lollydolly
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Που είσαι ρε τύπε; χάθηκες. Και φαίνεται καλή η Τάνια, τουλάχιστον απ τις φωτός.
http://[URL unfurl="true"]www.tatoiou71.com/images/pictures/tania/13.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Λόγω ανωτέρας βίας έλειψα απο το το forum, αλλά όχι και από τις συνευρέσεις. ;D Έχω τρείς κριτικές να ανεβάσω, Τάνια απο Τατοίου 71, Ζανέτ απο κατεχάκη 8 και Αναστασία απο Αθηνων 318. Πιστεύω να μπορέσω σήμερα.
Καλως ήρθες και πάλι στο φόρουμ λοιπόν ...για Ζανέτ και Αναστασία κάντο asap γιατί τις συνάντησα και εγώ σε τσάρκα και μου κίνησαν το-πορνώδες-ενδιαφέρον μου...Λόγω ανωτέρας βίας έλειψα απο το το forum, αλλά όχι και από τις συνευρέσεις. Έχω τρείς κριτικές να ανεβάσω, Τάνια απο Τατοίου 71, Ζανέτ απο κατεχάκη 8 και Αναστασία απο Αθηνων 318. Πιστεύω να μπορέσω σήμερα.
ου γαρ έρχεται μονον ....για κοίτα καλύτερα σε παρακαλώ πολύ μην αρχίσω πρωινιάτικα τα χαστουκάκια...Ή baby Αλεξάνδρα ! δεν φαίνεται τις τελευταίες ημέρες ούτε στις βάρδιες του Κασσάνδρας 8Γ αλλά ούτε καί στο Κηφισού 30 μήπως πήγε πάλι επαρχία ?
Η Ρεγγίνα σου έχει special αφιέρωση .....ου γαρ έρχεται μονον ....για κοίτα καλύτερα σε παρακαλώ πολύ μην αρχίσω πρωινιάτικα τα χαστουκάκια...
εμένα?? που??Η Ρεγγίνα σου έχει special αφιέρωση .....
Ρε φιλε χαρα στο κουραγιο σου που ασχλησαι. Επι της ουσιας:
Ποιος σου ειπε οτι "η ξεπετα" ειναι κακο πραμα για τον επιχ/τια; Καλο πραμα ειναι, δεδομενου οτι ο χρονος ειναι χρημα. Οσοι πιο πολλοι μπουν στο δωματιο τοσο πιο πολλα 50ρικα στο ταμειο. Δεν τιθεται θεμα μονιμοτητας της πελατειας. Δεν το επιδιωκουν. Εχουν τον τροπο να βγαζουν "καινουργια προϊοντα" στην αγορα καθε μηνα. Σαν το ZARA ενα πραμα το μαρκετινγκ! Δε σου αρεσε το μπλουζακι που ειχαν το προηγουμενο μηνα; No problem θα εχουν καινουργιο σε λιγες μερες, μολις ξαναπληρωθεις να εχεις θεμα να ξοδεψεις...
Ασε λοιπον τους ανθρωπους στην ησυχια τους να κανουν τη δουλεια τους οπως ξερουν και εσυ (κι' εγω) παμε αλλου. Υπαρχει πελατεια και για Zara και για Armani (το τι εχει να μου σουρει ο εκπροσωπος της αλυσιδας, δε λεγεται)
Καλησπέρα και απο εμάς, συνήθως όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια, 52 γυναίκες κάτι παραπάνω ξέρουν για να παίζουν μπαλίτσα σε μας οι υπόλοιπες όσες δεν θέλουμε πάνε και στα υπόλοιπα μαγαζάκια ,γεια σου και αντίο θα σε δω στο πλοίο στις 32 του άλλου του μηνόςΜαλλον αυτη η γνωμη ειναι η πιο σωστη και προς αυτη την αποψη εχω κατασταλλαξει : ΔΕΝ τους ενδιαφερει η μονιμη πελατεια γιατι :
1.Ο αγαπουλης θα ειναι παντα αγαπουλης ακομα και με μια ξεπετα
2.Πασαροντας σου συνεχεια νεες κοπελες, θα ξανατσιμπησεις και ετσι κατα καποιον τροπο θα εισαι "μονιμος πελατης".
Καλο ειναι παντως να σταμπαρονται τα μαγαζια που κατ'εξακολουθηση εχουν πολιτικη τους την ξεπετα.Οπως σταμπαρουμε και το ΖΑΡΑ για την κακη του ποιοτητα στα ρουχα ;)
Κουτσός κουτσός ο αργεντινός πρωτάθλημα έπαιρνε ο Ολυμπιακός καλόοοο εεεε?Αντί να φέρνετε καραβιές με κοπέλες αμφιβόλου ποιότητας, όπως έφερνε κάποτε ο Γουλανδρής κάτι κουτσούς και κουλούς Αργεντίνους, δε μας λέτε καλύτερα πότε επιστρέφει η Κατερίνα που είναι σταθερή αξία και έχει πολυπληθές κοινό;
Καλά ρε τι είσαι εσύ? ψυχολόγος? μέντορας? φιλόσοφος? πλάκα πάθαμε με σένα ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ άσε το παγωτό εδώ ;), γεια σου φίλε giorgio συγνώμη tonino σε μπέρδεψα με τον h-armani .Ρε φιλε χαρα στο κουραγιο σου που ασχλησαι. Επι της ουσιας:
Ποιος σου ειπε οτι "η ξεπετα" ειναι κακο πραμα για τον επιχ/τια; Καλο πραμα ειναι, δεδομενου οτι ο χρονος ειναι χρημα. Οσοι πιο πολλοι μπουν στο δωματιο τοσο πιο πολλα 50ρικα στο ταμειο. Δεν τιθεται θεμα μονιμοτητας της πελατειας. Δεν το επιδιωκουν. Εχουν τον τροπο να βγαζουν "καινουργια προϊοντα" στην αγορα καθε μηνα. Σαν το ZARA ενα πραμα το μαρκετινγκ! Δε σου αρεσε το μπλουζακι που ειχαν το προηγουμενο μηνα; No problem θα εχουν καινουργιο σε λιγες μερες, μολις ξαναπληρωθεις να εχεις θεμα να ξοδεψεις...
Ασε λοιπον τους ανθρωπους στην ησυχια τους να κανουν τη δουλεια τους οπως ξερουν και εσυ (κι' εγω) παμε αλλου. Υπαρχει πελατεια και για Zara και για Armani (το τι εχει να μου σουρει ο εκπροσωπος της αλυσιδας, δε λεγεται)
Καλά ρε τι είσαι εσύ? ψυχολόγος? μέντορας? φιλόσοφος? πλάκα πάθαμε με σένα ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ άσε το παγωτό εδώ ;), γεια σου φίλε giorgio συγνώμη tonino σε μπέρδεψα με τον h-armani .
εχουν και μεζεκλικια εκει;;;Εσένα επειδή είσαι ομορφάντρας και μεγάλος γαμιάς θα σε πληρώσει και θα σε κεράσει και φαγητό κιόλας.
Οχι.Αυτη η ΜουναροΧριστιανα απο Βουρβαχη 19, δινει το απλο προγραμμα( με Ισπανικο και πιπα ) στα 40 ευρω, οπως εκαναν και αλλες κοπελες στο παρελθον, στο εν λογω στουντιο;;;
Ή baby Αλεξάνδρα ! δεν φαίνεται τις τελευταίες ημέρες ούτε στις βάρδιες του Κασσάνδρας 8Γ αλλά ούτε καί στο Κηφισού 30 μήπως πήγε πάλι επαρχία ?