lollydolly
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σήμερα το απόγευμα δοκιμάστηκε Μαρκέλα, με τις καλύτερες εντυπώσεις λίγο πρίν το ντου,όπου απέλαυσα ένα υπέροχο γαμήσι για 20 λεπτά χωρίς ίχνος βιασύνης Κριτική τις επόμενες ημέρες,μιας και είμαι πολύ κουρασμένος μετά την μάχη με την κοριτσάρα
Έκαναν πάλι ντου;
δεν ειναι νομιμα τα στουντιο;;;; :S
Είναι δυνατόν να μην είναι :S :S ? θα....πηδηχτώ απ' το παράθυρο !!!
Βγαίνει και σε vodka?[move] 19/04 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Μελισα - Κλειστο
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Ρουσλανα - Ιρενα/Μικη - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Ελενα - Ελενα/Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Τζουλια/Ιζαμπελα/Αλεξανδρα σερκοφ - Ελιζα/Ιζαμπελα/Μαρινα
Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
Δεν εχασες και τίποτα που δεν πέρασες με την Σερβα ;)πριν από λίγο επισκέφτηκα 2 κοντινά σε μένα στουντιάκια..
Θησέως 40 περίμενα στο σαλόνι 32 λεπτά και η κοπέλα δεν εμφανίστηκε....ήρωες δύο τύποι που τους βρήκα εκεί και έκλεισαν μια ώρα πριν αναχωρήσουν...πετάχτηκα απέναντι
Θησέως 35 μου άνοιξε ένας παχουλός κουνιστός ευγενικός χαρούμενος νεαρός δούλευε μια μελαχρινή Σέρβα , τούμπανο η γκόμενα , βέβαια τσέκαρα τώρα τις φώτος της και στην
πραγματικότητα έχει κάποια κιλά παραπάνω απο τις φώτος , ήθελα να περάσω , αλλά πέρασαν δύο τύποι και περίμενε και τρίτος , ρώτησα για προγράμματα και ο υπηρεσίας
μου είπε 50 απλό , 70 φούλ , 100 έξτρα φουλ΄, όταν ρώτησα τι εννοεί με το φούλ δεν απάντησε...
δεν ξέρω για υπηρεσίες αλλά η κοπέλα ήταν τούμπανο πάντως...Δεν εχασες και τίποτα που δεν πέρασες με την Σερβα ;)
Τούμπανο ναι αλλά απο υπηρεσιες μπουζούκιδεν ξέρω για υπηρεσίες αλλά η κοπέλα ήταν τούμπανο πάντως...
Τούμπανο ναι αλλά απο υπηρεσιες μπουζούκι