sexpistol13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Μαρινα η τσεχα η βυζαρου απο κασσανδρας που χαθηκε;εχω μερες να την δω....
Διακοπές στην χώρα τηςΗ Μαρινα η τσεχα η βυζαρου απο κασσανδρας που χαθηκε;εχω μερες να την δω....
Χιλιοχρονος λαγε!!! Καλά γαμησια!!έχοντας ξεκινήσει από πολύ νωρίς την τσάρκα μου στα ιδρύματα της αττικής, αρχικά μόνος και στη συνέχεια με την παρέα του ινδιάνου, και αφού προηγήθηκε μια πολύ καλή κατάθεση στο μπουρδελάκι της Αγκύρας στην Εβελύνα, αφού πια είχε νυχτώσει και τίποτα δεν μου έκανε "κλικ" για να περάσω στα ενδώτερα και να περάσω τέλεια και λόγω της ιδιαίτερης μέρας(είχα γενέθλια), αποφάσισα να καταφύγω στη σίγουρη λύση που ακούει στο όνομα Άννα από Κασσάνδρας. Ένα κορίτσι, διαμάντι σωστό, υπέροχης ομορφιάς και ερωτισμού. Αυτή τη φορά πληρώνοντας για μεγάλο πρόγραμμα των 100 ευρώ ήθελα να διαπιστώσω όλο το εύρος των υπηρεσιών της κοπέλας. Ακόμα και μένα με ξάφνιασε ευχάριστα. Πέρα από τον χρόνο που έκατσε μαζί μου μέσα, πάνω από 40 λεπτά κάναμε πράγματα που δεν είχαμε ξανακάνει στις προηγούμενες συναντήσεις μας. Ξεκίνημα με μασαζάκι στην κορμάρα της με εμένα να απολαμβάνω το απαλό δέρμα της....Συνεχείς διακοπές για ρομαντικά γλωσσόφιλα, προτροπή της να ασχοληθώ με το αιδοίο της, το οποίο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΤΑΑΤΟ!!!Συμμετρικό, πεντακάθαρο,με ωραία κλειτορίδα...εκείνη να αναστενάζει, να κουνιέται,να με προτρέπει να την κάνω να χύσει...Ενασχόληση με τα βυζάκια της και τις ρώγες της οι οποίες είχαν σκληρύνει πολύ. Αναλαμβάνει πρωτοβουλία εκείνη και μου μουλιάζει στην κυριολεξία τα αρχίδια, φοβερό γλύψιμο διαρκείας, διακοπή για τέλεια footjob, απαλή και αργή με τα ωράια κόκκκινα δαχτυλάκια της να γίνονται αντικείμενο ενεασχόλησης μου. Πέρασμα προφυλακτικού για στοματικού, πολύ καλό για ακόμα μια φορά, με ένταση και πάθος. Στο κυρίως πιάτο αυτή τη φορά η Αννούλα μου έβγαλε έναν "διαφορετικό" εαυτό...Dirty talking, αλλά με τόσο αισθησιασμό και καύλα, που νόμιζα θα χτυπήσω το ταβάνι από την τρέλλα, με άπειρες στάσεις, ιεραποστολικό σε όλες τις παραλλαγές, στάση του λωτού, cowgirl, reverse cowgirl, στα 4 με θέα το υπέροχο κωλαράκι της, συνέχεια προτροπή της για να παιζω με τα πατουσάκια της, ξαφνικά σταμάτάει, μου αλλάζει προφυλακτικό, μιαςε κ μου λέει θέλλω να αντέξει κ αυτό κ εσύ, γυρνάει πλαγιαστά, μπαίνω ανάμεσα στα πόδια της κ συνεχίζω να την "παίρνω" με δύναμη, να μου αρπάζει τα δάχτυλα των χεριών και να μου τα γλείφει και να μου τα δαγκώνει, πονηρές ματιές και βρωμόλογα....τι να πω...ότι θα ζούσα pse με την Αννούλα δεν το περίμενα...Το τέλος μας βρήκε κάθυδρους με εμένα να ραντίζω τα πατουσάκια της με το υγρό μου πυρ και να αναρωτιέμαι "τι εμπειρία έζησα ο πούστης πάλι?"
Τελικά αυτή η κοπέλα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και δεν το μετάνιωσα στιγμή που ήταν το δώρο μου για τα γενέθλιά μου!!!
περιμενουμε τυπεΕπίσκεψη πριν από λίγο στην Έμιλυ από Βριλησσού 55...Πολύ περιποιητική απ'τις καλύτερες συνευρέσεις...Θα ακολουθήσει κριτική!
τιμησες κάποια τυπε????Δυο τρια λογια για...
Αν ειχα παρει καποια θα το εγραφατιμησες κάποια τυπε????
Αν ειχα παρει καποια θα το εγραφα
[size=15pt]Έκανε καταγγελία σε ιερόδουλη επειδή ήταν πολύ άσχημη![/size]Δυο τρια λογια για...
Γιαννα απο Στουντιο 12!
Απο τις φωτος περιμενα να δω καποια κορμαρα παυλα μουναρα!
Δυστυχως ουτε μουναρα ειναι ουτε κορμαρα...ενα ομορφο ψηλο κοριτσι ειναι(προσθεστε 4-5 κιλακια σε αυτο που δειχνουν οι φωτος [size=12pt]για να ειστε κοντα σε αυτο που θα δειτε live [/size]) πιθανοτατα απο καποιο στριπ...η κινηση της και γενικοτερα η ολη παρουσια της αυτο μου ¨εβγαλε¨!
Ηλπιζα να δω καποια σαν την Καρολινα αλλα που τετοια τυχη!