Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Να σαι καλά lagonisian...Εγώ τη Λάουρα τη γνώρισα πριν δύο εβδομάδες,δεν την είχα ξαναδεί σε τσάρκα μου καθώς σπανίως φτάνω μέχρι Τατοίου...
παλιότερα εργαζόταν στο γκάζι(κων/πόλεως 80,92α, μεγ. αλεξάνδρου133 και στο βουνό...)πως κ δεν την είχες πετύχει καθόλου??

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
740
Like
52.021
Πόντοι
36.988
παλιότερα εργαζόταν στο γκάζι(κων/πόλεως 80,92α, μεγ. αλεξάνδρου133 και στο βουνό...)πως κ δεν την είχες πετύχει καθόλου??

Να σου πω την αλήθεια πήγαινα με συγκεκριμένες κοπέλες στην αλυσίδα αυτή...Πχ στην Ανέτα,Τζένη αλλά και στην Άννα Μαρία...

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  15/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Σαμπρινα - Κλειστο
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα/Εμανουελα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Ρουσλανα/Αντα - Μικη/Αντα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Κατερινα - Σαβινα/Κατερινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ζετα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Ιζαμπελα/Ελενα/Μαρινα/Μελισα - Τζουλια/Ελιζα/Ελενα/Ιζαμπελα/Μαρινα

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό -  Πωλινα - Μελισα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
740
Like
52.021
Πόντοι
36.988
[move] :)  :)  :)   15/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 4Β(κατω): Ρουσλανα/Αντα - Μικη/Αντα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Κατερινα - Σαβινα/Κατερινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ζετα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Ιζαμπελα/Ελενα/Μαρινα/Μελισα - Τζουλια/Ελιζα/Ελενα/Ιζαμπελα/Μαρινα

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό -  Πωλινα - Μελισα

Θα είναι έτσι όπως το γράφετε το πρόγραμμα ή θα έχουμε αλλαγές... :huh:

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA! KALI EVDOMADA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                                               
SIMERINO PROGRAMMA:                                                 

*KATEXAKI 8:
11-20 JOSEPHINE        20-06 MELINDA

*THISEOS 35:
10-20 BONNY          20-06 EVITA

Συνημμένα

• image_1366018069220840.jpg
    image_1366018069220840.jpg
    184,3 KB · Εμφανίσεις: 18

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.644
Πόντοι
10.756
Ξεκινησα τη βολτα απο Κωνσταντινουπολεως 92 γιατι το προγραμμα ελεγε Πενυ και πηγα καρφωτος. Λοιπον, στο 92Α ηταν η Χριστινα τελικα, η οποια ηταν μεσα με συναγωνιστη και οι ιαχες του αγωνα ακουγοντουσαν εως εξω. Λεω ας περιμενω να δω. Και μου λεει η τσατσα να περιμενω, γιατι θα βγει σε λιγο. Και λεω τι στο καλο, εννοει οτι 'μη φοβασαι, λιγο καθεται μεσα;'. Ακομα και αν ηταν ωρα μεσα, τι παει να πει θα βγει σε λιγο; Ας κατσει οσο θελει! Κι εφυγα, λεω ασε καλυτερα. Πηγα διπλα στο 92 να δω μηπως ηταν εκει η Πενυ. Ηταν μια κοπελα της οποιας το ονομα δεν συγκρατησα, σαν Μιλη ακουστηκε. Ομορφη πιτσιρικα, με παραξενο ανοιγμα απο τη μεση και κατω, καταληγοντας σε ποδια χοντρα... Την εκανα.
Πηγα λοιπον στο σχεδιο Β, Αντα απο Κασσανδρας 4. Αν μου εκανε την τιμη να ανοιξει καποιος. Ουτε σε εμενα ουτε σε αλλους συναδελφους ανοιξαν εκεινη τη στιγμη. Οποτε η τσαρκα συνεχιστηκε..
Ηλια Ηλιου 82. Το προγραμμα ελεγε Πενυ, που απ'οτι βλεπω ισως να ειναι η Ερατω με αλλο ονομα ή κατι τετοιο τελοσπαντων. Η συμπαθεστατη τσατσα μου ειπε οτι εχει την Παολα, η οποια θα αργουσε. Καλο αυτο σκεφτομαι, αλλα εγω περιμενα την αλλη κοπελα. Αντε γεια.
Τριγγετα 3, Ανδρεα. Τουμπανο, μπαινω αμεσως. Παω για αυταρχικο εγω, οποτε μπαινει και μου λεει: Τι θες; Λεω  στραπον. Και μου λεει για να δουμε τι εχει εδω. Ηταν μια τσαντουλα μικρη, που τελικα δεν ειχε! Η τσατσα βεβαια μου ειχε μιλησει για ποικιλια στο σαλονι. Τελικα λοιπον εκανα μεταβολη, πηρα τα φραγκα πισω κι εμεινα με το πουλι στο χερι. Η Ανδρεα παντως ειναι γυναικαρα, ψηλη με ποδαρες και ωραιο προσωπο οπως στις φωτογραφιες. Εχει πολυ θηλυκη γλυκια φωνη και το μονο μειονεκτημα που ειδα ειναι οτι εχει κοιλιτσα, η οποια οταν εκατσε εκανε την παρουσια της ιδιαιτερα αισθητη. Παντως μαλλον θα περασω να την δω σε ενα απο τα αλλα μαγαζια της αλυσιδας που ξερω οτι ειναι εξοπλισμενα (Συγγρου 144, Θησεως 35, Ισμηνης 2 ειναι ολα δοκιμασμενα).
Καλες τσαρκες!

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Τριγγετα 3, Ανδρεα. Τουμπανο, μπαινω αμεσως. Παω για αυταρχικο εγω, οποτε μπαινει και μου λεει: Τι θες; Λεω  στραπον. Και μου λεει για να δουμε τι εχει εδω. Ηταν μια τσαντουλα μικρη, που τελικα δεν ειχε! Η τσατσα βεβαια μου ειχε μιλησει για ποικιλια στο σαλονι. Τελικα λοιπον εκανα μεταβολη, πηρα τα φραγκα πισω κι εμεινα με το πουλι στο χερι.
Εμεινες με το πουλι στο χερι που θα τρωγες? :think:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ξεκινησα τη βολτα απο Κωνσταντινουπολεως 92 γιατι το προγραμμα ελεγε Πενυ και πηγα καρφωτος. Λοιπον, στο 92Α ηταν η Χριστινα τελικα, η οποια ηταν μεσα με συναγωνιστη και οι ιαχες του αγωνα ακουγοντουσαν εως εξω. Λεω ας περιμενω να δω. Και μου λεει η τσατσα να περιμενω, γιατι θα βγει σε λιγο. Και λεω τι στο καλο, εννοει οτι 'μη φοβασαι, λιγο καθεται μεσα;'. Ακομα και αν ηταν ωρα μεσα, τι παει να πει θα βγει σε λιγο; Ας κατσει οσο θελει! Κι εφυγα, λεω ασε καλυτερα. Πηγα διπλα στο 92 να δω μηπως ηταν εκει η Πενυ. Ηταν μια κοπελα της οποιας το ονομα δεν συγκρατησα, σαν Μιλη ακουστηκε. Ομορφη πιτσιρικα, με παραξενο ανοιγμα απο τη μεση και κατω, καταληγοντας σε ποδια χοντρα... Την εκανα.
Πηγα λοιπον στο σχεδιο Β, Αντα απο Κασσανδρας 4. Αν μου εκανε την τιμη να ανοιξει καποιος. Ουτε σε εμενα ουτε σε αλλους συναδελφους ανοιξαν εκεινη τη στιγμη. Οποτε η τσαρκα συνεχιστηκε..
Ηλια Ηλιου 82. Το προγραμμα ελεγε Πενυ, που απ'οτι βλεπω ισως να ειναι η Ερατω με αλλο ονομα ή κατι τετοιο τελοσπαντων. Η συμπαθεστατη τσατσα μου ειπε οτι εχει την Παολα, η οποια θα αργουσε. Καλο αυτο σκεφτομαι, αλλα εγω περιμενα την αλλη κοπελα. Αντε γεια.
Τριγγετα 3, Ανδρεα. Τουμπανο, μπαινω αμεσως. Παω για αυταρχικο εγω, οποτε μπαινει και μου λεει: Τι θες; Λεω  στραπον. Και μου λεει για να δουμε τι εχει εδω. Ηταν μια τσαντουλα μικρη, που τελικα δεν ειχε! Η τσατσα βεβαια μου ειχε μιλησει για ποικιλια στο σαλονι. Τελικα λοιπον εκανα μεταβολη, πηρα τα φραγκα πισω κι εμεινα με το πουλι στο χερι. Η Ανδρεα παντως ειναι γυναικαρα, ψηλη με ποδαρες και ωραιο προσωπο οπως στις φωτογραφιες. Εχει πολυ θηλυκη γλυκια φωνη και το μονο μειονεκτημα που ειδα ειναι οτι εχει κοιλιτσα, η οποια οταν εκατσε εκανε την παρουσια της ιδιαιτερα αισθητη. Παντως μαλλον θα περασω να την δω σε ενα απο τα αλλα μαγαζια της αλυσιδας που ξερω οτι ειναι εξοπλισμενα (Συγγρου 144, Θησεως 35, Ισμηνης 2 ειναι ολα δοκιμασμενα).
Καλες τσαρκες!

Η Σελίνα από Κροκεών έχω ακούσει ότι κάνει καλό αυταρχικό. Γνωρίζεις αν αληθεύει η πληροφορία;

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.644
Πόντοι
10.756
Η Σελίνα από Κροκεών έχω ακούσει ότι κάνει καλό αυταρχικό. Γνωρίζεις αν αληθεύει η πληροφορία;

Ναι, εχω περασει μαζι της στο Κροκεων και ειναι πραγματι καλη. Οχι κατι το ιδιαιτερο, αλλα ξαναπας ευκολα. Το μονο αρνητικο για εμενα σε αυτην την πολυ ομορφη κοπελα ειναι που τα ποδια της απο το γονατο και κατω δεν ειναι ομορφα σχηματισμενα, γι'αυτο και φοραει γκετες στους αστραγαλους.
Παντως ειναι πολυ εντυπωσιακη παρουσια και περνας καλα.

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  16/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 4Β(κατω): Αντα/Ιρενα/Σαμπρινα - Αντα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα - Σαβινα/Κατερινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Ιζαμπελα/Ελενα/Αλεξανδρα Σερκοφ/Μαρινα - Τζουλια/Ελενα/Ιζαμπελα/Μαρινα

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό -  Μελισα - Μελισα

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.644
Πόντοι
10.756
[move] :)  :)  :)   16/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 4Β(κατω): Αντα/Ιρενα/Σαμπρινα - Αντα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα - Σαβινα/Κατερινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Ιζαμπελα/Ελενα/Αλεξανδρα Σερκοφ/Μαρινα - Τζουλια/Ελενα/Ιζαμπελα/Μαρινα

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό -  Μελισα - Μελισα

Θελουμε Μαντονα!!!! Πειτε της θα ερθω απο το soundcheck..

studio82

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιαν 2013
Like
0
Καλες τσαρκες!
Την περασμένη εβδομάδα η Πένυ ήταν σε όλες τις βάρδιες της, ενώ η Πάολα σε μας έχει να έρθει για πάνω απο ένα μήνα. Μηπως ακουσες κατα λάθος αλλο ονομα;

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Καλησπερα  :-*

Αύριο Τρίτη 17:00 με 00:00h Μαρινα+Αλεξάνδρα
Κασσάνδρας 8Γ
Μετα απο την επιτυχία στην πρώτη μας βάρδια θα ξανά κάνουμε αυτές οι τρελες μας...

Κασσανδρασ  8Γ **** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :*

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

kisses by marina

paris_sweetdoll

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2013
Like
0
KALISPERA!!!!!  :fart-in-bed:
AVRIO APO TIS 23h-05h STO PEIRAIOS 193...
SAS PERIMENO  :knockinb: :knockinb:

Συνημμένα

• 10-1.jpg
    10-1.jpg
    87,9 KB · Εμφανίσεις: 28
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom