Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

sexpistol13

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Μηνύματα
135
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η Μαρινα η τσεχα η βυζαρου απο κασσανδρας που χαθηκε;εχω μερες να την δω.... :tits2: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :smitten: :smitten: :smitten:
 

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Μηνύματα
532
Like
0

[move] :)  :)  :)  13/06    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Σιλβανα - Σιλβανα/Ζωη
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Μικη/Bαλια - Ελιζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα - Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα/Σαμπρινα - Μικη/Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νικολετα/Ιρενα - Τζουλια/Βαλια 

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
 

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Μηνύματα
781
Like
14
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
ALIONA[/size]

 
   
:kissass: :kissass: :kissass:
 

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
6.225
Like
3.187
Πόντοι
506
Πεμπτη στο Βριλησσου 42  :-*  Παολα + Ρεγγινα. Εμυ + Νατασσα. Σαμανθα + Μαργκω.  :-* :-* :-*
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε στοχευμένη mini τσάρκα απόγευμα Τέταρτης συντροφιά με τον στρατευμένο lagonissian:

Αριστοτέλους 5 : Ξένια. Ψηλή ξανθιά με κορμί – λαμπάδα και αρκετά sexy πρόσωπο.  Topples εμφάνιση, καλοσχηματισμένο φυσικό στήθος, καμπυλωτή περιφέρεια, γνωστή και από την παράλληλη θητεία της στο Κηφισού 30. Ρούμπυ. Μικροκαμωμένη μελαμψή αφρατούλα, με μαύρα μακριά μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος, αναλόγων διαστάσεων περιφέρεια. Με πρόσφατο πέρασμα και από το Φυλής 104 σαν Ρομπέρτα. Μαζί τους σε παρέλαση-αστραπή μια ακόμα νεαρή ξανθιά αδυνατούλα, Ιταλίδα κατά δήλωση η οποία ήταν βιαστική λόγω της επικείμενης φωτογράφισης. Όνομα ή δεν ανακοινώθηκε, ή δεν το συγκράτησα….

Αριστοτέλους 6 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν….

Κωνσταντινουπόλεως 94: Μαργκώ. Καμία σχέση με την συνονόματη Ρωσίδα του Βριλησσου 42. Αδύνατη milf, μελαχρινή, με κοντά μαλλιά, μέτριο πρόσωπο, ευδιάθετη και γελαστή, φορούσε μίνι μαύρο baby doll, όμως πολύ μακριά από τα προσωπικά μου standards. Νομίζω πως την έχω ξαναδεί στο Λέλας Καραγιάννη 35, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος

Κωνσταντινουπόλεως 92
: Άννα. Νεαρή καστανή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους. Ντυμένη με μαύρα εσώρουχα.  Ναταλία. Ξανθή αδύνατη milf, με ίσια μαλλιά και  χωρίς κάποιο άλλο χαρακτηριστικό άξιο αναφοράς.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α: Αλεξάνδρα. Ψηλή αφρατούλα με μαύρα μακριά μαλλιά. Απλά συμπαθητική αλλά μέχρι εκεί. Χωρίς Ελληνικά, μόνο Αγγλικά και Ρουμάνικα. Με φουλ πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κάτια. Μικροκαμωμένη μελαχρινή μετριότητα, με ίσια μαλλιά, μικρό σχετικά στήθος το οποίο άφηνε να φανεί από το στενό κορμάκι που φορούσε, τουρλωτή περιφέρεια και φιλότιμες προσπάθειες για να περάσουμε στο δωμάτιο, μάταια όμως……

Ιεροφαντών 9 : Δυο εντυπωσιακές παρουσίες. Σύλβια, η γνωστή Ρουμάνα από τις ταινίες της ΣΙΡΙΝΑ. Ψηλή, μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά μέχρι την μέση περίπου, πλούσιο στήθος, αρμόνικες αναλογίες, και αέρα έμπειρης γυναίκας ντυμένη με λευκό κολλητό μίνι φόρεμα και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Μόνικα. Νεαρή με κοκκινωπά ίσια μαλλιά,  όμορφο πρόσωπο και ωραίο σώμα. Ντυμένη με εμπριμέ κολλητό φόρεμα που με δυσκολία συγκρατούσε το πλούσιο στήθος της.

Μ. Αλεξάνδρου 133 : Η γνωστή σε όλους μας Άννα Μαρία…"η Θεσσαλονικιά".

Κωνσταντινουπόλεως 61 : Βαρβάρα. Η αρχοντική Ουκρανή μελαχρινή milf. Θα έχει βαρεθεί να μας βλέπει στις τελευταίες μας τσάρκες…….
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.923
Κριτικές
91
Like
3.891
Πόντοι
5.435
Χτεσινή μοναχική καταδρομική καβάλα στο τυφώνα, στο Κροκεών 6 για τα μάτια της Μάγιας. Τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις. Ακολουθεί κριτική.
Ο καιρός με απέτρεψε στο να πάω και σε άλλα μαγαζιά και έτσι στο πρώτο που πήγα κατέθεσα κιόλας. άνετο δωμάτιο με στρογγυλό κρεββάτι και ευρύχωρο ντουζ, και την Μάγια να μου φοράει τα γυαλάκια της και να δίνει ρεσιτάλ. Το μόνο αρνητικό το στήθος της, μικρό και πεσμένο. Κατά τα άλλα μια χαρά
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.524
Πόντοι
26.470
έχοντας ξεκινήσει από πολύ νωρίς την τσάρκα μου στα ιδρύματα της αττικής, αρχικά μόνος και στη συνέχεια με την παρέα του ινδιάνου, και αφού προηγήθηκε μια πολύ καλή κατάθεση στο μπουρδελάκι της Αγκύρας στην Εβελύνα, αφού πια είχε νυχτώσει και τίποτα δεν μου έκανε "κλικ" για να περάσω στα ενδώτερα και να περάσω τέλεια και λόγω της ιδιαίτερης μέρας(είχα γενέθλια), αποφάσισα να καταφύγω στη σίγουρη λύση που ακούει στο όνομα Άννα από Κασσάνδρας. Ένα κορίτσι, διαμάντι σωστό, υπέροχης ομορφιάς και ερωτισμού. Αυτή τη φορά πληρώνοντας για μεγάλο πρόγραμμα των 100 ευρώ ήθελα να διαπιστώσω όλο το εύρος των υπηρεσιών της κοπέλας. Ακόμα και μένα με ξάφνιασε ευχάριστα. Πέρα από τον χρόνο που έκατσε μαζί μου μέσα, πάνω από 40 λεπτά κάναμε πράγματα που δεν είχαμε ξανακάνει στις προηγούμενες συναντήσεις μας. Ξεκίνημα με μασαζάκι στην κορμάρα της με εμένα να απολαμβάνω το απαλό δέρμα της....Συνεχείς διακοπές για ρομαντικά γλωσσόφιλα, προτροπή της να ασχοληθώ με το αιδοίο της, το οποίο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΤΑΑΤΟ!!!Συμμετρικό, πεντακάθαρο,με ωραία κλειτορίδα...εκείνη να αναστενάζει, να κουνιέται,να με προτρέπει να την κάνω να χύσει...Ενασχόληση με τα βυζάκια της και τις ρώγες της  οι οποίες είχαν σκληρύνει πολύ. Αναλαμβάνει πρωτοβουλία εκείνη και μου μουλιάζει στην κυριολεξία τα αρχίδια, φοβερό γλύψιμο διαρκείας, διακοπή για τέλεια footjob, απαλή και αργή με τα ωράια κόκκκινα δαχτυλάκια της να γίνονται αντικείμενο ενεασχόλησης μου. Πέρασμα προφυλακτικού για στοματικού, πολύ καλό για ακόμα μια φορά, με ένταση και πάθος. Στο κυρίως πιάτο αυτή τη φορά η Αννούλα μου έβγαλε έναν "διαφορετικό" εαυτό...Dirty talking, αλλά με τόσο αισθησιασμό και καύλα, που νόμιζα θα χτυπήσω το ταβάνι από την τρέλλα, με άπειρες στάσεις, ιεραποστολικό σε όλες τις παραλλαγές, στάση του λωτού, cowgirl, reverse cowgirl, στα 4 με θέα το υπέροχο κωλαράκι της, συνέχεια προτροπή της για να παιζω με τα πατουσάκια της, ξαφνικά σταμάτάει, μου αλλάζει προφυλακτικό, μιαςε κ μου λέει θέλλω να αντέξει κ αυτό κ εσύ, γυρνάει πλαγιαστά, μπαίνω ανάμεσα στα πόδια της κ συνεχίζω να την "παίρνω" με δύναμη, να μου αρπάζει τα δάχτυλα των χεριών και να μου τα γλείφει και να μου τα δαγκώνει, πονηρές ματιές και βρωμόλογα....τι να πω...ότι θα ζούσα pse με την Αννούλα δεν το περίμενα...Το τέλος μας βρήκε κάθυδρους με εμένα να ραντίζω τα πατουσάκια της με το υγρό μου πυρ και να αναρωτιέμαι "τι εμπειρία έζησα ο πούστης πάλι?" :grin: :grin:
Τελικά αυτή η κοπέλα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και δεν το μετάνιωσα στιγμή που ήταν το δώρο μου για τα γενέθλιά μου!!!
 

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Μηνύματα
532
Like
0

[move] :)  :)  :)  14/06    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Σαμπρινα - Σιλβανα/Ζωη
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Βαλια - Ελιζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα - Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Μικη/Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νικολετα/Ιρενα - Τζουλια/Βαλια 

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
 
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Μηνύματα
4.879
Κριτικές
738
Like
51.937
Πόντοι
36.618
Επίσκεψη πριν από λίγο στην Έμιλυ από Βριλησσού 55...Πολύ περιποιητική απ'τις καλύτερες συνευρέσεις...Θα ακολουθήσει κριτική! :rockon:
 

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Μηνύματα
6.393
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
έχοντας ξεκινήσει από πολύ νωρίς την τσάρκα μου στα ιδρύματα της αττικής, αρχικά μόνος και στη συνέχεια με την παρέα του ινδιάνου, και αφού προηγήθηκε μια πολύ καλή κατάθεση στο μπουρδελάκι της Αγκύρας στην Εβελύνα, αφού πια είχε νυχτώσει και τίποτα δεν μου έκανε "κλικ" για να περάσω στα ενδώτερα και να περάσω τέλεια και λόγω της ιδιαίτερης μέρας(είχα γενέθλια), αποφάσισα να καταφύγω στη σίγουρη λύση που ακούει στο όνομα Άννα από Κασσάνδρας. Ένα κορίτσι, διαμάντι σωστό, υπέροχης ομορφιάς και ερωτισμού. Αυτή τη φορά πληρώνοντας για μεγάλο πρόγραμμα των 100 ευρώ ήθελα να διαπιστώσω όλο το εύρος των υπηρεσιών της κοπέλας. Ακόμα και μένα με ξάφνιασε ευχάριστα. Πέρα από τον χρόνο που έκατσε μαζί μου μέσα, πάνω από 40 λεπτά κάναμε πράγματα που δεν είχαμε ξανακάνει στις προηγούμενες συναντήσεις μας. Ξεκίνημα με μασαζάκι στην κορμάρα της με εμένα να απολαμβάνω το απαλό δέρμα της....Συνεχείς διακοπές για ρομαντικά γλωσσόφιλα, προτροπή της να ασχοληθώ με το αιδοίο της, το οποίο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΤΑΑΤΟ!!!Συμμετρικό, πεντακάθαρο,με ωραία κλειτορίδα...εκείνη να αναστενάζει, να κουνιέται,να με προτρέπει να την κάνω να χύσει...Ενασχόληση με τα βυζάκια της και τις ρώγες της  οι οποίες είχαν σκληρύνει πολύ. Αναλαμβάνει πρωτοβουλία εκείνη και μου μουλιάζει στην κυριολεξία τα αρχίδια, φοβερό γλύψιμο διαρκείας, διακοπή για τέλεια footjob, απαλή και αργή με τα ωράια κόκκκινα δαχτυλάκια της να γίνονται αντικείμενο ενεασχόλησης μου. Πέρασμα προφυλακτικού για στοματικού, πολύ καλό για ακόμα μια φορά, με ένταση και πάθος. Στο κυρίως πιάτο αυτή τη φορά η Αννούλα μου έβγαλε έναν "διαφορετικό" εαυτό...Dirty talking, αλλά με τόσο αισθησιασμό και καύλα, που νόμιζα θα χτυπήσω το ταβάνι από την τρέλλα, με άπειρες στάσεις, ιεραποστολικό σε όλες τις παραλλαγές, στάση του λωτού, cowgirl, reverse cowgirl, στα 4 με θέα το υπέροχο κωλαράκι της, συνέχεια προτροπή της για να παιζω με τα πατουσάκια της, ξαφνικά σταμάτάει, μου αλλάζει προφυλακτικό, μιαςε κ μου λέει θέλλω να αντέξει κ αυτό κ εσύ, γυρνάει πλαγιαστά, μπαίνω ανάμεσα στα πόδια της κ συνεχίζω να την "παίρνω" με δύναμη, να μου αρπάζει τα δάχτυλα των χεριών και να μου τα γλείφει και να μου τα δαγκώνει, πονηρές ματιές και βρωμόλογα....τι να πω...ότι θα ζούσα pse με την Αννούλα δεν το περίμενα...Το τέλος μας βρήκε κάθυδρους με εμένα να ραντίζω τα πατουσάκια της με το υγρό μου πυρ και να αναρωτιέμαι "τι εμπειρία έζησα ο πούστης πάλι?" :grin: :grin:
Τελικά αυτή η κοπέλα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και δεν το μετάνιωσα στιγμή που ήταν το δώρο μου για τα γενέθλιά μου!!!
Χιλιοχρονος λαγε!!! Καλά γαμησια!!  :grin: :grin: :grin:
 

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Μηνύματα
259
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!      :smitten: :smitten: :smitten:           
PROGRAMMA GIA PARASKEVI 14.06.2013.

*KATEXAKI 8
11:00-20:00 DAISY            20:00-06:00 PAOLA

*THISEOS 35
10:00-20:00 REBECCA      20:00-06:00 ELISA
 

Συνημμένα

  • image.jpg
    image.jpg
    257,1 KB · Εμφανίσεις: 40

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.448
Κριτικές
89
Like
120
Πόντοι
4.065
Δυο τρια λογια για...

Εβιτα απο Τριγγετοαλυσιδα!
Στις κυριες γραφει οτι ειναι Ισπανιδα(το ξεχναμε)οπως ξεχναμε και αυτη την μαυρη καουκα που εχει στις φωτος!
Εχει μακρυ καστανο μαλλι ,ξυπνια/ομορφη μουρη καλο κορμι και μολις μου γυρισε την πλατη για να φυγει
μου θυμισε πααρα πολυ την Λαουρα την ¨Κυπρια με την κωλαρα¨ απο το Αριστοτελους 6 κ Ηλια Ηλιου παλιοτερα!
Με την διαφορα οτι αυτη που ειδα σημερα δεν ειχε ακριβως κωλαρα....απλα ηταν φαρδολέκανη!
Διολου απιθανο βεβαια να ειναι και η ιδια και απλα με την παροδο του χρονου το κορμι της να αλλαξε...

Γιαννα απο Στουντιο 12!
Απο τις φωτος περιμενα να δω καποια κορμαρα παυλα μουναρα!
Δυστυχως ουτε μουναρα ειναι ουτε κορμαρα...ενα ομορφο ψηλο κοριτσι ειναι(προσθεστε 4-5 κιλακια σε αυτο που δειχνουν οι φωτος για να ειστε κοντα σε αυτο που θα δειτε live ) πιθανοτατα απο καποιο στριπ...η κινηση της και γενικοτερα η ολη παρουσια της αυτο μου ¨εβγαλε¨!
Ηλπιζα να δω καποια σαν την Καρολινα αλλα που τετοια τυχη!

Νταιζυ απο Τριγγετοαλυσιδα!
Αυτη ειναι η πιο προσφατη φωτο που βρηκα! :woldman:
f1wjn6.jpg


Oτι βλεπετε στην φωτο αυτο θα δειτε και απο κοντα!
Δηλαδη ενα ξανθο προγκιλφ με φτιαγμενο βυζι η οποια οταν μου σαλοναρισε φορουσε ενα μαυρο ολοσωμο κομπινεζονι που εκρυβε σχεδον τα παντα!
Καλυτερα.....
 

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Μηνύματα
1.541
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Δυο τρια λογια για...

Γιαννα απο Στουντιο 12!
Απο τις φωτος περιμενα να δω καποια κορμαρα παυλα μουναρα!
Δυστυχως ουτε μουναρα ειναι ουτε κορμαρα...ενα ομορφο ψηλο κοριτσι ειναι(προσθεστε 4-5 κιλακια σε αυτο που δειχνουν οι φωτος [size=12pt]για να ειστε κοντα σε αυτο που θα δειτε live [/size]) πιθανοτατα απο καποιο στριπ...η κινηση της και γενικοτερα η ολη παρουσια της αυτο μου ¨εβγαλε¨!
Ηλπιζα να δω καποια σαν την Καρολινα αλλα που τετοια τυχη!
[size=15pt]Έκανε καταγγελία σε ιερόδουλη επειδή ήταν πολύ άσχημη![/size]  :rockon: :rockon: :rockon:  :grin:

Όχι απλά την αστυνομία αλλά το τηλέφωνο της αμέσου δράσεως κάλεσε ένας άνδρας για να κάνει καταγγελία σε μια ιερόδουλη. Ποια ήταν η κατηγορία; Ότι ήταν πολύ άσχημη!

Ο άνδρας από το West Midlands κάλεσε το 999 (το δικό μας 100) καταγγέλοντας ότι η γυναίκα του είχε πει πως είναι όμορφη. Η αστυνομία πάντως τον προειδοποίησε να μην απασχολεί χωρίς λόγο τις τηλεφωνικές γραμμές έκτακτης ανάγκης.
"Της είχα πει από όταν κανονίζαμε να συναντηθούμε να μου δώσει μια ειλικρινή περιγραφή της εμφάνισης της αλλιώς δεν θα χρησιμοποιούσα τις υπηρεσίες της" κατήγγειλε ο άνδρας.
Μάλιστα, ο άνδρας επικαλέστηκε τη Νομοθετική Πράξη περί προστασίας του καταναλωτή που ισχύει στην Αγγλία από το 1979 για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του να γνωρίζει την "ποιότητα του προϊόντος που αγοράζει".


                                        :d-spam:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom