Ξεκινησα τη βολτα απο Κωνσταντινουπολεως 92 γιατι το προγραμμα ελεγε Πενυ και πηγα καρφωτος. Λοιπον, στο 92Α ηταν η Χριστινα τελικα, η οποια ηταν μεσα με συναγωνιστη και οι ιαχες του αγωνα ακουγοντουσαν εως εξω. Λεω ας περιμενω να δω. Και μου λεει η τσατσα να περιμενω, γιατι θα βγει σε λιγο. Και λεω τι στο καλο, εννοει οτι 'μη φοβασαι, λιγο καθεται μεσα;'. Ακομα και αν ηταν ωρα μεσα, τι παει να πει θα βγει σε λιγο; Ας κατσει οσο θελει! Κι εφυγα, λεω ασε καλυτερα. Πηγα διπλα στο 92 να δω μηπως ηταν εκει η Πενυ. Ηταν μια κοπελα της οποιας το ονομα δεν συγκρατησα, σαν Μιλη ακουστηκε. Ομορφη πιτσιρικα, με παραξενο ανοιγμα απο τη μεση και κατω, καταληγοντας σε ποδια χοντρα... Την εκανα.
Πηγα λοιπον στο σχεδιο Β, Αντα απο Κασσανδρας 4. Αν μου εκανε την τιμη να ανοιξει καποιος. Ουτε σε εμενα ουτε σε αλλους συναδελφους ανοιξαν εκεινη τη στιγμη. Οποτε η τσαρκα συνεχιστηκε..
Ηλια Ηλιου 82. Το προγραμμα ελεγε Πενυ, που απ'οτι βλεπω ισως να ειναι η Ερατω με αλλο ονομα ή κατι τετοιο τελοσπαντων. Η συμπαθεστατη τσατσα μου ειπε οτι εχει την Παολα, η οποια θα αργουσε. Καλο αυτο σκεφτομαι, αλλα εγω περιμενα την αλλη κοπελα. Αντε γεια.
Τριγγετα 3, Ανδρεα. Τουμπανο, μπαινω αμεσως. Παω για αυταρχικο εγω, οποτε μπαινει και μου λεει: Τι θες; Λεω στραπον. Και μου λεει για να δουμε τι εχει εδω. Ηταν μια τσαντουλα μικρη, που τελικα δεν ειχε! Η τσατσα βεβαια μου ειχε μιλησει για ποικιλια στο σαλονι. Τελικα λοιπον εκανα μεταβολη, πηρα τα φραγκα πισω κι εμεινα με το πουλι στο χερι. Η Ανδρεα παντως ειναι γυναικαρα, ψηλη με ποδαρες και ωραιο προσωπο οπως στις φωτογραφιες. Εχει πολυ θηλυκη γλυκια φωνη και το μονο μειονεκτημα που ειδα ειναι οτι εχει κοιλιτσα, η οποια οταν εκατσε εκανε την παρουσια της ιδιαιτερα αισθητη. Παντως μαλλον θα περασω να την δω σε ενα απο τα αλλα μαγαζια της αλυσιδας που ξερω οτι ειναι εξοπλισμενα (Συγγρου 144, Θησεως 35, Ισμηνης 2 ειναι ολα δοκιμασμενα).
Καλες τσαρκες!