Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Ενημέρωσις:
1. Νικόλ, Πιπίνου 118, νεαρό, μελαχρινό, κοντό, βουκολικό πρόσωπο γενικά αδιάφορη παρουσία.
2. Τζίνα, Κηφισού 60, κοκκαλιάρικο, με μακρύ μαλλί, ταλαιπωρημένο φαινόταν (όχι το μαλλί το κορίτσι). Δεν νομίζω ότι θα ρισκάριζα. Νομζίω την έχω ξαναδεί κάπου στη Φυλής

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ωραιος παικτη μου!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ωραιος παικτη μου! Εχεις δικιο, δν ειναι εποχη για ρισκο!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ενημέρωσις:
1. Νικόλ, Πιπίνου 118, νεαρό, μελαχρινό, κοντό, βουκολικό πρόσωπο γενικά αδιάφορη παρουσία.
2. Τζίνα, Κηφισού 60, κοκκαλιάρικο, με μακρύ μαλλί, ταλαιπωρημένο φαινόταν (όχι το μαλλί το κορίτσι). Δεν νομίζω ότι θα ρισκάριζα. Νομζίω την έχω ξαναδεί κάπου στη Φυλής
  Απο οτι εχω δει στις φοτο η κοπελα που λες  ονοματη τζινα, ειναι η κοπελα που πηγα χτες στο στουντιο γκεισα αθανασιας 3!Απο το σαλονι με κερδισε ειναι μες την ζωντανια η κοπελα!!!και αποδηχτηκε και μεσα στο δωματιο αυτο!  Δες κριτικι τυπε μου!!!Εγω πρωτη φορα την βλεπω ουτε στην φυλης την ειχα δει πουθενα που παω συχνα!ειναι καινουργια κοπελα συγουρα!!! :rockon:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
Ερωτηξης:
Αυτη η πορνοσταρ στο στούντιο της Ηλιουπολης τι λέει;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
  Απο οτι εχω δει στις φοτο η κοπελα που λες  ονοματη τζινα, ειναι η κοπελα που πηγα χτες στο στουντιο γκεισα αθανασιας 3!Απο το σαλονι με κερδισε ειναι μες την ζωντανια η κοπελα!!!και αποδηχτηκε και μεσα στο δωματιο αυτο!  Δες κριτικι τυπε μου!!!Εγω πρωτη φορα την βλεπω ουτε στην φυλης την ειχα δει πουθενα που παω συχνα!ειναι καινουργια κοπελα συγουρα!!! :rockon:

ε, μάλλον κάνω λάθος με την πρώτη εντύπωση που μου έδωσε. δεν πέρασα οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. αλλά ότι την έχω ξαναδεί κάπου είναι βέβαιο. Θα θυμηθώ...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ε, μάλλον κάνω λάθος με την πρώτη εντύπωση που μου έδωσε. δεν πέρασα οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. αλλά ότι την έχω ξαναδεί κάπου είναι βέβαιο. Θα θυμηθώ...
  Εγω περασα τελεια και εμηνα εκληκτος με το σερβις της!!!Ειδες κριτικη μου;;Παω πολυ συχνα φυλης τυπε μου και δεν  την εχω δει καπου!!!Εξαλου στο τελευταιο 5 λεπτο που ειμασταν αγκαλια περα απο τα χαδια κτλ που περιγραφο στην κριτικη μου!μου ειπε πως ειναι καινουργια στη δουλεια ειναι αρκετα χρονια στην ελλαδα και λογο κρισης κανει αυτο το επαγγελμα !!!Οποτε το πιο συγουρο ειναι να μπερδευεσε τυπε μου!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερα στην πρωινη βαρδια...

Αντιοχειας 64!
Σκαρλετ...εχει μπολικα σχολια στις κυριες του στυλ μουναρα,θεα το καλυτερο κρεβατι κλπ!
Οκ μπορει να κανει το καλυτερο κρεβατι του κοσμου δεν αντιλεγω αλλα
αυτη που ειδα σημερα εγω μονο θεα δεν την ελεγες!
Ναι μεν εχει καλο 2,5αρι στηθος αλλα εχει και μπολικα κιλα παραπανω απο αυτα που φαινονται στις φωτος και στην φατσα θυμιζει αρκετα την
2rpa9ec.jpg

στο πιο ομορφο ομως...
Σιγουρα περιμενα να δω κατι πολυ καλυτερο

Θεσσαλονικης 96 κ Σκρα!
Λιανα...λεπτη με ασπρο δερμα και συμπαθητικη φατσα αλλα ως εκει!
Μαζι της ηταν η Ρωξανη για την οποια ειχα μια κρυφη ελπιδα οτι μπορει να δουλευε εκτακτως ενα απο τα καλυτερα τσιμπουκια της Αθηνας η Ντανιελα/Ρωξανη/Τζιοβανα το cg.... αλλα που τετοια τυχη!
Οπου Ρωξανη(δεν εχει φωτος) ειναι ο θηλυκος Ρασιντ Γεκινι(Θεος σχωρεστον),με μακρυ αφρο μαλλι και γεροδεμενο σωματοτυπο!
Οσοι γουσταρουν κοπελες απο τα βαθη της Αθηνάς ας σπευσουν!

Κηφισου 60!
Τζινα απο Αθανασιας 3...κοντοπουτανο με στεγνο αδυνατο κορμι και πολυ kinky φατσουλα!
Πολυ γνωστη φυσιογνωμια αλλα δεν μπορω να θυμηθω απο που...

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  01/06    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Σαμπρινα - Κλειστο
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μαντονα - Μονικα - Τζουλια
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σιλβανα - Σιλβανα
Κασσανδρας 6: Μελινα - Μικη - Μελινα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Βαλια/Μαρινα - Μικη/Βαλια/Μαρινα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
"Τζινα απο Αθανασιας 3...κοντοπουτανο με στεγνο αδυνατο κορμι και πολυ kinky φατσουλα!
Πολυ γνωστη φυσιογνωμια αλλα δεν μπορω να θυμηθω απο που..."

Νομίζω οτι ξεκίνησε απο Sensuality με άλλο όνομα. Μετα πήγε Παγκράτι

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
"Τζινα απο Αθανασιας 3...κοντοπουτανο με στεγνο αδυνατο κορμι και πολυ kinky φατσουλα!
Πολυ γνωστη φυσιογνωμια αλλα δεν μπορω να θυμηθω απο που..."

Νομίζω οτι ξεκίνησε απο Sensuality με άλλο όνομα. Μετα πήγε Παγκράτι
  Δε νομιζο πηγαινα σε αυτο που λες το στουντιο και δεν την ειχα δει ποτε!!!Ειναι καινουργιο μωρακι και ενας αλλος τυπε μου νομιζε οτι την γνωριζι απο καπου στην φυλης αποκλιετε! και εκει ειμαι συχνος 8αμονας και δεν την ειχα δει ποτε!!Ασε που η κοπελα μου ειπε οτι ειναι αρκετο καιρο στην ελλαδα και λογο κρισης κανει αυτη την δουλεια!!!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.561
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42  :-*  Σαμανθα + Φριντα. Μονικα + Νατασσα. Ρομπερτα + Μαργκω.  :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
  Εγω περασα τελεια και εμηνα εκληκτος με το σερβις της!!!Ειδες κριτικη μου;;Παω πολυ συχνα φυλης τυπε μου και δεν  την εχω δει καπου!!!Εξαλου στο τελευταιο 5 λεπτο που ειμασταν αγκαλια περα απο τα χαδια κτλ που περιγραφο στην κριτικη μου!μου ειπε πως ειναι καινουργια στη δουλεια ειναι αρκετα χρονια στην ελλαδα και λογο κρισης κανει αυτο το επαγγελμα !!!Οποτε το πιο συγουρο ειναι να μπερδευεσε τυπε μου!!!

Τι να έλεγε; Ότι είναι γεννημένη πουτάνα; :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Χθεσινή διπλή κατάθεση για αρχή στο λατρεμένο 104 και ειδικότερα στην Δέσποινα, η οποία με καύλωσε άσχημα στο σαλόνι(όπως και τις άλλες φορές), οπότε ήταν θέμα χρόνου να την πετσώσω.Δεν κατάφερα να αντισταθώ, οπότε την πήρα από το χέρι και ανεβήκαμε παρέα στο δωμάτιο 4 :S Εκεί τα χρειάστηκα λιγάκι με αυτά που είδαν τα μάτια μου, αλλά η Δέσποινα με οδήγησε σε ωραία σεξουαλικά μονοπάτια(δεν είμαι φαν του αυταρχικού,οπότε κινήθηκαμε σε νορμάλ καταστάσεις).Τελικά, δεν βγήκα χαμένος πέρασα καταπληκτικά παρόλα που την πήρα λίγο πριν σχολάσει από την βαρδυά της ;) Δεύτερη βραδυνή κατάθεση στο βουνό και συγκεκριμένα στο Βριλησού 36Α, όπου εργαζόμενο κορίτσι ήταν η Μαρκέλα :rockon: Μια κατάθεση εντελώς απρόβλεπτη μιας και δεν την είχα σχεδιάσει, αλλά κάτι οι μπύρες, κάτι τα κοκτέιλ, κάτι τα λόγια πολύ καλού φίλου(μάλλον αδερφού θα έλεγα ;)), με οδήγησαν σε συνδυασμό με την Μαρκέλα να περάσω και πάλι δωμάτιο.Δεν υπάρχουν λόγια, ούτε να την περιγράψω(το έχω κάνει ήδη 2 φορές), αλλά και το σεξ που ακολούθησε ήταν καταπληκτικό μιας και ήταν εκτός κρεββατιού αυτή την φορά ;) :cheesy:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Νωρις ξημερωματα μετα απο ποτακι στο Γκαζοχωρι με φιλαρακια, τσαρκα μόνο στα Κασσανδρας και Κωνσταντινουπολεως 80 και Μεγ.Αλεξανδρου133, σκετη απογοητευση και μιζερια..
Ουτε κοσμος, ουτε πολλες κοπελες και ουτε πολλα μαγαζια ανοικτα(γιατι να ανοιξουν εξαλλου?)
Απο τις κοπελες, μια μονο ξεχωριζε, η Αννουλα του 4 επανω, οι αλλες, μετριοτητες και κατω του μετριου...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom