Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Οι φωτογραφιες της Λιανας με επεισαν να περασω απο το Κροκεων για να κανω test drive. Μαζι της ηταν η Αλισια στη βαρδια, που θυμηθηκα οτι ειχα περασει μαζι της γιατι μου ειχαν κεντρισει το ενδιαφερον οι φωτογραφιες της παλαιοτερα, σε μια συναντηση που τελικα αποδειχθηκε απο τις χειροτερες μου και με την κοπελα να χανει πολυ απο κοντα. Κατι αυτο που με ξενερωσε, κατι ενα σημαδακι που ειδα στη Λιανα που ελειπε στις φωτογραφιες το οποιο με εβαλε σε υποψιες φωτομονταζ, εγκατελειψα.. Να σημειωσω επισης οτι στην αλυσιδα Κροκεων - Θεσσαλονικης οι υπηρεσιες μου εχουνε πει διαφορετικες τιμες για την ιδια κοπελα απο το ενα στο αλλο στουντιο. Παντως το Κροκεων αποτελει πολυ καλη επιλογη συνηθως.

Τύπε επειδή μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες, να σε ρωτήσω κάτι. Βλέπω ότι έχεις στους φίλους σου baby-alexandra και Pwlina από φυλής 104. Θεωρείς ότι οι φωτογραφίες τους είναι αντιπροσωπευτικές και δεν έχει πέσει photoshop; Το λέω αυτό γιατί στο συγκεκριμένο στούντιο αλλά και σε κάτι άλλα που βλέπω το έχουν ξεφτιλίσει στο photoshop.
Λογικό είναι να γίνεται photoshop στις φωτογραφίες και νομίζω όσοι έχουμε πάει με κοπέλες που έχουν φωτό εδώ μέσα όλο και κάποιο σημαδάκι ή ελιά (το λιγότερο) θα έχουμε παρατηρήσει που δεν φαίνεται στις φωτός. Στη συγκεκριμένη τι σημάδι είναι αυτό, που βρίσκεται και πόσο αλλάζει την γενική εμφάνιση της κοπέλας;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τύπε επειδή μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες, να σε ρωτήσω κάτι. Βλέπω ότι έχεις στους φίλους σου baby-alexandra και Pwlina από φυλής 104. Θεωρείς ότι οι φωτογραφίες τους είναι αντιπροσωπευτικές και δεν έχει πέσει photoshop; Το λέω αυτό γιατί στο συγκεκριμένο στούντιο αλλά και σε κάτι άλλα που βλέπω το έχουν ξεφτιλίσει στο photoshop.
Λογικό είναι να γίνεται photoshop στις φωτογραφίες και νομίζω όσοι έχουμε πάει με κοπέλες που έχουν φωτό εδώ μέσα όλο και κάποιο σημαδάκι ή ελιά (το λιγότερο) θα έχουμε παρατηρήσει που δεν φαίνεται στις φωτός. Στη συγκεκριμένη τι σημάδι είναι αυτό, που βρίσκεται και πόσο αλλάζει την γενική εμφάνιση της κοπέλας;
κυριε ξυδη εδω σβηνουν διαφορα ταττου που εχουν....μεσα απο το photoshop :huh:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Και σκεφτόμουν να περάσω με την Αλίσα στο δωμάτιο...Αμ δε...!
Ας μου επιτραπει μια μικρη διορθωση προς αποφυγη παρεξηγησεων

Στο Κροκεων 6-Θεσσαλονικης 96 εργαζεται η[size=14pt] Αλισ[/size][size=18pt]ι[/size][size=14pt]α[/size], που προ μηνος εκδιδοταν και  στο Φυλής 67, και περασε και για λιγο απο το Φ104
Η Αλίσα εργαζεται στο Βριλησσου 42-Βουλιαγμενςη 68

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε μου πιο πιθανό ήταν αυτό που έγινε με τη Μάλαγα παρά να δουμε την Μαντόνα στους αγωνιστικόυς χώρους. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία, γι αυτό κάθε βράδυ κοιτάω το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Οψόμεθα

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.743
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42  απογευμα - Νταρια + Νατασσα. Βραδυ - Σαμανθα + Μαργκω  :-*
Αυριο  Νταρια + Φριντα. Παολα + Νατασσα. Ζιζελ + Μαργκω  :-* :-* :-*

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)   12/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Σαπρινα - Ναταλυ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελινα/Ρουσλανα - Μελισα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Ελενα - Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Ιζαμπελα - Ελιζα/Νεα Αφιξη/Ελενα/Νεα Αφιξη/Ιζαμπελα

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό -  Πωλινα - Μελισα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.585
Πόντοι
5.565
Πράγματι το σκηνικό μπορεί να σε φτιάξει, αλλά αν το δεις ψύχραιμα εγώ ξενερώνω αφενός μεν γιατί λείπει η βασική εμπειρία και αφετέρου γιατί όπως δυσκολεύεται σε εμένα δυσκολεύτηκε και στους 1000 προηγούμενους άρα σε κάποιον πιθανόν να μην το έβαλε τόσο καλά και αυτός να μην το διόρθωσε όπως κάνω εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις. Δυστυχώς ακόμη και έμπειρες κοπέλες πολλές φορες δεν βάζουν το προφυλακτικό σωστά.

Εύστοχη τοποθέτηση :thumbsup:

Πάντα το βλέπω με την ψυχραιμία ενός υπνοβάτη που εισέρχεται σε ένα δωμάτιο γεμάτο κίνδυνο.
Λεφτά για πέταμα δεν έχω, αλλά η αίσθηση μερικών συνευρέσεων και η χημεία της νύχτας με φέρνουν στο αναμενόμενο Νιρβάνα.
Το θέμα είναι τα blind dates που μπορεί μια τέτοια κοπέλα να έχει, ας πούμε 1 ωριαίο βραδυνό με μεθυσμένο που θα την ταλαιπωρήσει ψυχοσωματικά...εν αγνοία της ίσως, αφού δεν την ενημέρωσε κανείς για την κατάστασή του αλλά τσίμπησε το 200άρι ο υπηρέτης και την αφήνει να τα βγάλει πέρα με κάποιον που και να του κάνεις μπαλέτο πάνω στο καυλί ...το ταμπλώ θα δείγνει σουτζουκάκια.
Εκεί ποιος φταίει; Η εργαζόμενη που δε θα θέλει να δουλέψει; Η υπηρεσία; Το σπίτι; Ο μεθυσμένος;;;

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988

Στο Κροκεων 6-Θεσσαλονικης 96 εργαζεται η[size=14pt] Αλισ[/size][size=18pt]ι[/size][size=14pt]α[/size], που προ μηνος εκδιδοταν και  στο Φυλής 67, και περασε και για λιγο απο το Φ104

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Σωστός cheyenne με συγχωρείς τυπογραφικό λάθος...Το θέμα είναι αν αξίζει η Αλίσια...Λέει τίποτα;

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.663
Πόντοι
10.756

Σωστα, τατου σβηνουν οπως η Αλεξανδρα απο Ιερωφαντων, Πειραιως 193, Αθηνων 318 και η Ρουμπι, που σαν Μπρεντα ειχε φωτος χωρις το τατου στο στηθος. Το σημαδι που ειδα εγω ηταν χαμηλα στο ποδι, ισως οχι τοσο σημαντικο για αλλους, αλλα επειδη ειμαι ποδολαγνος με ξενερωσε.
Οι κοπελες απο το 104 δυστυχως εχουν υποστει πολυ επεξεργασια. Ολες τους, ακομα και η Γαβριελα. Το ιδιο ισχυει και για το alien girls!

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.663
Πόντοι
10.756
Σωστός cheyenne με συγχωρείς τυπογραφικό λάθος...Το θέμα είναι αν αξίζει η Αλίσια...Λέει τίποτα;

Δεν θα ξαναπερναγα με την Αλισια συναδελφε! Γουστα και χημεια βεβαια ειναι αυτα, αλλα εγω δεν παιζει..
Μου σαλοναρισε τρελα, μονο που δεν εχυσα, και μετα μεσα γιοκ..

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
Δεν θα ξαναπερναγα με την Αλισια συναδελφε! Γουστα και χημεια βεβαια ειναι αυτα, αλλα εγω δεν παιζει..
Μου σαλοναρισε τρελα, μονο που δεν εχυσα, και μετα μεσα γιοκ..

Καλώς θα περάσω μία βόλτα να την ξαναδώ στο σαλόνι...Ευχαριστώ! ;)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
στο 104 με τι ονομα περασε :think: :think:εγω νομιζω οτι την συγκεκριμενη την ειχα δει στο συγρου 144 περσι τον νοεμβρη αν θυμαμα καλα και αν κρινω σωστα απ τις φωτο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
στο 104 με τι ονομα περασε :think: :think:εγω νομιζω οτι την συγκεκριμενη την ειχα δει στο συγρου 144 περσι τον νοεμβρη αν θυμαμα καλα και αν κρινω σωστα απ τις φωτο
καλο κομματι ειναι τυπε δεν την θυμαμαι παντως να ηταν στο φ104

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
24
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
SONIA[/size]

:kissass: :kissass: :kissass:
[size=15pt]Τηλ 210 2837718[/size]

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.133
Πόντοι
5.845
Σημερα στο Βριλησσου 42  απογευμα - Νταρια + Νατασσα. Βραδυ - Σαμανθα + Μαργκω  :-*
Αυριο  Νταρια + Φριντα. Παολα + Νατασσα. Ζιζελ + Μαργκω  :-* :-* :-*

Τωρα τελευταια δε γραφεις τιποτα για το Βουλ 68. Επισης βλεπω αλλα κοριτσια απο το Β42.
Αλλαξε ιδιοκτητη το μαγαζι;
Οχι οτι με νοιαζει, ποτε δεν μου αρεσε, μονο για την αγαπημενη μου Λαϊμα πηγα μια φορα.
Παντως η ομαδα στο Β42 σκιζει τον τελευταιο καιρο. Οτι καλυτερο σε υπηρεσιες & εμφανιση!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλο κομματι ειναι τυπε δεν την θυμαμαι παντως να ηταν στο φ104
Με το ιδιο ονομα αλλα ζητημα να εκανε 2-3 βαρδιες.

;) ;) ;) ;) ;) ;)

Εργαστηκε μετα για μεγαλο διαστημα στο Φυλής 67 (μπουρδελο), πριν επιστρεψει και παλι στο Κροκεων 6, Θεσσαλονικης 96 οπου την ειχα πρωτοδει

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
χθεσινή-εκτός προγράμματος-κατάθεση στη Μαριάννα στο Πειραιώς 193. Πρόκειται για μια γυναίκα με το Γ κεφαλαίο. Έιναι προμιλφ γύρω στα 35, με ξανθά καρέ μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, ελαφρώς σπασμένο και κορμί πολύ καλό για την ηλικία της και βάζει κάτω πολλές πιτσιρίκες. Σαλονάρισε με χάρη και δεν ξέρω πως λειτούργησα, αυτόματα έβγαλα το 50άρικο και πέρασα στο δωμάτιο. Ήρθε με λευκό σετ εσωρούχων, έχει τρομερά απαλό δέρμα, φυσικό στήθος 2.5άρι, ρώγες ανταποκρινόμενες, σκληρύνανε όταν ασχολήθηκα μαζί τους. Γραμμωμένη κοιλιά και σφιχτός κώλος και όμορφα περιποιημένα άκρα βαμμένα κόκκινα. Καλή συμμετοχή, με λίγο υπερβολικά βογγητά, στοματικό τυπικό χωρίς περιποίηση της γύρω περιοχής, αλλά με παιχνίδια με τη γλώσσα της στο κεφαλάκι μου. Η πράξη έλαβε χώρα σε 3 στάσεις. Ξεκίνημα με cowgirl, καλή διείσδυση, επιζητούσε την επαφή των σωμάτων, γερμένη πάνω μου, βογγητά, μετά στα 4 με θέα το καλοσχηματισμένο κωλαράκι της και το τέλος με βρήκς σε ιεραποστολική στάση έχοντας κάνει 2-3 παραλλαγές. Ακολουθεί κ κριτική...Μια καλή κατάθεση με μια ώριμη γυναίκα που βγάζει σιγουριά στις κινήσεις της και ερωτισμό!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
χθεσινή-εκτός προγράμματος-κατάθεση στη Μαριάννα στο Πειραιώς 193. Πρόκειται για μια γυναίκα με το Γ κεφαλαίο. Έιναι προμιλφ γύρω στα 35, με ξανθά καρέ μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, ελαφρώς σπασμένο και κορμί πολύ καλό για την ηλικία της και βάζει κάτω πολλές πιτσιρίκες. Σαλονάρισε με χάρη και δεν ξέρω πως λειτούργησα, αυτόματα έβγαλα το 50άρικο και πέρασα στο δωμάτιο. Ήρθε με λευκό σετ εσωρούχων, έχει τρομερά απαλό δέρμα, φυσικό στήθος 2.5άρι, ρώγες ανταποκρινόμενες, σκληρύνανε όταν ασχολήθηκα μαζί τους. Γραμμωμένη κοιλιά και σφιχτός κώλος και όμορφα περιποιημένα άκρα βαμμένα κόκκινα. Καλή συμμετοχή, με λίγο υπερβολικά βογγητά, στοματικό τυπικό χωρίς περιποίηση της γύρω περιοχής, αλλά με παιχνίδια με τη γλώσσα της στο κεφαλάκι μου. Η πράξη έλαβε χώρα σε 3 στάσεις. Ξεκίνημα με cowgirl, καλή διείσδυση, επιζητούσε την επαφή των σωμάτων, γερμένη πάνω μου, βογγητά, μετά στα 4 με θέα το καλοσχηματισμένο κωλαράκι της και το τέλος με βρήκς σε ιεραποστολική στάση έχοντας κάνει 2-3 παραλλαγές. Ακολουθεί κ κριτική...Μια καλή κατάθεση με μια ώριμη γυναίκα που βγάζει σιγουριά στις κινήσεις της και ερωτισμό!

Για τον λογο αυτο, ακομα περιμενω τηλεφωνο ???  :think: :birdman: :-* :grin: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom