Djole_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
δουλευει και ως cg...
Σωπα ρε την Ελισα...ωραιος ρε φιλαρακι δεν το ξεραμε αυτο.. ;)
δουλευει και ως cg...
πριν απο λίγο καρέα 30 σάρα και μισέλ.
ο μπίλαρος επιμένει οτι σχεδόν κάθε μέρα μετά τα μεσάνυχτα είναι ανοιχτά !!!!!
την εχει δοκιμασει κανενας σαν call-girl ??? στο studio παντως ειναι super !!!!δουλευει και ως cg...
για να δουμε με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω θα την επισκεφθωπροχωρα βαζελακο το ξερει το αθλημα το ρουμανακι και λογικα θα περασεις καλα
η συγκεκριμενη ειχε πιρσινγκ στην μυτη της και μαυρα σγουρα μαλλιά??και η Μαρίνα του Mpouzoklidou μου είπε ότι το προηγούμενο βράδυ πήγα εκεί και της είπα ότι θα επιστρέψω αλλά δεν επέστρεψα
για πιρσινγκ δεν θυμάμαι, θα σου πει ο mpouzoklidos, αλλά εχει σγουρά μαλιάη συγκεκριμενη ειχε πιρσινγκ στην μυτη της και μαυρα σγουρα μαλλιά??
και ειπε οτι ειναι ελληνοσερβα??νομιζω οτι αυτη που τιμησε ο φιλος σου την τίμησα και εγω την παρασκυη στο 24 απεναντι...για πιρσινγκ δεν θυμάμαι, θα σου πει ο mpouzoklidos, αλλά εχει σγουρά μαλιά
Ευνειδών 5: Η Χριστίνα trajik του lsh. Ρε σεις τι ήταν τούτο. Σαλονάρισμα του καβουριού όπως είπε ο Mpouzoklidos δηλαδή 2 βήματα μπροστά από την κουρτίνα και δύο βήματα πίσω και χάθηκε στο βυθό. Η υπηρεσία μας είπε ότι είναι λίγο ντροπαλή αλλά αυτή φοβότανε και την σκιά της. Ρε lsh δεν την λυπήθηκες? Επίσης να πω ότι η υπηρεσία μου είπε ότι με ήξερε από κάπου ενώ εγώ την έβλεπα πρώτη φορά.
εγ'ω να σου πω την αλήθεια την λυπήθηκα
Βασικά αυτή η ντροπαλότητα με "έφτιαξε", δεν μπορουσα να φανταστώ την κατάληξη...
δεν είπε καταγωγήκαι ειπε οτι ειναι ελληνοσερβα??νομιζω οτι αυτη που τιμησε ο φιλος σου την τίμησα και εγω την παρασκυη στο 24 απεναντι...
Χτεσινοβραδυνή καταδρομική καβάλα στην κινέζικη αποβολή του Mpouzoklidou, σε Κασσάνδρα, Κων/πόλεως, Φυλής, και βουνό, είδαμε και παρατηρήσαμε τα εξής:
Κ8 δεξιά: Μόνικα από τις σταθαρές αξίες της αλυσίδας
Κ8 μεσέο: Ιζαμπέλα ξανθιά όμορφη κοπέλα ήθελε να την πάρει κάποτε ο Mpouzoklidos αλλά οι αρνητικές κριτικές τον απέτρεψαν
Κ8 αριστερό: 2 κοπέλες, η Σιλβάνα αδύνατη μελαχρινή αδιάδορη για μένα, και η Βάλια το αντίθετο εντελώς, ψηλή μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο νταρντάνα από το πρώην Αμνέζια
Κ6: η Ζέτα
Κ4: Δεν ανεβήκαμε γιατί θα το φιτίλιαζα το 50άρικο για την Άννα την καλονή και ακόμα ήταν νωρίς
Κ92α: Η Άντα καινούρια κοπέλα όπως μας είπε η υπηρεσία, με παραπανίσια κιλά μακριά από το γούστο μου, απορώ πως ζητάνε 50άρικο
Κ80: Η Σίσσυ άλλη καινούρια κοπέλα όπως μας είπε ο κυρ Βασίλης με το πρόγραμμα να ξεκινάει από τα 40€, και στα 50€ με δωράκι, όμορφη κοπέλα μελαχρινή κοντούλα μανιτζέβελη με ωραίο σωματάκι και πρόσωπο, ο Mpouzoklidos έπαθε πλάκα μαζί της καθότι στα κυβικά του, και την έχει βάλει στα υπόψιν για τσεκάρισμα
Μ. Αλεξ. 133: 2 κοπέλες η Κλαούντια η οποία και αυτή έχει ομορφύνει και αν δεν είχε το κακό παρελθόν με τον mpouzoklido θα την τιμούσα, και μαζί της η Αλεξάνδρα μελαχρινή με λίγα παραπανίσια κιλά αδιάφορη για μένα, όχι φυσικά για 50άρικο, και έψαχνα να βρω από που την είχα ξαναδεί, γνωστή φυσιογνωμία. Λογικά κάπου Φυλής. Που είναι ρε η εποχχή που μεσουρανούσε η Ντορίνα
Ευνειδών 5: Η Χριστίνα trajik του lsh. Ρε σεις τι ήταν τούτο. Σαλονάρισμα του καβουριού όπως είπε ο Mpouzoklidos δηλαδή 2 βήματα μπροστά από την κουρτίνα και δύο βήματα πίσω και χάθηκε στο βυθό. Η υπηρεσία μας είπε ότι είναι λίγο ντροπαλή αλλά αυτή φοβότανε και την σκιά της. Ρε lsh δεν την λυπήθηκες? Επίσης να πω ότι η υπηρεσία μου είπε ότι με ήξερε από κάπου ενώ εγώ την έβλεπα πρώτη φορά.
Ιεροφαντών 9: Αλίς με μαστάρια μέσα στο δίχτυ αδιάφορη για μένα, και η Τζίνα που αφήστε καλύτερα να μην κάνω περιγραφή.Δεν είναι να δυνατόν να ζητάτε 50άρικα για κάτι τέτοιες
Αναχώρηση από το Γκάζι και βουρ για Φυλής όπου θα ακολουθήσει ενημέρωση στο ανάλογο φόρουμ
Αναχώρηση από Φυλής και βουρ για βουνό με το μηχανάκι του mpouzoklidou να χτυπάει κόκκινα στην ανηφόρα :S
Βρ.60 όλα κλειστά
Βρ.46: 2 κοπέλες, η ομορφότερη για μένα της βραδιάς Λούνα ξανθιά με κοντό μαλί και φοβερό πίσω σύστημα στοχοποιήθηκε και θα τιμηθεί άμεσα, μαζί της η Κορίνα μια ξανθιά με μακρύ μαλί και ωραίο σώμα.
Βρ.42 Η Μάργκο άλλη μια πανέμορφη ξανθιά ρωσίδα με πλούσια τα ελέη, και μαζί της η Νατάσσα αδιάφορη με παραπανίσια κιλά
Βρ.36Α η Λίζα με το φοβερό σαλονάρισμα και το σώμα κόλαση αλλά από πρόσωπο Γιάτσεκ Γκμόχ μας καυλάντιζε στο σαλόνι έσκυψε και είδαμε την μουνάρα της και το φοβερό πίσω σύστημα. Ο mpouzoklidos θα πέρναγε αλλά είχαμε την μαλάκο την τσατσά σαν τον χάρο πάνω από το κεφάλι μας να μας ρωτάει τι θα κάνουμε, και τσατιστίκαμε και φύγαμε. Λίγο διακριτικότητα δεν βλάπτει.
Βρ 36: Η Μιχαέλα από το Αμνέζια μας θυμήθηκε όταν ο Mpouzoklidos την είχε τιμήσει στο παρελθόν
Γενικά να πω το εξής. Όλοι μα όλοι βαράγανε μύγες. Δεν υπήρχε άνθρωπος όυτε στο βουνό όυτε στο Γκάζι. Ζήτημα αν μεσοβδόμαδα τα μαγαζιά βγάζουν τα έξοδα τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάζουν μια προσφορά έστω από Δευτέρα ως Πέμπτη το απλό πρόγραμμα στα 40€. :S
Για την ιστορία τιμήθηκε η Ελένη από Φώκαιας 19 η πρώην από Φ104 από εμένα και η Μαρίνα από Φώκαιας 27 από τον mpouzoklido γιατί τα περισσότερα τεμάχια που είδαμε δεν άξιζαν το 50άρικο
Επίσης να πω ότι μάλλον υπάρχει κάποιος κλώνος μου εκεί έξω που κυκλοφορεί τα βράδια, καθώς και η τσα2 του Ευνειδών με είχε ξαναδεί, και η Μαρίνα του Mpouzoklidou μου είπε ότι το προηγούμενο βράδυ πήγα εκεί και της είπα ότι θα επιστρέψω αλλά δεν επέστρεψα
Και με super service στο δωματιο, συμφωνα με την προσφατη εμπειρια μου, μαζι της.Υ.Γ όπου Άντα από Κων/Λεως 80 δεν είναι άλλη από την Μαρία που δούλευε στα Κασσάνδρας 3πάνω και 4Β ;)
μακριά από τα γούστα μουΚαι με super service στο δωματιο, συμφωνα με την προσφατη εμπειρια μου, μαζι της.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Πηγαμε για κεμπαπ και μπυρες (Zidane, px75, Β. Μπαρουχος, Τσαρος και εγω) στο Μοναστηρακι και "βαρυναμε"........μακριά από τα γούστα μου
σας ψάχναμε χτες, περάσαμε από τα Κασσάνδρας 3-4 φορές
με αυτά που άκουσα σε λίγο θα το πιστέψω και εγώτα σεβη μου στους δυο συναγωνιστες για την τιτανομεγιστοτεραστια ενημερωση.κερβερα ασε τα ψεμματα για τον κλωνο κυκλοφορει φημη οτι κανεις κρυφοτσαρκες και δεν λες τιποτα σε κανεναν
την κάνατε ταράτσα δηλαδή,Πηγαμε για κεμπαπ και μπυρες (Zidane, px75, Β. Μπαρουχος, Τσαρος και εγω) στο Μοναστηρακι και "βαρυναμε"........