Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Οχι, αλλη ειναι αυτη η Κατερινα ου λες

Ξεκινημα απο Δοξατου 2Α, μεγαλη θητεια στο Αγιου Μελετιου 37, συνεχεια Κωνσατντινουπολεως 132, Σερβιων 26.
Περασμα στα μπουρδελα στο Διδυμου 7 και Καλυμνου 48Α.
Τωρα στο Ευνειδων 5

Ξανθια milf με κοντα μαλλια σε χτενισμα ala garcon, με ενισχυμενο στηθος και φουλ προγραμμα.

τίμια κατάθεση η Κατερίνα. Δεν νομίζω να αξίζει για 50 € αλλα το 20άρι το αποσβένει.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Mικρα μικρα...

Τελος εποχης για ενα απο τα ιστορικοτερα μπουρδελα των Αθηνων και φυσικα αναφερομαι στο Λουκιανου 20 στο Κολωνακι το οποιο κατεβασε ρολλα πριν απο μια εβδομαδα περιπου!
Φημολογειται οτι λειτουργουσε για πανω απο 40 χρονια...
Οντως συναγωνιστη, απο τη δεκαετια του '60 λειτουργουσε, οι πιο πολλοι απο εδω μεσα, ειμασταν αγεννητοι, αυτο ειναι κλασσικοτατο παραδειγμα κρισης...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
τίμια κατάθεση η Κατερίνα. Δεν νομίζω να αξίζει για 50 € αλλα το 20άρι το αποσβένει.
Παλιοτερα ηταν απο τα μεγαλα στανταρακια μου.
Εχω πολυ καιρο να την τιμησω.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Δεν την εχεις δει.
Εντυπωσιακη Milf ξανθια Ρωσιδα, πλουσιο ενισχυμενο στηθος, με θητεια στο Βριησσου 55, Κροκεων 6.
Τωρα στο Sensuallity.
Απο τις πολυ αξιοπιστες λυσεις.
Κανει περιορισμενες εμφανισεις.
Οποιος προλαβαίνει παίρνει αντίδωρο .....
Το τελευταίο καιρό πάντως εμφανίζεται δυο-τρείς την εβδομάδα αρα όλοι έχουν μια ευκαιρία στον παράδεισο. Η κοπέλα είναι κορυφή και όπως έχω γράψει και στο παρελθόν κατα την ταπεινή μου γνώμη μια απο τις 6 καλύτερες όλων των εποχών.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Οπου Νταιανα...new απο Στουντιο 12 στην Κηφισια!
Nα τις χεσω τις τελειες τους...μπαζο απο τα λιγα!
Μαπα φατσα,ασχημο λεπτο κορμι με κυταρριτιδα...αδυνατω να πιστεψω οτι καποιος θα πληρωνε για να παει μαζι της!
Τζαμπα η βενζινη και πολυ φοβαμαι οτι μια απο τα ιδια θα ειναι και η Αντριανα, αν κρινω απο τον μορφασμο της υπηρεσιας οταν την ρωτησα για το αν αξιζει το κοπο
Κριμα τοσο ωραιος χωρος!
Την Παρασκευή ήταν στο πρόγραμμα Βερόνικα και Μαρίζα αλλά που ....Βερόνικα....
Μόνο Μαρίζα εμφανίστηκε. Στροφή και γειά σας .....
Τελικά εκει πρέπει να παίρνει κανείς τηλέφωνο.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Οχι, αλλη ειναι αυτη η Κατερινα ου λες

Ξεκινημα απο Δοξατου 2Α, μεγαλη θητεια στο Αγιου Μελετιου 37, συνεχεια Κωνσατντινουπολεως 132, Σερβιων 26.
Περασμα στα μπουρδελα στο Διδυμου 7 και Καλυμνου 48Α.
Τωρα στο Ευνειδων 5

Ξανθια milf με κοντα μαλλια σε χτενισμα ala garcon, με ενισχυμενο στηθος και φουλ προγραμμα.
Η παλία αγαπημένη σου απο Βριλησσου, Φ104, Sensuality κλπ., που είναι τώρα?

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  17/02    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Ναταλυ - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Σαμπρινα/Μελισα Νεα αφιξη
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα/Λουιζα - Μαρια/Μαρινα - Μελισα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Μονικα - Ελιζα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα/Βαλια - Βαλια
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Ιρενα/Ιζαμπελα - Τζουλια/Ιζαμπελα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Μαντονα - Μικη

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Εφη/Ελενα/Σοφια/Αντζελα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Αντζελα

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.786
Παιδες τον τελευταιο καιρο εχω αρχισει να αραιωνω τις επισκεψεις μου και να παιρνω μονοωρο προγραμμα. Τα λεφτα ειναι πολλα και προς το παρον οι μισες μου εχουν κατσει καλα και οι μισες στραβα. Θεωρειτε οτι πρεπει να το σταματησω αυτο και να αρχισω cg h ct η να παραμεινω εδω; Απλα τις μισες φορες λεω καλη φαση και τις αλλες μισες "ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΗΓΑ ΚΙ ΕΚΑΝΑ".

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
έτσι είναι φίλος.
βάλε κάτω τα γούστα και τα κέφια σου, ενημερώσου και από τις κριτικές, και κρίνε/
πάντα θα έχει ρίσκο ότι και να κάνεις

Παιδες τον τελευταιο καιρο εχω αρχισει να αραιωνω τις επισκεψεις μου και να παιρνω μονοωρο προγραμμα. Τα λεφτα ειναι πολλα και προς το παρον οι μισες μου εχουν κατσει καλα και οι μισες στραβα. Θεωρειτε οτι πρεπει να το σταματησω αυτο και να αρχισω cg h ct η να παραμεινω εδω; Απλα τις μισες φορες λεω καλη φαση και τις αλλες μισες "ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΗΓΑ ΚΙ ΕΚΑΝΑ".

the big cock

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε εγω σου προτεινω να τα κοψεις τα στουντιο μεγαλη κοροιδια.Χρειαζεται να δωσεις 200 για μια ωρα και εχεις πολλους περιορισμους.Ουτε χυσιμο στο στομα, προσωπο κλπ .υπαρχουν διαφορα στανταρακια που περνουν 100 για μια ωρα.οχι οτι και αυτα ειναι λιγα τελικα και γενικοτερα μην πολυ ρισκαρεις γιατι φολες ειναι οι περισσοτερες.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
φιλε εγω σου προτεινω να τα κοψεις τα στουντιο μεγαλη κοροιδια.Χρειαζεται να δωσεις 200 για μια ωρα και εχεις πολλους περιορισμους.Ουτε χυσιμο στο στομα, προσωπο κλπ .υπαρχουν διαφορα στανταρακια που περνουν 100 για μια ωρα.οχι οτι και αυτα ειναι λιγα τελικα και γενικοτερα μην πολυ ρισκαρεις γιατι φολες ειναι οι περισσοτερες.

Εντάξει μπορεί να πάει στο στούντιο επιλέγοντας το απλό πρόγραμμα και άμα του αρέσει η κοπέλα και περάσει καλά,στη δεύτερη επίσκεψη που θα κάνει να πάρει πρόγραμμα μεγαλύτερο σε διάρκεια...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η παλία αγαπημένη σου απο Βριλησσου, Φ104, Sensuality κλπ., που είναι τώρα?
Μιλας για την Kinky Κατερινα την μελαχρινη με τα γυαλια, που μεχρι προσφατα εργαζοταν στην Γερμ,ανικη αλυσιδα.
Εδω και δυο μηνες ειναι στη  πατριδα της.
Εν αναμονη.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Μιλας για την Kinky Κατερινα την μελαχρινη με τα γυαλια, που μεχρι προσφατα εργαζοταν στην Γερμ,ανικη αλυσιδα.
Εδω και δυο μηνες ειναι στη  πατριδα της.
Εν αναμονη.

Ωραία η Κατερίνα  :tits: Θα ξαναγυρίσει άραγε...;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Λογω εντονης βροχοπτωσης, η καθιερωμενη Σαββατιατικη τσαρκα αναβληθηκε. ενημερωση αυριο..

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
κριμα και ειναι πολυ εδω μεσα που αναμενουνε πως και πως ( μαζι και εγω)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310

1)Η συναντήσεις ακολουθούν την κανονική κατανομή (Gauss). (με εννοείς?)

2)Πάντα να πληρώνεις ανάλογα με αυτά που μπορείς.

3)Να επιλέγεις κοπέλες που σού αρέσουν.

4)Να ξέρεις η κοπέλα σε ποιό στυλ τα καταφέρνει καλύτερα και εάν αυτό το στυλ είναι αυτό που ζητάς τη συγκεκριμένη φορά της επίσκεψης.

5)Για μικρότερο ρίσκο, να διαλέγεις τα μικρά προγράμματα και τα μαγαζιά που κάνουν έκπτωση. Αν και αυτά δεν σε εξασφαλίζουν καθόλου!

Σημ. Τα 1) έως 4) πιάνουν γενικά. Το 5) όχι πάντα απλώς ελαχιστοποιείς την απόλυτη ζημία.

Παρατήρηση: Υπάρχουν πάντως κάποιες στουντιογυναίκες με υψηλά ποσοστά επιτυχίας οπότε τα ρίσκα είναι μικρότερα σε αυτές.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αμ επειδη η βροχη μειωνει τις επισκεψεις σε στουντιο και μπουρδελα, οι τολμηροι που θα πανε τσαρκα, θα περασουν καλυτερα οταν αποφασισουν να μπουν, λογω του οτι θα αποφυγουν βιασυνες, πολυκοσμια κτλ κτλ

Αν ειχα ορεξη δεν θα αφηνα την ευκαιρια να παει χαμενη !!!!!!!!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Αμ επειδη η βροχη μειωνει τις επισκεψεις σε στουντιο και μπουρδελα, οι τολμηροι που θα πανε τσαρκα, θα περασουν καλυτερα οταν αποφασισουν να μπουν, λογω του οτι θα αποφυγουν βιασυνες, πολυκοσμια κτλ κτλ

Αν ειχα ορεξη δεν θα αφηνα την ευκαιρια να παει χαμενη !!!!!!!!

έμπειρο σε κόβω!

έτσι ακριβώς συμβαίνει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom