Χθεσινή διπλή κατάθεση για αρχή στο λατρεμένο 104 και ειδικότερα στην Δέσποινα, η οποία με καύλωσε άσχημα στο σαλόνι(όπως και τις άλλες φορές), οπότε ήταν θέμα χρόνου να την πετσώσω.Δεν κατάφερα να αντισταθώ, οπότε την πήρα από το χέρι και ανεβήκαμε παρέα στο δωμάτιο 4 :S Εκεί τα χρειάστηκα λιγάκι με αυτά που είδαν τα μάτια μου, αλλά η Δέσποινα με οδήγησε σε ωραία σεξουαλικά μονοπάτια(δεν είμαι φαν του αυταρχικού,οπότε κινήθηκαμε σε νορμάλ καταστάσεις).Τελικά, δεν βγήκα χαμένος πέρασα καταπληκτικά παρόλα που την πήρα λίγο πριν σχολάσει από την βαρδυά της ;) Δεύτερη βραδυνή κατάθεση στο βουνό και συγκεκριμένα στο Βριλησού 36Α, όπου εργαζόμενο κορίτσι ήταν η Μαρκέλα
Μια κατάθεση εντελώς απρόβλεπτη μιας και δεν την είχα σχεδιάσει, αλλά κάτι οι μπύρες, κάτι τα κοκτέιλ, κάτι τα λόγια πολύ καλού φίλου(μάλλον αδερφού θα έλεγα ;)), με οδήγησαν σε συνδυασμό με την Μαρκέλα να περάσω και πάλι δωμάτιο.Δεν υπάρχουν λόγια, ούτε να την περιγράψω(το έχω κάνει ήδη 2 φορές), αλλά και το σεξ που ακολούθησε ήταν καταπληκτικό μιας και ήταν εκτός κρεββατιού αυτή την φορά ;)