lollydolly
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σήμερα το απόγευμα δοκιμάστηκε Μαρκέλα, με τις καλύτερες εντυπώσεις λίγο πρίν το ντου,όπου απέλαυσα ένα υπέροχο γαμήσι για 20 λεπτά χωρίς ίχνος βιασύνης![]()
Κριτική τις επόμενες ημέρες,μιας και είμαι πολύ κουρασμένος μετά την μάχη με την κοριτσάρα
![]()
![]()
Έκαναν πάλι ντου;![]()
![]()
δεν ειναι νομιμα τα στουντιο;;;; :S
Είναι δυνατόν να μην είναι :S :S![]()
? θα....πηδηχτώ απ' το παράθυρο
![]()
![]()
!!!
![]()
![]()
!!!
![]()
![]()
!!!
Βγαίνει και σε vodka?[move]![]()
![]()
19/04
![]()
![]()
[/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Μελισα - Κλειστο
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Ρουσλανα - Ιρενα/Μικη - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Ελενα - Ελενα/Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Τζουλια/Ιζαμπελα/Αλεξανδρα σερκοφ - Ελιζα/Ιζαμπελα/Μαρινα
Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
Δεν εχασες και τίποτα που δεν πέρασες με την Σερβα ;)πριν από λίγο επισκέφτηκα 2 κοντινά σε μένα στουντιάκια..
Θησέως 40 περίμενα στο σαλόνι 32 λεπτά και η κοπέλα δεν εμφανίστηκε....ήρωες δύο τύποι που τους βρήκα εκεί και έκλεισαν μια ώρα πριν αναχωρήσουν...πετάχτηκα απέναντι
Θησέως 35 μου άνοιξε ένας παχουλός κουνιστός ευγενικός χαρούμενος νεαρός δούλευε μια μελαχρινή Σέρβα , τούμπανο η γκόμενα , βέβαια τσέκαρα τώρα τις φώτος της και στην
πραγματικότητα έχει κάποια κιλά παραπάνω απο τις φώτος , ήθελα να περάσω , αλλά πέρασαν δύο τύποι και περίμενε και τρίτος , ρώτησα για προγράμματα και ο υπηρεσίας
μου είπε 50 απλό , 70 φούλ , 100 έξτρα φουλ΄, όταν ρώτησα τι εννοεί με το φούλ δεν απάντησε...
δεν ξέρω για υπηρεσίες αλλά η κοπέλα ήταν τούμπανο πάντως...Δεν εχασες και τίποτα που δεν πέρασες με την Σερβα ;)
Τούμπανο ναι αλλά απο υπηρεσιες μπουζούκιδεν ξέρω για υπηρεσίες αλλά η κοπέλα ήταν τούμπανο πάντως...