Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το αστειο ειναι οτι οτα με βλεπει η υπηρεσια (ειναι παντα η ιδια)σε αλλες βαρδιες, με ντρεπεται και μου ζηταει συγνωμμη που δεν με βαζει εμσα.
"Τι να κανω και εγω παιδι μου" μου λεει. "οτι μου λενε κανω".

Θέλουν λίγη μπουρδελιακή αντι-καραμούζα μύστη μου,να στρώσουν...... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
γιατί "αντι-καραμούζα" και όχι "καραμούζα" σκέτη.... :think:
Διότι ο ινδιάνος.....έφαγε καραμούζα.....άρα απαντάμε ανάλογα.....έχω ειδικότητα στον τομέα....θα τα δεις όλα κάποια στιγμή,αν κάνει το λάθος κάποια να μας καραμουζιάσει.... :2on1:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Διότι ο ινδιάνος.....έφαγε καραμούζα.....άρα απαντάμε ανάλογα.....έχω ειδικότητα στον τομέα....θα τα δεις όλα κάποια στιγμή,αν κάνει το λάθος κάποια να μας καραμουζιάσει.... :2on1:
ζω και αναπνέω για τη στιγμή αυτή.... :rockon: :rockon:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.819
Πόντοι
3.715
αυτή η Άννα η Σέρβα που παρουσιάζεται στην Αλυσίδα της Συγγρού την έχει δοκιμάσει κανείς;
Από φώτοζ δείχνει μούναρος, φάτσα; Επιδόσεις;;;

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Κασσάνδρας 8Β: Η  Α-ΓΕ-ΝΕ-ΣΤΑ-ΤΗ Νικολέτα. Κα εξηγώ. Βγαίνοντας από το 8Γ η πόρτα άνοιγε σε συναγωνιστή που μόλις  είχε χτυπήσει το κουδούνι, από τη ιδία την Νικολέτα όπως είδα με την άκρη του ματιού μου. Στην προσπάθεια μου να μπω, ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ την πόρτα μέσα στα μούτρα μου. Λίγο έλειψε να με χτυπήσει. Το παράδοξο είναι πως αρκετές φορές  η ευγενής κατά τα αλλά υπηρεσία, με φθηνές δικαιολογίες (μεγάλο πρόγραμμα, αδιαθέτησε και έφυγε η κοπέλα) δεν μας έχει επιτρέψει την είσοδο. Και να φανταστεί κανείς ότι την έχω τιμήσει 5 φορές με που καλές εντυπώσεις και δεν έχω πει κάτι το κακό για αυτή. Μέχρι σήμερα. Από εδώ και εμπρός η συγκεκριμένη δεν υπάρχει για μένα. Κακό που θα της κάνω θα μου πείτε, αλλά απορώ γιατί τέτοια συμπεριφορά…..

αφού πρώτα δώσω τα συγχαρητήρια μου στον ινδιάνο για την ενημέρωση

να πω πως ήταν αρκετά ευγενής με το θέμα της Νικολέτας δεν είναι το θέμα ότι δεν μας ήθελε μέσα εδώ κόντεψε να μας φέρει την πόρτα στα μούτρα αν δεν τραβιόταν εγκαίρως ο cheyenne θα τον χτύπαγε σίγουρα

κόκκινη κάρτα και από εμενα σε μια κοπέλα που κατά το παρελθόν έχω αποθέωση και οποιος και να με ρώταγε του έλεγα τα καλύτερα

και ήταν μέσα στα στανταρακια μου

ας πρόσεχε

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αυτή η Άννα η Σέρβα που παρουσιάζεται στην Αλυσίδα της Συγγρού την έχει δοκιμάσει κανείς;
Από φώτοζ δείχνει μούναρος, φάτσα; Επιδόσεις;;;
Mε καυλαντισε ενα βραδυ στο X-Bar.
νεαρη κοκκινομαλα, με αφελειες. Προσωπο απλα συμαπθητικο χωρις καποιο super χαρακτηριστικο, αλλα σε καμια περριπτωση ασχημη.
Σωμα καλο, χωρις Ελληνικα μονο Αγγλικα η οποια συνεννοηση.
Προσχαρη κοπελα, αλλα δεν με επεισε να ανβω στον επανω οροφο, οπτε για επιδοσεςι δεν εχω αποψη.

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
sorry να ρωτήσω κάτι χωρίς να μου επιτεθείτε !!
υπάρχουν μερικές εργαζόμενες ( κύριες και βοηθητικές )  στην αλυσίδα της Κασσα/ας που είναι λίγο αγενέστατες και ..... πονηρές  :s&m_2:
ή θα πείτε ότι είμαι κακός ?
την άποψη σας ρωτώ ή μήπως έχω εσφαλμένη εντύπωση??? :think: :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Η Νάντια που βλέπω ότι γύρισε στους Γερμανούς είναι η ίδια Νάντια που είχε δουλέψει ένα φεγγάρι Αριστοτέλους?? αυτό το γλυκό πιπίνι?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
sorry να ρωτήσω κάτι χωρίς να μου επιτεθείτε !!
υπάρχουν μερικές εργαζόμενες ( κύριες και βοηθητικές )  στην αλυσίδα της Κασσα/ας που είναι λίγο αγενέστατες και ..... πονηρές  :s&m_2:
ή θα πείτε ότι είμαι κακός ?
την άποψη σας ρωτώ ή μήπως έχω εσφαλμένη εντύπωση??? :think: :think:

Έπεσες στο θέμα μας για τη Νικολέττα...! :grin:
Δεν είσαι κακός την αλήθεια λες!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.100
Πόντοι
4.130
Ευα στο Βριλησσου 46. Γύρω στα 25-28 Ελληνίδα με κοντό μαλλί. Δεν τρελαίνει απο εμφάνηση αλλά πολύ νάζι και παιχνίδι στο δωμάτιο. Στα πλαίσια του συγκεκριμένου μαγαζιού.....
Φυσικό στηθος 2-3 και πολύ καθαρή.
Προτείνεται για GFE.
Δεν τη ρώτησα για προιστορία. Για όσους κινούνται βράδυ νομίζω δουλεύει και αυριο βράδυ.

paris_sweetdoll

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2013
Like
0
KALISPERA!!!!OPOS PANDA KAFE TRITI APOGEMA
APO 17h-23h ME TIN SANDRA SAS PERIMENOUME STO
L.ATINON 318.....
ELA KAI TA PERASOUME TELIA.... :knockinb:

Συνημμένα

• paris n2.jpg
    paris n2.jpg
    96,2 KB · Εμφανίσεις: 19

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα !!! μια  απορια. στο χαρτη με τα στουντιο καποια ειναι κοκκινα και καποια μπλε ! ποια η διαφορα ??? Ευχαρισρω

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Αυτά με το μπλε έχουν και banner στο site. Τα άλλα όχι.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ευα στο Βριλησσου 46. Γύρω στα 25-28 Ελληνίδα με κοντό μαλλί. Δεν τρελαίνει απο εμφάνηση αλλά πολύ νάζι και παιχνίδι στο δωμάτιο. Στα πλαίσια του συγκεκριμένου μαγαζιού.....
Φυσικό στηθος 2-3 και πολύ καθαρή.
Προτείνεται για GFE.
Δεν τη ρώτησα για προιστορία. Για όσους κινούνται βράδυ νομίζω δουλεύει και αυριο βράδυ.
Λευκορωσιδα 35αρα περιπου...γνωστη απο την θητεια της με το ονομα Μαργκω σε Κων/λεως 94 κ Λελας Καραγιαννη αλλα και ως Ευα σε Κων/λεως 80,Βριλησου 36α etc!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom