Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
499
Πόντοι
516
Δεν θα έγραφα κάτι παραπάνω ούτως ή άλλως  :grin:

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:
PROGRAMMA GIA KIRIAKI 17.02.2013.                                                           

*KATEXAKI 8:
11-20 EMANUELLA      20-06 NICOLE

*THISEOS 35:
10-20 EVELINA        20-06 ELISA

Συνημμένα

• image_1361111444998666.jpg
    image_1361111444998666.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 31

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.495
Πόντοι
506
Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42  Εμυ + Σοφια  :-*  Αυριο  Παολα + Μονικα. Σοφια + Νατασσα  :-* :-* :-*
            στο Βουλιαγμενησ 68 Βιολετα + Νικη  :-*  Αυριο  Λαιμα. Βιολετα + Νικη    :-* :-* :-*

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μικρες πινελιές :
Οπου :
Καιτη απο Τατοίου 58 : νεαρη καστανη με καρε χτενισμα. Γλυκο προσωπο, κανονικο σωματοοτυπο, με καλες αναλογιες.
Νικολ απο Τατοιου 58 : Ξανθια, μικροκαμωμενη, τσαχπινα, σχετικα αδτυνατη.
Χριστινα απο Τατοιου 58 επισης : νεαρη καστανη εμισια μαλλια λγο κατω απο τις ωμοπλατες. Προστυχο μουτράκι, πλουσιο φυσιό στηθος σε κοινη θέα, απιστευη διαθεση και καυλαντα στοσ αλονι, κερδισε τις εντυπωσεις και θα ειναι μια απο τους επομενους στοχους μου.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Μα για λογους ερευνας, ενημερωσης, "ελεγχο¨νεων αφιξεων εγω τουλαχιστον τσαρκατω.
Στις τσαρεκς σπανια καταθετω.
Βγαινω, βλεπω, "εντοπιζω" στοχους συλλεγω πληροφοριες και αναλογως μετα καταθετω.

Οι τσαρκες ΠΑΝΤΑ χρειαζονται. Συνεχεια καταυφανει "νεο αιμα".
Εκτος εανσ ε 9οχι απατραιτητα εσενα) 1-2 στανταρακια και απς μονο σε αυτα.

Μίας και δεν ενημέρωσε κανένας....
Σημερινή πρωινή μίνι τσάρκα με λίγη βροχή...

Βριλησσού 60,Κλειστό εδώ και καιρό στην πρωινή βάρδια...Το πρόγραμμα λέει πως το απόγευμα θα βρίσκεται η Μαντόνα...
Βριλησσού 46,η Βαλεντίνα,ρωσίδα,ξανθιά αδύνατη με πεσμένο στήθος.
Βριλησσού 42,η Λαιμά που οι περισσότεροι γνωρίζετε και η Νατάσσα η οποία έχει κάπως ανανεωθεί θα έλεγα καθώς κοιτάζει πονηρά στο σαλόνι...
Βριλησσού 36,η Αλίνα,μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους με σέξυ σαλονάρισμα, και επιμονή στο να περάσω μαζί της καθώς όπως μου είπε 'Εσύ θα χάσεις'...
Βριλησσού 36Α,η ευγενική υπηρεσία μου παρουσίασε τη Νταίζυ η οποία εμφανίστηκε topless με ένα ανοιχτό πράσινο στρινγκάκι.Μελαχρινή και αυτή με μέτριο θα έλεγα πρόσωπο και μικρό στήθος σε κοινή όπως ανάφερα θέα...
Φυλής 104,δύο κοπέλες στην πρωινή βάρδια.Γαβριέλα,καινούργια κάπως παρουσία καθώς όπως λένε εκτελούσε χρέη barwoman,ξανθιά με μέτριο πρόσωπο,αρμονικές καμπύλες ντυμένη με λευκά εσώρουχα.Μαζί της η Νεφέλη,μελαχρινή με όμορφο σχετικά πρόσωπο και σώμα,ντυμένη με μάυρα εσώρουχα.Δεν ξέρω αλλά καμία δεν μου άρεσε πολύ στο να περάσω στα ενδότερα...Ίσως να το ξανασκεφτώ άλλη φορά...
Πιπίνου 118,δύο κοπέλες και εδώ,Αλίκη μελαχρινή αρκετά όμορφη με ωραίο σώμα και πρόσωπο ντυμένη με πράσινα εσώρουχα.Μαζί της η Μάγια,πολωνέζα με γαλανά μάτια όμορφο σώμα,μικρό στήθος και αρκετά ευδιάθετη στο σαλόνι...
Κροκέων 6,Σελίνα,ξανθιά εντυπωσιακή παρουσία που θυμίζει κοπέλα από strip club...
Εδώ κάπου ολοκληρώθηκε η τσάρκα καθώς εντυπωσιάστηκα με την Σελίνα και πέρασα στο δωμάτιο...Ακολουθεί κριτική...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ρε παίδες τι κορίτσαρος είναι αυτή η Μόνικα που δουλεύει στους Γερμανούς??? εμφανισιακά φαίνεται "μπόμπα"! έχουμε εντυπώσεις απο κανένα συναγωνιστή?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Μην είσαι ισοπεδωτικός αλά πορνόπαπος γιατρέ. Επειδή έχω βγει πολλές φορές τσάρκα μαζί με τον ινδιάνο (και άλλα επιφανή μέλη) σε διαβεβαιώ ότι μας έχουν κράξει ουκ ολίγες φορές ότι "εσείς όλο βόλτα είστε και δεν περνάτε ποτέ" ή ότι "αυτοί είναι από το ίντερνετ, μην ασχολείσαι μαζί τους". Μέχρι και για μπάτσους μας έχουν περάσει.
η αλήθεια εόναι ότι φέρνεις λίγο σε μπάτσο.... :police: :police: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρε παίδες τι κορίτσαρος είναι αυτή η Μόνικα που δουλεύει στους Γερμανούς??? εμφανισιακά φαίνεται "μπόμπα"! έχουμε εντυπώσεις απο κανένα συναγωνιστή?
Την εχει τιμησει ο zidane με πολυ μετριες εντυπωσεις.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618

Έχω περάσει και εγώ μαζί της και έχει διάθεση ξεπέτας...  :headbang: Αν θες διάβασε τη κριτική μου στο Κατεχάκη 8...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
[move] :)  :)  :)   17/02    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Ναταλυ - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Σαμπρινα/Μελισα Νεα αφιξη
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα/Λουιζα - Μαρια/Μαρινα - Μελισα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Μονικα - Ελιζα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα/Βαλια - Βαλια
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Ιρενα/Ιζαμπελα - Τζουλια/Ιζαμπελα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Μαντονα - Μικη

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Εφη/Ελενα/Σοφια/Αντζελα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Αντζελα

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
από ότι βλέπω η Άντα εξαφανίστηκε από τα προγράμματα....δεν άντεξε δύστυχώς φαίνεται...είχε τα φόντα με λίγη υπομονή να γίνει τοπ.... :rolleyes:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
αααα αυτή είναι??? κατάλαβα τώρα....

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
από ότι βλέπω η Άντα εξαφανίστηκε από τα προγράμματα....δεν άντεξε δύστυχώς φαίνεται...είχε τα φόντα με λίγη υπομονή να γίνει τοπ.... :rolleyes:

Και η Νικολέτα εξαφανίστηκε....  :huh:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
αααα αυτή είναι??? κατάλαβα τώρα....

Αυτή είναι...Δεν αξίζει το κόπο.Και εγώ όταν την είδα εντυπωσιάστηκα και την επέλεξα.Μέσα στο δωμάτιο όμως άστα να πάει...Υπηρεσίες κάτω του μετρίου...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Σε μια παλαιότερη κριτική ενός συναγωνιστή είχε γραφτεί ότι ήθελε να  το γυρίσει σε tour γιατί έτσι νόμιζε ότι θα βγάλει περισσότερα χρήματα γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλά  :jerking: ! όσο για τις επιδόσεις μέτριες απ' ότι είχε γράψει καί ό συναγωνιστής  >:( στην τελικά πολύ βιτρίνα αλλά απο ουσία λίγα  :headbang: !

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Σε μια παλαιότερη κριτική ενός συναγωνιστή είχε γραφτεί ότι ήθελε να  το γυρίσει σε tour γιατί έτσι νόμιζε ότι θα βγάλει περισσότερα χρήματα γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλά  :jerking: ! όσο για τις επιδόσεις μέτριες απ' ότι είχε γράψει καί ό συναγωνιστής  >:( στην τελικά πολύ βιτρίνα αλλά απο ουσία λίγα  :headbang: !
έτσι φαίνεται τελικά....και είναι το στυλ γυναίκας που με τρελλαίνει... :headbang: αλλά πλέον οι πειραματισμοί πρέπει να είναι περιορισμένοι....no money, no honey... :S

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618

Ποίος να την πάρει για τουρ...Πρέπει να βελτιωθεί οι υπηρεσίες της είναι επιπέδου Φυλής...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom