Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
  Καλησπέρα σας... :-* :-* :-*

Αύριο κυριακή 17:00 με 00:00h
Κασσάνδρας 4 κάτω,...
μια spesial βάρδια με την παλιά μου φίλη που θα έρθει για να κάνουμε τις τρελες μας...

Κασσανδρασ 4β ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :*

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

kisses by marina

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

Κασσάνδρας 4 κάτω,...
μια spesial βάρδια με την παλιά μου φίλη που θα έρθει για να κάνουμε τις τρελες μας...

Κασσανδρασ 4β ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

kisses by marina
:cum: :cum: :cum:

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114

Κασσάνδρας 8,...

Κασσανδρασ 8 ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

kisses by marina

τελικά θα είμαστε και σε καινούργιο μαγαζί αύριο με την Aλεξάνδρα [size=10pt][/size]
σήμερα κανονικά στο 4

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  14/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Σαμπρινα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Κλειστό - Κλειστο
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα/Εμανουελα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελινα - Κατερινα/Μελισα - Αντα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Νεα Αφιξη - Σαβινα/Κατερινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Αντα/Ιζαμπελα/Ελενα/Αλεξανδρα Σερκοφ/Μαρινα - Τζουλια/Ελιζα/Ελενα/Ιζαμπελα/Μαρινα

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό -  Μονικα - Μελισα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
γύρισε η Άντα η  μουνάρα???

:cum: :cum: :cum: :cum:
μουνάρα, αλά κατόπιν τεστ ντράιβ προ καιρού όταν δούλευε επιδέχεται σημαντικών βελτιώσεων( τελική ταχύτητα, κράτημα στις στροφές, σασί κλπ...) :grin:

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
24
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
AFRODITI[/size]

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
[size=16pt]τηλ 2102837718[/size]

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
740
Like
52.021
Πόντοι
36.988
Επιλεκτική τσάρκα στα εξής ιδρύματα...

Αριστοτέλους 6:Αμαρυλλίς,όμορφη κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,μέτριο στήθος,ωραίο σώμα και περιφέρεια που κολάζει...

Πειραιώς 193:Δύο κοπέλες στη βραδινή βάρδια...Αλεξάνδρα,πρωτοεμφανιζόμενη κοπέλα αν δεν κάνω λάθος.Μελαμψή με πλούσιο στήθος,όμορφο σώμα και καθημερινό πρόσωπο.Οι πρώτες κριτικές που καταγράφηκαν δεν ήταν και οι καλύτερες...
Δεύτερη κοπέλα η Στέλλα.Ξανθούλα με κοντό μαλλί,ωραίο σώμα,ντυμένη με πολύχρωμα εσώρουχα.Ν ασημειώσω πως στο σαλόνι με κοίταζε μα πολύ νάζι σε σημείο που ήμουν ένα τσακ πριν περάσω στο δωμάτιο... :rolleyes:

Από τη Πειραιώς στη Κασσάνδρας...

Κασσάνδρας 3 κάτω:Λουίζα,όμορφη κοπέλα,ξανθιά,γλυκιά και τρυφερή.Εμφανίστηκε μόνο με το στριγκάκι της σε χρώμα μπλέ.

Κασσάνδρας 3 πάνω:Κλειστό.Το πρόγραμμα έγραφε τη Ναταλύ...Αλλά δεν ήρθε...

Κασσάνδρας 6:Άντα,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα,ωραίο στήθος και ντυμένη με μαύρα εσώρουχα...

Κασσάνδρας 4Γ:Σαβίνα ακα Αλεξάνδρα.Μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα,πλούσιο στήθος,έκφυλο πρόσωπο και προκλητικό σαλονάρισμα...Μία από τις πιο ωραίες παρουσίες που είδα στη τσάρκα μου...Μαζί της η Έλενα,μελαχρινή και αυτή αλλά με λευκή επιδερμίδα,μέτριο σώμα και πρόσωπο.Κοντά στη Σαβίνα δύσκολα να τα καταφέρει...

Κασσάνδρας 4Β:Μαρίνα.Επέστρεψε και ήταν απασχολημένη :knockinb: :knockinb: :knockinb: .

Κασσάνδρας 4:Άννα,η μελαχρινή όμορφη κοπέλα με μοντελέ σώμα και όμορφο πρόσωπο...Μαζί της και μία κοπέλα που εργαζόταν πρώτη φορά χθες απ'ότι μου ανακοίνωσε η υπηρεσία.Το όνομά της δεν το συγκράτησα πάντως είναι αδύνατη με μέτριο σώμα,λευκή επιδερμίδα και μέτριο πρόσωπο.Κοντά στην Άννα δύσκολα θα τα καταφέρει...

Κασσάνδρας 8:Στο πρόγραμμα έγραφε Τζούλια και Ελίζα αλλά δεν ήρθαν...Δεν περίμενα καθόλου για να δω ποίες τις αντικατέστησαν...

Από τη Κασσάνδρας στην οδό Τατοίου...

Τατοίου 71:Κλειστό...! :hmm:

Τατοίου 58 κάτω:Σάντρα,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα και μέτριο σχετικά πρόσωπο.Εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα.

Τατοίου 58 πάνω:Λάουρα,ξανθιά με όμορφο πρόσωπο,γλυκιά και με μαύρο σετ εσωρούχων.Περάσαμε στα ενδότερα,θα ακολουθήσει κριτική! :rockon:

Αναχώρηση από Τατοίου και μία στάση στη Βριλησσού.Συγκεκριμένα,

Βριλησσού 36 κάτω:Μαρκέλλα,ξανθιά όμορφη παρουσία με ωραίο σώμα και στήθος.Αρκετά σέξυ και προκλητική στο σαλόνι...Μαζί της η Άντζελα,μελαχρινή με κοντό μαλλί,όμορφο σώμα αλλά μέτριο πρόσωπο.Εμφανίστηκε με κόκκινο σετ εσωρούχων και κάθισε στα πόδια μου προκλητικά κάνοντάς μου κάτι σαν χορό σε strip show club.

Βριλησσού 36:Η Πένυ δεν ήρθε...Δύο κοπέλες ήταν στη βάρδια η Μαρία και η Λίζα.Δεν τις είδα καθώς το σαλόνι ήταν γεμάτο!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κασσάνδρας 4:Άννα,η μελαχρινή όμορφη κοπέλα με μοντελέ σώμα και όμορφο πρόσωπο...Μαζί της και μία κοπέλα που εργαζόταν πρώτη φορά χθες απ'ότι μου ανακοίνωσε η υπηρεσία.Το όνομά της δεν το συγκράτησα πάντως είναι αδύνατη με μέτριο σώμα,λευκή επιδερμίδα και μέτριο πρόσωπο.Κοντά στην Άννα δύσκολα θα τα καταφέρει...

Κασσάνδρας 8:Στο πρόγραμμα έγραφε Τζούλια και Ελίζα αλλά δεν ήρθαν...Δεν περίμενα καθόλου για να δω ποίες τις αντικατέστησαν...
Καπου εκει γυριζα και εγω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κ4 : Η Εμαμνουελα.Κοοκινομαλλα με ισια μαλλια μετριο ρποσωπο. Πολυ σωστες οι επισυμανσεις του Βασιλη.  :grin:

Κ8Α : Ιζαμπελλα. Νεαρη κασανοξανθη με  μαλλιά μέχρι τους ωμους. ασδυνατη σχετικα, ευδιαθετη γελαστη και sexy στο κοκκινο φορμακι που φορουσε.

Να συμπληρωσω επιγραμματικα, μιας και εχω αναφερθει εκτενως σε αυτες  σε παλιοτερες ενηεμρωσεις :

Κασσανδρας 8Γ: Μελίσσα
Μ. αλεξανδρου 133: Μιχαελλα
Κωνστατινουπολεως 80 : Κλαούντια
Κωνσταντινουπολεως 92Α : Εμιλυ.  

ΥΓ: Η Αντζελα ειναι μαι απομα αποτ ις επιστροφες του ομιλου (μετα την Μαρκελα και τη Τανια) και ειναι πρωην striper, οποτε δικιολογημενα ο χορός της ηταν αναλογος  ;)

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
740
Like
52.021
Πόντοι
36.988

Κ4 : Η Εμαμνουελα.Κοοκινομαλλα με ισια μαλλια μετριο ρποσωπο. Πολυ σωστες οι επισυμανσεις του Βασιλη.  :grin:

Κ8Α : Ιζαμπελλα. Νεαρη κασανοξανθη με  μαλλιά μέχρι τους ωμους. ασδυνατη σχετικα, ευδιαθετη γελαστη και sexy στο κοκκινο φορμακι που φορουσε.

Να συμπληρωσω επιγραμματικα, μιας και εχω αναφερθει εκτενως σε αυτες  σε παλιοτερες ενηεμρωσεις :

ΥΓ: Η Αντζελα ειναι μαι απομα αποτ ις επιστροφες του ομιλου (μετα την Μαρκελα και τη Τανια) και ειναι πρωην striper, οποτε δικιολογημενα ο χορός της ηταν αναλογος  ;)

Η αλήθεια είναι πως ο χορός της με έβαλε σε σκέψεις...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Αριστοτέλους 6:Αμαρυλλίς,όμορφη κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,μέτριο στήθος,ωραίο σώμα και περιφέρεια που κολάζει...

Πειραιώς 193:Δύο κοπέλες στη βραδινή βάρδια...Αλεξάνδρα,πρωτοεμφανιζόμενη κοπέλα αν δεν κάνω λάθος.Μελαμψή με πλούσιο στήθος,όμορφο σώμα και καθημερινό πρόσωπο.Οι πρώτες κριτικές που καταγράφηκαν δεν ήταν και οι καλύτερες...
Δεύτερη κοπέλα η Στέλλα.Ξανθούλα με κοντό μαλλί,ωραίο σώμα,ντυμένη με πολύχρωμα εσώρουχα.Ν ασημειώσω πως στο σαλόνι με κοίταζε μα πολύ νάζι σε σημείο που ήμουν ένα τσακ πριν περάσω στο δωμάτιο... :rolleyes:

Κασσάνδρας 3 κάτω:Λουίζα,όμορφη κοπέλα,ξανθιά,γλυκιά και τρυφερή.Εμφανίστηκε μόνο με το στριγκάκι της σε χρώμα μπλέ.

Κασσάνδρας 6:Άντα,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα,ωραίο στήθος και ντυμένη με μαύρα εσώρουχα...

Κασσάνδρας 4Γ:Σαβίνα ακα Αλεξάνδρα.Μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα,πλούσιο στήθος,έκφυλο πρόσωπο και προκλητικό σαλονάρισμα...Μία από τις πιο ωραίες παρουσίες που είδα στη τσάρκα μου...Μαζί της η Έλενα,μελαχρινή και αυτή αλλά με λευκή επιδερμίδα,μέτριο σώμα και πρόσωπο.Κοντά στη Σαβίνα δύσκολα να τα καταφέρει...

Κασσάνδρας 4Β:Μαρίνα.Επέστρεψε και ήταν απασχολημένη :knockinb: :knockinb: :knockinb: .

Τατοίου 58 κάτω:Σάντρα,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα και μέτριο σχετικά πρόσωπο.Εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα.

Τατοίου 58 πάνω:Λάουρα,ξανθιά με όμορφο πρόσωπο,γλυκιά και με μαύρο σετ εσωρούχων.Περάσαμε στα ενδότερα,θα ακολουθήσει κριτική! :rockon:

Βριλησσού 36 κάτω:Μαρκέλλα,ξανθιά όμορφη παρουσία με ωραίο σώμα και στήθος.Αρκετά σέξυ και προκλητική στο σαλόνι...Μαζί της η Άντζελα,μελαχρινή με κοντό μαλλί,όμορφο σώμα αλλά μέτριο πρόσωπο.Εμφανίστηκε με κόκκινο σετ εσωρούχων και κάθισε στα πόδια μου προκλητικά κάνοντάς μου κάτι σαν χορό σε strip show club.

Βριλησσού 36:Η Πένυ δεν ήρθε...Δύο κοπέλες ήταν στη βάρδια η Μαρία και η Λίζα.Δεν τις είδα καθώς το σαλόνι ήταν γεμάτο!
μπραβο για την πορνο ενημερωση κυριε Βασιλη!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470

ΥΓ: Η Αντζελα ειναι μαι απομα αποτ ις επιστροφες του ομιλου (μετα την Μαρκελα και τη Τανια) και ειναι πρωην striper, οποτε δικιολογημενα ο χορός της ηταν αναλογος  ;)
πολύ σέξυ αυτ'ο το κορίτσι...θα τιμηθεί το πάσχα...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
740
Like
52.021
Πόντοι
36.988

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
740
Like
52.021
Πόντοι
36.988
πολύ καλή η ενημέρωση φίλε Βασίλη....και το Λαουράκι εγγύηση...την έχω τιμήσει 3 φορές και χαίρομαι που κ συ επιβεβαιώνεις την άποψή μου....

Να σαι καλά lagonisian...Εγώ τη Λάουρα τη γνώρισα πριν δύο εβδομάδες,δεν την είχα ξαναδεί σε τσάρκα μου καθώς σπανίως φτάνω μέχρι Τατοίου...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom