You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
Επίσκεψη εχτές απόγευμα Φυλής 104.
Άντζελα, η γνωστή η οποία είναι και ιδιοκτήτρια, ψηλή,ξανθιά, ωραίο σώμα, καμία διαφορά από τις φωτογραφίες. Εντυπωσιακή κατά την γνώμη μου.
Δέσποινα, μετρίου αναστήματος, μελαχροινή,ωραίο χαμόγελο, γλυκό προσωπάκι, ωραίο σώμα girl next door.
Πωλίνα,ξανθιά, ωραίο σώμα, πολύ θηλυκή, υποσχόμενο βλέμμα.
Γαβριέλα, ξανθιά,ωραία μάτια, ωραίο χαμόγελο και πολύ ωραίο σώμα, καλύτερη απο τις φωτογραφίες.
Η συνάντηση έγινε με την Γαβριέλα για την οποία άλλωστε είχα πάει. Θα ανέβει κριτική.
Επίσης να τονίζω ότι με εντυπωσίασε η υπηρεσία η οποία από ότι κατάλαβα ήταν η Μπέτυ, η οποία εργάζεται και ως κοπέλα. Σημειώθηκε και θα είναι η επόμενη επίσκεψη μου καθώς εκείνη την ημέρα είχε μόνο χρέη υπηρεσίας.
Ο χώρος με διαφορά ο καλύτερος που έχω βρεθεί σε όλα τα επίπεδα.
Άντζελα, η γνωστή η οποία είναι και ιδιοκτήτρια, ψηλή,ξανθιά, ωραίο σώμα, καμία διαφορά από τις φωτογραφίες. Εντυπωσιακή κατά την γνώμη μου.
Δέσποινα, μετρίου αναστήματος, μελαχροινή,ωραίο χαμόγελο, γλυκό προσωπάκι, ωραίο σώμα girl next door.
Γαβριέλα, ξανθιά,ωραία μάτια, ωραίο χαμόγελο και πολύ ωραίο σώμα, καλύτερη απο τις φωτογραφίες.
Η συνάντηση έγινε με την Γαβριέλα για την οποία άλλωστε είχα πάει. Θα ανέβει κριτική.
Επίσης να τονίζω ότι με εντυπωσίασε η υπηρεσία η οποία από ότι κατάλαβα ήταν η Μπέτυ, η οποία εργάζεται και ως κοπέλα. Σημειώθηκε και θα είναι η επόμενη επίσκεψη μου καθώς εκείνη την ημέρα είχε μόνο χρέη υπηρεσίας.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
τι να λέμε για την Πωλίνα τώρα... 2 φορές μαζί της και η μια καλύτερη από την άλλη... και υποσχόμενο βλέμμα και υποσχόμενες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου!!!Επίσκεψη εχτές απόγευμα Φυλής 104.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ρε σεις τι εισβολή "θεών" είναι αυτή που ετοιμάζει η τριγγετοαλυσίδα???έχω πάθει πλάκα....
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Επίσκεψη σε ΣΠ27 στην Αγάπη (Ρωσίδα με καλά ελληνικά). Όμορφη γυναίκα της διπλανής πόρτας, με στυλ όχι pse. Ένοιωσα ότι είχαμε άνεση χρόνου στο δωμάτιο, 69 (με λάστιχο), αρκετή ώρα στοματικό, reverse cow girl, 77 και ιεραποστολικό, με παραλλαγές η καθεμια, άντεχα και 4η στάση, άλλα δεν το τράβηξα άλλο. Συμπεριφορά συμμετοχής από πλευράς της. Εγώ πέρασα μιά χαρά. Δεν γράφω κριτική για να μην το παρακάνω (είχα γράψει 26/12/2012 σε επίσκεψη 24/10/12).
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
έλα που δεν την ξέρεις....πασίγνωστη στάση!!!
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
69 με ΦΠΑέλα που δεν την ξέρεις....πασίγνωστη στάση!!!
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 4.130
Μαλλον 69 + τα χρόνια που έχει η Αγάπη στη δουλειά ή εκει κοντά ...69 με ΦΠΑ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οντως η Μεπτυ ηταν και θα αναλαμβανε χρεη κοπελας μετα της 23:00Επίσης να τονίζω ότι με εντυπωσίασε η υπηρεσία η οποία από ότι κατάλαβα ήταν η Μπέτυ, η οποία εργάζεται και ως κοπέλα. Σημειώθηκε και θα είναι η επόμενη επίσκεψη μου καθώς εκείνη την ημέρα είχε μόνο χρέη υπηρεσίας.
Ειμασταν και ειμεις εκει (amjik, Biker, px75, zidane68, vrikolakas, makis1985, heelover, Womanaholiv, Cheyennε..)και αλλοι πολλοι.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Συνάδελφοι για να μην σπαμάρουμε και μας μπανάρουνε:
77=πλάγια στάση με τα γόνατα λυγισμένα όπως και η άρθρωση στο ισχύο εκείνη και εγώ από πίσω (φυσιολογικό). Τα πόδια κάνουν 77 γι αυτό τη λένε έτσι. Γίνεται σε διάφορες παραλλαγές. Μπορεί να γίνει και σταυρωτό. Ευνοούνται κάποια χαιδέματα στην 77.
Καλά να είστε!
ΥΓ. Ο ΦΠΑ κατέβηκε, μας το επέτρεψε η 3κα? (χαμηλό ΦΠΑ έβαλες συν/φε)
77=πλάγια στάση με τα γόνατα λυγισμένα όπως και η άρθρωση στο ισχύο εκείνη και εγώ από πίσω (φυσιολογικό). Τα πόδια κάνουν 77 γι αυτό τη λένε έτσι. Γίνεται σε διάφορες παραλλαγές. Μπορεί να γίνει και σταυρωτό. Ευνοούνται κάποια χαιδέματα στην 77.
Καλά να είστε!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ευχαριστω, ειλικρινα δεν το ηξερα οτι λεγοταν ετσιΣυνάδελφοι για να μην σπαμάρουμε και μας μπανάρουνε:
Καλά να είστε!
;) ;) ;) ;) ;) ;)
drizzt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 762
- Πόντοι
- 306
Δηλαδή νέες μεταγραφές ???ρε σεις τι εισβολή "θεών" είναι αυτή που ετοιμάζει η τριγγετοαλυσίδα???έχω πάθει πλάκα....
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Συνάδελφοι για να μην σπαμάρουμε και μας μπανάρουνε:
Καλά να είστε!
αγαπημένη μου στάση αλλα δεν την κάνουν πολλές
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Η Αγαπη "αγωνιζεται" απο το 2009-2010 ;) ;) ;) ;) ;)Μαλλον 69 + τα χρόνια που έχει η Αγάπη στη δουλειά ή εκει κοντά ...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Δεν ειναι τοσο ¨καινουργια¨...Η Αγαπη "αγωνιζεται" απο το 2009-2010 ;) ;) ;) ;) ;)
kassandrasgirls
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2012
- Like
- 0
[move] 21/04 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Σαμπρινα - Nαταλυ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Νεα Αφιξη - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Σαμπρινα - Μικη/Ιρενα - Ελενα/Μελισα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Μαρια - Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Ιζαμπελα/Τζουλια/Μαρινα/Αλεξανδρα Σερκοφ/Μπετι - Τζουλια/Ελιζα/Ιζαμπελα/Μαρινα
Βριλησσου 60(πανω):Κλειστο - Μελισα - Μικη
Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Δεν ειναι τοσο ¨καινουργια¨...
Την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές με καλές εντυπώσεις.Αρκετά καλή στο δωμάτιο...!
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 4.130
Η Αγάπη ανήκει στις πρώτες φουρνιές της Ναταλίας στο 57 .....τότε είχε μακρυά μαλιάΤην έχω επισκεφτεί αρκετές φορές με καλές εντυπώσεις.Αρκετά καλή στο δωμάτιο...!
Μετά κουρεύτηκε και ενίσχυσε στήθος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Η Αγάπη ανήκει στις πρώτες φουρνιές της Ναταλίας στο 57 .....τότε είχε μακρυά μαλιά
Μετά κουρεύτηκε και ενίσχυσε στήθος
Σωστά!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δεν ειναι τοσο ¨καινουργια¨...
Aκομα περισσοετρο λοιπον απο το 69+2 που ελεγχθηκε.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K