξεις ενα χρόνο,δυο,τρία το πολύ μετά το σύστημα θα σε ξεράσει απο μόνο του και ειδικά τώρα με τέτοια κρίση δεν σηκώνει για τέτοια, απο εκει και πέρα η άποψη σου είναι άποψη σου αλλλα μέσα σε 11 χρόνια αν είμασταν τόσο φαιδροί όπως εσυ υποστηρίζεις θα είχαμε εξαφανιστεί. Όσο για το όσο μας πληγώνετε τόσο μας πορώνεται τι άλλο να πούμε όταν βλέπουμε ότι ορισμένοι-ευτυχώς σιγά σιγά ελαχιστοποιούνται- επιμένουν σε απόψεις και ταμπελάκια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Επίσης τέλος εβδομάδας και αρχές της επόμενης αναμένονται καινούργιες αφίξεις απο κοπέλες κατευθείαν απο εξωτερικό όπως επισης και μέσα στον δεκέμβρη ετοιμάζονται κάποια πράγματα που θα στας ανακοινώσουμε εν ευθέτω χρόνο εως τότε να περνάτε όλοι καλά.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επίσης τέλος εβδομάδας και αρχές της επόμενης αναμένονται καινούργιες αφίξεις απο κοπέλες κατευθείαν απο εξωτερικό όπως επισης και μέσα στον δεκέμβρη ετοιμάζονται κάποια πράγματα που θα στας ανακοινώσουμε εν ευθέτω χρόνο εως τότε να περνάτε όλοι καλά.

Ωραίος τύπε..."siggrou144"...θα σκάσω μύτη κάποια στιγμή...μαζί με πολύ γνωστούς πελάτες σας,να περάσω με κάποιο από τα κορίτσια...... :thumbsup:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Ωραίος τύπε..."siggrou144"...θα σκάσω μύτη κάποια στιγμή...μαζί με πολύ γνωστούς πελάτες σας,να περάσω με κάποιο από τα κορίτσια...... :thumbsup:
πλάκα μας κάνεις billy,
πήγαινε καλύτερα 2 Φυλής και μία μετάξι, καλύτερα θα περάσεις και θα σου μείνουν και ρέστα για βρώμικο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πλάκα μας κάνεις billy,
πήγαινε καλύτερα 2 Φυλής και μία μετάξι, καλύτερα θα περάσεις και θα σου μείνουν και ρέστα για βρώμικο

Θέλω να πάω μια φορά,να δω αν είναι στα γούστα μου...το όλο σκηνικό φίλε μου..... :fuck2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom