You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
διλλημα...να παω να ριξω ενα στην μαντονα τωρα ή το απογευμα στη νικολετα στο Κ8?
όντως είναι μεγάλο το δίλημμα εγώ πάντως θα προτιμήσω την Νικολέτα να δω αν επέστρεψε με όρεξη
και γιατί Μαντόνα πήρα πριν 2 εβδομάδες
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
με την κινέζικη αποβολή του mpouzoklidou πήγαμε, ο τυφώνας είναι συνεργείο.Το πιο σημαντικο δεν εγραψες. Με τι εργαλειο εγινε η καταδρομη; Με τυφωνα ή κινεζικη αποβολη;
έχεις δίκιο αγαπητέ.. αλλά αν γράφεις ενημέρωση στις 2,30 τα ξημερώματα όλο και κάτι ξεχνάς. Όχι σαν κάτι άλλους, βλέπε mpouzoklido που μόλις γύρισε σπίτι σαβούριασε και έπεσε για ύπνο
πρώτα η ενημέρωση και μετά όλα τα άλλα
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
πλάκα κάνεις?διλλημα...να παω να ριξω ενα στην μαντονα τωρα ή το απογευμα στη νικολετα στο Κ8?
Μαντόνα με κλειστά τα μάτια, αν και θα γίνετε λαικο προσκύνημα και στο τέλος θα πας Νικολέτα
Μην το σκέφτεσε φίλος, κλάσης ανώτερη και επιπλέον η Νικολέτα δεν ξέρουμε με τι διαθέσεις έχει επιστρέψει
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Ξυπνησε ομως νωρις, 09.30 στις επαλξεις της ενημερωσης.....με την κινέζικη αποβολή του mpouzoklidou πήγαμε, ο τυφώνας είναι συνεργείο.
έχεις δίκιο αγαπητέ.. αλλά αν γράφεις ενημέρωση στις 2,30 τα ξημερώματα όλο και κάτι ξεχνάς. Όχι σαν κάτι άλλους, βλέπε mpouzoklido που μόλις γύρισε σπίτι σαβούριασε και έπεσε για ύπνο
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
Για Μόνικα δεν έχω προσωπική άποψη. Συναγωνιστές λένε μισοί έτσι μισοί γιουβέτσι.Απ ρομπερτα απ το αριστοτελους 5. Εχουμε γνωμη περα απ τις δυο κριτικες στο site?
Λεω να κανω βυζοτσαρκα την επομενη βδομαδα στις εξης 3:
Μονικα-πειραιώς
Γαληνη-τριγετόαλυσιδα
Ρομπερτα-αριστοτελους 5
Για Γαλήνη δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μιας και έχω ρίξει μαύρο στη ξεπετοαλυσίδα
Ρομπέρτα αν είναι αυτή που δούλευε Κων/πόλεως 166 με 20€ είχα περάσει σούπερ. Τολμώ να πω πως το στήθος της είναι καλύτερο και από της Λάουρας. Τουλάχιστον εδώ είναι40 €, και δεν έχεις μεγάλο ρίσκο.
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
καλά πέστου, ενημέρωση 8 ώρες μετά δεν είναι ενημέρωση.Ξυπνησε ομως νωρις, 09.30 στιε επαλξεις της ενημερωσης.....
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Ποια Λαουρα λες;Για Μόνικα δεν έχω προσωπική άποψη. Συναγωνιστές λένε μισοί έτσι μισοί γιουβέτσι.
Για Γαλήνη δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μιας και έχω ρίξει μαύρο στη ξεπετοαλυσίδα
Ρομπέρτα αν είναι αυτή που δούλευε Κων/πόλεως 166 με 20€ είχα περάσει σούπερ. Τολμώ να πω πως το στήθος της είναι καλύτερο και από της Λάουρας. Τουλάχιστον εδώ είναι40 €, και δεν έχεις μεγάλο ρίσκο.
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
από Κ3 κάτωΠοια Λαουρα λες;
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Δουλευει τωρα η Μαντόνα? Δεν είναι στο πρόγραμμα....διλλημα...να παω να ριξω ενα στην μαντονα τωρα ή το απογευμα στη νικολετα στο Κ8?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Επισημα απο 50 αλλα συμπεριλαμβανει και το 69.Παιδια ξερουμε τιμες απο θησεως 40?η ελενα κανει οντως ακα?
Μπορεις να το ριξεις και στο 40αρι με "απλο"
Αυτο που ρωτας για την Ελενα δεν το ξερω. Παλιοτερα εκανε
Εαν το κανει θα εχει το κοστος του (γυρω στα 70-80)......
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Την Μονικα την εχω τιμησει προ καιρου με πολυ μετριες εντυπωσεις.Για Μόνικα δεν έχω προσωπική άποψη. Συναγωνιστές λένε μισοί έτσι μισοί γιουβέτσι.
Ειναι ομως μακραν η ομορφοτερη απο τις τρεις που συζηταμε.
Την Γαληνη την τιμησε ο Woman με πολυ κακες εντυπωσεις, αντιθετα ο λαφος περασε καλα.
Η Ρομπερτα δουλεψε και στο Φυλης 104 με το ιδιο ονομα.
Την τιμησε ο px75 με πολυ καλες εντυπωσεις.
ΥΓ: κοινο στοιχειο και για τις τρεις το πολυ εμγαλοσ τηθος.......
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Eπιπλο?
Μονικα-πειραιώς
Γαληνη-τριγετόαλυσιδα
Ρομπερτα-αριστοτελους 5
Ξεπετα
Επιπλο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Δεν μπορώ να πω ότι δεν λέει... απλά περίμενα πολύ περισσότερα για τα 70 ευρώ που της έδωσα… δηλαδή πιο πολύ συμμετοχή , περισσότερο πάθος κλπ …. όσο για το στήθος καλό είναι αλλά όχι οι βυζάρες που περιμένεις ότι θα δεις ….φιλε rockstar δηλαδη η γαληνη δεν λεει?γιατι ελεγα να την επισκεφθω(ορμομενος απ τις φωτο με τις βυζαρες)
Η Ρομπέρτα έχει το πιο μεγάλο στήθος και με διαφορά ... μετά σε μέγεθος στήθους έρχεται η Μόνικα η οποία είναι και η πιο ωραία αλλά είναι πως θα την πετύχεις (αν σου περισσεύουν χρήματα πάρτην παρτούζα μαζί με την Κωνσταντίνα ... θα περάσεις σίγουρα καλά γιατι η Κωνσταντίνα την συμπαρασύρει προς το καλύτερο) ...Απ ρομπερτα απ το αριστοτελους 5. Εχουμε γνωμη περα απ τις δυο κριτικες στο site?
Μονικα-πειραιώς
Γαληνη-τριγετόαλυσιδα
Ρομπερτα-αριστοτελους 5
kassandrasgirls
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2012
- Like
- 0
[move] 16/06 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Σιλβανα - Σιλβανα
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Ζωη - Ζωη
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Μικη - Ελιζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαμπρινα - Μικη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρενα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νικολετα - Τζουλια
Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
φιλος τα σεβη μου για την ενημερωση και τις ευχες για γρηγορη αναρρωση στον τυφωνα.οι ενημερωσεις ειναι φτωχοτερες χωρις αυτονμε την κινέζικη αποβολή του mpouzoklidou πήγαμε, ο τυφώνας είναι συνεργείο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K