Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
φωτογραφιες της ραισα θα δουμε :think: :think:

αμα δεν εστηνε τον φωτογραφο θαχες ηδη δει  :P
τωρα επομενο ραντεβου απο βδομαδα  ;)

Kαλημέρα ;)

μέχρι τις 17:00 στο studio www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=279&catid=13]Ρομπέρτα+Πάμελα+Ρομπέρτα[/url] :smitten: :smitten: :smitten:

το απογευμα στο party του studio www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=8&catid=13]Αντζελα+Κέλλυ+Δέσποινα+Γαβριέλα[/url] :smitten:  :smitten: :smitten: :smitten:

το βράδυ www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=159&catid=13]Δεσποινα+Αλεξία+Πωλίνα[/url] :smitten: :smitten: :smitten:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Με το ιδιο ονομα αλλα ζητημα να εκανε 2-3 βαρδιες.

;) ;) ;) ;) ;) ;)

Εργαστηκε μετα για μεγαλο διαστημα στο Φυλής 67 (μπουρδελο), πριν επιστρεψει και παλι στο Κροκεων 6, Θεσσαλονικης 96 οπου την ειχα πρωτοδει
επισης θυμαμαι μια τινα να εκανε 2-3 βαρδιες στο 104.ηταν ξανθια και αυτη.ξερεις που πηγε μετα :think: :think:

tas33

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
15
Like
5
Πόντοι
11
συντροφοι χαιρεται σκεφτομαι να περασω απο ιεροφαντων τι προτεινετε μονικα η καρινα?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
επισης θυμαμαι μια τινα να εκανε 2-3 βαρδιες στο 104.ηταν ξανθια και αυτη.ξερεις που πηγε μετα :think: :think:
Καταλαβα ποια λες.  ;)
Μια πολυ προσχαρη κοπελα, αρκετα ομηλιτικη.

Δυτσυχως δεν ξερω κατι, δεν την εχω ξαναδει απο τοτε

:dunno: :dunno: :dunno:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  13/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Σαμπρινα - Ναταλυ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελινα/Ρουσλανα - Ιζαμπελα/Νεα Αφιξη - Μαρινα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Ελενα - Σαβινα/Κατερινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Τζουλια/Ελιζα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Κατερινα/Πωλινα - Μελισα/Ελενα/Ιζαμπελα

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό -  Μελισα - Ιρενα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
[move] :)  :)  :)   13/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Σαμπρινα - Ναταλυ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελινα/Ρουσλανα - Ιζαμπελα/Νεα Αφιξη - Μαρινα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Ελενα - Σαβινα/Κατερινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Τζουλια/Ελιζα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/[size=10pt]Κατερινα[/size]/Πωλινα - Μελισα/Ελενα/Ιζαμπελα

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό -  Μελισα - Ιρενα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
καινουργια κοπελα?

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Πέρασα από Ευνειδών 5 Γκάζι. Ήταν η Κατερίνα με το κοντό αγορίστικο κατάξανθο μαλλί. Ρωσσίδα μιλφ, ευκίνητη, συμπαθής και καλή, πρόσωπο συνηθισμένο που δεν εντυπωσιάζει, με καλό σερβις όμως, κάνει προκαταρκτικά. Γνωστή στην πιάτσα. Φυσικά έμεινα. 30 ευρώ το 69! Το μαγαζί δεν έχει πολυτέλειες, έχει όμως όλα τα βασικά αξεσουάρ και όλη η εμπειρία είναι ιδιαίτερα έντιμη και αξιοπρεπής. Απότι μού είπε πιθανόν να είναι Πεμπτη και Παρασκευή απόγευμα. Όσο έχω την υγεία μου και τη δουλειά μου, εγώ θα ξαναπεράσω από εκεί.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πέρασα από Ευνειδών 5 Γκάζι. Ήταν η Κατερίνα με το κοντό αγορίστικο κατάξανθο μαλλί. Ρωσσίδα μιλφ, ευκίνητη, συμπαθής και καλή, πρόσωπο συνηθισμένο που δεν εντυπωσιάζει, με καλό σερβις όμως, κάνει προκαταρκτικά. Γνωστή στην πιάτσα. Φυσικά έμεινα. 30 ευρώ το 69! Το μαγαζί δεν έχει πολυτέλειες, έχει όμως όλα τα βασικά αξεσουάρ και όλη η εμπειρία είναι ιδιαίτερα έντιμη και αξιοπρεπής. Απότι μού είπε πιθανόν να είναι Πεμπτη και Παρασκευή απόγευμα. Όσο έχω την υγεία μου και τη δουλειά μου, εγώ θα ξαναπεράσω από εκεί.
σεντονια καθαρα;;παντοφλες σφραγισμενες;

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Δεν έγραψα κριτική διότι είχα γράψει νομίζω το Δεκέμβρη. Σεντόνια δεν μού φάνηκαν βρώμικα, παντόφλες δεν υπάρχουν, ντουζιέρα ναι, νιπτήρας ναι, ζεστό νερό ναι, πετσέτες ανοιχτές ζήτησα μεγάλη και μού έφερε. Σαμπουάν έχει.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν έγραψα κριτική διότι είχα γράψει νομίζω το Δεκέμβρη. Σεντόνια δεν μού φάνηκαν βρώμικα, παντόφλες δεν υπάρχουν, ντουζιέρα ναι, νιπτήρας ναι, ζεστό νερό ναι, πετσέτες ανοιχτές ζήτησα μεγάλη και μού έφερε. Σαμπουάν έχει.
ευχαριστώ για τις πληροφοριες

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Επ' ευκαιρίας του strawberry party στο Φ104 παρευρέθηκα και γω στο στούντιο όπου ήταν μαζεμένοι γνωστοί και τιμημένοι συναγωνιστές και την ατμόσφαιρα ομορφάινανε με την παρουσία τους η Άντζελα, η Κέλλυ, η΄Δέσποινα και η Γαβριέλλα. Σε ρόλο υπηρεσίας η γλυκήτατη Πωλίνα,μέσα σε ένα εφαρμοστό φόρεμα και ιλοτάκουνες γόβες. Ο μπάρμαν έφτιαχνε ποτά με βάση τη φράουλα(daquiris, margaritas) μέσω των οποίων το κέφι ανέβηκε κατακόρυφα και η διάθεσή μου για "ανομίες"...αυξήθηκε. Στην αλλαγή της βάρδιας λοιπόν, αγκαζάρω την Πωλίνα που αποτελούσε πρωταρχικό μου στόχο και ανεβαίνουμε δωμάτιο3. Με βασικό συστατικό της συνεύρεσης τις φράουλες και τη σαντιγυ οι οποίες πήραν τη θέση τους σε κομβικά σημεία των σωμάτων μας και με εκατέρωθεν φιλιά και γλυψίματα δημιούργγηθηκε ένα κλίμα άκρως ερωτικό. Πολλά προκαταρτικά, με 69, με ποδολαγνεία, με βαθύ στοματικό εκ μέρους της και διαρκείας, ενασχόληση με το υπέροχο αιδοίο της, με το στήθος της για να περάσουμε στο κυρίως πιάτο με πολλές εναλλαγές από ιεραποστολικό, σε doggy style,από κει σε cowgirl, ξανά ιεραποστολικό με διάφορες παραλλαγές,αυξομειώσεις στην ένταση, ο ιδρώτας να τρέχει ποτάμι(καιρό είχα να ιδρώσω έτσι), με πνιχτά βογγητά, ξανά στα  4 με θέα τα υπέροχα οπίσθια της όπυ μη αντέχοντας άλλο της ζήτησα να με τελειώσει χειρονακτικά αι παράλληλα παίζοντας με τα πατουσάκια της πότε στο στόμα μου και πότε με το πέος μου. Εακπληκτική εμπειρία. Ακολουθεί κριτική λεπτομερής.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Σε πολύ πρόσφατη "πτήση" τα αξιοσημείωτα γεγονότα ήταν:

α. το Καρέα 30 είχε και πάλι...ρεπό (σε μεταμεσονύκτια βάρδια).

β. στο Μπουζιάνη 2 σαλονάρισε η Ράνια. Ωραία ξανθιά, με όμορφο στήθος και εντυπωσιακό "πίσω σύστημα"!

γ. στο Ηλία Ηλιού 82 ανακοινώθηκε ότι το απλό πρόγραμμα είναι στα 40Ε.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλησπέρα
Γνωρίζει κανένας σε ποιο στούντιο θα βρίσκεται σήμερα η αύριο η Κατερίνα
Συμφωνα με τα προγραμματα σημερα κ αυριο θα ειναι μετα τις 22.00 στο X-Bar!

Αλλαγη στα προγραμματα.  :dunno:
Σαββατο πρωι στο Ηρωων Πολυτεχνειου 37  ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ας βάλω και εγώ ένα μικρό λιθαράκι στην ενημέρωση.....Χθεσινή τσάρκα κατά τις 10 το βράδυ στο λατρεμένο Γκαζοχώρι παρέα με το στρατευμένο νιάτο Lagonisian,για να δούμε τι κάνουν τα κορίτσια :cheesy: Πάμε λοιπόν να δούμε τι υπήρχε εχθές από έμψυχο δυναμικό :grin:

Μ. Αλεξάνδρου 133: Δύο κοπέλες,οι Κλαούντια αδύνατη Ρουμάνα με καλλίγραμο σώμα και καυλωτική φάτσα,ντυμένη στα χακί(στο πνεύμα του λαγού ;)),ενώ μαζί της ήταν και η Μιχαέλα αδύνατο μελαγχρινό πιπίνι,επίσης Ρουμάνα.Αμφότερες οι κοπέλες είχαν θητεύσει στο θρυλικό Αμνέζια :sunglasses:

Κωνσταντινουπόλεως 80: Άντζελα,η Ρουμάνα,αδύνατο πιπίνι μετρίου σχετικά αναστήματος,με καυλωτική φάτσα,πανέμορφο κώλο,εμφανίστηκε ευδιάθετη στο σαλόνι φορώντας κόκκινα εσώρουχα,ενώ παράλληλα έπαιξε με τον στύλο :grin: Αντικειμενικά πολύ όμορφη παρουσία η οποία με σαγήνευσε :o

Κωνσταντινουπόλεως 92Α: Μαρία η Ψηλή,αδύνατο πιπίνι το οποίο ακούσαμε να φωνάζει καθώς έταιρος συναγωνιστή έδινε πόνο στο δωμάτιο :cheesy: Καστανή παρουσία,με μακρυά πόδια,αδύνατη μέση και παιχνιδιάρικο βλέμμα :)

Κωνσταντινουπόλεως 92: κλειστό

Κωνσταντινουπόλεως 94: κλειστό

Κασσάνδρας 4Α: Άννα η μελαχρινή καλλονή του ομίλου όπως γράφει και ο φίλτατος Cheyenne.Όπως πάντα έκλεψε την καρδιά του λαγού :P

Κασσάνδρας 4Β: δεν έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν :sunglasses:

Κασσάνδρας 4Γ: Καινούργια κοπέλα όπως μας είπε η τσασά,ονόματι Κατερίνα,μελαγχρινό πιπίνι μετρίου αναστήματος,με αφέλειες ενώ φορούσε κόκκινο μίνι φόρεμα.Εμφανής η αμηχανίας στο σαλονάρισμα της καθότι είναι καινούργια στην δουλειά!!

Κασσάνδρας 6: Ζέτα ξανθό μωρό εμφανίστηκε στο σαλόνι με ένα μικροσκοπικό μπλέ μαγιό το οποίο έκρυβε τα απολύτως απαραίτητα,ενώ μας έκανε και μια περιστροφή γύρω από τον αξονά της για να θαυμάσουμε τις καμπύλες της :o Απίστευτη παρουσία,με όμορφο κώλο και μακρυά πόδια,με αποτέλεσμα να μας καθηλώσει στο σαλόνι :cheesy:
Κασσάνδρας 3 κάτω: Λάουρα,η μελαγχρινή μουνάρα η οποία εμφανίστηκε τοπλες στο σαλόνι,όπου αντίκρυσα ένα γεμάτο 3,5αρι στήθος :tits2:

Κασσάνδρας 3 πάνω: Σαμπρίνα,η Βραζιλιάνα μίλφ με το κοντό ξανθό μαλλί,ευγενική στο σαλόνι μας έπαιξε αλλά εμείς αποχωρήσαμε :grin:

Κασσάνδρας 8Β: Μόνικα η Βουλγάρα,η οποία αποτελεί την αδυναμία μου,αδύνατη,μετρίου αναστήματος,ενώ εμφανίστηκε στο σαλόνι με ένα μαύρο μικροσκοπικό στρίνγκ και ένα μαύρο δίχτυ,από το οποίο ξεπρόβαλε ένα 3αρι στήθος το οποίο μου έβγαλε τα μάτια :o :o

Κασσάνδρας 8Γ: Πωλίνα,καινούργια παρουσία στην ουσία είναι μίλφ,με κοντό μαύρο μαλλί,διαθέτει πιασίματα,ενώ φορούσε μαύρες ζαρτιέρες και γόβες αλλά την παράσταση έκλεψαν τα όμορφα μάτια της!!!

Σπύρου Πάτση 50: κλειστό

Σπύρου Πάτση 40: Λάρα,ξανθό αδύνατο μωρό μια ωραία ομολογουμένως παρουσία,η οποία όπως μου ανέφερε ο λαγός είχε κάνει και ένα πέρασμα από το 104 σαν Ζιζέλ ;)

Σπύρου Πάτση 27: Γιάννα,προμίλφ εμφανίστηκε στο σαλόνι με ρόζ κομπινεζόν το οποίο άφηνε την φαντασία μας να οργιάζει,παρόλα αυτά είναι καστανή,με κοντό μαλλί και σχετικά μακρυά πόδια.

Φυλής 104: Στην βάρδυα ήταν 4 κοπέλες οι Άντζελα,ενώ μαζί της ήταν η Δέσποινα νεαρή μελαχρινή κοπέλα με ωραίο σώμα και αρκετά όμορφο κωλαρίνο,η Κέλλυ,μελαγχρινή νταρντάνα με πληθωρική παρουσία,ευδιάθετη,φορούσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα και τέλος την παρέα συμπλήρωνε η Ρωσσίδα Γαβριέλα,αξιοπρόσεκτο μίλφ μετρίου αναστήματος,με πολύ όμορφο πρόσωπο το οποίο έκλεψε την παράσταση στα δικά μου μάτια.

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                                           
PROGRAMMA GIA SAVVATO 13.4.2013.                                                   

*KATEXAKI 8:
11-20 MELINDA          20-06 RUBY

*THISEOS 35:
10-20 JENNY            20-06 BIANKA

Συνημμένα

• image_1365846174141627.jpg
    image_1365846174141627.jpg
    133,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Δε νομίζω, να είχε τόσο πολύ κόσμο σε άλλο πάρτυ του 104.Το στούντιο ήταν γεμάτο από νωρίς.Σε κάποια στιγμή και τα δύο σαλόνια ήταν γεμάτα με κόσμο.Η πιο όμορφη και σέξυ (όπως ήταν ντυμένη με ένα λεοπάρ φόρεμα, το οποίο αγκάλιαζε το υπέροχο κορμί της και τα μαύρα ψηλοτάκουνά της) υπηρεσία, η Πωλίνα, ανεβοκατέβαινε συνέχεια τις σκάλες, για να εξυπηρετήσει τον κόσμο.Πάντα χαμογελαστή και γλυκιά.Αλλά, και τα κορίτσια που εργαζόντουσαν, η Άντζελα, η Δέσποινα, η Γαβριέλα κι η Κέλλυ είχαν πολύ έργο να φέρουν εις πέρας.Με την όμορφη παρουσία τους ζέσταιναν την ατμόσφαιρα και μας έφτιαχναν τη διάθεση.Ο ευγενικός Βασίλης, ο μπάρμαν, φρόντιζε να μας δροσίζει, απ΄το όμορφο και προκλητικό θέαμα που αντικρίζαμε, με τα κοκτείλ που μας ετοίμαζε.Και μας γλύκαινε με φράουλες με σαντιγύ.
Το πάρτυ κράτησε κυριολεκτικά μέχρι τις πρωϊνές ώρες.Μετά τις 23:00 ανάλαβαν δράση το ομορφότερο και πιο γλυκό κορίτσι της Αθήνας, η Πωλίνα, παρέα με ένα ακόμη όμορφο κορίτσι, με το οποίο ταιριάζουν απόλυτα και συμπληρώνουν η μία την άλλη.Την Δέσποινα.Γι΄ακόμη ένα βράδυ συνάντησα την Πωλίνα στο δωμάτιο Νο3, παρόλο που χρειάστηκε να περιμένω πολύ ώρα.Μεγάλο σουξέ αυτό το κορίτσι.Παρόλη την κούρασή της, αφού είχε μια εξαντλητική μέρα, και το περασμένο της ώρας, πέρασα υπέροχα μαζί της.Γι'ακόμη μια φορά ήταν ΤΕΛΕΙΑ.
Ευχαριστούμε Άντζελα και περιμένουμε με αγωνία το επόμενο πάρτυ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom