Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!   :smitten: :smitten: :smitten:            
PROGRAMMA GIA TRITI 26.11.2013.

*KATEXAKI 8
10:00-20:00 IVA & SIMONA   20:00-06:00 ELISA

*THISEOS 35
10:00-20:00 KARINA & REBECCA      20:00-06:00 ERIKA & DIANNA

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    394,8 KB · Εμφανίσεις: 48

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Που είσαι ρε τύπε; χάθηκες. Και φαίνεται καλή η Τάνια, τουλάχιστον απ τις φωτός.
http://[URL unfurl="true"]www.tatoiou71.com/images/pictures/tania/13.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Λόγω ανωτέρας βίας έλειψα απο το το forum, αλλά όχι και από τις συνευρέσεις. ;D Έχω τρείς κριτικές να ανεβάσω, Τάνια απο Τατοίου 71, Ζανέτ απο κατεχάκη 8 και Αναστασία απο Αθηνων 318. Πιστεύω να μπορέσω σήμερα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Λόγω ανωτέρας βίας έλειψα απο το το forum, αλλά όχι και από τις συνευρέσεις. :grin: Έχω τρείς κριτικές να ανεβάσω, Τάνια απο Τατοίου 71, Ζανέτ απο κατεχάκη 8 και Αναστασία απο Αθηνων 318. Πιστεύω να μπορέσω σήμερα.
Καλως ήρθες και πάλι στο φόρουμ λοιπόν :rockon:...για Ζανέτ και Αναστασία κάντο asap γιατί τις συνάντησα και εγώ σε τσάρκα και μου κίνησαν το-πορνώδες-ενδιαφέρον μου... :fuck1: :fuck1:

striker99

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ψάχνω να βρω στο forum και το site γνώμη για τη Νταίζη από angels και κροκεών.
Έχετε μήπως άποψη;

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ή baby Αλεξάνδρα  :tits2:  :smitten: ! δεν φαίνεται τις τελευταίες ημέρες ούτε στις βάρδιες του Κασσάνδρας 8Γ αλλά ούτε καί στο Κηφισού 30 μήπως πήγε πάλι επαρχία  :think: ?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ή baby Αλεξάνδρα  :tits2:  :smitten: ! δεν φαίνεται τις τελευταίες ημέρες ούτε στις βάρδιες του Κασσάνδρας 8Γ αλλά ούτε καί στο Κηφισού 30 μήπως πήγε πάλι επαρχία  :think: ?
ου γαρ έρχεται μονον :2funny: :2funny:....για κοίτα καλύτερα σε παρακαλώ πολύ μην αρχίσω πρωινιάτικα τα χαστουκάκια... :s&m_1: :s&m_1:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Ρε φιλε χαρα στο κουραγιο σου που ασχλησαι. Επι της ουσιας:
Ποιος σου ειπε οτι "η ξεπετα" ειναι κακο πραμα για τον επιχ/τια; Καλο πραμα ειναι, δεδομενου οτι ο χρονος ειναι χρημα. Οσοι πιο πολλοι μπουν στο δωματιο τοσο πιο πολλα 50ρικα στο ταμειο. Δεν τιθεται θεμα μονιμοτητας της πελατειας. Δεν το επιδιωκουν. Εχουν τον τροπο να βγαζουν "καινουργια προϊοντα" στην αγορα καθε μηνα. Σαν το ZARA ενα πραμα το μαρκετινγκ! Δε σου αρεσε το μπλουζακι που ειχαν το προηγουμενο μηνα; No problem θα εχουν καινουργιο σε λιγες μερες, μολις ξαναπληρωθεις να εχεις θεμα να ξοδεψεις...

Ασε λοιπον τους ανθρωπους στην ησυχια τους να κανουν τη δουλεια τους οπως ξερουν και εσυ (κι' εγω) παμε αλλου. Υπαρχει πελατεια και για Zara και για Armani (το τι εχει να μου σουρει ο εκπροσωπος της αλυσιδας, δε λεγεται)

Μαλλον αυτη η γνωμη ειναι η πιο σωστη και προς αυτη την αποψη εχω κατασταλλαξει : ΔΕΝ τους ενδιαφερει η μονιμη πελατεια γιατι :
1.Ο αγαπουλης θα ειναι παντα αγαπουλης ακομα και με μια ξεπετα
2.Πασαροντας σου συνεχεια νεες κοπελες, θα ξανατσιμπησεις και ετσι κατα καποιον τροπο θα εισαι "μονιμος πελατης".

Καλο ειναι παντως να σταμπαρονται τα μαγαζια που κατ'εξακολουθηση εχουν πολιτικη τους την ξεπετα.Οπως σταμπαρουμε και το ΖΑΡΑ για την κακη του ποιοτητα στα ρουχα  ;)

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Μαλλον αυτη η γνωμη ειναι η πιο σωστη και προς αυτη την αποψη εχω κατασταλλαξει : ΔΕΝ τους ενδιαφερει η μονιμη πελατεια γιατι :
1.Ο αγαπουλης θα ειναι παντα αγαπουλης ακομα και με μια ξεπετα
2.Πασαροντας σου συνεχεια νεες κοπελες, θα ξανατσιμπησεις και ετσι κατα καποιον τροπο θα εισαι "μονιμος πελατης".

Καλο ειναι παντως να σταμπαρονται τα μαγαζια που κατ'εξακολουθηση εχουν πολιτικη τους την ξεπετα.Οπως σταμπαρουμε και το ΖΑΡΑ για την κακη του ποιοτητα στα ρουχα  ;)
Καλησπέρα και απο εμάς, συνήθως όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια, 52 γυναίκες κάτι παραπάνω ξέρουν για να παίζουν μπαλίτσα σε μας οι υπόλοιπες όσες δεν θέλουμε πάνε και στα υπόλοιπα μαγαζάκια ,γεια σου και αντίο θα σε δω στο πλοίο στις 32 του άλλου του μηνός :2funny:

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Αντί να φέρνετε καραβιές με κοπέλες αμφιβόλου ποιότητας, όπως έφερνε κάποτε ο Γουλανδρής κάτι κουτσούς και κουλούς Αργεντίνους, δε μας λέτε καλύτερα πότε επιστρέφει η Κατερίνα που είναι σταθερή αξία και έχει πολυπληθές κοινό;
Κουτσός κουτσός ο αργεντινός πρωτάθλημα έπαιρνε ο Ολυμπιακός καλόοοο εεεε?

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Ρε φιλε χαρα στο κουραγιο σου που ασχλησαι. Επι της ουσιας:
Ποιος σου ειπε οτι "η ξεπετα" ειναι κακο πραμα για τον επιχ/τια; Καλο πραμα ειναι, δεδομενου οτι ο χρονος ειναι χρημα. Οσοι πιο πολλοι μπουν στο δωματιο τοσο πιο πολλα 50ρικα στο ταμειο. Δεν τιθεται θεμα μονιμοτητας της πελατειας. Δεν το επιδιωκουν. Εχουν τον τροπο να βγαζουν "καινουργια προϊοντα" στην αγορα καθε μηνα. Σαν το ZARA ενα πραμα το μαρκετινγκ! Δε σου αρεσε το μπλουζακι που ειχαν το προηγουμενο μηνα; No problem θα εχουν καινουργιο σε λιγες μερες, μολις ξαναπληρωθεις να εχεις θεμα να ξοδεψεις...

Ασε λοιπον τους ανθρωπους στην ησυχια τους να κανουν τη δουλεια τους οπως ξερουν και εσυ (κι' εγω) παμε αλλου. Υπαρχει πελατεια και για Zara και για Armani (το τι εχει να μου σουρει ο εκπροσωπος της αλυσιδας, δε λεγεται)
Καλά ρε τι είσαι εσύ? ψυχολόγος? μέντορας? φιλόσοφος? πλάκα πάθαμε με σένα  ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ :2funny: άσε το παγωτό εδώ ;), γεια σου φίλε giorgio  :2funny: συγνώμη tonino σε μπέρδεψα με τον h-armani :2funny:.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλά ρε τι είσαι εσύ? ψυχολόγος? μέντορας? φιλόσοφος? πλάκα πάθαμε με σένα  ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ :2funny: άσε το παγωτό εδώ ;), γεια σου φίλε giorgio  :2funny: συγνώμη tonino σε μπέρδεψα με τον h-armani :2funny:.

Η Μάγια είναι σε εσάς τελικά?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αυτη η ΜουναροΧριστιανα απο Βουρβαχη 19, δινει το απλο προγραμμα( με Ισπανικο και πιπα :pipa2:) στα 40 ευρω, οπως εκαναν και αλλες κοπελες στο παρελθον, στο εν λογω στουντιο;;;

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
κλαίω από τα γέλια δεν υπάρχει ο τύπος   :headbang:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114

Ναι  :( θα επιστρέψει σε δυο εβδομάδες  ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Πέμπτη 28/11 και η Dream Team στην πρωινη μας βαρδια θα εμφανιστεί με την ακόλουθη σύνθεση

στο studio η 4αδα Αντζελα + Πάολα + Δέσποινα + Πωλίνα + Βέρα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

www.imagebam.com/image/9777ad291488712] [/URL] www.imagebam.com/image/6003e7291488727] [/URL] www.imagebam.com/image/9a3b12291488743] [/URL] www.imagebam.com/image/11acda291488764] [/URL]

pr εισοδου η Kέλλυ  :smitten:

www.imagebam.com/image/4edd07291141167] [/URL]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom