DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Για τον λογο αυτο, ακομα περιμενω τηλεφωνο ??? :-*
Μην τον παρεξηγείς ήταν έν υπνώσει φαίνεται !
Για τον λογο αυτο, ακομα περιμενω τηλεφωνο ??? :-*
φωτογραφιες της ραισα θα δουμε
επισης θυμαμαι μια τινα να εκανε 2-3 βαρδιες στο 104.ηταν ξανθια και αυτη.ξερεις που πηγε μεταΜε το ιδιο ονομα αλλα ζητημα να εκανε 2-3 βαρδιες.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εργαστηκε μετα για μεγαλο διαστημα στο Φυλής 67 (μπουρδελο), πριν επιστρεψει και παλι στο Κροκεων 6, Θεσσαλονικης 96 οπου την ειχα πρωτοδει
Καταλαβα ποια λες. ;)επισης θυμαμαι μια τινα να εκανε 2-3 βαρδιες στο 104.ηταν ξανθια και αυτη.ξερεις που πηγε μετα
Συμφωνα με τα προγραμματα σημερα κ αυριο θα ειναι μετα τις 22.00 στο X-Bar!Καλησπέρα
Γνωρίζει κανένας σε ποιο στούντιο θα βρίσκεται σήμερα η αύριο η Κατερίνα
καινουργια κοπελα?[move] 13/04 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Σαμπρινα - Ναταλυ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελινα/Ρουσλανα - Ιζαμπελα/Νεα Αφιξη - Μαρινα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Ελενα - Σαβινα/Κατερινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Τζουλια/Ελιζα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/[size=10pt]Κατερινα[/size]/Πωλινα - Μελισα/Ελενα/Ιζαμπελα
Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό - Μελισα - Ιρενα
Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
σεντονια καθαρα;;παντοφλες σφραγισμενες;Πέρασα από Ευνειδών 5 Γκάζι. Ήταν η Κατερίνα με το κοντό αγορίστικο κατάξανθο μαλλί. Ρωσσίδα μιλφ, ευκίνητη, συμπαθής και καλή, πρόσωπο συνηθισμένο που δεν εντυπωσιάζει, με καλό σερβις όμως, κάνει προκαταρκτικά. Γνωστή στην πιάτσα. Φυσικά έμεινα. 30 ευρώ το 69! Το μαγαζί δεν έχει πολυτέλειες, έχει όμως όλα τα βασικά αξεσουάρ και όλη η εμπειρία είναι ιδιαίτερα έντιμη και αξιοπρεπής. Απότι μού είπε πιθανόν να είναι Πεμπτη και Παρασκευή απόγευμα. Όσο έχω την υγεία μου και τη δουλειά μου, εγώ θα ξαναπεράσω από εκεί.
ευχαριστώ για τις πληροφοριεςΔεν έγραψα κριτική διότι είχα γράψει νομίζω το Δεκέμβρη. Σεντόνια δεν μού φάνηκαν βρώμικα, παντόφλες δεν υπάρχουν, ντουζιέρα ναι, νιπτήρας ναι, ζεστό νερό ναι, πετσέτες ανοιχτές ζήτησα μεγάλη και μού έφερε. Σαμπουάν έχει.
Καλησπέρα
Γνωρίζει κανένας σε ποιο στούντιο θα βρίσκεται σήμερα η αύριο η Κατερίνα
Συμφωνα με τα προγραμματα σημερα κ αυριο θα ειναι μετα τις 22.00 στο X-Bar!
Αλλαγη στα προγραμματα.
Σαββατο πρωι στο Ηρωων Πολυτεχνειου 37 ;)