Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Θέλω να πάω μια φορά,να δω αν είναι στα γούστα μου...το όλο σκηνικό φίλε μου..... :fuck2:
καλά, μετά θα βγείς και θα λες ότι στη φυλής πήρα καλύτερες υπηρεσίες από τα στούντιο και θα κράζεις.
Εγώ πάντως σαν φίλος έκανα το χρέος μου και σε προειδόποιησα.

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλά, μετά θα βγείς και θα λες ότι στη φυλής πήρα καλύτερες υπηρεσίες από τα στούντιο και θα κράζεις.
Εγώ πάντως σαν φίλος έκανα το χρέος μου και σε προειδόποιησα.

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
Ευχαριστώ........ :thumbsup:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ο kerveras καλά στα λέει billy, Φυλής 1000 φορές καλύτερα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
θα βγει ο xbarιδης να μας κράξει βέβαια, αλλά στα @@ μας Ivan

Σιγά μην κράξει ρε....μια γνώμη εξέφρασες....καλό ατομάκι φαίνεται....θα πάω να γνωριστούμε και από κοντά........... :boobies:

Θα πάω για την εμπειρία που είπε ο τύπος 144...........να δω και ο ίδιος..... :-* :-* :-*

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Παρασκευή 22/11 end of the week και η Dream Team με φουλ διάθεση, όρεξη θα εμφανιστεί με την ακόλουθη σύνθεση για να σας απογειώσει

στο studio η 5αδα Αντζελα + Aλίκη + Τζούλι + Μπέτυ + Δέσποινα     :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

pr εισοδου η Κέλλυ    :smitten:

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
:dunno:

πάμε μαζί αν είναι...
Καλοδεχούμενοι όλοι, παίζει το ενδεχόμενο  οι καινούργιες επειδή δεν έχουν το επικοινωνιακό, τον πρώτο καιρό να παίξουν μόνο στα στουντιο αλλα εν πάσει περιπτώση θα σας ενημερώσουμε για το οτιδήποτε σας ευχαριστούμε πολύ όλους.

starbus

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Παρασκευή 22/11 end of the week και η Dream Team με φουλ διάθεση, όρεξη θα εμφανιστεί με την ακόλουθη σύνθεση για να σας απογειώσει

στο studio η 5αδα Αντζελα + Aλίκη + Τζούλι + Μπέτυ + Δέσποινα    :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

pr εισοδου η Κέλλυ    :smitten:

τι ακριβως γινεται με τη DREAM TEAM

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
τι ακριβως γινεται με τη DREAM TEAM

αυτες οι βαρδιες εχουν παντα barman ,φτιαχνουμε απο απλα ποτα (ουισκι κολα, βοτκα λεμονι κτλ) μεχρι πιο περιεργα mojito, margarita κτλ
free εννοειται για εσας
υπαρχουν παντα πολλες κοπελες για να διαλεγετε πχ σημερα ειμαστε 5 μαζι με την Κελλυ που ειναι στην εισοδο 6
αλλα το πιο σημαντικο ολα τα προγραμματα που καποιος θα διαλεξει εχουν και καποια εκπληξη με εξτρα υπηρεσιες (πχ παιρνεις απλο σου κανουν και μασαζ, sex show) και ειναι και πιο αυξημενα κατα 15-30% στο χρονο που καθεται η κοπελα μαζι σου στο δωματιο  ;)
με λιγα λογια ειναι η καλυτερη βαρδια studio της Αθηνας  ;) :-* :-* :-*

more info

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
KERVERA μπράβο φιλαράκι δείχνεις επίπεδο και ήθος με @@ σου :2funny:.

Μια χαρά παιδί είναι...έχουμε φάει και σε ταβέρνα,μαζί.... Όπως και να έχει,θα έρθω τις επόμενες μέρες....να με περιποιηθείτε..................... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

αυτες οι βαρδιες εχουν παντα barman ,φτιαχνουμε απο απλα ποτα (ουισκι κολα, βοτκα λεμονι κτλ) μεχρι πιο περιεργα mojito, margarita κτλ
free εννοειται για εσας
υπαρχουν παντα πολλες κοπελες για να διαλεγετε πχ σημερα ειμαστε 5 μαζι με την Κελλυ που ειναι στην εισοδο 6
αλλα το πιο σημαντικο ολα τα προγραμματα που καποιος θα διαλεξει εχουν και καποια εκπληξη με εξτρα υπηρεσιες (πχ παιρνεις απλο σου κανουν και μασαζ, sex show) και ειναι και πιο αυξημενα κατα 15-30% στο χρονο που καθεται η κοπελα μαζι σου στο δωματιο  ;)
με λιγα λογια ειναι η καλυτερη βαρδια studio της Αθηνας  ;) :-* :-* :-*

more info

Μπράβο Άντζελα........θα περάσω μάλλον αύριο........ :sunglasses:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Πριν από λίγο καβάλα στην κινέζικη αποβολή του μπουζό.
Κασσάνδρας 8, η Μαρίνα και η Αλεξάνδρα. Γνωστές και οι δύο, περιττή κάθε περιγραφή.
Τιμήθηκαν από μπουζό η Μαρίνα και από την αφεντιά μου η Αλεξάνδρα, με τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα ακολοθουθήσουν κριτικές.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Μια χαρά παιδί είναι...έχουμε φάει και σε ταβέρνα,μαζί.... Όπως και να έχει,θα έρθω τις επόμενες μέρες....να με περιποιηθείτε..................... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
άστο δεν βγάζεις άκρη, εδώ δεν βγάζουν οι ίδιοι με πόσα διαφορετικά άτομα γράφουνε  :think:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Εχτές το μεσιμέρι
Studio 12, Μαργαρίτα, ψηλή ξανθιά με περιττά κιλά, καθόλου ο τύπος μου, ειδικά για 50 €
Αννίτα, ξανθιά, μεσαίου ύψους, ωραία δυναμική παρουσία, ωραίο βελτιωμένο στήθος.
Κατεχάκη 8, Ζανετ, Ρωσίδα, Μαύρα μαλλιά και μάτια, σχετικά ψηλή, της διπλανής πόρτας πολύ κοινωνική χαμογελαστή και ομιλητική. Έγινε κατάθεση θα ανέβει κριτική.
Σήμερα

Τατοίου 71, Ντανιέλλα, Ξανθιά κοντό μαλλί ωραίο σώμα
Τάνια, Μελαχρινή κοντούλα, πολύ ωραίο σώμα, έγινε κατάθεση θα ανέβει κριτική.

Που είσαι ρε τύπε; χάθηκες. Και φαίνεται καλή η Τάνια, τουλάχιστον απ τις φωτός.
URL]]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom