Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Στο Βριλησσου 42 δεν λιτουργει το σταφερο τηλεφονο. Για πλιροφοριεσ παρτε στο κινιτο  6978 30 42 46  :-* :-* :-*

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Επίσκεψη εχτές απόγευμα Φυλής 104.

Άντζελα, η γνωστή η οποία είναι και ιδιοκτήτρια, ψηλή,ξανθιά, ωραίο σώμα, καμία διαφορά από τις φωτογραφίες. Εντυπωσιακή κατά την γνώμη μου.
Δέσποινα, μετρίου αναστήματος, μελαχροινή,ωραίο χαμόγελο, γλυκό προσωπάκι, ωραίο σώμα girl next door.
Πωλίνα,ξανθιά, ωραίο σώμα, πολύ θηλυκή, υποσχόμενο βλέμμα.
Γαβριέλα, ξανθιά,ωραία μάτια, ωραίο χαμόγελο και πολύ ωραίο σώμα, καλύτερη απο τις φωτογραφίες.

Η συνάντηση έγινε με την Γαβριέλα για την οποία άλλωστε είχα πάει. Θα ανέβει κριτική.

Επίσης να τονίζω ότι με εντυπωσίασε η υπηρεσία η οποία από ότι κατάλαβα ήταν η Μπέτυ, η οποία εργάζεται και ως κοπέλα. Σημειώθηκε και θα είναι η επόμενη επίσκεψη μου καθώς εκείνη την ημέρα είχε μόνο χρέη υπηρεσίας.

Ο χώρος με διαφορά ο καλύτερος που έχω βρεθεί σε όλα τα επίπεδα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Επίσκεψη εχτές απόγευμα Φυλής 104.

Άντζελα, η γνωστή η οποία είναι και ιδιοκτήτρια, ψηλή,ξανθιά, ωραίο σώμα, καμία διαφορά από τις φωτογραφίες. Εντυπωσιακή κατά την γνώμη μου.
Δέσποινα, μετρίου αναστήματος, μελαχροινή,ωραίο χαμόγελο, γλυκό προσωπάκι, ωραίο σώμα girl next door.
Πωλίνα,ξανθιά, ωραίο σώμα, πολύ θηλυκή, υποσχόμενο βλέμμα.
Γαβριέλα, ξανθιά,ωραία μάτια, ωραίο χαμόγελο και πολύ ωραίο σώμα, καλύτερη απο τις φωτογραφίες.

Η συνάντηση έγινε με την Γαβριέλα για την οποία άλλωστε είχα πάει. Θα ανέβει κριτική.

Επίσης να τονίζω ότι με εντυπωσίασε η υπηρεσία η οποία από ότι κατάλαβα ήταν η Μπέτυ, η οποία εργάζεται και ως κοπέλα. Σημειώθηκε και θα είναι η επόμενη επίσκεψη μου καθώς εκείνη την ημέρα είχε μόνο χρέη υπηρεσίας.

Ο χώρος με διαφορά ο καλύτερος που έχω βρεθεί σε όλα τα επίπεδα.
τι να λέμε για την Πωλίνα τώρα... :rockon: :rockon: :rockon:2 φορές μαζί της και η μια καλύτερη από την άλλη... :rockon: :rockon: :rockon:και υποσχόμενο βλέμμα και υποσχόμενες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου!!! :rockon: :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ρε σεις τι εισβολή "θεών" είναι αυτή που ετοιμάζει η τριγγετοαλυσίδα???έχω πάθει πλάκα.... :rockon: :rockon: :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επίσκεψη σε ΣΠ27 στην Αγάπη (Ρωσίδα με καλά ελληνικά). Όμορφη γυναίκα της διπλανής πόρτας, με στυλ όχι pse. Ένοιωσα ότι είχαμε άνεση χρόνου στο δωμάτιο, 69 (με λάστιχο), αρκετή ώρα στοματικό, reverse cow girl, 77 και ιεραποστολικό, με παραλλαγές η καθεμια, άντεχα και 4η στάση, άλλα δεν το τράβηξα άλλο. Συμπεριφορά συμμετοχής από πλευράς της. Εγώ πέρασα μιά χαρά. Δεν γράφω κριτική για να μην το παρακάνω (είχα γράψει 26/12/2012 σε επίσκεψη 24/10/12).

:think: :think: :think: :think: :think:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Οντως η Μεπτυ ηταν και θα αναλαμβανε χρεη κοπελας μετα της 23:00

Ειμασταν και ειμεις εκει (amjik, Biker, px75, zidane68, vrikolakas, makis1985, heelover, Womanaholiv, Cheyennε..)και αλλοι πολλοι.

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Συνάδελφοι για να μην σπαμάρουμε και μας μπανάρουνε:

77=πλάγια στάση με τα γόνατα λυγισμένα όπως και η άρθρωση στο ισχύο εκείνη και εγώ από πίσω (φυσιολογικό). Τα πόδια κάνουν 77 γι αυτό τη λένε έτσι. Γίνεται σε διάφορες παραλλαγές. Μπορεί να γίνει και σταυρωτό. Ευνοούνται κάποια χαιδέματα στην 77.

Καλά να είστε!

ΥΓ. Ο ΦΠΑ κατέβηκε, μας το επέτρεψε η 3κα? :2funny: :2funny: (χαμηλό ΦΠΑ έβαλες συν/φε)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

77=πλάγια στάση με τα γόνατα λυγισμένα όπως και η άρθρωση στο ισχύο εκείνη και εγώ από πίσω (φυσιολογικό). Τα πόδια κάνουν 77 γι αυτό τη λένε έτσι. Γίνεται σε διάφορες παραλλαγές. Μπορεί να γίνει και σταυρωτό. Ευνοούνται κάποια χαιδέματα στην 77.

Καλά να είστε!

ΥΓ. Ο ΦΠΑ κατέβηκε, μας το επέτρεψε η 3κα? :2funny: :2funny: (χαμηλό ΦΠΑ έβαλες συν/φε)
Ευχαριστω, ειλικρινα δεν το ηξερα οτι λεγοταν ετσι

;) ;) ;) ;) ;) ;)

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

Καλά να είστε!

:rockon: :rockon: αγαπημένη μου στάση αλλα δεν την κάνουν πολλές

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  21/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Σαμπρινα - Nαταλυ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Νεα Αφιξη - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Σαμπρινα - Μικη/Ιρενα - Ελενα/Μελισα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Μαρια - Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Ιζαμπελα/Τζουλια/Μαρινα/Αλεξανδρα Σερκοφ/Μπετι - Τζουλια/Ελιζα/Ιζαμπελα/Μαρινα

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστο - Μελισα - Μικη

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom