redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
απο εμφανιση αξιζειεπιστροφή πριν από λίγο μετά από έκτακτη επίσκεψη για τον κώλο της Αμαρυλλίς που για μια ακόμη φορα έδωσε ρέστα το πουτανάκι αν συνέχιση έτσι και δεν καβαλήσει κανένα καλάμη θα γίνει σντανταράκι
απο εμφανιση αξιζει
ένταξη δεν την λες και μουνάρα ούτε είναι η πιο ωραία της πιάτσας αλλα έχει ένα όμορφο προσωπάκι είναι κοντούλα γύρο στο 1,65 φυσικό μικρομεσαίο βυζάκι και μεγάλο ατού τον τουρλωτό της κώλο το θέμα είναι ότι δεν θα πέρασης άσχημα
Αρκετά καλή η χθεσινή εμπειρία κοντά της...
για τη τζουλι που δουλευει στο φυλης 104 κοιταξα στο site του στουντιο και γραφει οτι αν εισαι λατρης των ψηλων γυναικων θα ξετρελαθεις μαζι της. τι υψος περιπου εχει η κοπελα? ειναι 1.80?
ξερεις σε ποιους οικους εχει δουλεψει πιο πριν??για τη τζουλι που δουλευει στο φυλης 104 κοιταξα στο site του στουντιο και γραφει οτι αν εισαι λατρης των ψηλων γυναικων θα ξετρελαθεις μαζι της. τι υψος περιπου εχει η κοπελα? ειναι 1.80?
ξερεις σε ποιους οικους εχει δουλεψει πιο πριν??
Εγω θα ποντάριζα στην Τζουλι του Παγκρατίου .....(studio Geisha)Όντως ποία κοπέλα είναι αυτή;Εμφανισιακά(από φωτογραφίες) μου φέρνει λίγο στη Λάουρα τη Ρωσίδα...
για τη τζουλι που δουλευει στο φυλης 104 κοιταξα στο site του στουντιο και γραφει οτι αν εισαι λατρης των ψηλων γυναικων θα ξετρελαθεις μαζι της. τι υψος περιπου εχει η κοπελα? ειναι 1.80?
ξερεις σε ποιους οικους εχει δουλεψει πιο πριν??
Η Σοφια με το πλουσιο στηθος απο Βριλησσου 42, ειναι λοιπον η Τζουλιαν υπολογιζεις οτι ειμαι 1,70 και χθες μου εριχνε ενα κεφαλι
εκει καπου ειναι ;)