Επιλεκτική τσάρκα στα εξής ιδρύματα...
Αριστοτέλους 6:Αμαρυλλίς,όμορφη κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,μέτριο στήθος,ωραίο σώμα και περιφέρεια που κολάζει...
Πειραιώς 193:Δύο κοπέλες στη βραδινή βάρδια...Αλεξάνδρα,πρωτοεμφανιζόμενη κοπέλα αν δεν κάνω λάθος.Μελαμψή με πλούσιο στήθος,όμορφο σώμα και καθημερινό πρόσωπο.Οι πρώτες κριτικές που καταγράφηκαν δεν ήταν και οι καλύτερες...
Δεύτερη κοπέλα η Στέλλα.Ξανθούλα με κοντό μαλλί,ωραίο σώμα,ντυμένη με πολύχρωμα εσώρουχα.Ν ασημειώσω πως στο σαλόνι με κοίταζε μα πολύ νάζι σε σημείο που ήμουν ένα τσακ πριν περάσω στο δωμάτιο...
Από τη Πειραιώς στη Κασσάνδρας...
Κασσάνδρας 3 κάτω:Λουίζα,όμορφη κοπέλα,ξανθιά,γλυκιά και τρυφερή.Εμφανίστηκε μόνο με το στριγκάκι της σε χρώμα
μπλέ.
Κασσάνδρας 3 πάνω:Κλειστό.Το πρόγραμμα έγραφε τη Ναταλύ...Αλλά δεν ήρθε...
Κασσάνδρας 6:Άντα,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα,ωραίο στήθος και ντυμένη με μαύρα εσώρουχα...
Κασσάνδρας 4Γ:Σαβίνα ακα Αλεξάνδρα.Μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα,πλούσιο στήθος,έκφυλο πρόσωπο και προκλητικό σαλονάρισμα...Μία από τις πιο ωραίες παρουσίες που είδα στη τσάρκα μου...Μαζί της η Έλενα,μελαχρινή και αυτή αλλά με λευκή επιδερμίδα,μέτριο σώμα και πρόσωπο.Κοντά στη Σαβίνα δύσκολα να τα καταφέρει...
Κασσάνδρας 4Β:Μαρίνα.Επέστρεψε και ήταν απασχολημένη
.
Κασσάνδρας 4:Άννα,η μελαχρινή όμορφη κοπέλα με μοντελέ σώμα και όμορφο πρόσωπο...Μαζί της και μία κοπέλα που εργαζόταν πρώτη φορά χθες απ'ότι μου ανακοίνωσε η υπηρεσία.Το όνομά της δεν το συγκράτησα πάντως είναι αδύνατη με μέτριο σώμα,λευκή επιδερμίδα και μέτριο πρόσωπο.Κοντά στην Άννα δύσκολα θα τα καταφέρει...
Κασσάνδρας 8:Στο πρόγραμμα έγραφε Τζούλια και Ελίζα αλλά δεν ήρθαν...Δεν περίμενα καθόλου για να δω ποίες τις αντικατέστησαν...
Από τη Κασσάνδρας στην οδό Τατοίου...
Τατοίου 71:Κλειστό...!
Τατοίου 58 κάτω:Σάντρα,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα και μέτριο σχετικά πρόσωπο.Εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα.
Τατοίου 58 πάνω:Λάουρα,ξανθιά με όμορφο πρόσωπο,γλυκιά και με μαύρο σετ εσωρούχων.Περάσαμε στα ενδότερα,θα ακολουθήσει κριτική!
Αναχώρηση από Τατοίου και μία στάση στη Βριλησσού.Συγκεκριμένα,
Βριλησσού 36 κάτω:Μαρκέλλα,ξανθιά όμορφη παρουσία με ωραίο σώμα και στήθος.Αρκετά σέξυ και προκλητική στο σαλόνι...Μαζί της η Άντζελα,μελαχρινή με κοντό μαλλί,όμορφο σώμα αλλά μέτριο πρόσωπο.Εμφανίστηκε με κόκκινο σετ εσωρούχων και κάθισε στα πόδια μου προκλητικά κάνοντάς μου κάτι σαν χορό σε strip show club.
Βριλησσού 36:Η Πένυ δεν ήρθε...Δύο κοπέλες ήταν στη βάρδια η Μαρία και η Λίζα.Δεν τις είδα καθώς το σαλόνι ήταν γεμάτο!