giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 4.577
Την ''Φουρειρα'' απο τα Κασσανδρας γνωριζει κανεις που θα την βρω τωρα?
ΚΑΝΕΙΣ?????????????????????????
Την ''Φουρειρα'' απο τα Κασσανδρας γνωριζει κανεις που θα την βρω τωρα?
Δεν δουλεύει σε ΚΑΝΕΝΑ studio πλέον δυστηχώςΚΑΝΕΙΣ?????????????????????????
Κλείδωσε, λεφτά να ´χουμε ναΑφού σου αρέσει,μην το σκέφτεσαι.....πήγαινε και πέρνα μαζί της..........
Ακουστε(διαβαστε) τι μου ειπε σημερα, μια εργαζομενη που την τιμησα(50 ευρω πληρωσα) σ'ενα στουντιο που επισκεφτηκα... και φευγοντας, της ειπα οτι ειμαι μελος στο διαδικτυο και στα δυο σαιτ... και αν δεν περασω καλα σαν πελατης, δεν γραφω τιποτα....αν περασω ομως καλα..εγραφα δυο λογια στους συναγωνιστες μου, στο παρελθον που εγραφα!!!...Και μου αποκριθηκε....Αναχωρω για πορνοκαταδρομικη Το απογευμα θα την υποβαλλω στο σαιτ!!Καλο βολι σε οσους θα σημερα.
Ας μου επιτραπει να απαντησω εγω, απο τα λιγα που γνωριζω:Γιατι δεν βαζεις τις υπηρεσιες καθε κοπελας στην ιστιοσελιδα σας? Δηλαδη πρεπει να παιρνουμε τηλεφωνο για να μαθουμε η να μας λεει η υπηρεσια οτι δεν ξερει και να περασουμε απο το μαγαζι.
και καλα τωρα ναι μωρε δεν τις ενδιαφερει το ιντερνετ κ τα γνωστα φιδιαΑκουστε(διαβαστε) τι μου ειπε σημερα, μια εργαζομενη που την τιμησα(50 ευρω πληρωσα) σ'ενα στουντιο που επισκεφτηκα... και φευγοντας, της ειπα οτι ειμαι μελος στο διαδικτυο και στα δυο σαιτ... και αν δεν περασω καλα σαν πελατης, δεν γραφω τιποτα....αν περασω ομως καλα..εγραφα δυο λογια στους συναγωνιστες μου, στο παρελθον που εγραφα!!!...Και μου αποκριθηκε....
Και καλη κριτικη να γραψει ενας πελατης μπορει να καψει μια καλη εργαζομενη.
Οσο ζημιωνει μια καλη εργαζομενη μια ασχημη κριτικη,... αλλα τοσο και μια καλη κριτικη!!!
Αντε βγαλε ακρη τωρα....
Τελικα καλα κανω, μου φαινεται που εχω σταματησει να γραφω εδω και δυο χρονια...εστω και που εγραφα παντα, με καλες εντυπωσεις οπου πηγαινα!!!
και καλα τωρα ναι μωρε δεν τις ενδιαφερει το ιντερνετ κ τα γνωστα φιδια
χαχαχαχαχα γι αυτο οταν μας βλεπουν καθονται σουζαχαχαχαχχα!!!!οχι καθόλου δεν τις ενδιαφέρει!!!!
Πήγες τύπε........?Κλείδωσε, λεφτά να ´χουμε να
ρε παιδια αυτη η Λιλυ απο Κυφισσου60 δεν ειναι σαν να γαμμας εφημεριδα ;;;;
ειπαμε να κανεις τατουαζ αλλα βρε κοριτσι μου , την ωρα που "σπρωχνει " ο πελατης να προσπαθεις να διαβασεις τι εννοει ο ποιητης ειναι δυσκολο πραγμα
παιχτη γραψε μας και τι ρολο βαραει στο δωματιο γιατι ψηνομαι να το πετσωσω και γωρε παιδια αυτη η Λιλυ απο Κυφισσου60 δεν ειναι σαν να γαμμας εφημεριδα ;;;;
ειπαμε να κανεις τατουαζ αλλα βρε κοριτσι μου , την ωρα που "σπρωχνει " ο πελατης να προσπαθεις να διαβασεις τι εννοει ο ποιητης ειναι δυσκολο πραγμα
από έμπειρους πορνορεπόρτερ και συναγωνιστές ακούγονται τα καλύτερα...και εμένα μου αρέσει και είναι στα υπόψην...παιχτη γραψε μας και τι ρολο βαραει στο δωματιο γιατι ψηνομαι να το πετσωσω και γω
Όχι ακόμα, μόλις πάω θα το καταλάβετε, θα χωροπηδάω μες τη σελίδα από ικανοποίηση!!!Πήγες τύπε........?
Και γιατί πέρασες μαζί της ρε χαμένο τότε......? Φυσικά και έχει πολλά τατού.....αν δεν σου αρέσει δεν πας μαζί της.....
" γαμμας εφημεριδα ".......πόσο κόμπλεξ παίζει να κουβαλάς......για να κάνεις τέτοιο ποστ.....ούτε ορθογραφία δεν ξέρεις.........
Το Κατεχακη 8 ?KALIMERA !!!
PROGRAMMA GIA TETARTI 04.11.2013.
*STUDIO FEVER
20:00-06:00 BIANKA & JULIA
*THISEOS 35
10:00-20:00 AFRODITI 20:00-06:00 EISA & PAOLA
παιχτη γραψε μας και τι ρολο βαραει στο δωματιο γιατι ψηνομαι να το πετσωσω και γω
μπιλυ μου γουσταρω σαν τρελος μεγαλα πλαστικα βυζια και τατουαζKαι εγώ καλά λόγια ακούω....από σοβαρά μέλη.....αν ξεπεράσεις το θέμα των πλαστικών - τούμπανο - βυζιών και των πολλών tatoo,την τιμάς.... Όταν την είδαμε με το λαγό,τα boobs.....έκαναν "μπαμ".......