Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλημερα studiakides!η νικολ απ την. Τριγετοαλυσιδα οχι αυτη με τη ferrari η αλλη με το τραινο!!λεει για gfe?
Την τιμησα πριν 1,5 μηνα περιπου στο τριγγετα 3 με αριστες εντυπωσεις.
Ειναι πολυ καλη στην δουλεια της χωρις να ξεπερναει τα ορια και διχως εξτραδακια
Τρυφερη, ακλη στην δουλεια της, υπομονετικη, με λιγα λογια κλασσικο gfe οπως ζητας.

Εγω τουλαχιστον περασα πολυ καλα μαζι της σε απλο ποργραμμα των 50 ευρω.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Σ ευχαριστω μεγιστε che!θα λεγες ότι μοιαζει στην αγαπημενη μου victoria?η καμια σχεση?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σ ευχαριστω μεγιστε che!θα λεγες ότι μοιαζει στην αγαπημενη μου victoria?η καμια σχεση?
Αλλο στυλ.
Η Νικολ δεν δινει γλωσσοφιλα για παραδειγμα.
Ειναι το ιδιο περιποιητικη και τρυφερη, αλλα θα ξηταν λαθος να τις συγκρινουμε.
Ειναι δυο διαφορετικες περιπτωσεις.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Gfe χωρις γλωσσοφιλα?τε σπα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Αλλα ειναι χαλαρη οπως η vic?δεν ξερω αλλα μ αρεσει αυτο το χαλαρο στυλ της.

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Πρωινη ενημερωση:
Κηφισου 30: Μπετυ και Παολα. Η Παολα ειναι Ελληνιδα, μελαχρινη, ψηλη, χυμωδης με πολυ ωραιο προσωπο. Η τσατσα μου την διαφημισε για γυναικα με μεγαλη εμπειρια στο εξωτερικο σε στουντιο και dungeon. Εμενα ομως μου αρεσε η μοντελε πιτσιρικα Μπετυ, η οποια ομως δεν κανει αυταρχικο, οποτε απεχωρησα με την τσατσα να μου εκθειαζει την Παολα. Αν ηταν ποιο αδυνατη θα εμπαινα.
Σπυρου Πατση 40: Επρεπε να δω απο κοντα αυτο το σωμα της Σελενας που εβλεπα στις φωτογραφιες του στουντιο. Πραγματι, μοντελε σωματακι, οχι τελειως κοντη (1,60 λενε στις 'κυριες', πιστευω ειναι ψηλοτερη), αλλο απο προσωπο δεν ακολουθει. Επομενη σταση
Ιεροφαντων 9: Βιρτζινια και Μονικα. Η Βιρτζινια ειναι πιο πολλων κυβικων απο αυτο που ψαχνω, ουτε που τη θυμαμαι. Η Μονικα ειναι ωραια, με βυζαρες. Μοναδικο μειον οι αγυμναστες γαμπες. Περασα το κεντρο και πηγα στο
Γεωργιου Μπουζιανη 2 να μπω στη Λαουρα, για ειχα αρχισει να βαριεμαι τη βολτα. Ομως ηταν εκει μονο η Μαγια, που Μαγια σημαινει Γιουλη απο Θαρυπου 10. Ρωσιδα μιλφ, τιποτα το ιδιαιτερο, απλα πιο γερασμενη απο οτι ηταν στο Θαρυπου οταν ζηταγε λιγοτερα. Οποτε αντε γεια!
Μελαντιας 50. Ελεγε Κριστυ το προγραμμα, ηταν εκει και η Τζουλι ομως.. Η Τζουλι ειναι κοπελα με συμπαθητικο προσωπο, καστανη, αλλα τα κυβικα της ειναι πιο πολλα απο αυτα που ζηταω. Η Κριστυ μου αρεσε. Μελαχρινη, με βυζαρες, νεαρη, με γαματες γοβες κι ωραιες γαμπες. Λεω στην τσατσα να περασω, τελικα αφου τα λεμε για το προγραμμα με τσατσα και κοπελα η τσατσα μου ξεφουρνιζει οτι εχει ηδη πελατη να περιμενει, αλλα μη φοβασαι, σε 5 λεπτα θα ειναι εξω! Αυτο αρκουσε για να βαλω το πορτοφολι μου μεσα την ωρα που θα πληρωνα.. Διαφημιση νομιζει οτι κανει; Θα τον ξεπεταξει σε 5 λεπτα;; Αντε γεια! Τελευταια σταση
Θεσσαλονικης 96: Πηγα να μπω στη Μαγια που την εχω δει και μου αρεσει. Η κοπελα βγηκε, σαλοναρισε ωραια, ειναι ομορφη, φοραγε και παπουτσαρα. Στο σαλονι ηταν αλλος ενας συναγωνιστης, ο οποιος μολις την ειδε πηγε να φυγει και η τσατσα αρχισε να μουρμουριζει. Αυτο, σε συνδυασμο με το οτι το αυταρχικο που με την ιδια κοπελα στο Κροκεων το πληρωνεις 80, ενω στο Θεσσαλονικης η τσατσα ζηταγε 100, με εκαναν να φυγω.
Θα παω με την κοπελα στο αλλο στουντιο.
Οσο για σημερα, με βλεπω να πηγαινω Κηφισου 60 αργοτερα για Βανεσα, οι φωτος ειναι υποσχομενες!

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Συναντησα συναγωνιστες στα Κηφισου 30, Μελαντιας 50 και Θεσσαλονικης 96, αλλα γενικα ηταν ηρεμα.
Επισης περασα και απο το Ηλια Ηλιου 82, που ηταν η Βαρβαρα, η οποια αν και λενε στο fb οτι εχει αρχισει γυμναστηριο, θελει πολυ δουλεια για τα δικα μου παντα γουστα..

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
[move] :)  :)  :)   05/06    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Κλειστο - Κλειστο
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Σαμπρινα - Μαντονα - Βαλια
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Λαρισα - Σιλβανα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Μικη
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μικη/Μονικα/Ιζαμπελα/Βαλια - Ιζαμπελα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
Η kinky Κατερίνα πού χάθηκε ;

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
οκ απ οτι καταλαβα εσενα σε ξενερωσε..και εμενα στο 8 λεπτο μου είπε ότι πρέπει να τελειώνουμε...

όπως τα λες είναι εννοείτε πως με ξενέρωσε
και δεν θα ανέβαζα κριτική αν δεν έβλεπα κάποιες ανακρίβειες και ότι κάποιοι την προτείνουν

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
όπως τα λες είναι εννοείτε πως με ξενέρωσε
και δεν θα ανέβαζα κριτική αν δεν έβλεπα κάποιες ανακρίβειες και ότι κάποιοι την προτείνουν
παντως εχει πολυ ωραιο σωμα εγω εχω παω τρεις φορες μαζι της και στο σεξ περναω πολυ καλα αλλα μολις περασει το 10λεπτο αυτοματα λεει πρεπει να τελειωνεις και ου την παιζει ειτε με βαζει εμενα να το κανω...σε εκεινο το σημειο με ξενερωνει α[ειστευτα

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
παντως εχει πολυ ωραιο σωμα εγω εχω παω τρεις φορες μαζι της και στο σεξ περναω πολυ καλα αλλα μολις περασει το 10λεπτο αυτοματα λεει πρεπει να τελειωνεις και ου την παιζει ειτε με βαζει εμενα να το κανω...σε εκεινο το σημειο με ξενερωνει α[ειστευτα

κάπως έτσι την πάτησα και εγώ  και ειδικά από τις  βυζαρες της

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  06/06    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Σαμπρινα - Κλειστο
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Tζουλια - Βαλια
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Κλειστο - Σιλβανα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Βαλια - Μικη
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Ιζαμπελα - Ελιζα/Τζουλια/Ιζαμπελα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
14
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
MARGARITA
[/size]
:tits2: :tits2: :tits2:

:fuck2: :fuck2: :fuck2:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
έχει πάρει κανείς τη Μελίσσα της τριγγετοαλυσίδας;
Η τύπισα δουλεύει μόνο 1 ημέρα την εβδομάδα, τις υπόλοιπες που τη βρίσκουμε;
Έχει κανένα ιδιαίτερο τηλέφωνο για θεραπευτικά ραντεβού;

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.561
Πόντοι
506
Πεμπτη στο Βριλησσου 42  :-* Παολα + Ρεγγινα. Φριντα + Νατασσα. Ρομπερτα + Αιντα (κενουρια κοπελα)  :-* :-* :-*

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845

Reggina

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Νοε 2011
Like
14
:-* :-*Καλημερα σασ περιμενο στιν Βριλησσου 42 μαζι με τιν Παολα μεχρι τισ 17.00  :tits2: :tits2: Πολλα φιλια :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom