Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Νωρις ξημερωματα μετα απο ποτακι στο Γκαζοχωρι με φιλαρακια, τσαρκα μόνο στα Κασσανδρας και Κωνσταντινουπολεως 80 και Μεγ.Αλεξανδρου133, σκετη απογοητευση και μιζερια..
Ουτε κοσμος, ουτε πολλες κοπελες και ουτε πολλα μαγαζια ανοικτα(γιατι να ανοιξουν εξαλλου?)
Απο τις κοπελες, μια μονο ξεχωριζε, η Αννουλα του 4 επανω, οι αλλες, μετριοτητες και κατω του μετριου...
ρε φιλε και εγω ημουν χθες στο γκαζοχωρι τιγκα στον κοσμο εεε???

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ρε φιλε και εγω ημουν χθες στο γκαζοχωρι τιγκα στον κοσμο εεε???
Ενταξει, οχι ομως οπως παλια...
Μην ξεχνας οτι εχει και πολλους τζαμπατζηδες, που απλως καθονται στην πλατεια, στα μαγαζια ομως, δεν γινοταν αυτος ο χαμος που γινοταν παλια..

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Σήμερα πρωί πέρασμα απο Λ. Αθηνών 318.

Η Νάντια πολύ κοντά στις φωτογραφίες, προσωπικά δεν μου άρεσε αν και κάνει επιθετικό σαλόνι αλλά υπολείπεται σε θηλυκότητα.
Η Γιούλη, ότι πιο κοντά σε κλασσική Ρωσίδα. Με αυτήν έγινε η κατάθεση καθότι στανταράκι μου. Πολύ καλή όπως πάντα με δυνατό σημείο την αφιέρωση πολύ χρόνου στα προκαταρκτικά.

Αντιοχειας 64!
Σκαρλετ...εχει μπολικα σχολια στις κυριες του στυλ μουναρα,θεα το καλυτερο κρεβατι κλπ!
Οκ μπορει να κανει το καλυτερο κρεβατι του κοσμου δεν αντιλεγω αλλα
αυτη που ειδα σημερα εγω μονο θεα δεν την ελεγες!
Ναι μεν εχει καλο 2,5αρι στηθος αλλα εχει και μπολικα κιλα παραπανω απο αυτα που φαινονται στις φωτος και στην φατσα θυμιζει αρκετα την
2rpa9ec.jpg

στο πιο ομορφο ομως...
Σιγουρα περιμενα να δω κατι πολυ καλυτερο

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μπάζα των studio. Όταν την πρωτοείδα είχα γράψει εδώ ότι είναι για Μετάξι 10 €.

Θεσσαλονικης 96 κ Σκρα!
...Ρωξανη για την οποια ειχα μια κρυφη ελπιδα οτι μπορει να δουλευε εκτακτως ενα απο τα καλυτερα τσιμπουκια της Αθηνας η Ντανιελα/Ρωξανη/Τζιοβανα το cg.... αλλα που τετοια τυχη!

Η συγκεκριμένη εκεί εμφανίζεται πλέον μόνο σαν Τζιοβάνα.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ενταξει, οχι ομως οπως παλια...
Μην ξεχνας οτι εχει και πολλους τζαμπατζηδες, που απλως καθονται στην πλατεια, στα μαγαζια ομως, δεν γινοταν αυτος ο χαμος που γινοταν παλια..
οντως :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Νωρις ξημερωματα μετα απο ποτακι στο Γκαζοχωρι με φιλαρακια, τσαρκα μόνο στα Κασσανδρας και Κωνσταντινουπολεως 80 και Μεγ.Αλεξανδρου133, σκετη απογοητευση και μιζερια..
Ουτε κοσμος, ουτε πολλες κοπελες και ουτε πολλα μαγαζια ανοικτα(γιατι να ανοιξουν εξαλλου?)
Απο τις κοπελες, μια μονο ξεχωριζε, η Αννουλα του 4 επανω, οι αλλες, μετριοτητες και κατω του μετριου...

δεν πέρασες μια βόλτα από το κων/λεως 92Α να δεις και την Πενάρα που ήταν ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη :knockinb:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Χθεσινή διπλή κατάθεση για αρχή στο λατρεμένο 104 και ειδικότερα στην Δέσποινα, η οποία με καύλωσε άσχημα στο σαλόνι(όπως και τις άλλες φορές), οπότε ήταν θέμα χρόνου να την πετσώσω.Δεν κατάφερα να αντισταθώ, οπότε την πήρα από το χέρι και ανεβήκαμε παρέα στο δωμάτιο 4 :S Εκεί τα χρειάστηκα λιγάκι με αυτά που είδαν τα μάτια μου, αλλά η Δέσποινα με οδήγησε σε ωραία σεξουαλικά μονοπάτια(δεν είμαι φαν του αυταρχικού,οπότε κινήθηκαμε σε νορμάλ καταστάσεις).Τελικά, δεν βγήκα χαμένος πέρασα καταπληκτικά παρόλα που την πήρα λίγο πριν σχολάσει από την βαρδυά της ;) Δεύτερη βραδυνή κατάθεση στο βουνό και συγκεκριμένα στο Βριλησού 36Α, όπου εργαζόμενο κορίτσι ήταν η Μαρκέλα :rockon: Μια κατάθεση εντελώς απρόβλεπτη μιας και δεν την είχα σχεδιάσει, αλλά κάτι οι μπύρες, κάτι τα κοκτέιλ, κάτι τα λόγια πολύ καλού φίλου(μάλλον αδερφού θα έλεγα ;)), με οδήγησαν σε συνδυασμό με την Μαρκέλα να περάσω και πάλι δωμάτιο.Δεν υπάρχουν λόγια, ούτε να την περιγράψω(το έχω κάνει ήδη 2 φορές), αλλά και το σεξ που ακολούθησε ήταν καταπληκτικό μιας και ήταν εκτός κρεββατιού αυτή την φορά ;) :cheesy:

ξεροχύνο με τον πρωθυπουργό άξιος  :rockon: :rockon:  άξιος

για πες μου για  την Μαρκέλα  την πήρες πισωκολλητό όρθια πάνω στον καναπέ ;;;

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
14
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
VERONIKA[/size]

:tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ξεροχύνο με τον πρωθυπουργό άξιος  :rockon: :rockon:  άξιος

για πες μου για  την Μαρκέλα  την πήρες πισωκολλητό όρθια πάνω στον καναπέ ;;;

Σε ευχαριστώ μύστη μου :rockon: :rockon:

Για αρχή μου πήρε πίπα με εκείνη στημένη στα γόνατα, στην συνέχεια την πήρα στα τέσσερα στην πολυθρόνα, μετά σηκώθηκα όρθιος μπροστά στον καθρέφτη όπου ξεκίνησε με πίπα, την σηκώνω και την στήνω στα όρθια(δυνατό σφυροκόπημα όπως βλέπουμε στις τσόντες :P), όπου θαύμαζα τα ειδωλά μας στον καθρέφτη.Επόμενη στάση στα τέσσερα στο κρεββάτι, όπου προηγήθηκε πίπα για να χαλαρώσω :grin: από τον έντονο ρυθμό.Συνέχεια στο ίδιο μοτίβο μιας και δεν έχυνα....τον δίνω και πάλι πίπα με την Μαρκέλα να ξαπλώνει στα πατώματα και να μου ζητάει να την γαμήσω δυνατά.Αυτό ήταν για κανένα 5 λεπτό την πήγα κομπρεσέρ μέχρι που έχυσα :grin:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Σε ευχαριστώ μύστη μου :rockon: :rockon:

Για αρχή μου πήρε πίπα με εκείνη στημένη στα γόνατα, στην συνέχεια την πήρα στα τέσσερα στην πολυθρόνα, μετά σηκώθηκα όρθιος μπροστά στον καθρέφτη όπου ξεκίνησε με πίπα, την σηκώνω και την στήνω στα όρθια(δυνατό σφυροκόπημα όπως βλέπουμε στις τσόντες :P), όπου θαύμαζα τα ειδωλά μας στον καθρέφτη.Επόμενη στάση στα τέσσερα στο κρεββάτι, όπου προηγήθηκε πίπα για να χαλαρώσω :grin: από τον έντονο ρυθμό.Συνέχεια στο ίδιο μοτίβο μιας και δεν έχυνα....τον δίνω και πάλι πίπα με την Μαρκέλα να ξαπλώνει στα πατώματα και να μου ζητάει να την γαμήσω δυνατά.Αυτό ήταν για κανένα 5 λεπτό την πήγα κομπρεσέρ μέχρι που έχυσα :grin:

στα 4 στην πολυθρόνα την έχω τίμηση και εγώ απίστευτη είναι η πουτάνα  :headbang: :headbang:

με καύλωσες παλιόπαιδο πάω να  :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
στα 4 στην πολυθρόνα την έχω τίμηση και εγώ απίστευτη είναι η πουτάνα   :headbang: :headbang:

με καύλωσες παλιόπαιδο πάω να  :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:tooth: :tooth: :tooth:

Εχθές είχε όρεξη για ανωμαλίες, μου το είπε και στο δωμάτιο όταν ήρθε, δεν ήθελε να το κάνουμε στο κρεββάτι, οπότε ακολούθησα τις διαταγές της και δεν έχασα ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
 Δε νομιζο πηγαινα σε αυτο που λες το στουντιο και δεν την ειχα δει ποτε!!!Ειναι καινουργιο μωρακι και ενας αλλος τυπε μου νομιζε οτι την γνωριζι απο καπου στην φυλης αποκλιετε! και εκει ειμαι συχνος 8αμονας και δεν την ειχα δει ποτε!!Ασε που η κοπελα μου ειπε οτι ειναι αρκετο καιρο στην ελλαδα και λογο κρισης κανει αυτη την δουλεια!!!
Μια που τα ξέρεις όλα για την κοπέλα τυπε μου,πες μας ελεύθερο στοματικό κάνει?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μια που τα ξέρεις όλα για την κοπέλα τυπε μου,πες μας ελεύθερο στοματικό κάνει?
  Τυπε μου δεν ανακοινοθηκε ελευθετο στοματικο σαν εξτρα ασε που και οταν κανουν σπανιος το επιλεγο διοτι λιγες κανουν καλο χορις πλαστικο οι υπολοιπες πεζι και να στον γδαρουν...χαχαχ...Παντος περα απο αυτο τα περασα τελεια με την τζινα!!εχει ερθει νεο αιμα καλο αυτο!!! :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
τοσο καλη η μαρκελλα ε? Ειδικα αυτο με το πατωμα πρεπει να ναι γαματο!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τοσο καλη η μαρκελλα ε? Ειδικα αυτο με το πατωμα πρεπει να ναι γαματο!

άντε πάλι τα ίδια... :tickedoff:

Λαγέ, σου τα έχω πεί καμιά 10 φορές αλλά δεν λες να το καταλάβεις, το μωρό είναι ανώμαλο και γουστάρει τέτοια παιχνίδια στο δωμάτιο ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ο,τι πρεπει για μενα δηλαδη!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
δεν πέρασες μια βόλτα από το κων/λεως 92Α να δεις και την Πενάρα που ήταν ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη :knockinb:
Ψιλοξενερωμενοι ημασταν και φυγαμε, ωστοσο πριν 2-3 χρονια που ειχα παρει την Πενυ, δεν με τρελανε κιολας και δεν ξαναπηγα... :think:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618

Δεν πήγες στο 92Α που ήταν η Πένυ.... ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom