mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
μου λείψανε τα "όπλα" από ρουμανία, αλβανία και βουλγαρία!!!
ξέχασες τα Ρωσικα και τα Γερμανικά
μου λείψανε τα "όπλα" από ρουμανία, αλβανία και βουλγαρία!!!
που βρήκες γερμανικό "όπλο"???ξέχασες τα Ρωσικα και τα Γερμανικά
έδειξες ταυτότητα που λέει makis1985???
η Λάουρα είναι η αφεντικίνα του μαγαζιού και έλλειψη κοριτσιών κάνει και εκείνη κάποιες βάρδιες τώρα πιο συχνά κάποτε επιλέχτηκα οποτε ήθελε
αδιάβαστο σε βρίσκω
Συγγνώμη αλλά γιατί είχα την εντύπωση ότι ή Λίντα είναι τό αφεντικό του Sensuality ?
Σε καμία περίπτωση...Η Λάουρα είναι το αφεντικό του μαγαζιού,γι'αυτό και εμφανίζεται περιστασιακά!
Συγγνώμη αλλά γιατί είχα την εντύπωση ότι ή Λίντα είναι τό αφεντικό του Sensuality ?
αύριο το πρωί θα είναι η Ερατώ ;Απόψε στο στούντιο Ηλία Ηλιου 82 θα σας περιμένει η σεξυ Τσέχα Νταίζυ, πολύ όμορφο και τρυφερό κορίτσι:
συγχωρεμένος να είσαι ρε φιλε δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη κανένας δεν τα ξέρει όλα γ'αυτό είναι το mpou για να μαθαίνουμε όλοι
Εκτός απροόπτου η Ερατώ θα είναι στην πρωινή βάρδια, αλλά για παν ενδεχόμενο κάντε ένα τηλέφωνο στην υπηρεσία το πρωί – 2109 029205αύριο το πρωί θα είναι η Ερατώ ;
Τελικα μαλλον κλειστο το sensuality η απλα δεν μου ανοιξαν τι να πω,οπως επισης δεν μου ανοιξαν στο κασσανδρας 3 κατω και στο 4 μου ειπαν αλλαγη βαρδιας να παω σε λιγο .Δεν ειναι η μερα μου μαλλον
Καλά το sensuality προφανώς δεν άνοιξε σήμερα όπως έχει κάνει κι'άλλες μέρες...Τώρα στο Κασσάνδρας 3 η Λάουρα πολύ πιθανόν να εκτελούσε χρέη υπηρεσίας και εκδιδόμενης ταυτοχρόνως οπότε θα ήταν απασχολημένη Όσον αναφορά το 4 γιατί δεν άνοιξαν;Λες η Αννούλα να μην πήγε ή έμοιαζες λίγο με ασφαλίτη και δεν σου άνοιξαν... Πάντως τα στρουμφάκια από χθες το βράδυ εκτελούνε επιχείρηση σκούπα.Οπότε πολλά στούντιο παραμένουν κλειστά ή ανοίγουν πολύ προσεκτικά!
Χαμος σημερα με τα τσονια οντως, παιζει γ αυτο να μην μου ανοιξαν
Χαμος σημερα με τα τσονια οντως, παιζει γ αυτο να μην μου ανοιξαν
αφου ολα νομιμα ειναι...Σε μια συντομη περιηγηση στο Γκαζιγυρω στις 10:30 το βραδυ :
Μ. Αλεξανδρου 133, Κωνσταντινουπολεως 80, 92α, Κασσανδρας 3 πανω και 4 πανω ΚΛΕΙΣΤΑ.
Απο συναγωνιστη ενημερωθηκα οτι και η Φυλης ηταν σε μεγαλο ποσοστο κλειστη, οπως και η Βριλησσου.
Καποια θα ανοιγανε μετα τις 12:00 την νυχτα
Συμπερασμα :
Ενα μπουρδελο ειμαστεαφου ολα νομιμα ειναι...