Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Αμ επειδη η βροχη μειωνει τις επισκεψεις σε στουντιο και μπουρδελα, οι τολμηροι που θα πανε τσαρκα, θα περασουν καλυτερα οταν αποφασισουν να μπουν, λογω του οτι θα αποφυγουν βιασυνες, πολυκοσμια κτλ κτλ

Αν ειχα ορεξη δεν θα αφηνα την ευκαιρια να παει χαμενη !!!!!!!!

:rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αμ επειδη η βροχη μειωνει τις επισκεψεις σε στουντιο και μπουρδελα, οι τολμηροι που θα πανε τσαρκα, θα περασουν καλυτερα οταν αποφασισουν να μπουν, λογω του οτι θα αποφυγουν βιασυνες, πολυκοσμια κτλ κτλ

Αν ειχα ορεξη δεν θα αφηνα την ευκαιρια να παει χαμενη !!!!!!!!
Η Βροχη και το ποδοσφαιρο στην τηλεοραση ειναι ιδανικα για καταθεση, ονως οσον αφορα την βροχη, δεν ενδυκνειται για τις μεγαλες τσρκες που κανω..

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η Βροχη και το ποδοσφαιρο στην τηλεοραση ειναι ιδανικα για καταθεση, ονως οσον αφορα την βροχη, δεν ενδυκνειται για τις μεγαλες τσρκες που κανω..

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Οταν ξερεις που θα πας να "καταθεσεις" δεν χρειαζονται μεγαλες τσαρκες ..... :sunglasses:
Απλα πας καρφωτος εκει που θες και τελειωνει το στορυ  ;)

Οι μεγαλες τσαρκες γινονται για λογους "ερευνας" (νεο αιμα κτλ κτλ) περισσοτερο και αν ειναι με παρεα, για πλακα και χαβαλε.....  :grin:

Τωρα σε εναν στουντιακια, μπουρδελιακια με χρονια εμπειρια στο σπορτ δεν νομιζω να χρειαζονται τσαρκες  ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Οταν ξερεις που θα πας να "καταθεσεις" δεν χρειαζονται μεγαλες τσαρκες ..... :sunglasses:
Απλα πας καρφωτος εκει που θες και τελειωνει το στορυ  ;)

Οι μεγαλες τσαρκες γινονται για λογους "ερευνας" (νεο αιμα κτλ κτλ) περισσοτερο και αν ειναι με παρεα, για πλακα και χαβαλε.....  :grin:

Τωρα σε εναν στουντιακια, μπουρδελιακια με χρονια εμπειρια στο σπορτ δεν νομιζω να χρειαζονται τσαρκες  ;)

Μα για λογους ερευνας, ενημερωσης, "ελεγχο¨νεων αφιξεων εγω τουλαχιστον τσαρκατω.
Στις τσαρεκς σπανια καταθετω.
Βγαινω, βλεπω, "εντοπιζω" στοχους συλλεγω πληροφοριες και αναλογως μετα καταθετω.

Οι τσαρκες ΠΑΝΤΑ χρειαζονται. Συνεχεια καταυφανει "νεο αιμα".
Εκτος εανσ ε 9οχι απατραιτητα εσενα) 1-2 στανταρακια και απς μονο σε αυτα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μα για λογους ερευνας, ενημερωσης, "ελεγχο¨νεων αφιξεων εγω τουλαχιστον τσαρκατω.
Στις τσαρεκς σπανια καταθετω.
Βγαινω, βλεπω, "εντοπιζω" στοχους συλλεγω πληροφοριες και αναλογως μετα καταθετω.

Οι τσαρκες ΠΑΝΤΑ χρειαζονται. Συνεχεια καταυφανει "νεο αιμα".
Εκτος εανσ ε 9οχι απατραιτητα εσενα) 1-2 στανταρακια και απς μονο σε αυτα.
Τα στανταρακια ειναι μια χαρα οταν σε ικανοποιουν !!!!!!!!!
Ασε που σε γλυτωνουν απο τρεξιμο και ψαξιμο τις περισσοτερες φορες...

Τωρα για πληροφοριες που συλλεγεις που λες πανω στο ψαξιμο δεν τις καταλαβαινω πως τις εννοεις.....
Δηλαδη ρωτας τους πελατες που βγαινουν πως ηταν η εμπειρια και αναλογως μπαινεις ?
Για εξηγησε το μου λιγο αυτο αν θες....

Σαν πιτσιρικας οταν ψαχνομουν ναι εκανα τσαρκες μονος μου αλλα οχι μεγαλες, καθως παντα ειχα στανταρακια και δεν χρειαζοταν να ψαχνω πολυ

Ειχα προλαβει και τα μπουρδελακια στην ευρυπιδου, οπως και το πρωιμης μορφης στουντιο, στην γωνια ευρυπιδου και κουμουνδουρου
Ενα ετοιμοροπο κτισμα οπου ειχε συχνα 2-3 κοπελες μεσα συνηθως απο ανατολικα κρατη....
Σημερα εχουν κλεισει εδω και πολλα χρονια ολα αυτα.......

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τα στανταρακια ειναι μια χαρα οταν σε ικανοποιουν !!!!!!!!!
Ασε που σε γλυτωνουν απο τρεξιμο και ψαξιμο τις περισσοτερες φορες...

Τωρα για πληροφοριες που συλλεγεις που λες πανω στο ψαξιμο δεν τις καταλαβαινω πως τις εννοεις.....
Δηλαδη ρωτας τους πελατες που βγαινουν πως ηταν η εμπειρια και αναλογως μπαινεις ?
Για εξηγησε το μου λιγο αυτο αν θες....

Σαν πιτσιρικας οταν ψαχνομουν ναι εκανα τσαρκες μονος μου αλλα οχι μεγαλες, καθως παντα ειχα στανταρακια και δεν χρειαζοταν να ψαχνω πολυ

Ειχα προλαβει και τα μπουρδελακια στην ευρυπιδου, οπως και το πρωιμης μορφης στουντιο, στην γωνια ευρυπιδου και κουμουνδουρου
Ενα ετοιμοροπο κτισμα οπου ειχε συχνα 2-3 κοπελες μεσα συνηθως απο ανατολικα κρατη....
Σημερα εχουν κλεισει εδω και πολλα χρονια ολα αυτα.......

Πληροφοριες :

Ψηλη/κοντη ?
ξανθια/,μελαχρινη ?
μιρκο/μεγαλο στηθος ?
προγραμματα ?
κονταμαλλια/μακρυα μαλλια και τοσα αλλα.

Με την φιλοσοφια σου τοτε να υποθεσω οτι θωρεις πως ειναι αχρηστες οι τσαρκες και οι ενηεμρωσεις ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πληροφοριες :

Ψηλη/κοντη ?
ξανθια/,μελαχρινη ?
μιρκο/μεγαλο στηθος ?
προγραμματα ?
κονταμαλλια/μακρυα μαλλια και τοσα αλλα.

Με την φιλοσοφια σου τοτε να υποθεσω οτι θωρεις πως ειναι αχρηστες οι τσαρκες και οι ενηεμρωσεις ?
Υπο αυτη την οπτικη οχι, καθως παντα χρειαζεται μια στοιχειωδη εννημερωση για την παρτη σου, ωστε να σχηματισεις αποψη που θα καταθεσεις

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Οι τσάρκες και οι "ενημερώσεις" είναι πολύ χρήσιμες, κυρίως για τους "τσαρκαδώρους ενημερωτές", διότι αλλιώς θα μπεις στο ντέλο ως άγνωστος κι αλλιώς ως ο σούπερ-ντούπερ ουάου, "κορυφαίος ενημερωτής" του μπου.κομ!! ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
πλην μιας σεσημασμένης περίπτωσης(παι.... ;) , δε νομίζω κανένας να πηγαίνει και να συστήνεται ως ενημερωτής του μπου...θα γελάνε κ οι πέτρες...όλοι έχεφρωνες άνθρωποι κρατάνε κάποια πράγματα για τον εαυτό τους... :dancing:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οι τσάρκες και οι "ενημερώσεις" είναι πολύ χρήσιμες, κυρίως για τους "τσαρκαδώρους ενημερωτές", διότι αλλιώς θα μπεις στο ντέλο ως άγνωστος κι αλλιώς ως ο σούπερ-ντούπερ ουάου, "κορυφαίος ενημερωτής" του μπου.κομ!! ;)
Σωστος  :thumbsup:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
πλην μιας σεσημασμένης περίπτωσης(παι.... ;) , δε νομίζω κανένας να πηγαίνει και να συστήνεται ως ενημερωτής του μπου...θα γελάνε κ οι πέτρες...όλοι έχεφρωνες άνθρωποι κρατάνε κάποια πράγματα για τον εαυτό τους... :dancing:

:thumbsup: + 1.000 !!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Μην είσαι και σίγουρος πως είναι μόνο ένας! ;)
Και δεν γελάει κανείς (-ία), όλες (ντάνες και τσατσάδες) σούζα κάθονται, μήπως κερνάνε και καφέ...

Να είμαι ειλικρινής!
Κι εγώ όταν με έπαιρνε να το παίζω Ο ειδήμων στα local call-girls, κάποια που τότε ανήρχετο (και τώρα είναι πλέον πολύ φτασμένη!), αφού την είχα βρίσει δημοσίως για μια συνάντηση που δεν είχε γίνει επειδή είχε προβάλλει παράλογες αξιώσεις, μετά είχε βάλει άλλους μέσα στο σάιτ για να με προσεγγίσουν να την συναντήσω τελικά.
Κι ακόμα μία που είχα γράψει πως οι πληροφορίες μου έλεγαν πως ήταν βηταρία σε εμφάνιση μου είχε προτείνει Η ΙΔΙΑ να βρεθούμε για καφέ, για να την δω από κοντά και ν' αλλάξω γνώμη. Δεν άλλαξα βέβαια, όσο και να το είχε προσπαθήσει να είναι πολύ "διαχυτική" κατά την συνάντηση, πάντως αυτή την προσπάθεια την είχε κάνει...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Μην είσαι και σίγουρος πως είναι μόνο ένας! ;)
Και δεν γελάει κανείς (-ία), όλες (ντάνες και τσατσάδες) σούζα κάθονται, μήπως κερνάνε και καφέ...

Να είμαι ειλικρινής!
Κι εγώ όταν με έπαιρνε να το παίζω Ο ειδήμων στα local call-girls, κάποια που τότε ανήρχετο (και τώρα είναι πλέον πολύ φτασμένη!), αφού την είχα βρίσει δημοσίως για μια συνάντηση που δεν είχε γίνει επειδή είχε προβάλλει παράλογες αξιώσεις, μετά είχε βάλει άλλους μέσα στο σάιτ για να με προσεγγίσουν να την συναντήσω τελικά.
Κι ακόμα μία που είχα γράψει πως οι πληροφορίες μου έλεγαν πως ήταν βηταρία σε εμφάνιση μου είχε προτείνει Η ΙΔΙΑ να βρεθούμε για καφέ, για να την δω από κοντά και ν' αλλάξω γνώμη. Δεν άλλαξα βέβαια, όσο και να το είχε προσπαθήσει να είναι πολύ "διαχυτική" κατά την συνάντηση, πάντως αυτή την προσπάθεια την είχε κάνει...
ςίναι αυτή που φαντάζομαι ε??? που άλλαξε κ όνομα ε στο μεσοδιάστημα ε???

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
ςίναι αυτή που φαντάζομαι ε??? που άλλαξε κ όνομα ε στο μεσοδιάστημα ε???

Δεν είναι αυτή. ΤΗΝ είχα βρίσει είπα, δεν είπα ΜΕ είχε βρίσει! :cheesy: :cheesy:

Τέλος πάντων είναι μια πολύ καλύτερη και αρκετά μικρότερη, αν και με περισσότερα χρόνια στο χώρο.
Τώρα μην μου ζητήσεις και το όνομα! Αν το κατάλαβες καλώς...

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
499
Πόντοι
516
Μάλλον για "φάκελο" μιλάει ο γιατρός.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom