ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
ειναι νεο στην ψυχη!! Να ρωτησω ρε παιδες η σονια του 12 ελευθερο στοματικο κανει??
Μάλιστα!
ειναι νεο στην ψυχη!! Να ρωτησω ρε παιδες η σονια του 12 ελευθερο στοματικο κανει??
Kαλησπέρα ;)
μέχρι τις 17:00 στο studio οι www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=14&catid=13]Mπέτυ+Δέσποινα+Τζόι[/url]
το απόγευμα οι www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=8&catid=13]Αντζελα+Δέσποινα+Νάνσυ[/url]
το βράδυ οι www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=289&catid=13]Μαρίνα+Τζούλι[/url] +www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=311&catid=13]Πωλίνα[/url]
Απο οτι εχω δει στις φοτο η κοπελα που λες ονοματη τζινα, ειναι η κοπελα που πηγα χτες στο στουντιο γκεισα αθανασιας 3!Απο το σαλονι με κερδισε ειναι μες την ζωντανια η κοπελα!!!και αποδηχτηκε και μεσα στο δωματιο αυτο! Δες κριτικι τυπε μου!!!Εγω πρωτη φορα την βλεπω ουτε στην φυλης την ειχα δει πουθενα που παω συχνα!ειναι καινουργια κοπελα συγουρα!!!Ενημέρωσις:
1. Νικόλ, Πιπίνου 118, νεαρό, μελαχρινό, κοντό, βουκολικό πρόσωπο γενικά αδιάφορη παρουσία.
2. Τζίνα, Κηφισού 60, κοκκαλιάρικο, με μακρύ μαλλί, ταλαιπωρημένο φαινόταν (όχι το μαλλί το κορίτσι). Δεν νομίζω ότι θα ρισκάριζα. Νομζίω την έχω ξαναδεί κάπου στη Φυλής
Απο οτι εχω δει στις φοτο η κοπελα που λες ονοματη τζινα, ειναι η κοπελα που πηγα χτες στο στουντιο γκεισα αθανασιας 3!Απο το σαλονι με κερδισε ειναι μες την ζωντανια η κοπελα!!!και αποδηχτηκε και μεσα στο δωματιο αυτο! Δες κριτικι τυπε μου!!!Εγω πρωτη φορα την βλεπω ουτε στην φυλης την ειχα δει πουθενα που παω συχνα!ειναι καινουργια κοπελα συγουρα!!!
Εγω περασα τελεια και εμηνα εκληκτος με το σερβις της!!!Ειδες κριτικη μου;;Παω πολυ συχνα φυλης τυπε μου και δεν την εχω δει καπου!!!Εξαλου στο τελευταιο 5 λεπτο που ειμασταν αγκαλια περα απο τα χαδια κτλ που περιγραφο στην κριτικη μου!μου ειπε πως ειναι καινουργια στη δουλεια ειναι αρκετα χρονια στην ελλαδα και λογο κρισης κανει αυτο το επαγγελμα !!!Οποτε το πιο συγουρο ειναι να μπερδευεσε τυπε μου!!!ε, μάλλον κάνω λάθος με την πρώτη εντύπωση που μου έδωσε. δεν πέρασα οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. αλλά ότι την έχω ξαναδεί κάπου είναι βέβαιο. Θα θυμηθώ...
Δε νομιζο πηγαινα σε αυτο που λες το στουντιο και δεν την ειχα δει ποτε!!!Ειναι καινουργιο μωρακι και ενας αλλος τυπε μου νομιζε οτι την γνωριζι απο καπου στην φυλης αποκλιετε! και εκει ειμαι συχνος 8αμονας και δεν την ειχα δει ποτε!!Ασε που η κοπελα μου ειπε οτι ειναι αρκετο καιρο στην ελλαδα και λογο κρισης κανει αυτη την δουλεια!!!"Τζινα απο Αθανασιας 3...κοντοπουτανο με στεγνο αδυνατο κορμι και πολυ kinky φατσουλα!
Πολυ γνωστη φυσιογνωμια αλλα δεν μπορω να θυμηθω απο που..."
Νομίζω οτι ξεκίνησε απο Sensuality με άλλο όνομα. Μετα πήγε Παγκράτι
Εγω περασα τελεια και εμηνα εκληκτος με το σερβις της!!!Ειδες κριτικη μου;;Παω πολυ συχνα φυλης τυπε μου και δεν την εχω δει καπου!!!Εξαλου στο τελευταιο 5 λεπτο που ειμασταν αγκαλια περα απο τα χαδια κτλ που περιγραφο στην κριτικη μου!μου ειπε πως ειναι καινουργια στη δουλεια ειναι αρκετα χρονια στην ελλαδα και λογο κρισης κανει αυτο το επαγγελμα !!!Οποτε το πιο συγουρο ειναι να μπερδευεσε τυπε μου!!!