apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Ναι ειναι αλλα το οτι δεν εχει καμια κριτικη με βαζει σε σκεψειςΩραίο "στυλιάρι"....πάντως.........
Ναι ειναι αλλα το οτι δεν εχει καμια κριτικη με βαζει σε σκεψειςΩραίο "στυλιάρι"....πάντως.........
Ναι ειναι αλλα το οτι δεν εχει καμια κριτικη με βαζει σε σκεψεις
Περίμενε να σου πουν τα παιδιά.....μήπως έπαιζε αλλού με άλλο όνομα......αλλιώς κάνεις τον κασκαντέρ.....
Ξερόχυσα ρε μλκ...................
Χαχχχαα .... Ατάκες παλι !!! "Κασκαντερ"!!!
Καλο ξημέρωμα !
Vicky
Για αυτη ξερουμε κατι?
Ναι ειναι αλλα το οτι δεν εχει καμια κριτικη με βαζει σε σκεψεις
Με την μάγια μιλήσαμε και μας διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν στην φωκαίας, απο εκεί και πέρα εμείς δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε, όσο για τις παρατηρήσεις σου και βέβαια θετικά τις βλέπω αφού μας ενδιαφέρει η δουλειά μας πάρα πολύ και ο κόσμος να φεύγει ευχαριστημένος.Ωραίος......γιατί τα σχόλια μου ήταν στοχευμένα σε θέματα που είδα...... Πάντως το θέμα του σερβιτόρου δες το λίγο καλύτερα,γιατί εκνευρίζεται ο άλλος.....ας βγάζει το μπουφάν ο πελάτης τουλάχιστον.....
Όσο για Μάγια.....κτλ....δεν ήξερα ότι είναι ελεύθερες οι κοπέλες....να έρθουν ή όχι!
Πάντως η Αλεξάνδρα...που ήρθε στο τραπέζι μας ήταν σούπερ μωρό...επιφυλάσσομαι για νέα επίσκεψη......
Ελπίζω να δεις τις παρατηρήσεις μου θετικά και να κάνεις το καλύτερο για τον χώρο σας.........
Με την μάγια μιλήσαμε και μας διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν στην φωκαίας, απο εκεί και πέρα εμείς δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε, όσο για τις παρατηρήσεις σου και βέβαια θετικά τις βλέπω αφού μας ενδιαφέρει η δουλειά μας πάρα πολύ και ο κόσμος να φεύγει ευχαριστημένος.
Επίσης θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη απο τΟυς πελάτες μας στην Ηλιούπολη για τυγχόν ,αυτές τις ημέρες, ταλαιπωρίας που υπέστησαν λόγω ριζικής ανακαίνισης των δωματίων και στο προσεχές διάστημα αναμένεται και επέκταση χώρου στο Στούντιο Ηρώωων Πολυτεχνείου 37, αυτά απο εμάς και καλή σας ημέρα.
Εγω σε διαβεβαιωνω οτι πριν περιπου 10 ημερες ηταν στη φωκαιας. Δεν καταλαβαινω την ντροπη σε αυτο. Πολλες κοπελες περνανε και φυλης-στουντιο κ τουμπαλιν ακομα και μεταξι εστω κι αν δεν το παραδεχονται.Με την μάγια μιλήσαμε και μας διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν στην φωκαίας, απο εκεί και πέρα εμείς δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε, όσο για τις παρατηρήσεις σου και βέβαια θετικά τις βλέπω αφού μας ενδιαφέρει η δουλειά μας πάρα πολύ και ο κόσμος να φεύγει ευχαριστημένος.
Επίσης θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη απο τΟυς πελάτες μας στην Ηλιούπολη για τυγχόν ,αυτές τις ημέρες, ταλαιπωρίας που υπέστησαν λόγω ριζικής ανακαίνισης των δωματίων και στο προσεχές διάστημα αναμένεται και επέκταση χώρου στο Στούντιο Ηρώωων Πολυτεχνείου 37, αυτά απο εμάς και καλή σας ημέρα.
Με την μάγια μιλήσαμε και μας διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν στην φωκαίας, απο εκεί και πέρα εμείς δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε, όσο για τις παρατηρήσεις σου και βέβαια θετικά τις βλέπω αφού μας ενδιαφέρει η δουλειά μας πάρα πολύ και ο κόσμος να φεύγει ευχαριστημένος.
Αρρωσταίνω με Βανέσα!!!!
Τρίτη 03/12 και η Dream Team στην απογευματινή μας βάρδια θα εμφανιστεί με την ακόλουθη σύνθεση
στο studio η 5αδα Αντζελα + Tζούλι + Βανέσα + Βέρα + Αλίκη
www.imagebam.com/image/e38406292356368] [/URL]
www.imagebam.com/image/6f1fd5292356379] [/URL] www.imagebam.com/image/1e96f4292356396] [/URL] www.imagebam.com/image/08cb72292356412] [/URL] www.imagebam.com/image/7410ed292356427] [/URL]
pr εισοδου η Κέλλυ
www.imagebam.com/image/a2c1ee292356771] [/URL]
*Απολαύστε την επισκεψη σας με ενα απο τα νεα χριστουγιεννιάτικα cocktail μας (total free bar)
Ρomegranate Cosmopolitan
www.imagebam.com/image/85258b292356824] [/URL]
(Vodka, Triple sec, Pomegranate liquor, Cranberry juice, Lime)
Καλημέρα και από μένα...μιας και μάλλον με αφορμή τη δική μου κριτική έκανες το παραπάνω σχόλιο να πω μς τη σειρά μου ότι δεν αποτελεί κάποια αιχμή για εσάς και με κακή διάθεση, αλά όντας συνηθισμένος στους άριστους χώρους σας, τριγγέτα3, ισμήνης2, συγγρού144 μου έκανε τρομερή εντύπωση η κατάσταση του συγκεκριμένου δωματίου...φαίνεται ότι το ανακαινίζετε και ρίχνετε και άλλα λεφτά απλά εκείνη τη στιγμή έχοντας τέτοια γυναικάρα στο κρεβάτι μου, η αντίθεση ήταν τρομακτική και ξέροντας την ποιότητα σας....εύχομαι καλές δουλειές και να πετύχει η ανακαίνιση, γιατί είναι κρίμα να χαλάσει το image σας από ένα δωμάτιο... ;)Με την μάγια μιλήσαμε και μας διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν στην φωκαίας, απο εκεί και πέρα εμείς δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε, όσο για τις παρατηρήσεις σου και βέβαια θετικά τις βλέπω αφού μας ενδιαφέρει η δουλειά μας πάρα πολύ και ο κόσμος να φεύγει ευχαριστημένος.
Αρρωσταίνω με Βανέσα!!!!
.....κι αρρωσταίνω πιο πολύ!!!Έχω περάσει μαζί της απίστευτα,κριτική www.bourdela.com/stountio/athina/fulhs-104/#jr_review_40279]http://www.bourdela.com/stountio/athina/fulhs-104/#jr_review_40279[/url] ..................πολύ καλή..............
Αφού σου αρέσει,μην το σκέφτεσαι.....πήγαινε και πέρνα μαζί της...............κι αρρωσταίνω πιο πολύ!!!