ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
θυμασαι τυπετον Οφορικουε του ολυμπιακου που για 5 χρονια τον ελεγαν οι δημοσιογραφοι 17χρονο?Καπως ετσι το νεο παραμενει "νεο" για 5 χρονια...νεο στουντιο;
θυμασαι τυπετον Οφορικουε του ολυμπιακου που για 5 χρονια τον ελεγαν οι δημοσιογραφοι 17χρονο?Καπως ετσι το νεο παραμενει "νεο" για 5 χρονια...νεο στουντιο;
Η ΜονικαΘησέως 35 μου άνοιξε ένας παχουλός κουνιστός ευγενικός χαρούμενος νεαρός δούλευε μια μελαχρινή Σέρβα , τούμπανο η γκόμενα , βέβαια τσέκαρα τώρα τις φώτος της και στην
πραγματικότητα έχει κάποια κιλά παραπάνω απο τις φώτος , ήθελα να περάσω , αλλά πέρασαν δύο τύποι και περίμενε και τρίτος , ρώτησα για προγράμματα και ο υπηρεσίας
μου είπε 50 απλό , 70 φούλ , 100 έξτρα φουλ΄, όταν ρώτησα τι εννοεί με το φούλ δεν απάντησε...
καλος ηταν παντωςθυμασαι τυπετον Οφορικουε του ολυμπιακου που για 5 χρονια τον ελεγαν οι δημοσιογραφοι 17χρονο?Καπως ετσι το νεο παραμενει "νεο" για 5 χρονια...
εχω ακουσει καλα λογια και για την εξωτερικη της εμφανιση και για τις υπηρεσιες που παρεχει,δεν γνωριζω εαν ξερει ελληνικα..ειναι η επομενη που θα τιμησω σε στουντιοΗ Μονικα
Μια απο τις ομροφτερες παρουσιεςς στα studio αυτη την στιγμη, κατα την γνωμη μου τουλαχιστον.
Ειχα περασει απο το Ισμηνης 2 τεταρτη βαρδυ γυρω στις 01΅30 για την τιμησω και ειχε 4 δωματια αναμονη !!!!!!
Παρολα αυτα κανεις δεν εχει αναφερει τιποτα για τις υπηρεσιες της.
Δεν ειχα χρονο να περιμενω μιας και ξυπναγα 04:30 για δουλεια και πηγα στην Κατερινα.
Σιγουρα την επομενη εβδομαδα (εαν συμεπσοιυν υα ωραρια μας) θα γινει τοι test drive
Η υπηρεσια μου ειπε οτι παντα στις βαρδιες της αυτο γινεται!!!
Στα 70 φουλ εννουν 69+μασαζ+Ισπανικο
Στα 100 ολα τα παραανω για μιση ωρα.(extra χρονος δηλαδη)
Την αλλη φορα να πας και στο Θησεως 79 αν προλαβαινεις ;)
θυμασαι τυπετον Οφορικουε του ολυμπιακου που για 5 χρονια τον ελεγαν οι δημοσιογραφοι 17χρονο?Καπως ετσι το νεο παραμενει "νεο" για 5 χρονια...
Γιατί ενημερώνετε περισσότερο για τα στούντιο της Κασσάνδρας; Είναι πιο δημοφιλή;
Γιατί ενημερώνετε περισσότερο για τα στούντιο της Κασσάνδρας; Είναι πιο δημοφιλή;
τύπε υπάρχει και η εξής λύση....να κάνεις εσύ μια βολτά στα στούντιο της αρεσκείας σου και να έρθεις εδώ να μας ενημερώσεις ;)
τι λες,δεν είναι καλύτερα έτσι από το να κάνεις κριτική αφ'υψηλού ;)
πας και για ποτακι στο γκαζι,ειναι και το μετρο διπλα οποτε..Υποθέτω ότι είναι βολική περιοχή, παρκάρεις εύκολα, είναι ασφαλής, και με την μία βλέπεις 4-5 μαγαζιά..
Δεν λες 15-20 καλυετραΥποθέτω ότι είναι βολική περιοχή, παρκάρεις εύκολα, είναι ασφαλής, και με την μία βλέπεις 4-5 μαγαζιά..
Δεν λες 15-20 καλυετρα
;) ;) ;) ;) ;)
σωστος ο πρωθυπουργοςτύπε υπάρχει και η εξής λύση....να κάνεις εσύ μια βολτά στα στούντιο της αρεσκείας σου και να έρθεις εδώ να μας ενημερώσεις ;)
τι λες,δεν είναι καλύτερα έτσι από το να κάνεις κριτική αφ'υψηλού ;)
Επίσκεψη σε ΣΠ27 στην Αγάπη (Ρωσίδα με καλά ελληνικά). Όμορφη γυναίκα της διπλανής πόρτας, με στυλ όχι pse. Ένοιωσα ότι είχαμε άνεση χρόνου στο δωμάτιο, 69 (με λάστιχο), αρκετή ώρα στοματικό, reverse cow girl, 77 και ιεραποστολικό, με παραλλαγές η καθεμια, άντεχα και 4η στάση, άλλα δεν το τράβηξα άλλο. Συμπεριφορά συμμετοχής από πλευράς της. Εγώ πέρασα μιά χαρά. Δεν γράφω κριτική για να μην το παρακάνω (είχα γράψει 26/12/2012 σε επίσκεψη 24/10/12).