Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.048
Πόντοι
36.988
Πράγματι το σκηνικό μπορεί να σε φτιάξει, αλλά αν το δεις ψύχραιμα εγώ ξενερώνω αφενός μεν γιατί λείπει η βασική εμπειρία και αφετέρου γιατί όπως δυσκολεύεται σε εμένα δυσκολεύτηκε και στους 1000 προηγούμενους άρα σε κάποιον πιθανόν να μην το έβαλε τόσο καλά και αυτός να μην το διόρθωσε όπως κάνω εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις. Δυστυχώς ακόμη και έμπειρες κοπέλες πολλές φορες δεν βάζουν το προφυλακτικό σωστά.

Εύστοχη τοποθέτηση :thumbsup:

Μου έχει συμβεί και εμένα να μην τοποθετηθεί το προφυλακτικό σωστά από έμπειρη γυναίκα στο χώρο!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ευχαριστούμε τον cheyenne για την κατατοπιστική του κριτική οσον αφορά την αμαλί και αυτό το θέμα υποσχόμαστε να το συζητήσουμε με την ίδια και να το βελτιώσει.
καλό απόγευμα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Μα αυτος ειανι αλλωστε και μερος της χρησιμοτητας των κριτικων
Αφ' ενος να ενηεμρωνονται οι επισκεπτες για τις επιδοσεις των κριτσιων, αφ ετερου οσες κοπελες ή ιδιοκτητες διαβαζουν, να παιρνουν "κουραγιο" απο τις καλες και να συνεχιζουν την σωστη δουλεια, απο τις δε "αρνητικες" (οι οπιες δεν πρεπει να εχουν υβριστικο, προοσβλητικο ή επιθετικο χαρακτηρα) να βλεπουν τα κακως κειμενα και να τα βελτιωνουν.

Εγω τουλαχισον με αυτη την φιλοσοφια γραφω. 

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.048
Πόντοι
36.988
Μα αυτος ειανι αλλωστε και μερος της χρησιμοτητας των κριτικων
Αφ' ενος να ενηεμρωνονται οι επισκεπτες για τις επιδοσεις των κριτσιων, αφ ετερου οσες κοπελες ή ιδιοκτητες διαβαζουν, να παιρνουν "κουραγιο" απο τις καλες και να συνεχιζουν την σωστη δουλεια, απο τις δε "αρνητικες" (οι οπιες δεν πρεπει να εχουν υβριστικο, προοσβλητικο ή επιθετικο χαρακτηρα) να βλεπουν τα κακως κειμενα και να τα βελτιωνουν.

Εγω τουλαχισον με αυτη την φιλοσοφια γραφω. 

Ας ελπίσουμε πως θα υπάρξει βελτίωση.Αρκετές φορές όμως κάποιες κοπέλες που ξεκινούν έτσι δεν βελτιώνονται...

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
24
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
ALIONA[/size]

:2on1: :lheel: :tits:

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                                   
PROGRAMMA GIA TRITI 9.4.2013.                                                   

*KATEXAKI 8:
11-20 MONIKA        20-06 EVITA

*THISEOS 35:
10-20 JANET            20-06 RUBY

Συνημμένα

• image_1365498973335773.jpg
    image_1365498973335773.jpg
    146,4 KB · Εμφανίσεις: 19

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  10/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Μελινα - Μικη/Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Σαμπρινα - Ναταλυ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελινα - Ελενα/Μαρια - Τζουλια/Ελιζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Ιζαμπελα - Ιζαμπελα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Σαμπρινα/Ελενα - Ελενα/Μελινα

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό -  Μελισα - Μελισα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
768
Πόντοι
366
καλά την Μελίνα την έχετε σε 3 σερί βάρδιες .... μπας και μας δουλεύετε  με το πρόγραμμα  .....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και στο 8Γ έχει Μόνικα στο σάιτ, όχι Σαμπρίνα/Έλενα

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
24
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
VIKI[/size]

:tits: :tits: :tits:
[size=15pt]Τηλ 210 2837718[/size]

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 31η

Απρίλης μήνας.
Δυο μέρες πριν: η βαρώνη Θάτσερ μας άφησε χρόνους.
Μια μέρα πριν: ο αρραβώνας Εθνικής-Eurobank δεν κατέληξε τελικά σε γάμο.
Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα: ο Jose Mourinho και ο Jurgen Klopp πέρασαν στα ημιτελικά του Champions League.
Αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα:

ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ 3: η Βανέσσα. Μαύρα μαλλιά, μεσαίο ύψος, κανονικό πρόσωπο, καλός πισινούλης. Η κοπέλα κάνει πρωκτικό με 90Ε. Το απλό πρόγραμμα είναι στα 50Ε.

ΚΑΡΕΑ 30: Δεν άνοιξαν... Ώρα Ελλάδος 01:52

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 68: η Βιολέττα. Δηλώνει Ελληνίδα. Έχει καστανά μαλλιά και κάποια παραπάνω κιλάκια. Μεσαίο status.

ΜΕΛΑΝΤΙΑΣ 50: η Δάφνη. Ξανθιά προμίλφ, με ωραίο σώμα και πρόσωπο. Πολύ συμπαθητική παρουσία.
Και η Αντζελίνα. Όμορφη ξανθιά, με μαύρες ανταύγιες και μοντελέ σώμα! Η παρουσία της μοιάζει με δροσερό αεροφύσημα, που χαϊδεύει απαλά τα μάτια και δυναμώνει ψυχή και πνεύμα!
Αν θυμάμαι σωστά, ανακοινώθηκε πρωκτικό για την πρώτη κοπέλα στα 100Ε και ελεύθερο στοματικό για τη δεύτερη στα 80Ε.

ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ 2: η Αννίτα. Ξανθιά προμιλφ, με ελαφρώς αμήχανο σαλονάρισμα. Βγήκε στο σαλόνι φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μίνι φόρεμα που έκρυβε τα επίμαχα σημεία του κορμιού της.

ΦΡΑΝΤΖΗ 47: Κλειστό.

ΙΠΠΩΝΑΚΤΟΣ 14: η Κορίνα. Με πολλά παραπάνω (απ' το κανονικό) κιλά.  

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 6: η Αμαρυλλίς. Πολύ πολύ ωραίο σώμα, με κώλο ποίημα (άνετα θα μπορούσε κάποιος να γράψει από μια στροφή ως ένα ολόκληρο έπος!) Μια χάρη ουράνια απλώθηκε στον χώρο μόλις πάτησε το πόδι της στο σαλόνι άνετη, χαμογελαστή και topless!!! Και το κερασάκι στην τούρτα: έχει όμορφο γλυκό μουτράκι!

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 5: η Μαρίνα. Μελαχρινή, αδύνατη, topless (με ωραίο στήθος) αλλά δυστυχώς τίποτε άλλο που να μένει στην μνήμη.
Μαζί της και μια ξανθιά, με εντυπωσιακό στήθος (το οποίο δυστυχώς το καλυπτόταν από ένα εσώρουχο) που με έκανε να ξεχάσω το όνομα...της!!! Νικόλ; Ίσως και να την λένε έτσι. Ίσως και να την λένε...Το στήθος. Maybe yes, maybe not.
Κάτι έλεγε η κυρία της υπηρεσίας για τα προγράμματα που προσφέρουν οι κοπέλες (ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό κλπ), αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια... Είχα στραμμένη αλλού την προσοχή μου.
Α, πριν καν βγουν οι κοπέλες στο σαλόνι, ανακοίνωσε ότι το απλό πρόγραμμα κοστίζει 40Ε.

ΘΗΣΕΩΣ 79: Δεν άνοιξαν.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
η μαρινα απο κασανδρας ξαναγυρναει μεθαυριο στο ποστο της

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  11/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Σαπρινα - Ναταλυ
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελινα/Ρουσλανα - Μικη/Μελισα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Ελενα - Σαβινα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νεα Αφιξη/Ιζαμπελα/Νεα Αφιξη - Ελιζα/Νεα Αφιξη/Ελενα/Νεα Αφιξη/Ιζαμπελα

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό -  Πωλινα - Μελισα

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
24
Πόντοι
2.127
[move] :)  :)  :)   11/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Σαπρινα - Ναταλυ
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελινα/Ρουσλανα - Μικη/Μελισα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Ελενα - Σαβινα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νεα Αφιξη/Ιζαμπελα/Νεα Αφιξη - Ελιζα/Νεα Αφιξη/Ελενα/Νεα Αφιξη/Ιζαμπελα

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό -  Πωλινα - Μελισα

Η Μαντόνα ???

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.004
Πόντοι
26.470
Μετά από σύντομη τσάρκα με εξέχοντα συναγωνιστή στα ιδρύματα του πορνοχωριού, πέρασα να "πω ένα γεια" στο δωμάτιο της Μαριάννας στο Κων/πόλεως 80... :grin: :grin: :grin: Τι να πω για αυτή τη συνάντηση? Ακόμα παραπατάω... :zombie: :zombie: Τέτοιο πάθος, τέτοια προκαταρτικά διαρκείας και ποιοτικά είχα καιρό να "πάρω"...γλείψιμο παντού, στοματικό καταπληκτικό, βαθύ υγρό, με διαφορετικούς ρυθμούς, μούλιασμα της γύρω περιοχής, ρούφηγμα, πέρασμα των νυχιών της από τα μπαλάκια μου, βογγητά, τριψίματα, ισπανικό στα υπέροχα βυζάκια της, 69 σαν να μην υπάρχει αύριο...Και στο σεξ, απίστευτο πάθος, 2 στάσεις ήταν αρκετές, στα 4 με θέα την κωλάρα της κ ιεραποστολικό για να έρθει  ένα από τα πιο συγκλονιστικά "τέλη" στη΄σύντομη "καριέρα" μου...Λεπτομέρειες κ στην κριτική που θα ακολουθήσει! Η επιτυχία μιας συνεύρεσης φαίνεται και από το πόσο διαρκούν μετά τα αποτελέσματα της....εεεε με τη Μαριάννα ακόμα έχω ακόμα  μια γλυκιά ευχαρίστηση ύστερα από τόσες ώρες!!! Αξίζει το κάθε ευρώ...

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Βόλτα εχτές μεσημέρι από Αθηνών 318 όπου δούλευαν η Καρίνα απλή καθημερινή κοπέλα, περίπου όπως φαίνεται στις φώτο δεν μου έκανε κλικ, και η Άννα 24χρονη Ρουμάνα, με στυλ πιπινιού, ψηλή λευκό δέρμα, μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, πολύ μικρό αλλά στητό στήθος, ωραίο κώλο. Η συνεύρεση έγινε με την Άννα, όπου πλέον έχει γίνει στανταράκι μου καθώς γνωριζόμαστε πάνω από 2 χρονια. Ήταν σε καλή διάθεση και πέρασα πολύ καλά με άφθονα προκαταρκτικά, βαθύ στοματικό και 2-3 σύντομες στάσεις αφού όταν περνάω καλά δυστυχώς έχω πρόβλημα να παρατείνω τον χρόνο. Κριτική έχω ήδη οπότε δεν ανεβάζω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom