Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Με την Ιζαμπελλα ειχα μια εμπειρια του μεσου ορου πριν 1-1,5 μηνα περιπου.
Δε ηταν κακη αλλα ουτε και κατι το ιδιεταιρο.

Ομορφη κοπελα, τυπικη στο δωματιο, εκανε απλα την δουλεια της, χωρις να σου γεννησει την επιθυμια για μια ακονα φορα.
Μα φορα ειναι αρκετη.

Ετσι τπυλαχιστον περασα εγω μαζι της.
και γω που πέρασα τελικά λόγω  :tits2:  την ίδια αποψη εχω  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το επίπεδο κατά την γνώμη μου ήταν χαμηλό, ειδικά από όταν έφυγε και η Ίνα δεν είδα ποτέ κάτι αξιόλογο. Θα μπορούσαν όμως να το κρατήσουν στα 30 €. Κατά την γνώμη μου λείπει ένα studio με χαμηλές τιμές ένα κράμα δηλαδή μπουρδέλου και studio εκτός κέντρου.
μ.αλεξανδρου :think: :think: :grin:

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                                             
PROGRAMMA GIA TRITI 16.04.2013.                                                  

*KATEXAKI 8:
11-20 LILLY        20-06 MONIKA

*THISEOS 35:
10-20 AFRODITI      20-06 ROMINA

Συνημμένα

• image_1366106533050991.jpg
    image_1366106533050991.jpg
    148,8 KB · Εμφανίσεις: 20

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Το επίπεδο κατά την γνώμη μου ήταν χαμηλό, ειδικά από όταν έφυγε και η Ίνα δεν είδα ποτέ κάτι αξιόλογο. Θα μπορούσαν όμως να το κρατήσουν στα 30 €. Κατά την γνώμη μου λείπει ένα studio με χαμηλές τιμές ένα κράμα δηλαδή μπουρδέλου και studio εκτός κέντρου.

Τί εννοείς εκτός κέντρου?

Το στούντιο Blue Ευνειδών 5 (παράλληλος της Ιεροφαντών και της Ιακχου) έχει το απλό στα 20, 30 το 69.

Επίσης, το Λέλας Καραγιάννη 35 είχε το απλό στα 30.

Αρκετά στούντιο δίνουν το απλό στα 40 εάν το ζητήσεις.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Κάποιοι όντως τα λένε στουντέλο αυτά που αυτοπροσδιορίζονται ως στούντιο και έχουν και τα χαρακτρηριστικά, αλλά έχουν χαμηλότερες τιμές

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Δευτέρα βράδυ και τσάρκα στα εξής ιδρύματα...

Βριλησσού 60:Εργαζόμενη κοπέλα η Πωλίνα.Κοκκινομάλλα με κοντό μαλλί μέτριο πρόσωπο και τροφαντή περιφέρεια,ντυμένη με ένα fishnet έκανε ένα κύκλο στο στύλο και μου είπε πως είναι Ρωσσίδα...

Βριλησσού 46:Δύο κοπέλες στη βραδινή βάρδια της Δευτέρας...
Λούνα,ξανθιά με κοντό μαλλί ντυμένη με εσώρουχα σε αποχρώσεις μαύρο και πράσινο και μεγάλο της ατού τα οπίσθια της  :kissass:
Βίκυ,ξανθιά κοπέλα και αυτή με μαλλιά μέχρι τους ώμους,αδύνατη,με μέτριο πρόσωπο αλλά αδύνατο σώμα.Αρκετά ευδιάθετη και χαμογελαστή στο σαλόνι,ντυμένη με εσώρουχα σε αποχρώσεις τουροζ.

Βριλησσού 42:Πάολα,η γνωστή από το 55,εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετη με ένα πορτοκαλί κομπινεζόν το οποίο έδειχνε τα  :tits: σε πρώτο πλάνο...Μαζί της η Ζιζέλ,μία κοπέλα που συναντώ πρώτη φορά σε τσάρκα μου.Μελαχρινή με μοντελέ σώμα,΄σεξυ σαλονάρισμα,ντυμένη με μπλε σετ εσωρούχων.Μπήκε στα υπόψιν...

Βριλησσού 36:Μιχαέλλα,μελαχρινή κοπέλα από τη Ρουμανία με πλούσιο στήθος,αδύνατη με μέτριο πρόσωπο.Γνωστή και από το πέρασμά της στο amnesia...Μαζί της η Μαρία,καστανόξανθη κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και σώμα αλλά και προκλητικό σαλονάρισμα...

Βριλησσού 36 κάτω:Κλαούντια,καστανόξανθη κοπέλα αν θυμάμαι καλά,με όμορφο σώμα και έκφυλο πρόσωπο.Αρκετά προκλητικό το σαλονάρισμά της χορεύοντας στο στύλο και μετά στα πόδια μου.... :rolleyes:

Βριλησσού 55:Κλειστό πλέον οριστικά!

Για τα Βριλησσού 24 και 57 ούτε λόγος κλειστά εδώ και καιρό...

Αναχώρηση από τη Βριλησσού και κατεύθυνση προς Λ.Βουλιαγμένης...

Λ.Βουλιαγμένης 68:Τζόυ,μελαχρινή κοπέλα με έκφυλο πρόσωπο και τροφαντή περιφέρεια.Ντυμένη με λευκό σετ εσωρούχων.(Γνωστή και από το πέρασμά της σε Βριλησσού 55,Κροκέων 6,Μπουζιάνη 2).Μαζί της η Βιολέτα,milf κοπέλα με τροφαντή περιφέρεια και σύντομο σαλονάρισμα,ντυμένη με ένα μαύρο κομπινεζον.

Μελαντίας 50:Αντζελίνα όπως μου συστήθηκε η ίδια στο σαλόνι.Όμορφη κοπέλα απ'τις πιο ωραίες παρουσίες της βραδιάς με μοντελέ σώμα,γλυκό πρόσωπο,ντυμένη σε σετ εσωρούχων ροζ και μπλε.Μαζί της η Κρύστι,μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους μέτριο σώμα και πρόσωπο,εμφανίστηκε topless στο σαλόνι με μόνο το μαύρο στριγκάκι της...

Μπουζιάνη 2:Κλειστο,αρκετές φορές το τελευταίο καιρό στη βραδινή βάρδια...

Ισμήνης 2:Κέντρα όπως τη φώναξε η υπηρεσία αν και στα προγράμματα πλέον εμφανίζεται ως Ρούμπι.Τέλος πάντων,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα μέτριο πρόσωπο και αμήχανο σαλονάρισμα.Εμφανίστηκε topless στο σαλόνι λέγοντας απλά ένα Γεια...Δεν μου κάνει το απαραίτητο κλικ για γνωριμία στα ενδότερα...

Αναχώρηση από τη Λ.Βουλιαγμένης και κατεύθυνση προς κέντρο...

Φυλής 104:Ραίσα,σχετικά καινούργια,μελαχρινή με τροφαντή περιφέρεια μακριά μαλλιά μέχρι τους ώμους,μακρυά απ'τα γούστα μου.Κέλλυ η γνωστή νταρντάνα του μαγαζιού με αέρα στο σαλονάρισμά της,ντυμένη με ένα μπλε φόρεμα...Μαζί τους και η Πάμελα,ξανθιά κοπέλα με ενισχυμένο στήθος και έκφυλο πρόσωπο,εμφανίστηκε topless μόνο με το στριγκάκι της...(Γνωστή και από το πέρασμά της στον όμιλο Κασσάνδρας ως Έυα αλλά και από Κροκέων,Αντιόχειας).

Κροκέων 6:Ελίζαμπεθ όπως την είπε η υπηρεσία,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα και πλούσιο στήθος λίγο το πρόσωπο είναι μέτριο...Εμφανίστηκε στο σαλόνι με λευκά εσώρουχα και μαύρο μακρύ νυχτικό...Σε συνάντηση που είχα προ μηνών μαζί της μου άφησε εντυπώσεις πως κινείται σε τυπικά πλαίσια...

Λ.Αθηνών 318:Δύο milf κοπέλες στη βάρδια η Άντζελα,ξανθιά με μακρύ σπαστό μαλλί μέτριο σώμα και πρόσωπο,εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετη στο σαλόνι.Κοντά της η Μαριάννα,καστανόξανθη κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους όμορφο σχετικά σώμα και πρόσωπο βέβαια μακρυά απ'τα γούστα μου...

Λ.Αθηνών 373:Λάουρα,μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,λευκή επιδερμίδα,αδύνατο σώμα και μέτριο πρόσωπο.Εμφανίστηκε topless στο σαλόνι με τα  :tits: σε κοινή θέα...Μαζί της η Αλίσια μία κοπέλα που το τελευταίο καιρό έχω βάλει στο στόχαστρο...Ξανθιά,με όμορφο μοντελέ σώμα,μέτριο πρόσωπο θα έλεγα και ενισχυμένο στήθος.Αρκετά προκλητική στο σαλόνι πλησιάζοντας αρκετά και δίνοντας κάποια φιλιά πεταχτά...

Κατεύθυνση προς Γκάζι...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133:Άντζελα,μελαχρινή κοπέλα με κοντό μαλλί,όμορφο καλλίγραμμο σώμα και αρκετά σέξυ(πρώην striper) όπως έγιναν κάποιες αναφορές.Ντυμένη με μαύρα εσώρουχα και ξανά προκλητικό σαλονάρισμα κάνοντας χορό για λίγα δευτερόλεπτα στα πόδια μου...Μπήκε στα υπόψιν...

Κασσάνδρας 8:Ιζαμπέλλα.ξανθιά κοπέλα με όμορφο γλυκό πρόσωπο και αδύνατο σώμα,ντυμένη με κόκκινο μπουστάκι και λευκό στρινγκ.Έλενα,μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,λευκή επιδερμίδα και όμορφο σχετικά πρόσωπο.Βέβαια με αμήχανο κάπως σαλονάρισμα...Μαρίνα η μελαχρινή νταρντάνα από το Φυλής 104 όπου εργαζόταν αρκετό καιρό...Τζούλια και Ελίζα έχω αναφερθεί για τις συγκεκριμένες σε παλαιότερη αναφορά αλλά και κριτική...

Κασσάνδρας 3 κάτω:Λουίζα η ξανθούλα,γλυκιά που μονοπωλεί το τελευταίο καιρό στη μεταμεσονύκτια βάρδια του ιδρύματος...

Κασσάνδρας 3 πάνω:Κλειστό!

Κασσάνδρας 6:Η πολυσυζητημένη Ζέτα,ξανθιά κοπέλα με ενισχυμένο στήθος και αρκετό αέρα στο σαλόνι.Ντυμένη με μπεζ εσώρουχα...

Κασσάνδρας 4Γ:Σαβίνα,μελαχρινή κοπέλα με ενισχυμένο στήθος,έκφυλο πρόσωπο και σέξυ σαλονάρισμα....Ντυμένη με λευκά εσώρουχα....Κάπου εδώ τελείωσε η τσάρκα καθώς ακολούθησα τη Σαβίνα στο δωμάτιο...Ακολουθεί κριτική.... :rockon:

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  17/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Σαμπρινα - Κλειστο
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα/Χριστινα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Ρουσλανα - Αντα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα - Εμμανουελα/Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρενα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Ιζαμπελα/Ελενα/Μαρινα - Τζουλια/Ελιζα/Ελενα/Ιζαμπελα/Μαρινα

Βριλησσου 60(πανω):Πωλινα - Μελισα - Κλειστο

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  18/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 4Β(κατω): Ρουσλανα - Αντα/Ιρενα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Μελισα - Εμμανουελα/Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Ιζαμπελα/Ελενα/Μαρινα/Αλεξανδρα/Σερκοφ - Τζουλια/Ελιζα/Ελενα/Ιζαμπελα/Μαρινα

Βριλησσου 60(πανω):Πωλινα - ΜΑΝΤΟΝΑ - Κλειστο

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
[move] :)  :)  :)   18/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 4Β(κατω): Ρουσλανα - Αντα/Ιρενα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Μελισα - Εμμανουελα/Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Ιζαμπελα/Ελενα/Μαρινα/Αλεξανδρα/Σερκοφ - Τζουλια/Ελιζα/Ελενα/Ιζαμπελα/Μαρινα

Βριλησσου 60(πανω):Πωλινα - ΜΑΝΤΟΝΑ - Κλειστο

Βλέπω έκτακτη εμφάνιση της Μαντόνα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom