DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αληθεύει ή πληροφορία ότι ή Αφροδίτη ( πρώην Φ.104 ) πήγε Κηφισού εκεί που δουλεύει καί ή Ελένη ( επίσης πρώην Φ.104 ) ?
Αληθεύει ή πληροφορία ότι ή Αφροδίτη ( πρώην Φ.104 ) πήγε Κηφισού εκεί που δουλεύει καί ή Ελένη ( επίσης πρώην Φ.104 ) ?
Μάλιστα!
Μάλιστα!
είσαι σίγουρος ??????????
Κοίτα,εμφανίστηκε στο πρόγραμμα του Κηφισού 30 την προηγούμενη εβδομάδα.Αυτή που μας πέρασε δεν πρέπει να εργάστηκε κάπου.Προφανώς ξεκουράζεται απ'τη μεταγραφή...Σίγουρο δεν είναι τίποτα σ'αυτά τα μαγαζιά...
ήταν καιρό στό Κηφησού 30 ,και μου είπε χθές που μιλάγαμε ότι μαλλον θα πάει αλλού... προς τα ''κάτω''..
Μπορεί να κάνει κάποιες εμφανίσεις στο Ηλία Ηλίου χωρίς να είμαι σίγουρος απλά εκεί πήγε και η Ελένη.Τώρα πιο κάτω που;Κασσάνδρας;
Μπορεί να κάνει κάποιες εμφανίσεις στο Ηλία Ηλίου χωρίς να είμαι σίγουρος απλά εκεί πήγε και η Ελένη.Τώρα πιο κάτω που;Κασσάνδρας;
οχι , θα σου πώ αν μάθω αυριο ;)
Σε μια παλαιότερη κριτική ενός συναγωνιστή είχε γραφτεί ότι ήθελε να το γυρίσει σε tour γιατί έτσι νόμιζε ότι θα βγάλει περισσότερα χρήματα γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλά ! όσο για τις επιδόσεις μέτριες απ' ότι είχε γράψει καί ό συναγωνιστής > στην τελικά πολύ βιτρίνα αλλά απο ουσία λίγα !
συναγωνιστες ετσι ακριβως ειναι,σε δικια μου κριτικη ειχε γραφτει,θα κλαψετε τα λεφτα σας.
περαν οτι δεν ειναι σαν τις φωτο αλλα εχει βαλει κιλα και παει σε επιπεδο νταρντανας πλεον,θελει να τρωει τα πενηνταρια στον αερα.
δεκαλεπτο και φευγουμε. την εχει δει μουναρα-σερβα και καλα..
ασε ρε την πορτοφολου που ηθελε και tour... εδω δεν την παλευει σε 10λεπτα και θελει να κοροιδεψει τον πελατη...την βλεπω για φυλης εν καιρω
προσοχη λοιπον...
Καλησπέρα σε όλους σας, φίλε adriano ίσως η κριτική σου να έχει γραφτεί την εποχή που η μόνικα πρωτοήρθε στην Ελλάδα και όντως είχε πολλές αδυναμίες απο τότε-και χωρίς να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας-έχει βελτιωθεί αρκετά και όλες οι κριτικές της είναι πέραν του δεόντος θετικές.συναγωνιστες ετσι ακριβως ειναι,σε δικια μου κριτικη ειχε γραφτει,θα κλαψετε τα λεφτα σας.
περαν οτι δεν ειναι σαν τις φωτο αλλα εχει βαλει κιλα και παει σε επιπεδο νταρντανας πλεον,θελει να τρωει τα πενηνταρια στον αερα.
δεκαλεπτο και φευγουμε. την εχει δει μουναρα-σερβα και καλα..
ασε ρε την πορτοφολου που ηθελε και tour... εδω δεν την παλευει σε 10λεπτα και θελει να κοροιδεψει τον πελατη...την βλεπω για φυλης εν καιρω
προσοχη λοιπον...
Καλησπέρα σε όλους σας, φίλε adriano ίσως η κριτική σου να έχει γραφτεί την εποχή που η μόνικα πρωτοήρθε στην Ελλάδα και όντως είχε πολλές αδυναμίες απο τότε-και χωρίς να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας-έχει βελτιωθεί αρκετά και όλες οι κριτικές της είναι πέραν του δεόντος θετικές.
Πάρολα αυτά η άποψη σου είναι σεβαστή απλώς θα ήταν καλύτερο αν θέλεις και την δική μας γνώμη να αποφεύγεις απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του τύπου πορτοφολού και τα συναφή ,να ξέρεις ότι μας απασχολεί πολύ η δουλειά μας και θα παρακολουθούμε το θέμα και αν όντως υπάρξουν πάλι τέτοια φαινόμενα απο την μεριά της θα συζητηθεί το θέμα και δεν θα αφήσουμε πελάτη να φύγει δυσαρεστημένος.
Οπως βλέπεις λοιπόν δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες που μας αναλογούν και θέλουμε να είσαστε όλοι ευχαριστημένοι απο την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχονται στα στούντιο μας.
Και για να σου αποκαλύψουμε και ένα μικρό μυστικό πολλές κοπέλλες κατά καιρούς είπαν ότι θα φύγουν για να εργαστούν στο εξωτερικό επέστρεψαν ομως πολύ σύντομα γιατί απλά σαν τους Ελληνες και την Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά σε όλα τα επίπεδα όποτε don't worry here is the heaven.
Καληνύχτα σε όλους και καλή εβδόμάδα.
Η Αφροδιτη προυπηρχε στο Κηφισου 30 της Ελενης.Αληθεύει ή πληροφορία ότι ή Αφροδίτη ( πρώην Φ.104 ) πήγε Κηφισού εκεί που δουλεύει καί ή Ελένη ( επίσης πρώην Φ.104 ) ?