Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Δευτέρα βράδυ και τσάρκα στα εξής ιδρύματα...

Βριλησσού 60:Εργαζόμενη κοπέλα η Πωλίνα.Κοκκινομάλλα με κοντό μαλλί μέτριο πρόσωπο και τροφαντή περιφέρεια,ντυμένη με ένα fishnet έκανε ένα κύκλο στο στύλο και μου είπε πως είναι Ρωσσίδα...

ειναι η γνωστη Ουκρανορωσίδα μιλφ Πωλίνα που μέχρι πρόσφατα εργαζόταν πάντα πρωινη βαρδια στο μπουρδέλο της Αλκιβιαδου 16Α
για οσους την ψάχνατε...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Τώρα στα γεράματα αποφάσισε να δοκιμάσει να γίνει στουντιοκόριτσο; :grin:

Έλα ντε...Εμφανίστηκε με σετ εσωρούχων μαύρο και ένα fishnet κάνοντας μία γύρα στο στύλο...

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
26
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
RANIA[/size]

:fuck1: :tits: :fuck1: :tits:
[size=15pt]τηλ 2102837718[/size]

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
[move] :)  :)  :)   18/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Σαμπρινα - Κλειστο
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα/Χριστινα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Ρουσλανα - Αντα/Ιρενα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Μελισα - Εμμανουελα/Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Ιζαμπελα/Ελενα/Μαρινα/Αλεξανδρα/Σερκοφ - Τζουλια/Ελιζα/Ελενα/Ιζαμπελα/Μαρινα

Βριλησσου 60(πανω):Πωλινα - ΜΑΝΤΟΝΑ - Κλειστο

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Άλλη ή Αλεξάνδρα καί άλλη ή Σέρκοφ δηλαδή  :think:  :2funny: :2funny: ?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τώρα στα γεράματα αποφάσισε να δοκιμάσει να γίνει στουντιοκόριτσο; :grin:
καλιω αργα παρα ποτε πιεξουλη...κοιτα και εσυ να παντρευτεις συντομα μην λεμε μετα για σενα, τωρα στα γερματα ο πιεξουλης αποφασισε να νοικοκυρευτει  :2on1: :2funny: :birdman:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ εξαιρετική ενημέρωση φίλε!

Τί εννοείς εκτός κέντρου?

Το στούντιο Blue Ευνειδών 5 (παράλληλος της Ιεροφαντών και της Ιακχου) έχει το απλό στα 20, 30 το 69.

Επίσης, το Λέλας Καραγιάννη 35 είχε το απλό στα 30.

Αρκετά στούντιο δίνουν το απλό στα 40 εάν το ζητήσεις.

Εννοούσα λίγο πιο έξω μια και η συζήτηση αφορούσε την Τατοΐου.

Πέρασμα εχτές απο Λ. Αθηνών 373 για να δώ μια κοπέλα που είχε στο πρόγραμμα με το όνομα Άσια και έλεγε ότι είναι από Ταιλάνδη. Πήρα αρκετά τηλέφωνα στα οποία δεν απάντησε κανείς ενώ σε κάποια απο αυτά το τηλέφωνο έδειχνε ότι μιλάει. Μετά από επιτόπια επίσκεψη η κοπέλα δεν ήταν εκεί και η υπηρεσία δεν ήξερε τίποτα. Η έτερη της βάρδιας ήταν η Τζούλια, μελαχρινό πιπίνι, ωραίο σώμα, κοντούλα πάρα λίγο να περάσω αλλά είπα να δώ τι παίζει και στο κοντινό Αθηνών 318. Εκεί ήταν η Σάντρα της οποίας ήταν η πρώτη της μέρα στο μαγαζί (αλλά όχι και στην δουλειά που όπως απεδείχθη είχε πολύχρονη εμπειρία). Ρωσίδα, 30άρα, ξανθιά, γλυκό προσωπάκι, εύθυμη, μέτριο μεσογειακό σώμα. Κατα την γνώμη μου όχι επιπέδου studio. Παρόλα αυτα πέρασα για ένα απλό το οποίο πήγε καλά, θα ανέβει κριτική.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Δευτέρα βράδυ και τσάρκα στα εξής ιδρύματα...

Βριλησσού 60:Εργαζόμενη κοπέλα η Πωλίνα.Κοκκινομάλλα με κοντό μαλλί μέτριο πρόσωπο και τροφαντή περιφέρεια,ντυμένη με ένα fishnet έκανε ένα κύκλο στο στύλο και μου είπε πως είναι Ρωσσίδα...

Βριλησσού 46:Δύο κοπέλες στη βραδινή βάρδια της Δευτέρας...
Λούνα,ξανθιά με κοντό μαλλί ντυμένη με εσώρουχα σε αποχρώσεις μαύρο και πράσινο και μεγάλο της ατού τα οπίσθια της  :kissass:
Βίκυ,ξανθιά κοπέλα και αυτή με μαλλιά μέχρι τους ώμους,αδύνατη,με μέτριο πρόσωπο αλλά αδύνατο σώμα.Αρκετά ευδιάθετη και χαμογελαστή στο σαλόνι,ντυμένη με εσώρουχα σε αποχρώσεις τουροζ.

Βριλησσού 42:Πάολα,η γνωστή από το 55,εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετη με ένα πορτοκαλί κομπινεζόν το οποίο έδειχνε τα  :tits: σε πρώτο πλάνο...Μαζί της η Ζιζέλ,μία κοπέλα που συναντώ πρώτη φορά σε τσάρκα μου.Μελαχρινή με μοντελέ σώμα,΄σεξυ σαλονάρισμα,ντυμένη με μπλε σετ εσωρούχων.Μπήκε στα υπόψιν...

Βριλησσού 36:Μιχαέλλα,μελαχρινή κοπέλα από τη Ρουμανία με πλούσιο στήθος,αδύνατη με μέτριο πρόσωπο.Γνωστή και από το πέρασμά της στο amnesia...Μαζί της η Μαρία,καστανόξανθη κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και σώμα αλλά και προκλητικό σαλονάρισμα...

Βριλησσού 36 κάτω:Κλαούντια,καστανόξανθη κοπέλα αν θυμάμαι καλά,με όμορφο σώμα και έκφυλο πρόσωπο.Αρκετά προκλητικό το σαλονάρισμά της χορεύοντας στο στύλο και μετά στα πόδια μου.... :rolleyes:

Βριλησσού 55:Κλειστό πλέον οριστικά!

Για τα Βριλησσού 24 και 57 ούτε λόγος κλειστά εδώ και καιρό...

Αναχώρηση από τη Βριλησσού και κατεύθυνση προς Λ.Βουλιαγμένης...

Λ.Βουλιαγμένης 68:Τζόυ,μελαχρινή κοπέλα με έκφυλο πρόσωπο και τροφαντή περιφέρεια.Ντυμένη με λευκό σετ εσωρούχων.(Γνωστή και από το πέρασμά της σε Βριλησσού 55,Κροκέων 6,Μπουζιάνη 2).Μαζί της η Βιολέτα,milf κοπέλα με τροφαντή περιφέρεια και σύντομο σαλονάρισμα,ντυμένη με ένα μαύρο κομπινεζον.

Μελαντίας 50:Αντζελίνα όπως μου συστήθηκε η ίδια στο σαλόνι.Όμορφη κοπέλα απ'τις πιο ωραίες παρουσίες της βραδιάς με μοντελέ σώμα,γλυκό πρόσωπο,ντυμένη σε σετ εσωρούχων ροζ και μπλε.Μαζί της η Κρύστι,μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους μέτριο σώμα και πρόσωπο,εμφανίστηκε topless στο σαλόνι με μόνο το μαύρο στριγκάκι της...

Μπουζιάνη 2:Κλειστο,αρκετές φορές το τελευταίο καιρό στη βραδινή βάρδια...

Ισμήνης 2:Κέντρα όπως τη φώναξε η υπηρεσία αν και στα προγράμματα πλέον εμφανίζεται ως Ρούμπι.Τέλος πάντων,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα μέτριο πρόσωπο και αμήχανο σαλονάρισμα.Εμφανίστηκε topless στο σαλόνι λέγοντας απλά ένα Γεια...Δεν μου κάνει το απαραίτητο κλικ για γνωριμία στα ενδότερα...

Αναχώρηση από τη Λ.Βουλιαγμένης και κατεύθυνση προς κέντρο...

Φυλής 104:Ραίσα,σχετικά καινούργια,μελαχρινή με τροφαντή περιφέρεια μακριά μαλλιά μέχρι τους ώμους,μακρυά απ'τα γούστα μου.Κέλλυ η γνωστή νταρντάνα του μαγαζιού με αέρα στο σαλονάρισμά της,ντυμένη με ένα μπλε φόρεμα...Μαζί τους και η Πάμελα,ξανθιά κοπέλα με ενισχυμένο στήθος και έκφυλο πρόσωπο,εμφανίστηκε topless μόνο με το στριγκάκι της...(Γνωστή και από το πέρασμά της στον όμιλο Κασσάνδρας ως Έυα αλλά και από Κροκέων,Αντιόχειας).

Κροκέων 6:Ελίζαμπεθ όπως την είπε η υπηρεσία,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα και πλούσιο στήθος λίγο το πρόσωπο είναι μέτριο...Εμφανίστηκε στο σαλόνι με λευκά εσώρουχα και μαύρο μακρύ νυχτικό...Σε συνάντηση που είχα προ μηνών μαζί της μου άφησε εντυπώσεις πως κινείται σε τυπικά πλαίσια...

Λ.Αθηνών 318:Δύο milf κοπέλες στη βάρδια η Άντζελα,ξανθιά με μακρύ σπαστό μαλλί μέτριο σώμα και πρόσωπο,εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετη στο σαλόνι.Κοντά της η Μαριάννα,καστανόξανθη κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους όμορφο σχετικά σώμα και πρόσωπο βέβαια μακρυά απ'τα γούστα μου...

Λ.Αθηνών 373:Λάουρα,μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,λευκή επιδερμίδα,αδύνατο σώμα και μέτριο πρόσωπο.Εμφανίστηκε topless στο σαλόνι με τα  :tits: σε κοινή θέα...Μαζί της η Αλίσια μία κοπέλα που το τελευταίο καιρό έχω βάλει στο στόχαστρο...Ξανθιά,με όμορφο μοντελέ σώμα,μέτριο πρόσωπο θα έλεγα και ενισχυμένο στήθος.Αρκετά προκλητική στο σαλόνι πλησιάζοντας αρκετά και δίνοντας κάποια φιλιά πεταχτά...

Κατεύθυνση προς Γκάζι...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133:Άντζελα,μελαχρινή κοπέλα με κοντό μαλλί,όμορφο καλλίγραμμο σώμα και αρκετά σέξυ(πρώην striper) όπως έγιναν κάποιες αναφορές.Ντυμένη με μαύρα εσώρουχα και ξανά προκλητικό σαλονάρισμα κάνοντας χορό για λίγα δευτερόλεπτα στα πόδια μου...Μπήκε στα υπόψιν...

Κασσάνδρας 8:Ιζαμπέλλα.ξανθιά κοπέλα με όμορφο γλυκό πρόσωπο και αδύνατο σώμα,ντυμένη με κόκκινο μπουστάκι και λευκό στρινγκ.Έλενα,μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,λευκή επιδερμίδα και όμορφο σχετικά πρόσωπο.Βέβαια με αμήχανο κάπως σαλονάρισμα...Μαρίνα η μελαχρινή νταρντάνα από το Φυλής 104 όπου εργαζόταν αρκετό καιρό...Τζούλια και Ελίζα έχω αναφερθεί για τις συγκεκριμένες σε παλαιότερη αναφορά αλλά και κριτική...

Κασσάνδρας 3 κάτω:Λουίζα η ξανθούλα,γλυκιά που μονοπωλεί το τελευταίο καιρό στη μεταμεσονύκτια βάρδια του ιδρύματος...

Κασσάνδρας 3 πάνω:Κλειστό!

Κασσάνδρας 6:Η πολυσυζητημένη Ζέτα,ξανθιά κοπέλα με ενισχυμένο στήθος και αρκετό αέρα στο σαλόνι.Ντυμένη με μπεζ εσώρουχα...

Κασσάνδρας 4Γ:Σαβίνα,μελαχρινή κοπέλα με ενισχυμένο στήθος,έκφυλο πρόσωπο και σέξυ σαλονάρισμα....Ντυμένη με λευκά εσώρουχα....Κάπου εδώ τελείωσε η τσάρκα καθώς ακολούθησα τη Σαβίνα στο δωμάτιο...Ακολουθεί κριτική.... :rockon:
καλά, και γαμώ τις ενημερώσεις!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
χθεσίνή επίσκεψη(δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες)στο Φ104 με σκοπό να περάσω αρχικά λίγο την ώρα μου ευχάριστα μέχρι να πάω σε μια δουλειά...Ο Βασίλης ο μπάρμαν όμως έκανε πάλι τα μαγικά του, με έκανε "μπάλα" με σφηνάκια φράουλα, strawberry daquiri, υποβρύχιο και jagermeister και σε συνδυασμό με τα απαλά χάδια της Πωλίνας η οποία καθόταν στο μπαρ δίπλα μου με τα σέξυ εσώρουχά της, καταφέρανε να αλλάξω το πρόγραμμά μου και να ανηφορίσω στο δωμάτιο4(στο 3 η Άντζελα κάποιον έδερνε) :grin: :grin: :grin: με πρόγραμμα 70 ευρώ με το Πωλινάκι.Άναφέρθηκα προχθές στα της κλινοπάλης με την Πωλίνα και το πόσο δεκτική, συμμετοχική και αληθοφανής είναι η αντίδρασή της αλλά αυτό το οποίο διαφοροποιήθηκε σε σχέση με την προηγούμενη μας συνάντηση είναι ότι βίωσα τη χαλάρωση και την περιποίηση από τα χέρια της κάνοντάς μου ένα από τα ποιο ποιοτικά και "πραγματικά"μασάζ που μου χουν κάνει ποτέ. Δυνατό, με πιέσεις στα κατάλληλα σημεία, με προσοχή, με διάρκεια...κατάφερε και με χαλάρωσε αρκετά, αλλά αυτό δε στάθηκε αρκετό ώστε μετά να μη γίνει της....Κορέας. :grin: :grin: Εκπληκτική για μια ακόμη φορά η ξανθούλα, με διάρκεια, με υπομονή, με χαμόγελο και με όρεξη για εξερεύνηση νέων κατα-στάσεων. :cheesy: Επιβεβαιώθηκε η πρώτη μου εντύπωση ότι αυτό το κορίτσι είναι ξεχωριστό και δεν πρόκειται να φύγεις από το δωμάτιο με κάτι λιγότερο από τη maximum ηδονή κ ευχαρίστηση!! :boobies: :boobies:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε επιλεκτική μεταμεσονύχτια τσάρκα συντροφιά με τον στρατευμένο lagonisian :

Φυλής 104
: Γαβριέλα. Ξανθή με ίσια μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, Γαλάζια μάτια, όμορφο πρόσωπο, αρμονικές αναλογίες, ντυμένης προκλητικό μαύρο διαφανές κορμάκι με ανάλογες κάλτσες. Μπέτυ. Η γνωστή Καζακστανή με μεγάλη θητεία σε πολλά studio. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, έντονα Ασιατικά χαρακτηριστικά, με αύρα έμπειρης γυναίκας. Ράισα. Μικροκαμωμένη νεαρή μελαχρινή, με σπαστά μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους. Σωστές αναλογίες σώματος, συμπαθητικό πρόσωπο, μακρυά αο τα standards μου και προσωπικά δύσκολα θα την επέλεγα σε σύγκριση με τις άλλες συναδέλφους της βάρδιας, χωρίς να είναι άσχημη.

Κηφισού 30 : Πάολα. Μια εντυπωσιακή παρουσία που πρώτη φορά έβλεπα. Ψηλή, μελαχρινή με μακριά σπαστά μαλλιά.  Πλούσιο στήθος (ενισχυμένο το πιθανότερο), αναλόγων διαστάσεων περιφέρεια, με κάποια τατουάζ στο σώμα της. Πρόσωπο και αέρας έμπειρης γυναίκας. Ελληνίδα κατά δήλωση της «σεσημασμένης» ξανθιάς υπηρεσίας, με θητεία σε πολλές χώρες της Ευρώπης, αλλά και την Αυστραλία από όπου ήρθε πρόσφατα κατά τα λεγόμενα….

Βούρβαχη 19: Βαλεντίνο. Η γνωστή στον μέσο στουντιάκια πληθωρική Τσέχα, με το πλούσιο φυσικό στήθος. Ευδιάθετη, γελαστή μιλήσαμε για κάποια λεπτά μιας και είχα πολύ καιρό να την δώ και γνωριζόμαστε αρκετά.

Βουλιαγμένης 68 : Μόνικα. Ξανθή promilf με ωραίο σώμα, σωστές καμπύλες. Κλασσικό παράδειγμα κοπέλας, που ενώ δεν έχω κάτι αρνητικό να της προσάψω, δεν μου κάνει το «κλικ» για να περάσω μαζί της. Βιολέτα. Καστανή με ίσια μαλλιά και αφέλειες και πολύ γλυκό πρόσωπο. Κοντούλα σχετικά, με πλούσιο φυσικό στήθος. Ντυμένη με κοντό νυχτικό που άφηνε σε κοινή θέα τους γλουτούς της, με την ελαφρά κυτταρίτιδα. Κέρδισε την «συμπάθεια» του λαγού. Το ίδρυμα πλέον ΔΕΝ συνεργάζεται με το Βριλησσου 42.

Μελαντιας 50: Λάουρα. Μελαχρινή καθημερινή κοπέλα με κοντά  μαλλιά σε στυλ καρέ.  Αδύνατο σχετικά σώμα, αδιάφορη για τα γούστα μου, αντίθετα με τον λαγό που ενθουσιάστηκε. Μαζι της η Δάφνη, μια από τις γνωστότερες καλοδιατηρημένες milf του χώρου. Αδύνατη με ξανθά ίσια μαλλιά, και  ωραίο σώμα, ντυμένη σε λευκό διαφανές νυχτικό. Ελεύθερο στοματικό για τη Λάουρα, πρωκτικό για την Δάφνη. Αν και ευγενική η υπηρεσία σίγουρα θα με έβρισε κατά την έξοδο μιας, μιας και με έχει δει πολλές φόρες αλλά δεν έχει τύχει να περάσω στην βάρδια της.

Μπουζιάνη 2: Ανετα. Ξανθιά μετριότητα με κοντά μαλλιά, πεταχτή περιφέρεια και πολλές φιλότιμες προσπάθειες να μας πείσει για να περάσουμε στα ενδότερα μέχρι την τελευταία στιγμή, μάταια όμως. Καμία σχέση μe την Aνέτα από Αριστομένους 72, studio 12

Ισμήνης 2 : Βικτώρια. Επέστρεψε από την Πολωνία μετά τις διακοπές της για το Πάσχα των Καθολικών. Μια εντυπωσιακή γυναίκα, ξανθιά με ίσια μαλλιά, αριστοκρατικό όμορφο πρόσωπο, πλούσιο φυσικό στήθος, άριστη παρουσία στο δωμάτιο, από ότι αποκόμισα τουλάχιστον στην πρόσφατη εμπειρία που είχα μαζί της. Ντυμένη με μαύρο σετ εσωρούχων και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Την θεωρώ μια απο τις πλεον αξιόπιστες επιλογες του ομίλου και οχι μόνο.

Παρά τις επανειλημμένες μου υποδείξεις για δεξιά λωρίδα στην λεωφόρο Καρέα, έτσι ώστε να ρίξουμε μια ματιά στο Κ30, ο λαγός δεν ανταποκρίθηκε κι έτσι δεν υπάρχει ενημέρωση από εκεί……….  :dunno:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ εξαιρετική ενημέρωση φίλε!

Εννοούσα λίγο πιο έξω μια και η συζήτηση αφορούσε την Τατοΐου.

Σ'αυτό έχεις δίκιο. Αλλά τα προαστιακά είναι αφενός λίγα άρα η προσφορά μικρή που κρατάει ψηλά τις τιμές, και αφετέρου υποτίθεται εκεί που βρίσκονται απευθύνονται σε (δυνητικά τρομάρα μας) μεγαλύτερα πορτοφόλια. Οπότε καταλαβαίνεις που δεν θα βρεις.

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Καλησπέρα!!! :smitten: :smitten: :smitten:

Σήμερα μέχρι τις 07:00 το πρωι Κασσανδρας 8Γ
Αύριο Πέμπτη 17:00 με 07:00το πρωι και μεχρι τις 00:00h μαζι μου η Αλεξάνδρα
Αλλη μια βάρδια θα ξανά κάνουμε τις τρελες μας...

Κασσανδρασ  8Γ **** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :*

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

kisses by marina

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.845
Πόντοι
3.715
περιμένω πως και πως την Κυριακή

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Ισμήνης 2 : Βικτώρια. Επέστρεψε από την Πολωνία μετά τις διακοπές της για το Πάσχα των Καθολικών. Μια εντυπωσιακή γυναίκα, ξανθιά με ίσια μαλλιά, αριστοκρατικό όμορφο πρόσωπο, πλούσιο φυσικό στήθος, άριστη παρουσία στο δωμάτιο, από ότι αποκόμισα τουλάχιστον στην πρόσφατη εμπειρία που είχα μαζί της. Ντυμένη με μαύρο σετ εσωρούχων και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Την θεωρώ μια απο τις πλεον αξιόπιστες επιλογες του ομίλου και οχι μόνο.

Οντως η Βικτωρια ειναι παρα πολυ ωραια γυναικα,πρεπει να την τιμησω  οπωσδηποτε...Και την Ρομινα :tits2: :tits2: :tits2: βεβαια..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom