Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
και την είχα στους στόχους μου, καλά να περάσει η επόμενη :SΔεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη συμπεριφορά.Το καλοκαίρι άλλα έλεγε...
Ψέματα!
και την είχα στους στόχους μου, καλά να περάσει η επόμενη :SΔεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη συμπεριφορά.Το καλοκαίρι άλλα έλεγε...
Ψέματα!
Το αστειο ειναι οτι οτα με βλεπει η υπηρεσια (ειναι παντα η ιδια)σε αλλες βαρδιες, με ντρεπεται και μου ζηταει συγνωμμη που δεν με βαζει εμσα.
"Τι να κανω και εγω παιδι μου" μου λεει. "οτι μου λενε κανω".
τι εννοείς "αντι-καραμούζα"???Θέλουν λίγη μπουρδελιακή αντι-καραμούζα μύστη μου,να στρώσουν......
Σαν αυτό που έκανες εσύ στην τσα2.......μετά την φόλα που έφαγες.........τι εννοείς "αντι-καραμούζα"???
γιατί "αντι-καραμούζα" και όχι "καραμούζα" σκέτη....Σαν αυτό που έκανες εσύ στην τσα2.......μετά την φόλα που έφαγες.........
Διότι ο ινδιάνος.....έφαγε καραμούζα.....άρα απαντάμε ανάλογα.....έχω ειδικότητα στον τομέα....θα τα δεις όλα κάποια στιγμή,αν κάνει το λάθος κάποια να μας καραμουζιάσει....γιατί "αντι-καραμούζα" και όχι "καραμούζα" σκέτη....
ζω και αναπνέω για τη στιγμή αυτή....Διότι ο ινδιάνος.....έφαγε καραμούζα.....άρα απαντάμε ανάλογα.....έχω ειδικότητα στον τομέα....θα τα δεις όλα κάποια στιγμή,αν κάνει το λάθος κάποια να μας καραμουζιάσει....
Κασσάνδρας 8Β: Η Α-ΓΕ-ΝΕ-ΣΤΑ-ΤΗ Νικολέτα. Κα εξηγώ. Βγαίνοντας από το 8Γ η πόρτα άνοιγε σε συναγωνιστή που μόλις είχε χτυπήσει το κουδούνι, από τη ιδία την Νικολέτα όπως είδα με την άκρη του ματιού μου. Στην προσπάθεια μου να μπω, ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ την πόρτα μέσα στα μούτρα μου. Λίγο έλειψε να με χτυπήσει. Το παράδοξο είναι πως αρκετές φορές η ευγενής κατά τα αλλά υπηρεσία, με φθηνές δικαιολογίες (μεγάλο πρόγραμμα, αδιαθέτησε και έφυγε η κοπέλα) δεν μας έχει επιτρέψει την είσοδο. Και να φανταστεί κανείς ότι την έχω τιμήσει 5 φορές με που καλές εντυπώσεις και δεν έχω πει κάτι το κακό για αυτή. Μέχρι σήμερα. Από εδώ και εμπρός η συγκεκριμένη δεν υπάρχει για μένα. Κακό που θα της κάνω θα μου πείτε, αλλά απορώ γιατί τέτοια συμπεριφορά…..
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη συμπεριφορά.Το καλοκαίρι άλλα έλεγε...
Ψέματα!
Mε καυλαντισε ενα βραδυ στο X-Bar.αυτή η Άννα η Σέρβα που παρουσιάζεται στην Αλυσίδα της Συγγρού την έχει δοκιμάσει κανείς;
Από φώτοζ δείχνει μούναρος, φάτσα; Επιδόσεις;;;
sorry να ρωτήσω κάτι χωρίς να μου επιτεθείτε !!
υπάρχουν μερικές εργαζόμενες ( κύριες και βοηθητικές ) στην αλυσίδα της Κασσα/ας που είναι λίγο αγενέστατες και ..... πονηρές
ή θα πείτε ότι είμαι κακός ?
την άποψη σας ρωτώ ή μήπως έχω εσφαλμένη εντύπωση???
Λευκορωσιδα 35αρα περιπου...γνωστη απο την θητεια της με το ονομα Μαργκω σε Κων/λεως 94 κ Λελας Καραγιαννη αλλα και ως Ευα σε Κων/λεως 80,Βριλησου 36α etc!Ευα στο Βριλησσου 46. Γύρω στα 25-28 Ελληνίδα με κοντό μαλλί. Δεν τρελαίνει απο εμφάνηση αλλά πολύ νάζι και παιχνίδι στο δωμάτιο. Στα πλαίσια του συγκεκριμένου μαγαζιού.....
Φυσικό στηθος 2-3 και πολύ καθαρή.
Προτείνεται για GFE.
Δεν τη ρώτησα για προιστορία. Για όσους κινούνται βράδυ νομίζω δουλεύει και αυριο βράδυ.