Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Μηνύματα
259
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!   :smitten: :smitten:  :smitten:      
PROGRAMMA GIA KIRIAKI 16.06.2013.

*KATEXAKI 8
11:00-20:00 ROKSANNE        20:00-06:00 PAMELA

*THISEOS 35
10:00-20:00 MAYA                  20:00-06:00 JANNET
 

Συνημμένα

  • image.jpg
    image.jpg
    399 KB · Εμφανίσεις: 35

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε Σαββατιάτικη μεταμεσονύκτια mega τσάρκα συντροφιά με τον  px75 και τον  crazy Ivan μόνο  για τις ορεινές διαδρομές :

Φυλής 104 : Δέσποινα. Η γνωστή πλέον νεαρή μικροκαμωμένη κοπελίτσα με τα σκούρα  ίσια μακριά μαλλιά, το πονηρό μουτράκι  και τις ωραίες καμπύλες. Νάνσυ. Ξανθιά με σπαστά μακριά μαλλιά μέχρι την μέση περίπου. Πλούσιο ενισχυμένο στήθος, αδύνατη σχετικά με σωστές  αναλογίες σώματος και αρκετά sexy πρόσωπο. Μ θητεία σε πάρα πολλά studio και σαν Τάσα ή Ζήνα. H νέα αναμενομενη άφιξη που εγραφαν τα προγραμματα Μισα, δεν παρουιαστηκε

Βριλησσού 60 (κάτω) : Τζένη: Χυμώδης milf με κοντά κόκκινα μαλλιά, ala garcon, ωραία περιφέρεια, ντυμένη με εμπριμέ παρεό, πρόσωπο με κάπως «άγρια χαρακτηριστικά» τολμώ να πω. Τιμή εκκίνησης τα 40 ευρώ που συμπεριλαμβάνει το 69 και ταβάνι που φτάνει τα 80 ευρώ το φουλ πρόγραμμα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το ελεύθερο στοματικό

Βριλησσού  46 : Κορίνα. Ξανθιά εντυπωσιακή παρουσία, ίσια μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα, και πρόσωπο. Βαλέρια. Μελαχρινή νεαρή, συμπαθητική σε γενικές γραμμές  χωρίς να μπορώ να πω ότι είναι κάτι το super.

Βριλησσού  42 : .  Ρεγγίνα. Αρχοντική pro milf με καστανά μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα, ενισχυμένο στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, που όμως δεν την διαθέτει στα προγράμματα της, όπως επίσης και το ελεύθερο στοματικό που άλλωστε καμία κοπέλα της αλυσίδας, όπως μετά από συζητήσεις, συμπεράναμε με τους συνοδοιπόρους μου. Μαζί της η Ρουμπυ. Νεαρή όμορφη μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά, topless εμφάνιση, ωραίο πρόσωπο και σώμα. Με θητεία μέχρι πρότινος στην Γερμανική αλυσίδα με το ίδιο όνομα, αλλά και σαν Κέντρα παλιότερα

Βριλησσού 36 : Νταιζυ.  Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, λίγο κάτω από τους ώμους. Έκφυλο πρόσωπο, ωραίο θηλυκό σώμα, με αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Αν και την έχω δει πολλές φορές, σήμερα  «κάτι μου έκανε"  και πέρασα δωμάτιο. Μια πολύ καλή κατάθεση, με λεπτομέρειες  στην κριτική που θα ακολουθήσει.

Βριλησσού  36Α: Μαρκέλλα. Μια απο τις πλέον γνωστές κοπέλες των studio, και κάθε επιπλέον αναφορά μου θα κουράσει…..

Βριλησσού  55: Εμιλυ. Ψηλή, αδύνατη, μελαμψή με συμπαθητικό πρόσωπο, σαρκώδη χείλη μακριά καστανά μαλλιά. Αμαρυλλίς. Ξανθιά με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, νεαρή με αρκετά kinky πρόσωπο. Φυσικό στήθος σε κοινή θέα και περιφέρεια που κολάζει και Άγιο. Φουλ πρόγραμμα και για τις δυο κοπέλες.

Κηφισού 30 : Μιρελα. Ξανθιά με κοντά σχετικά μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος. Εργάζεται παράλληλα και στο Τατοίου 58 σαν Νάντια.  Όμορφη παρουσία σε γενικές γραμμές. Ξένια. Ξανθιά με ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα, και συμπαθητικό πρόσωπο. Πρόσχαρη και ομιλητική στο σαλόνι, με θυμήθηκε  από παλιότερη συνάντηση μας ,Με θητεία στον όμιλο Κασσάνδρας με το ίδιο όνομα, αλλά και σε πολλά άλλα ιδρύματα. Πρόσφατα την είδα και στο Αριστοτέλους 5. 

Τατοίου 58 (κάτω) : Λάουρα. Μια από τις κοπέλες που συμπαθώ πάρα πολύ. Ψηλή, ξανθιά μόνιμα με γλυκό χαμόγελο. Εκφραστικά μάτια, σαρκώδη χείλη. Ντυμένη σε ένα σετ με μαύρα εσώρουχα που την κολάκευαν αρκετά. Με πολύ θετική αύρα όπως πάντοτε. Αγνή. Εκ Πολωνίας. Μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά, αδύνατη σχετικά με σωστές αναλογίες.  Γνωστή στους παλιότερους από τη θητεία της στο Παιωνίου 10 και Θησέως 79 και άλλα ιδρύματα

Τατοίου 58 (πάνω)
Καίτη. Νεαρή αδύνατη σχετικά ,με καρέ χτένισμα και ανταύγειες στα καστανά μαλλιά. Αρκετά θορυβώδης στο δωμάτιο. Εμμανουέλλα. Νεαρή μελαχρινή με ενδιαφέρον φυσικό στήθος στην Topless εμφάνιση της.  Γλυκό πρόσωπο, σώμα με σωστές αναλογίες, αρκετά πρόσχαρη, με καυλάντισε αρκετά στο σαλόνι.

Τατοίου 71 : Σάρα. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, ωραίο σώμα και σύνολο γενικά που παραφωνία ήταν η γαμψή της μύτη. Σε topless εμφάνιση με κίτρινο μπικίνι. Αλεξάνδρα. Κοπέλα με πανομοιότυπα χαρακτηρίστηκα με την Σάρα. Είχε καλύτερη μύτη όμως, αλλά λιγότερο όμορφο πρόσωπο…..

Κασσάνδρας  8Α : Τζούλια. Η μελαχρινή Πολωνέζα με τα ανοιχτόχρωμα μάτια. Αδύνατη σχετικά, από τα δυνατά ονόματα πλέον του ομίλου. Φουλ πρόγραμμα

Κασσάνδρας  8Γ : Κλειστό

Κασσάνδρας  3 (κάτω): Λουΐζα. Νεαρή ξανθιά με γλυκό πρόσωπο, καλό σωματάκι, πεταχτή καμπυλωτή  περιφέρεια. Μόνιμα πλέον εδώ στην τρίτη βάρδια

Κασσάνδρας  3 (πάνω): Κλειστό

Κασσάνδρας  4 : : Ζωή. Καστανόξανθη pro milf με ενισχυμένο στήθος, γνωστή στους μπουρδελιάρηδες από την θητεία της στο Φυλής 84 ισόγειο. Συλβάνα. νεαρή μελαχρινή, αδύνατη αρκετά, με μέτριο πρόσωπο για τα γούστα μου τουλάχιστον. Η φήμη της για τις επιδόσεις της αρκετά καλές, όμως δεν μου κάνει το κλικ για να ρισκάρω…..

Κασσάνδρας  4Β : Ελιζα, ή για όσους προτιμούν Σάρα, μιας και εργαζόταν και με αυτό το όνομα παλιότερα. Νεαρή με καστανά ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, Πλούσιο ενισχυμένο στήθος αξιοπρόσεκτη περιφέρεια.

Κασσάνδρας  4Γ : Μίκυ. Αρκετά εντυπωσιακή παρουσία. Ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά, πολύ ωραία περιφέρεια, φυσικό στητός στήθος. Αρκετά sexy στις σαλόνι, με φουλ πρόγραμμα.. Οι γνώστες των μπουρδέλων θα την θυμούνται από την θητεία της στην οδό Φυλής αλλά και το Μεταξουργείο.

Κασσάνδρας  6 : Ιρένα η μελαχρινή Τσέχα με το γλυκό πρόσωπο, και το πλούσιο φυσικό στήθος

Ιερά Οδός 66 : Αλινα. Νεαρό γλυκύτατο πιπίνι, με ίσια ξανθά μαλλιά. Ωραίο σώμα, γλυκό χαμόγελο, ντυμένη σε μαύρο fish net. Αντιγόνη  Ξανθιά με ίσια μαλλιά, μέχρι τους ώμους περίπου. Σώμα με σωστές αναλογίες, και συμπαθητικό πρόσωπο

Σπύρου Πάτση 40 : Ελπίδα. Νεαρή,  χυμώδης με ωραίες καμπύλες, πλούσιο φυσικό στήθος , έχοντας  αρκετά κοντά τα ξανθά μαλλιά της. Ντυμένη σε ροζ fish net.

Σπύρου Πάτση 27 : Τζούλια. Μια επίσης μέτρια κοπέλα που δεν χρίζει λεπτομερούς αναφοράς. Καστανή με ίσια μαλλιά, μέτριο σώμα και πρόσωπο. Έλενα. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά και πλούσιο φυσικό στήθος.


Κροκεών 6 : Ντάρια, νεαρή όμορφη μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά. Ρωξάννη. Μελαμψή μελαχρινή μετριότητα, δίχως κάποιο στοιχείο άξιο αναφοράς.

Λ. Αθηνών 318 : Κατερίνα. Καστανή με ίσια μαλλιά, αδιάφορη για τα γούστα μου, Νάντια. Ψηλή ξανθιά Milf με μακριά σπαστά μαλλιά. Αρκετοί θα την ξέρουν σαν Άντζελα από το Ιππόνακτος 14 και αλλά μαγαζιά.

Λ. Αθηνών 373 : Εβελίνα. Νεαρή ξανθιά με σπαστά μακριά μαλλιά αξιοπρόσεκτο στήθος. Αντζελίνα. Νεαρή ξανθιά με ίσια μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, ωραίο σώμα. Από τις σταθερές αξίες της αλυσίδας.

Κωνσταντινουπόλεως 128 : Κλειστό

Κωνσταντινουπόλεως 130 :Από το θυροτηλέφωνο η υπηρεσία μας ανακοίνωσε «Δεν έχω κοπέλα μωρό μου». Κλείστο  τότε το ρημάδι το φως να μην ανεβαίνουμε τσάμπα τις σκάλες…..

Κωνσταντινουπόλεως  132 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν

Κωνσταντινουπόλεως 94 : Κλειστό

Κωνσταντινουπόλεως  92
: Κλειστό

Κωνσταντινουπόλεως  92Α: : Μαριάννα.  Ψηλή μελαχρινή με μακριά σπαστά μαλλιά. Πρόσωπο έμπειρης γυναίκας, ωραία περιφέρεια, φυσικό στήθος. Ευδιάθετη και φιλική στο σαλόνι. Με παράλληλη θητεία στο Πιπινου 118 σαν Αλίκη

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Ραφαέλλα. Νεαρή ξανθούλα με πολύ γλυκό προσωπάκι, και όμορφα εκφραστικά μάτια. Σώμα με σωστές διαστάσεις σε small μέγεθος. Ευδιάθετη, φιλική, «επιθετική» στην αρχή στο σαλόνι, μιλήσαμε αρκετή ώρα στα Ιταλικά, αφού  κατά δήλωση της είναι από την Ρώμη. Η οκταετής θητεία μου στην Ιταλία, με κάνει να αμφιβάλω κατά πόσο ήταν ειλικρινής. Κατά τα άλλα όμως κέρδισε την συμπάθεια μου, και δεν αποκλείω κάποια μελλοντική συνάντηση μαζί  της.

Μ. Αλεξάνδρου 133 : Μιχαέλλα. Νεαρή αδύνατη σχετικά αν και τελευταία έχει πάρει κάποια κιλά που της πηγαίνουν, μιας και ήταν υπερβολικά skinny μέχρι πρότινος. Πλούσιο φυσικό στήθος που είναι και το μεγάλο της προσόν, γλυκό πρόσωπο, σκουρόχρωμα μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες. Γνωστή από την θητεία της στο Amnezia.

Ιεροφάντων 9 : Κωνσταντίνα και Μόνικα. Ένα από τα κλασσικά δίδυμα της στουντιακής Αθηνάς. Και οι δυο όμορφες κοπέλες, μελαχρινές, ευδιάθετες, με θυμήθηκαν και μιλήσαμε σε πολύ φιλικό κλίμα, μιας και γνωριζόμαστε αρκετά από παλιότερα.


 

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Μηνύματα
9.189
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Η Ζωή πήρε μεταγραφή σε στούντιο;

Σιγά τις φοβερές υπηρεσίες...

Υ.Γ Φοβερή ενημέρωση όπως πάντα...
 

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
2.642
Κριτικές
99
Like
5.220
Πόντοι
4.280
ξεροχυνουμε με μαριαννα :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
 

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.915
Κριτικές
67
Like
3.952
Πόντοι
4.130
Βριλησσού  42 : .  Ρεγγίνα. Αρχοντική pro milf με καστανά μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα, ενισχυμένο στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, που όμως δεν την διαθέτει στα προγράμματα της, όπως επίσης και το ελεύθερο στοματικό που άλλωστε καμία κοπέλα της αλυσίδας, όπως μετά από συζητήσεις, συμπεράναμε με τους συνοδοιπόρους μου.

Κατα την άποψή μου και με πολύ καλές υπηρεσίες!!
Εχω την εντύπωση πως Παολα, Νατάσα και η Λαιμα όταν επιστρέψει κάνουν ελέυθερο στοματικό. Εκτός αν κάτι άλλαξε. Επίσης και η Ζιζέλ έκανε για το μικρό διάστημα που δούλεψε εκεί.....
 

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.448
Κριτικές
89
Like
120
Πόντοι
4.065
Ποτέ δεν έκανε ελεύθερο στοματικό η Πάολα.
H Παολα εκανε ελ.στοματικο την περιοδο που δουλευε σε Βριλησου 60 κ Θησεως 40!
Δεν ξερω αν το συνεχιζει και στο 42...
Η Νατασσα(πεταλουδα)δεν εκανε ποτε!
 

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Μηνύματα
532
Like
0

[move] :)  :)  :)  17/06    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Σαμπρινα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Σιλβανα - Σιλβανα
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Λουιζα - Ζωη
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Ελιζα - Ελιζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Μικη - Μικη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Βαλια -  - Ιρενα/Βαλια
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νικολετα - Τζουλια 

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Βριλησσού  42 : .  Ρεγγίνα. Αρχοντική pro milf με καστανά μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα, ενισχυμένο στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, που όμως δεν την διαθέτει στα προγράμματα της, όπως επίσης και το ελεύθερο στοματικό που άλλωστε καμία κοπέλα της αλυσίδας, όπως μετά από συζητήσεις, συμπεράναμε με τους συνοδοιπόρους μου.

Κατα την άποψή μου και με πολύ καλές υπηρεσίες!!
Εχω την εντύπωση πως Παολα, Νατάσα και η Λαιμα όταν επιστρέψει κάνουν ελέυθερο στοματικό. Εκτός αν κάτι άλλαξε. Επίσης και η Ζιζέλ έκανε για το μικρό διάστημα που δούλεψε εκεί.....
H Λαιμα δεν νομιζω να κανει ελευθερο. Εδω καλα καλα δεν καραμελωνει @@κια  :grin:
Τουλαχιστον οσες φορες την εχω τιμηει,(δεν ειναι και λιγες) δεν το ειχε ανακοινωσει στα προγραμματα της.
Για την Ζιζελ (η οποια κανει και πρωκτικο)ος και την Λιαμα δεν τις συμπεριλαβαμε στα συμεπρασματα μας, γιατι εδω και καιρο δεν εργαζονατοι στο 42.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
 

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Μηνύματα
781
Like
14
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
MARGARITA[/size]

 
   
 
   
:lheel: :tits2: :lheel: :tits2:
 

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Μηνύματα
642
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Εμένα πάντως την εποχή που ξέσπασε η υπόθεση με τις οροθετικές μου διαρρήγνυε τα ιμάτια της ότι δεν έκανε και ούτε πρόκειται ποτέ να κάνει.  :dunno:

και ακάποτο έκανε και άδειαζες μετά στο στόμα  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.524
Πόντοι
26.470
βραδυνή κατάθεση στο κροκεών 6 στη Σελίνα, μια κοπέλα που δεν είχα δει ποτέ στις τσάρκες μου, παρά μόνο τις φωτός και είχα καταλάβει ότι πρόκειται για εντυπωσιακή κοπέλα....και δεν έπεσα εκατοστό έξω...Μου παρουσιάστηκε στο σαλόνι μια πολύ όμορφη κοπέλα, ψηλή γύρω στο 1.80, ξανθιά με τα μαλλιά της μέχρι λίγο πάνω από τους ώμους, πράσσινα μάτια, ωραίο ενισχυμένο στήθος 3άρι και γυμνασμένο υπόλοιπο σώμα, με καλλίγραμμα πόδια και ωραίο πίσω σύστημα. Στο φωμάτιο αποδείχθηκε πολύ περιποιητική, με χιούμορ, με υπομονή, ακολουθούσε τις οδηγίες και τα "θέλω" μου. Πολύ καλή πίπα, με περιποίηση της γύρω περιοχής, παιχνίδια με τα πατουσάκια της, υπέροχα πέλματα, όμορφα καλοσχηματισμένα δαχτυλάκια. Και στο σεξ καλή συμμετοχή, χωρίς υπερβολές και σαφώς gfe...Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει...Φεύγοντας από τι μαγαζί, δεν ήθελα να τελειώσει ακόμα η βραδιά και έτσι κατευθύνθηκα στο αγαπημένο ΧBAR όπου αφού ήπια μια mcfarland, κατάφερα και 'διπλάρωσα" :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:τη μουνάρα τη Ζέτα, την ξανθιά Λιθουανή, με τα σπαστά ελληνικά και τα πολύ καλά Αγγλικά. Ήδη από την αρχή που μιλάγαμε είχε καταφέρει και με είχε φτιάξει, με τα αγγίγματά της, τα τριψίματά της, και έτσι δεν αντιστάθηκα και ανεβήκαμε στα πάνω δώματα, όπου βάλαμε φωτιά στα σεντόνια... :the-missionary: Απίστευτο κορμί, γυμνασμένο, ενισχυμένο 3άρι στήθος, φοβερός κώλος και γενικά και η δεύτερη κατάθεση ήταν σούπερ, με πολλές εναλλαγές στάσεων, φοβερή συμμετοχή από τη Ζέτα, καμιά δυσανασχέτηση και καμιά αναφορά για χρόνους κ λιοιπές ενοχλήτικές καταστάσεις...Σύστήνεται ανεπίφυλακτα καθώς εμφανισιακά απέχει χιλιόμετρα από την αμέσως επόμενη και από υπηρεσίες 'σκίζει". Λεπτομέρειες όχι τώρα...αύριο στην κριτική... :grin:
 

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
6.225
Like
3.191
Πόντοι
506
Βριλησσού  42 : .  Ρεγγίνα. Αρχοντική pro milf με καστανά μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα, ενισχυμένο στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, που όμως δεν την διαθέτει στα προγράμματα της, όπως επίσης και το ελεύθερο στοματικό που άλλωστε καμία κοπέλα της αλυσίδας, όπως μετά από συζητήσεις, συμπεράναμε με τους συνοδοιπόρους μου.

Κατα την άποψή μου και με πολύ καλές υπηρεσίες!!
Εχω την εντύπωση πως Παολα, Νατάσα και η Λαιμα όταν επιστρέψει κάνουν ελέυθερο στοματικό. Εκτός αν κάτι άλλαξε. Επίσης και η Ζιζέλ έκανε για το μικρό διάστημα που δούλεψε εκεί.....
Για τωρα - Μονικα' Εμυ' Παολα' Λιζα' και Λαιμα' Ρομπερτα - για μετα   :-* :-* :-*
 

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
6.225
Like
3.191
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42  :-*  Ρεγγινα + Μονικα. Ρεγγινα + Παολα. Ρουμπυ + Λιζα  :-* :-* :-*
 

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
868
Κριτικές
31
Like
1.053
Πόντοι
5.845
Βριλησσού  42 : .  Ρεγγίνα. Αρχοντική pro milf με καστανά μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα, ενισχυμένο στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, που όμως δεν την διαθέτει στα προγράμματα της, όπως επίσης και το ελεύθερο στοματικό που άλλωστε καμία κοπέλα της αλυσίδας, όπως μετά από συζητήσεις, συμπεράναμε με τους συνοδοιπόρους μου.

Κατα την άποψή μου και με πολύ καλές υπηρεσίες!!
Εχω την εντύπωση πως Παολα, Νατάσα και η Λαιμα όταν επιστρέψει κάνουν ελέυθερο στοματικό. Εκτός αν κάτι άλλαξε. Επίσης και η Ζιζέλ έκανε για το μικρό διάστημα που δούλεψε εκεί.....
50 φορες στο εχω πει, η Λαίμα δεν κανει ακα, ουτε η Νατασσα(απο παλια δεν εκανε). Για τις αλλες δεν ξερω.
 

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.915
Κριτικές
67
Like
3.952
Πόντοι
4.130
50 φορες στο εχω πει, η Λαίμα δεν κανει ακα, ουτε η Νατασσα(απο παλια δεν εκανε). Για τις αλλες δεν ξερω.
Απο τη συζήτηση βγαίνει ένα μόνο συμπέρασμα: Κάνουν ελεύθερο επιλεκτικά!!

Η Λαιμα είχε πρόγραμμα με 120Ευρώ που ανακοινωνόταν και στο σαλόνι. Για τις άλλες που ανέφερα, το άκουσα με τα αυτιά μου, οπότε ξαναγυρίζω στο παραπάνω συμπέρασμα.
Επίσης και η Ντάρια όσο ήταν εκει έκανε και ελεύθερο στα μεγάλα προγράμματα και νομίζω οτι ο Τονίνο αυτό θα το επιβεβαιώσει.

Αυτές που δεν έκαναν ποτέ τίποτα σχετικό είναι η Ρεγγίνα, η Σαμάνθα και η Μαργκώ.
 

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Μηνύματα
532
Like
0

[move] :)  :)  :)  18/06    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Σιλβανα - Σιλβανα/Ζωη
Κασσανδρας 4(πανω): ----------Κλειστο-----------
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα/N Aφιξη - Ιρενα - Ελιζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Ν Αφιξη - Μικη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Τζουλια/Νικολετα - Τζουλια/Βαλια 

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.524
Πόντοι
26.470
Κατάθεση μεταμεσονύχτια στο Βριλησσού36Α στο νέο αίμα του ομίλου, τη Φαίδρα. Δεν είχα σκοπό να περάσω σήμερα, μετά τη χθεσινή διπλή κατάθεση, αλλά το μωρό έχει τέτοιο σεξαπίλ και ενέργεια που με έκανε να είμαι "έτοιμος' ήδη από το σαλόνι. Πρόκειται για μια γλυκιά κοπέλα, με καστανοκόκκινα μαλλιά, όμορφα μάτια και πρόσωπο πολύ πονηρά και τα 2, πλούσιο φυσικό στήθος 3άρι, πεταχτό και κωλαράκο και ωραία μπούτια. Λίγα παραπανίσια κιλάκια στην περιοχή της κοιλιάς δε χαλάνε καθόλου...Έπεσε τρελλή καυλάντα στο σαλόνι, να κάθεται στα πόδια μου, να τρίβεται, να με προκαλέι βγάζοντας το σουτιέν της να μου λέει προστυχόλογα κλπ όπου και με την παρότρυνση του φίλου συναγωνιστή που είχαμε πάει τελικά υπέκυψα και πέρασα στα ενδώτερα με φουλ πρόγραμμα για να τσεκάρουμε και των λόγων της το αληθές...Λοιπόν η κοπέλα το έχει. Φοβερό τσιμπούκι, μου τον εξαφάνισε στην κυριολεξία, γλύψιμο φουλ γύρω περιοχής, τρελλοί αναστεναγμοί, σωστή χρήση χεριού, περιποίηση σ το στήθος μου και στο δικό της, στο "γατάκι της"...Αυτά που ακολουθήσανε ήταν πολύ ρομαντικά και με έφτασαν στο αναπόφευκτο τέλος ενός δυνατού και τρελλού οργασμού. Λεπτομέρειες αύριο... ;) Πάντως συστήνεται με 1000 κυρίως όμως για pse καταστάσεις
 

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Μηνύματα
259
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!  :smitten: :smitten: :smitten:      
PROGRAMMA GIA TRITI 18.06.2013.

*KATEXAKI 8
11:00-20:00 NICOLE            20:00-06:00 MELINDA

*THISEOS 35
10:00-20:00 CANDY                 20:00-06:00 MORENA
 

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
868
Κριτικές
31
Like
1.053
Πόντοι
5.845
Απο τη συζήτηση βγαίνει ένα μόνο συμπέρασμα: Κάνουν ελεύθερο επιλεκτικά!!

Η Λαιμα είχε πρόγραμμα με 120Ευρώ που ανακοινωνόταν και στο σαλόνι. Για τις άλλες που ανέφερα, το άκουσα με τα αυτιά μου, οπότε ξαναγυρίζω στο παραπάνω συμπέρασμα.
Επίσης και η Ντάρια όσο ήταν εκει έκανε και ελεύθερο στα μεγάλα προγράμματα και νομίζω οτι ο Τονίνο αυτό θα το επιβεβαιώσει.

Αυτές που δεν έκαναν ποτέ τίποτα σχετικό είναι η Ρεγγίνα, η Σαμάνθα και η Μαργκώ.
Να ειχε η Λαϊμα τετοιο προγραμμα και να μην το εχω ακουσει ποτε.....δυσκολο.
Για την Νταρια, ναι ετσι που τα λες ειναι. Τα κανει ολα για τα αντιστοιχα €€€
Για Σαμ, Ρεγγινα επισης ετσι που τα λες.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom