Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Μεσημεριανή τσάρκα και τα περισσότερα στούντιο κλειστά :think: :think: :think:
Βριλησσού 36,πέρασα για την Αλίνα αλλά ήτανε κλειστό.
Βριλησσού 36Α,κλειστό
Βριλησσού 42,κλειστό
Βριλησσού 46,κλειστό
Βριλησσού 55,κλειστό εδώ και κάποιες μέρες που περνάω.Μάλλον η Αλέξια τα μάζεψε...
Βριλησσού 60,η αναγραφόμενη στα προγράμματα Μαντόνα δεν ήρθε ποτέ...Κλειστά και εδώ.  
Πιπίνου 118,πέρασα να δω τη Μάγια αλλά ήτανε κλειστό.
Κασσάνδρας δεν σταμάτησα αλλά από ότι είδα από μακρυά δύο πρέπει να ήταν ανοιχτά.
Συνέχεια σε Κηφισού 60 όπου και κατέθεσα στην ξανθιά Λάνα...Ακολουθεί κριτική!

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
η Λάουρα είναι η αφεντικίνα του μαγαζιού και έλλειψη κοριτσιών κάνει και εκείνη κάποιες βάρδιες τώρα πιο συχνά κάποτε επιλέχτηκα οποτε ήθελε

αδιάβαστο σε βρίσκω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συγγνώμη αλλά γιατί είχα την εντύπωση ότι ή Λίντα είναι τό αφεντικό του Sensuality  :think: ?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Συγγνώμη αλλά γιατί είχα την εντύπωση ότι ή Λίντα είναι τό αφεντικό του Sensuality  :think: ?

Σε καμία περίπτωση...Η Λάουρα είναι το αφεντικό του μαγαζιού,γι'αυτό και εμφανίζεται περιστασιακά!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

συγχωρεμένος να είσαι ρε φιλε δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη  κανένας δεν τα ξέρει όλα   γ'αυτό είναι το mpou  για να μαθαίνουμε όλοι

studio82

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιαν 2013
Like
0
Απόψε στο στούντιο Ηλία Ηλιου 82 θα σας περιμένει η σεξυ Τσέχα Νταίζυ, πολύ όμορφο και τρυφερό κορίτσι: 
pic_1021136014410022177lathen_zps5203d2f9.jpg

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα μαλλον κλειστο το sensuality η απλα δεν μου ανοιξαν τι να πω,οπως επισης δεν μου ανοιξαν στο κασσανδρας 3 κατω και στο 4 μου ειπαν αλλαγη βαρδιας να παω σε λιγο .Δεν ειναι η μερα μου μαλλον

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Τελικα μαλλον κλειστο το sensuality η απλα δεν μου ανοιξαν τι να πω,οπως επισης δεν μου ανοιξαν στο κασσανδρας 3 κατω και στο 4 μου ειπαν αλλαγη βαρδιας να παω σε λιγο .Δεν ειναι η μερα μου μαλλον

Καλά το sensuality προφανώς δεν άνοιξε σήμερα όπως έχει κάνει κι'άλλες μέρες...Τώρα στο Κασσάνδρας 3 η Λάουρα πολύ πιθανόν να εκτελούσε χρέη υπηρεσίας και εκδιδόμενης ταυτοχρόνως οπότε θα ήταν απασχολημένη  :knockinb: :knockinb: :knockinb: Όσον αναφορά το 4 γιατί δεν άνοιξαν;Λες η Αννούλα να μην πήγε ή έμοιαζες λίγο με ασφαλίτη και δεν σου άνοιξαν... :grin: Πάντως τα στρουμφάκια από χθες το βράδυ εκτελούνε επιχείρηση σκούπα.Οπότε πολλά στούντιο παραμένουν κλειστά ή ανοίγουν πολύ προσεκτικά!

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  16/02    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Ναταλυ - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Σαμπρινα - Νεα αφιξη
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα/Λουιζα - Μαρινα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Ρουσλανα - Μαρια - Μελισα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Βαλια
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Βαλια/Ιζαμπελα - Τζουλια/Ιζαμπελα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Μελισα - Ιρενα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Τζενη/Ατζελα - Εφη/Ελενα/Σοφια/Αντζελα - Ελενα/Σοφια/Εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλά το sensuality προφανώς δεν άνοιξε σήμερα όπως έχει κάνει κι'άλλες μέρες...Τώρα στο Κασσάνδρας 3 η Λάουρα πολύ πιθανόν να εκτελούσε χρέη υπηρεσίας και εκδιδόμενης ταυτοχρόνως οπότε θα ήταν απασχολημένη  :knockinb: :knockinb: :knockinb: Όσον αναφορά το 4 γιατί δεν άνοιξαν;Λες η Αννούλα να μην πήγε ή έμοιαζες λίγο με ασφαλίτη και δεν σου άνοιξαν... :grin: Πάντως τα στρουμφάκια από χθες το βράδυ εκτελούνε επιχείρηση σκούπα.Οπότε πολλά στούντιο παραμένουν κλειστά ή ανοίγουν πολύ προσεκτικά!

Χαμος σημερα με τα τσονια οντως, παιζει γ αυτο να μην μου ανοιξαν

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χαμος σημερα με τα τσονια οντως, παιζει γ αυτο να μην μου ανοιξαν

Σε μια συντομη περιηγηση στο Γκαζιγυρω στις 10:30 το βραδυ :
Μ. Αλεξανδρου 133, Κωνσταντινουπολεως 80, 92α, Κασσανδρας 3 πανω και 4 πανω ΚΛΕΙΣΤΑ.
Απο συναγωνιστη ενημερωθηκα οτι και η Φυλης ηταν σε μεγαλο ποσοστο κλειστη, οπως και η Βριλησσου.
Καποια θα ανοιγανε μετα τις 12:00 την νυχτα

Συμπερασμα :

:police: :police: :police: :police:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σε μια συντομη περιηγηση στο Γκαζιγυρω στις 10:30 το βραδυ :
Μ. Αλεξανδρου 133, Κωνσταντινουπολεως 80, 92α, Κασσανδρας 3 πανω και 4 πανω ΚΛΕΙΣΤΑ.
Απο συναγωνιστη ενημερωθηκα οτι και η Φυλης ηταν σε μεγαλο ποσοστο κλειστη, οπως και η Βριλησσου.
Καποια θα ανοιγανε μετα τις 12:00 την νυχτα

Συμπερασμα :

:police: :police: :police: :police:
αφου ολα νομιμα ειναι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom