911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Σε εχει ωφελησει εσενα η θητεια....Τα εχεις κατασκισει ολα back to back.Κατάθεση μεταμεσονύχτια στο Βριλησσού36Α στο νέο αίμα του ομίλου, τη Φαίδρα. Δεν είχα σκοπό να περάσω σήμερα, μετά τη χθεσινή διπλή κατάθεση, αλλά το μωρό έχει τέτοιο σεξαπίλ και ενέργεια που με έκανε να είμαι "έτοιμος' ήδη από το σαλόνι. Πρόκειται για μια γλυκιά κοπέλα, με καστανοκόκκινα μαλλιά, όμορφα μάτια και πρόσωπο πολύ πονηρά και τα 2, πλούσιο φυσικό στήθος 3άρι, πεταχτό και κωλαράκο και ωραία μπούτια. Λίγα παραπανίσια κιλάκια στην περιοχή της κοιλιάς δε χαλάνε καθόλου...Έπεσε τρελλή καυλάντα στο σαλόνι, να κάθεται στα πόδια μου, να τρίβεται, να με προκαλέι βγάζοντας το σουτιέν της να μου λέει προστυχόλογα κλπ όπου και με την παρότρυνση του φίλου συναγωνιστή που είχαμε πάει τελικά υπέκυψα και πέρασα στα ενδώτερα με φουλ πρόγραμμα για να τσεκάρουμε και των λόγων της το αληθές...Λοιπόν η κοπέλα το έχει. Φοβερό τσιμπούκι, μου τον εξαφάνισε στην κυριολεξία, γλύψιμο φουλ γύρω περιοχής, τρελλοί αναστεναγμοί, σωστή χρήση χεριού, περιποίηση σ το στήθος μου και στο δικό της, στο "γατάκι της"...Αυτά που ακολουθήσανε ήταν πολύ ρομαντικά και με έφτασαν στο αναπόφευκτο τέλος ενός δυνατού και τρελλού οργασμού. Λεπτομέρειες αύριο... ;) Πάντως συστήνεται με 1000 κυρίως όμως για pse καταστάσεις
Χαλαρωσε γιατι με τη φορα που εχεις παρει κινδυνευουν και οσοι τσαρκαρετε παρεα