Γιώργος Ξύδης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 2.597
Οι φωτογραφιες της Λιανας με επεισαν να περασω απο το Κροκεων για να κανω test drive. Μαζι της ηταν η Αλισια στη βαρδια, που θυμηθηκα οτι ειχα περασει μαζι της γιατι μου ειχαν κεντρισει το ενδιαφερον οι φωτογραφιες της παλαιοτερα, σε μια συναντηση που τελικα αποδειχθηκε απο τις χειροτερες μου και με την κοπελα να χανει πολυ απο κοντα. Κατι αυτο που με ξενερωσε, κατι ενα σημαδακι που ειδα στη Λιανα που ελειπε στις φωτογραφιες το οποιο με εβαλε σε υποψιες φωτομονταζ, εγκατελειψα.. Να σημειωσω επισης οτι στην αλυσιδα Κροκεων - Θεσσαλονικης οι υπηρεσιες μου εχουνε πει διαφορετικες τιμες για την ιδια κοπελα απο το ενα στο αλλο στουντιο. Παντως το Κροκεων αποτελει πολυ καλη επιλογη συνηθως.
Τύπε επειδή μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες, να σε ρωτήσω κάτι. Βλέπω ότι έχεις στους φίλους σου baby-alexandra και Pwlina από φυλής 104. Θεωρείς ότι οι φωτογραφίες τους είναι αντιπροσωπευτικές και δεν έχει πέσει photoshop; Το λέω αυτό γιατί στο συγκεκριμένο στούντιο αλλά και σε κάτι άλλα που βλέπω το έχουν ξεφτιλίσει στο photoshop.
Λογικό είναι να γίνεται photoshop στις φωτογραφίες και νομίζω όσοι έχουμε πάει με κοπέλες που έχουν φωτό εδώ μέσα όλο και κάποιο σημαδάκι ή ελιά (το λιγότερο) θα έχουμε παρατηρήσει που δεν φαίνεται στις φωτός. Στη συγκεκριμένη τι σημάδι είναι αυτό, που βρίσκεται και πόσο αλλάζει την γενική εμφάνιση της κοπέλας;